Update från Muskö!

Vi lever och lever livet till det ultimata, eller ja. Tina är ute och steker fortfarande medans jag fått ont i huvudet av all sol så jag sitter här lite grann. John Mayer's "Where the light is" är på i högtalarna. Mys! Vi har badat typ tre gånger, det är typ 14 grader i vattnet :) Tänkte bara skriva lite, lägger upp lite bilder jag tog nyss! 

 



Beställt!



Sjukt fin långklänning från märket Jeane Blush, köpte den på Nelly.se's exklusiva sommar rea för 99 kronor, kap eller vadå? ;)

Söndag (måndag?)

Sådär galet trött igen och vet knappt vad det är för dag, känns precis som en måndag. Men det är väl Söndag, eller hur? haha.. hur som helst, jag har faktiskt chillat hela dagen, städat och lyssnat på aweeesoooome musik typ. Snart ska jag ut med Tina iallafall, hon har varit hos Elin hela helgen så blir kul att träffa henne igen :)
Sen blir det typ Åsvik i veckan också, gryyyymt! Blir nog en bra vecka sen trots allt. Puss på er!




Orkar inte vara så snygg :D Tröja från H&M och chinosshorts från SAND.

Midsommar! (lite bilder)

Jag är så jävla slut idag så ni förstår inte. Typ, sova nu? ja tack. Hursomhelst så spenderades gårdagen först på Nyckelviken med "tradtionellt" midsommarfirande. Vi satt på en filt i typ ett par timmar, åt och jag brände ryggen som fan! kommer iallafall bli snyggt sedan :) Efter det tog vi en taxi hem vid fem nånting, sen spenderades kvällen hemma hos Johan och Tove i Järla. Mysigtmysigt! jag sov med sjöutsikt inatt :D

Tänkte lägga ut lite bilder iallafall, inte alltför roliga men men :d







look of today!

Gick upp vid sju idag, lite tidigt faktiskt om man är van med att gå upp vid två sådär, haha! men aja :D
Nu är jag iaf klar och sitter här och chillar lite bara, tänkte slänga in lite kassa outfit bilder så jag iaf har uppdaterat något idag!

Ha en grym midsommar, puss på er!




en midsommarnattsdröm,

Det är Torsdag, för den som har undgått detta faktum. Imorgon är det Midsommarafton. Ett helt år sen sist.. tiden går fort. I år lämnar jag traditionen att vara ute på Muskö på midsommar, kanske kommer jag tillbaka nästa år, den som lever får se. Det har iallafall blivit ett par midsommrar på Muskö, med dans runt stången, jordgubbstårta och vingel mellan tälten för de som valde att inte köra nyktert. Pappa klarar sig nog utan mig! Jag kommer iallafall spendera min midsommar i Järla sjö hos Johan och Tove, tillsammans med min moster och morbror. Hoppas på en lyckad kväll! hoppas jag lyckas somna inatt/ikväll bara så jag inte är död hela dagen, det vill vi ju inte!

Nu ska jag göra något lite mer vettigt, eventuellt kolla lite sminkningar eller så. Puss på er!



i guess i wouldn't say

För en sekund så fanns det inget annat, inget annat var relevant, inget annat kunde få mitt intresse. Just då var jag fast, jag var bunden till något som jag trodde var bra för mig. För jag trodde att glädjen i längden skulle vara mer betydelsefullt än lidandet. Det var då, nu är nu. Nu kan jag vara glad iallafall. Det som är nu, det är relevant och helt jävla fantastiskt. Ett lyckorus, sådär ibland, är aldrig fel. Då får man nöja sig med det.


I know you've got what it takes love, to keep the pressure up





My Tempereature's Rising - The Audition


STHLM, nice company and some shopping!

Drog in till stan med Tina vid tolvtiden, blev riktigt lyckat och vi hade verkligen tur med vädret. Blev mycket promenerande också, mysigt mysigt! Fick med mig lite grejer som var på rea, riktiga rea-fynd. We love!
Tog tio i fem tåget så var hemma runt kvart över sex, solen lyser fortfarande. Underbart!




