right now..

Har precis tittat klart på filmen 27 Dresses, koncentrerade mig inte riktigt på den så jag var nog inte med i handlingen helt, haha, men iaf!
Nu sitter jag här i husvagnen och tråkar ut mig själv, det är ju tur att man kan underhålla sig med att ta bilder på sig själv i cam!





så seriös.

Min sommarlåt..

Visst är det så att varje sommar får en egen låt? förutom radioplågorna så har man liksom kanske en annan nostalgisk låt som man vet att man kommer komma ihåg liksom, fattar ni vad jag menar?
För mig är verkligen sommarplågan, som går på radion hela tiden, Rap Das Armas kommer nog alltid komma ihåg den som 2009 plåga.

Men förutom det, så tar nog låten I Wanna med The all american rejects hem priset för årets sommarlåt från min sida.


Beatiful, dirty, rich

Sitter i husvagen ute på Åsvik, muskö igen. Gegen meinen willen men aja, haha, får ju komma hem imorgon typ. Jag klarar mig väl. Lyssnar på Lady GaGa, som jag även ska se live på grönan på Söndag! as kul!
Alice sov hos mig inatt, vi satt och var sociala och gick och la oss vid 2 eller nått, hon gick vid nio och pappa tvingade upp mig vid 12 för att vi skulle åka hit, gamla kära "Caravan Hell"  det är vad jag kallar åsvik, yes yes.
MEEEEEEEEEEN hur som helst,

Dagens irritirationsmoment:
Att cd spelaren här inte kan läsa brända skivor.
Pappa som klipper gräset, jag gillar inte hur det låter. drygt som fan.

Dagens positiva:
Lady GaGa's musik.
Coca cola och mobilen!

as the sun goes down

Nu sitter vi här i vår stuga igen, tekniskt sätt har alla vaknat förutom tina, eller ja, vaken är hon väl men hon vill inte gå upp. Alice och Emma var nere och t'vättade sig fast det gjorde tina och jag igår. haha, intressant eller hur?
Öhh.. igår hade vi stora stugan för oss själva eftersom tinas pappa var hos en kompis nått hus bort, vi dansa runt och hade sjukt kul. Har precis lagt in alla bilder som hittlills tagit på pappas data, den som vi anv'der nu liksom så ehm ja, detta blir nog lite mer bildinlägg. Vi hr det bra här iaf, åker nog hem imorgon, den fem timmar långa bilresan..



in the middle of nowhere

Hejhej från en halvt nerstökt stuga mitt i ingenstans i Dalarna, vi är uppe halva nätterna och disskuterar, snackar med folk och så vidare. As kul har vi iaf förutom att vi just nu sover i skift, nu är det bara jag som är vaken, eller ja typ, tina rördepå sig förut och hämtade lite chocklad. Förut när Alice satt vid datan sov jag.. Idag har vi badat i nån liten insjö, varit i Malung, och sådant roligt.
Vi har liksom en egen stuga och det syns verkligen att vi bor här för tillfället, saker överallt, jag som springer runt och sopar vart annan timme, viker de andras kläder, bäddar sängar, haha! men whatever, vi har typ bara en meter till ute dasset men ingen vågar knappt gå ut dit på kvällarna. Usch.. muterade rådjur..

Men hare bäst!


"jävla idiot.."

"sa du något?"


caught on camera


I went INSANE!

Nyss hemkommen från Grönan dårå, as kul hade vi och vädret var sjukt najs! bara mysigt att det regnade ibland ju.
Åkte dit vid 10 tiden, gick från Slussen, dampade osv.. SJUKT KUL VI HADE! åkte Insane två gånger, första gången var det rätt tråkigt för vi åkte liksom åt ett annat håll, andra gånger hängde vi neråt hela tiden och det kändes verkligen som om man skulle ramla av, och suget i magen, fett najs! Åk den!
Sen blev det Jetline, pop expressen osv.. spökhuset när alice blev så rädd för en kille, haha! Köpte till och med en tröja med Insane på, haha, bara för att liksom. Tyvärr tog jag inga bilder, eftersom jag bara hade fickorna för att det är så jobbigt att hålla reda på väskor osv, men tina tog lite bilder så jag hoppas på att jag får dem!
Nu ska jag gå och kolla om det finns något att äta, har bara ätit lite thaimat och en halv kebab på slussen! haha.
Killen som jobbade där stirrade verkligen på mig.. haha, men iaf.

Peace!

Break Your Little Heart



Wide awake, my mistake - so predictable
You were fake, I was great, nothing personal
I'm walking, who's laughing now?
(Who's laughing, who's laughing now)
I'm wasted, wasting time
You talk for hours but you're wasting lines
A pretty face, but the chase ain't worth the prize

I'm gonna break your little heart
Watch you take the fall, laughing all the way to the hospital
‘cause there's nothing surgery can do
When I break your little heart in two

I'm gonna break your little heart in two

Break Your Little Heart - All Time Low

No words

Som rubriken lyder så finns det varken så mycket idéer eller så mycket att berätta om. Sov hos Tina, as trångt och varmt som fan, haha, somnade runt 2 eller nått, jag gick upp typ 20 över 12. Vi gjorde inte så mkt, satt vi datan och pratade med lite folk. Rätt kul iaf!
Haha, så jävla tråkig jag är.. Imorgon äre Grönan iaf, ska bli kul! Nu ska jag fixa naglar osv. peace.

Es könnt' mich nicht weniger interessieren

Es könnt' mich nicht weniger interessieren
ob du tot bist oder lebst,
ob du gesund bist oder krank,
ob du Krebs hast oder Aids,


Du liebst mich nicht - LaFee

Hur som helst! Alice sov över, eller så där jätte mycket sovande blev det inte riktigt för mig som valde att vara uppe tills jag däckade, dock tröttnade jag vid tio 4 och gick och la mig. Vaknade runt tio, alice och jag kollade på tv och sen drog hon. Kollade på doctors och rachel ray, haha! tina var med på kvällen igår, satt och snackade med Alice ögonsten (haha)
Tina och jag körde singstar ett tag tills Alice kom, han köra runt tre gånger och det var första gången jag satte över 9000 poäng. glad som fan!
I helgen blire grönan och jag antar att jag kommer hata mig själv för det här sedan, men jag har iaf bestämt att jag SKA försöka att åka Insane , jag kommer dö, jag kommer dö, jag kommer dö. Aja! haha, så farligt kan det väl inte va?
whatever, its worth a try.

Nu ska jag nog ta lite apelsin juice för att få lite energi och sedan köra lite träning eller nått, najs!


Another Heart Calls



Do you remember when we didn't care?
We were just two kids that took the moment when it was there.

Do you remember you at all?
Another heart calls.

I remember when we stole the night.
We'd lie awake but dream until the sun would wash the sky.

Just as soon as I see you,
I didn't lie, but didn't I tell you?

As deep as I need you,
You wanna leave it all.

What can I do?
Say it's true...
Or everything that matters breaks in two.
Say it's true...
I'll never ask for anyone but you.

Talk to me,
I'm throwing myself in front of you.
This could be the last mistake that I would ever want to do.
All I ever do is give,
It's time you see my point of view.

Just as soon as I see you,
I didn't lie, but didn't I tell you?
As deep as I need you,
You want to leave it all.




The all american rejects - another heart calls

Bilder från Åsvik!









det får räcka för nu! haha


Hemma!

Hemma! så jävla najs. Har varit på åsvik med tjejerna och det var sjukt jävla kul! vi tältade, jag och alice garvade hela nätterna. Badade, lyssnade på musik, tog massor av bilder, ringde Aaron, frågade Ludde om han hade mackor..

Sjukt kul hade vi iallafall! tack tjejer! sen solade jag as mkt så jag har värsta brännan. heh.
Bilder kommer, massor.

when your feeling empty

Oj.. sommarlovet gör att jag glömmer bort bloggen totalt på dagarna, och jag har redan lyckats vända på dygnen lite smått. Går och lägger mig runt två, om inte senare, går upp vid 13-14. Alice smsade mig imorse vid tolv men då sov jag och pallade verkligen inte gå upp! det är verkligen något av den bästa känslan i hela världen att ligga där och veta att jag behöver inte gå upp, fattar ni vad jag menar? hah. I LOVE IT!
Idag började dagen vid 14 för mig, gick upp, duschade, fönade håret, fixade mig och såvidare, gick ner till tina, gick runt sorunda lite grann. Sen gick vi hem till mig och körde lite av de nya singstar spelen som jag fick hem från megastore.se idag, as kul hade vi och det fanns många låtar på spelet som man kände igen och sånt. Som högst fick jag runt 9000 poäng eller något sådant tror jag, och nej jag har aldrig riktigt fått högre. hah.
Sen blev det datanörderi igen, haha, tysken och Aaron! värst var ju när jag pratade med Aaron själv, världens finaste engelska har man ju när man är nervös liksom. haha, men enligt honom lät jag skottländsk så det är ju positivt!