Läppglanset och nagellacket är från Åhlens, ringen från Oasis och tröjorna från H&M.


Ny header!

Haft min gamla alldeles för länge tycker jag, så dags för lite byta. Fixade ihop denna lite snabbt, enkel men helt okej va? ;) whatchya think?


monday and a bad mood

Dagen har flytit bort och det känns som om jag inte vet vart den tog vägen alls. Sov till typ två, haha. Gick upp, duschade, började städa mitt rum och lyssna på The Kooks på hög volym. love. Fixade lite, sminkade mig, lagade mat. Fick reda på av en vän att man kunde uppdatera programvaran på iPhonen till OS 4.0, det projektet tog mig sisodär två timmar pågrundav mitt sega internet som jag har nu. Åskan slog typ ner i vårt trådlösa här hemma, så jag får använda dongeln och den tar god tid på sig liksom :) jättekul verkligen!

Sitter och kollar lite på Norska Hollywood fruar, funderar på potentiella outfits till imorgon och leker lite med iPhonen. Imorgon blir det stan med Tina, love it!


remember how it felt





Summerbreeze - Johnossi

Sex And The City 2!

Såg SATC2 idag, ett par år efter sådär, menmen ;) drog med Tina och den var fucking amazing alltså! helt över förväntan, riktigt många skratt och jag lyckades få in lite tårar på slutet också. Riktigt bra verkligen! Sen var det kul att träffa Tina igen efter en vecka utan henne, blev mycket skratt där med.. "FAN!" hahaha. Love her! <3
Filmen var slut runt tio och såklart går 858an hel så vi hann inte med den, så vi promenerade ner till hamnen och tog 783;an halv direkt när den kom istället :)




The Ugly Truth



Ska se den nu, hyrde nyss så kanske bäst att kolla ;)

Ett Sverige fullt av kärlek

Hela Sverige, framförallt Stockholm sprudlar av kärlek idag! and I fucking love it! rätt mysigt faktiskt. Ingen har väl missat varför hoppas jag? ;) lite svårt liksom. Idag fick vår fina Victoria sin prins. Jag tittade faktiskt på själva vigseln, trots att jag inte är insatt alls. Fint faktiskt!

Imorse var jag galet trött, därför bloggade jag inte. Gick inte upp förrens två nånting och var inte fixad förns halv fyra. I brist på annat att göra så drog jag till nynäs och hängde i hamnen, riktigt mysigt. Solen stekte as helllllllll! ;D Nu tittar jag lite på "Bröllops Festen" på fyran, var bara intresserad av Michaela Forni's och Anna Hibbs korta kommentarer egentligen, saknar Glamourama!

Åh vad jag älskar vädret!




Ser lite smått drogad ut på sista bilden men det skiter vi i okej?! Puss på er!

Summerbreeze

Eftersom face inte alls vill fungera för mig just nu (någon som har samma problem?) så tänkte jag att jag lika gärna kunde fixa ihop ett litet inlägg. Inatt kunde jag inte sova, inte alls. Jag var jättetrött och gick och la mig relativt tidigt, sen låg jag bara där.. alldeles vaken och solen började komma up, det blev ljusare och ljusare så jag gick ut och satte mig i köket en stund. I brist på annat. Riktigt mysigt faktiskt, helt tyst och ingen annan var vaken. Nångång efter det gick jag och la mig och lyckades somna iallafall! Vaknade dock med världens halsont, IGEN! åhfan vad jag hatar det. Som tur var skaffade jag lite Strepsils på konsum sen, inte för att jag tycker att det hjälper så mycket, men who cares :)

Om allt och ingenting liksom, vad som hände idag. Det åskade, regnade och haglade förut, mysigt värre!


Dance In The Dark (Finally Remix) - Lady GaGa




and the sun will shine for you

Imorse när jag vaknade så tänkte jag verkligen "Jag orkar fan inte vara sjuk en dag till" så jag kämpade mig upp, messade Sara ch drog till Nynäs. Först tänkte vi dra till typ farsta, men ingen typ orkade haha. Så det blev mys med Thaimat och häng i hamnen. Prat om allt möjligt och en tur i centrum as well. Mysigt!

Såklart så tog jag typ inga bilder heller menmen, lite bilder på min outfit här på kvällen kan ni få iaf :)





Sara och jag vid vår kvällspromenad haha ;) min hand ser helt störd ut.. gulligt värre!

nailpolish-addict

Ny favorit. Från Isadora. Nummret är 612 och namnet är "Sundance"


WHERE THE LIGHT IS

Mys är ordet. John Mayers live-skiva "Where the light is" spelas på Spotify och jag börjar känna mig allt bättre. Kanske inte alls kommer vara död imorgon som jag trott? verkar inte så iallafall. Hoppas hoppas hoppas. Jag orkar INTE vara förkyld en dag till!
Ser fram emot en kväll med sista avsnittet av "Greys Anatomy" som går ikväll om tio minuter. Ska bli skoj! (okej, jag erkänner, jag har aldrig tittat på det förut förrens jag såg förra veckans avsnitt och tyckte det var så spännande. Jag vet knappt vad karaktärerna heter. Men iallafall liksom)



Daughters (Live) - John Mayer

(För att få in det totala mysfaktorn, ha en bra kväll! ;)


Godmorgon!

God morgon mina små söta :) idag mår jag bättre faktiskt, allt har "klarnat" upp i huvudet och jag känner mig inte lika borta. Liiiiite seg bara, menmen ;) Tänkte ta en dusch och fixa mig lite. Det är ju så fint väder ute och jag vill bara ut! men det kanske inte är det bästa.. aja, vi får se helt enkelt.


if everything was everything



Brown Eyes - Lady GaGa

Men ÅH vad jobbigt!

Jobbigt är iofs bara förnamnet. Har dragit på mig någon form av förkylning, härligt värre! vaknade imorse och höll på att dö helt ärligt. Nejmen det kunde varit värre. Är bara lite febrig och täppt i näsan. Nu har jag iaf nässpray hemma så jag antar att jag överlever. Men usch, jag hatar verkligen och vara sjuk. Finns inget värre, I'm telling you!

Nu har jag iallafall tagit en lång, varm, dusch för att fräscha upp mig lite. Mådde lite bättre efter det, men bara lite. Nu ska jag klä på mig nått och sedan sätta mig vid tvn ett tag, eller kanske några avsnitt av "Most Haunted" igen? haha. Puss på er!

keep it up

 

Ours - The Bravery

(bild lånad från Vendela)


Shopping!

Efter BUP så drog jag till Haninge, precis som jag sa och jag hittade lite grann. Och ja, jag vet att mina bilder är fantastiskt bra. (Känn min ironi)











Lite basic sådär :)


Look of today

Folk kanske tror att jag inte äger en normal kamera eftersom jag hela tiden langar iPhone bilder, men faktiskt. Så har jag en. Har bara fått för mig att det är smidigare med iPhonen på sista tiden. Ger er en liten "Look Of Today" innan taxin kommer och kör mig till söder. Blir en stund på BUP sedan vidare till Haninge troligtvis. Härligthärligt!





Lagom trött.. Puss på er!

No better, no worse

Lost (Piano Version) - Coldplay


Life of

Otroligt tråkig dag.. och mitt halsont gör inte saken bättre direkt. Menmen :D Det börjar gå över lite, eller så är det bara alvedonen som äntligen börjar verka. Who knows.. Har spenderat eftermiddagen med att fortsätta kolla på Most Haunted och sen var jag ute med Tina ett tag också. Fast jag tyckte det var alldeles för vamt. Tina drar till Dalarna imorgon också, kul, verkligen. I'll miss ya!




Otroligt gulliga bilder, right? :)


I feel free

Känslan av att vara fri är fantastisk. Jag undrar vart den kommer ifrån, stoppar min egna tankegång. Njut bara, för en gångs skull. Det är bra nu. Du behöver inte tänka. För så är det verkligen just nu, gränslöst. Jag tror ingen riktigt förstår vad jag pratar om, men så är det iallafall. Oavsett vad alla tror.

Okej, det är lördag och jag sitter hemma själv. Rätt tråkigt, men ingen är hemma och det blåser som om man är på havskusten utanför. Usch på det. Jag har spenderat dagen med att lyssna på musik, kollat på "Most Haunted" (<3 på det) och även "The Proposal" tills nu. Mysigt faktiskt, sådär alldeles oberoende och otroligt fantastiskt. Imorgon måste jag någonstans, så jag ska försöka få med mig första bästa som ställer upp. Se vad världen har att ge.



Otroligt fin bild, knappt nå smink och jävligt sliten, men aja ;)

Top 20!



1. Perfectly Lonley - John Mayer
2. Now My Feet Won't Touch The Ground - Coldplay
3. Naive - The Kooks
4. Det Var Jag - Familijen
5. I Don't Care - Fall Out Boy
6. Ours - The Bravery
7. Do It - Lazee
8. Wohoo - Christina Aguilera feat. Nicki Minaj
9. Another Heart Calls - The All American Rejects
10. Your Betrayal - Bullet For My Valentine
11. California Gurls - Katy Perry feat. Snoop Dogg
12. Elegi - Lars Winnerbäck
13. One Of Those Days - Joshua Radin
14. Speechless - Lady GaGa
15. Losing Touch - The Killers
16. Sold My Soul - The Used
17. Krieger Des Lichts - Silbermond
18. We No Speak Americano - Yolanda Be Cool & DCUP
19. Semi Precious Weapons - Semi Precious Weapons
20. Party At A Rich Dude's House - Ke$ha

Nicksta igår!

Igårkväll var jag på "Jag Dansar Alltid Nykter" festivalen i Nicksta dårå med Sara och Tina, galet kul faktiskt! kunde vart där längre men det blev inte så.. härliga människor, mitt band som jag är groupie till och lite annat, haha neh men iaf. Bra sätt att börja sommarlovet på helt enkelt! När vi kom hem sov Tina hos mig, och hon gick nyss. Därför är jag uppe lite tidigt :)

Fick ett önskemål här i bloggen förut om att lägga upp en "top 20" lista med låtar jag lyssnar på just nu, och det ska jag verkligen göra. Förvänta er det idag mina vänner :D puss på er, för nu ska jag gå och duscha :)


Sommarlov!

Den ovärdeliga friheten, målet på kanske hela året och den mest underbara årstiden. Sommarlovet, mina vänner, är här. Det känns förjävla bra men som vanligt lite tråkigt. Det är alltid jobbigt att vara ifrån alla, såpass beroende jag är av vissa människor. Det är något som inte går att undvika. Men nu kör vi, nu ger vi all in på sommarlov och ingen ånger här inte! det som händer det händer, det kommer bli galet. Nu ska jag försöka detta smälta in, puss på er! (och för er som undrar över mina betyg så fick jag 6 VG, 1 MVG, 3 G och 6 IG, nöjd trots allt)




Lady G





second try,

Det är onsdag och det är alldeles för kallt ute för mig, bara jag som tycker det är kallt? Aja. Imorgon vid den här tiden har jag sommarlov och det känns sådär alldeles otroligt underbart, det går knappt att förstå. Hoppas på fint väder och bra humör. Då kan det inte slå fel helt enkelt. Vad som händer senare imorgon får vi se helt enkelt :)

Okej, idag då. Ingenting speciellt har hänt faktiskt. Var i skolan 10-13, slängde allt i skåpet och städade av klassrummet lite, åt lunch och kollade på emil i lönneberga och åt glass tillsammans (haha) myyyysklass jag har!
Sen gick jag hem dårå, städade, som vanligt. Prövade klänningen jag ska ha imorgon en gång till, blekte tänderna, fixade en massor osv :D Så ser min dag ut tror jag! om inget annat dyker upp, men troligtvis inte.

Puss på er!


Dessa underbara svenska artister (och band) !

Jag vet inte om det är solen, det fina vädret som allt oftare besöker oss underdagarna, eller värmen som gör det. Men nuförtiden så lyssnar jag på svensk musik allt mer, kan inte påstå att jag gör det ofta annars.
Favoriterna är iallafall Lars Winnerbäck, Håkan Hellström och Kent.

Elegi - Lars Winnerbäck

En Midsommarnattsdröm - Håkan Hellström

FF - Kent


Du var solskenet, och jag var ensam.

Äntligen hemma! eller ja, vart hemma ett tag nu. Meeen det skiter vi i :) Hursomhelst så hade vi en totalt onödig dag i skolan, eller vi åkte till nynäs och bowlade. Galet tråkigt. Kanske för att det inte alls gick bra för mig och jag kom sist, men iaf ;) När vi spelat klart så drog jag, Tina och Theresé ner till hamnen, åt korv och chillade på bryggan ett tag innan vi åkte 848an hem, såklart skulle alla vara på den bussen och det var dödligt varmt. Men aja.

Nu ska jag göra ingenting ett tag, så hörs vi antagligen senare. Puss!

You wait a lifetime, to be found.



Now my feet won't touch the ground - Coldplay


Måndag!

Hej! känns som om jag sovit alldeles förlänge nu och det har jag antagligen, men till mitt försvar så gick jag faktiskt upp kvart över fem imorse, åkte till sös och gjorde min sista aferes på min "intensiv" period. Dessutom får jag en del lugnande så inte konstigt att jag blir borta typ hela dagen. Anyways.. Allting gick relativt bra idag, behövdes bara två stick och nålarna satt där de skulle. Min läkare på vuxen, Per, kom in en sväng också. Härlig snubbe det där alltså! haha, många skratt var det där iallafall. För de som är intresserade så skulle iaf Lasse, min läkare på barn och Per dårå disskutera lite hur vi ska gå vidare med det här nu, hoppas bara att allt håller sig bra nu över sommaren. Ska bli förjävla skönt att slippa allt det här med sjukhus ett tag nu. Två gånger i veckan i typ 7-8 veckor tär på en.

Nu har jag kämpat emot min trötthet och dragit mig ur sängen, väntar på att pappa ska komma hem så vi kan åka till konsum. Otroligt intressant, jag vet. Men alltid något. Imorgon är det klassens dag i skolan, tror vi ska till Nynäs och bowla eller något sådant, kan ju bli kul. Allt beror på vilket lag man hamnar i. Haha ;)




forget about the sunshine when it's gone



oh love!

Now my feet wont touch the ground

Söndag, alltid lika ovärt. Undra vad det egentligen är med söndagar som gör de sådär otroligt sega? Livets stora fråga. Haha. Jag gick och la mig rätt tidigt igår, innan ett iaf, var med Sara ett par timmar på kvällen och sen blev det inte mer. Imorse, eller ja, vid tolv nånting vaknade jag av att Tina smsade mig. Då duschade jag och la mig och stekte i solen helt enkelt, nån timme, sen ville Tina gå ut och då följde jag med. Kul va? haha.
Sen efter det så la jag mig och stekte igen. Så ser min söndag ut, nu sitter jag här och lyssnar på musik och pratar med lite trevligt folk. Det blir inte bättre än så på en söndag mina vänner.

Puss på er! återkommer när jag känner mig mer kreativ :)

Fix You



Världens finaste låt, världens underbaraste band. Coldplay.

Hej lördag!

Här sitter jag helt ofixad i bara shorts och linne, kanske hög tid att börja fixa sig lite? haha. Ska iaf skriva lite först! Igårkväll hamnade jag på gårdens Rockcafé, Sara ville att jag skulle komma och tillslut gav jag med mig. Helt okej faktiskt, även om det inte var så mycket folk där direkt. Men det var trevligt, Charlotte, Moa, Patrik osv var där :) Lite band och en snubbe som spelade därrrrrrr.

Nu ska jag typ dra och fixa mig lite smått, allting är så galet segt idag.
Puss på er!


Såhär såg det ut idag

Var med Tina ner till nynäs idag, i brist på annat. Handlade lite små things men avlslutade det hela på en brygga nere i hamnen, solen stekte och det var inte ens lite kallt. Helt jävla underbart. Hade gärna stannat längre men det ville inte riktigt Tina. Någonting säger mig att det kommer bli många kvällar nere vid hamnen i nynäs i sommar, jag känner det på mig..




dont call my name

Inte orkar blogga så mycket idag, eller ja inte alls som ni kanske ser. Haha :) min ursäkt är iallafall att jag prioriterade att sova idag, hann iallafall sova till typ nio innan vi skulle till sös. Skulle träffa min läkare Lasse idag, usch, märker ni hur mycket jag har haft den här veckan? aja. Så när det var klart så var vi hemma runt ett nånting. Lade mig ute och stekte i solen dirrrrrrekt. Love it. Men vettefan om jag fick nån bränna. Får jobba på det de kommande dagarna, vill iaf ha någon bränna på skolavslutningen på Torsdag nästa vecka.

Ikväll är det bal för min skolas 9:or, lite lagom sorgligt faktiskt. Egentligen ville jag vara där och titta eller göra nått, men njeaaa. Vissa 9:or gick jag i samma klass i förut, i typ 2,3,4,5 med andra ord. Så man känner ju till dem och är vana med att alltid se dem där, och nu går dem ut.. Lär bli tomt i höst.

Mamma var snäll och jag fick äntligen sommarlovskortet som jag tjatat om ett tag, total frihet i sommar, ungefär iallafall. I fucking love it.



Miss GaGa' <3

Vanity - Lady GaGa



Så grym låt, kan inte sluta lyssna :D

Look of today!


Linne från Lindex, kavaj från ICHI, kjol från BikBok och leggins från Gina Tricot, ring från randomställe och armband och örhängen från glitter.


I could really use a wish right now

Det är ju fint väder iallafall, det är alltid något. Haha :) det var skitsvårt att komma upp imorse, allt bara vägrade för att jag var så jävla trött. Varför är jag så trött egentligen? det är nästa fråga. Anyways. Började vid åtta och hade typ NO, eller de gick igenom prov så jag bara satt där, fett chill. Sen hade vi tyska och vi satt och kollade på en urtråkig film sjävla. Sen SO med en dokumentär och betygsprat. Jag får VG i samhällskunskap iår! hell yeah. Men bara G religion, troligtvis för att religioner inte alls intresserar mig. Men iallafall. Sen slutade jag, hade helt glömt att jag skulle till BUP idag. Lite tråkigt men aja. Mååååste göras.

Puss på er! slänger upp look of today i nästa inlägg!


thoughts

Jag bad dig att stanna. Du ville inte lyssna. Ett förtroende, som alltid var lika starkt. En sommarkväll jag alltid skulle komma ihåg, om drömmen blev sann. Om du gav med dig, om du slutade gå för fort och lämna mig efter. Om du kunde se, om du kunde förstå. För solen lös starkare den dagen, som ett tecken som kunde tolkas som "det är bra nu" Kanske var det allt som behövdes, för att ta sig upp. För att bygga ihop något som länge varit trasigt. Det var så skört att det gick sönder så lätt. Jag blickar inte tillbaka. Försöker, misstanken och rädslan för att misslyckas finns där bakom och lurar fortfarande. Det var länge sen, men det finns där än.

Jag älskar mitt liv.


do you want to go to the seaside?

Långsökt. Galet tråkig men helt okej ändå. Mamma väckte mig vid typ tio i 6, vilket kanske inte var så jättebra eftersom taxin skulle komma kvart över. Men jag hann iallafall så aja :) Då blev det mot Söder för lite aferes igen! Gick sådär. Lite problem med att få in nålarna och sedan så sprack kärlet på ena armen efter 40 minuter. Inger fick dock sitta och hålla i nålen hela tiden för att det skulle fungera, haha! Nu är det bara en gång kvar.. på måndag nästa vecka sen har jag kört alla 7 afereser.

När jag kom hem somnade jag direkt, sov i typ fyra timmar. Behövde det. Städade rummet, duschade, gjorde matte. Nu sitter jag och kollar på en helt fabulous intervju med Lady GaGa, beloved mother monster! Hon är så underbar! :) Jag har egentligen ingenting och säga, inget intressant, inga bilder från dagen. En helt tråkig dag helt enkelt.

Får väl försöka vara lite kreativ senare, knepa ihop något kanske. Puss på er!

RSS 2.0