Imorgon blire förhoppningsvis åsvik med tjejerna, vädret är amazing och där finns ju stranden och vattnet, jag har liksom badat ca tre gånger eller något i år. Och snart är Juli slut. USCH. me want to have sommarlov hela livet ut liksom, jag mår så bra då. Ingen press ingen stress inga sjukdomsymptom. aja. Får vara glad för att det är såhär nu!
Men iaf, Åsvik vare ju vi prata om, ska bli kul! hoppas att vädret håller i sig, samtidigt skönt att komma bort från verkligheten och så. Nu ska jag nog gå och packa lite så jag slipper göra det imorgon.

Biiiiilder från igår/idag!








dagens outfit
tröja med "paris" på från Weekday
korall färgad tubkjol från Gina
Strumpbyxor från h&m

Breaking the habit

Haha.. det är orden jag börjar med när jag ska berätta om vad jag gjort idag. Kan ju enkelt säga att jag gick och la mig klockan 7 imorse, gick ut klockan 6 med hundarna efter att ha suttit och snackat på msn med en person.
Sjukt kul, allt jag säger! Fattar inte rikigt att jag hade orken att sitta uppe sådär länge men vafan, med rätt sällskap går allt. Sen var det seriöst jätte skönt att gå runt i rask takt i morgon solen när inte en jävel var vaken, typ en bil såg jag, och ändå gick jag runt halva området, haha. Fast det är ju söndag också, men whatever.
Vid klockan ett gick jag upp igen, så jag har fått iaf 6 timmars sömn, better than nothing. haha, då frågade alice om vi skulle gå en promenad och det gjorde vi, slingan blev det. Sen så satt vi här och jag har precis ätit, det var verkligen inte gott, haha, klagar klubben ofc! Ska kolla om det finns nån macka eller nått istället.
Nu sittter jag här och lyssnar på Linkin Parks gamla live album, as najs!


(Klicka på bilden för att komma till den officiella svenska LaFee sidan)


Om du lämnade mig nu

Gammal låt, men gud så fin!



jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu


Om du lämnade mig nu - Lars Winnerbäck & Miss Li

Robert Pattinson



Någon mer som längtar till uppföljaren till Twilight, New Moon?
Bilderna är från US Weekly.


Strictly physical..

Man kan enkelt sagt att jag gick upp typ nyss, eller ja, för en timme sedan, har duschat och sådant också. Så jag gick väl upp runt 14 dårå. Skönt att för en gångsskull kunna sova lite längre, det regnade ju iaf ute så det fanns ju inte direkt så mkt annat man kunde göra. Sen somnade jag ju inte förns tre igår heller, haha, iPoden och datan var roligare.
Whatever, nu sitter jag här och lyssnar på musik och väntar på att mamma och jag ska åka och handla mat, eftersom jag är ensam hemma nu om dagarna när pappa är på åsvik och mamma jobbar, och så finns det typ nothing i frysen/kylen.
Så idag ska vi köpa grönsaker and so on!
Imorgon jobbar mamma och jag funderar på om jag ska passa på att gå till "gymet" när jag ändå har chansen, dock har jag redan världens jävla träningsvärk i låren, men men, det är bara bra!

Nu ska jag gå och fixa sminket i think! peace out.


just because..



LaFee - Danke (Live)

Life goes on, better or worse.

Gick och la mig vid ett igår, hade suttit ute i tältet och var fan helt nerkyld, det tog ca en timma innan jag fick upp värmen igen, scary. Sen kunde jag inte lyssna på musik för då började min hund morra. kul jätte kul.
Men något som iaf är rätt jävla positivt, (förutom att grannen just startade gräsklipparen) är att idag kommer jag hem, HEM HEM HEM! sunnerby, fattar ni? haha, jag blir helt jävla lycklig av det. Att en sån liten sak kan göra så mycket.
När jag kommer hem ska jag packa upp, slänga tvätt, och sen städa som fan! det ska va rent och fint och hemtrevligt, ska också sätta upp min fina tavla på något lämpligt ställe.
Nu sitter jag ensam här ute på åsvik, mamma & pappa är på apoteket och gör nånting, vill inte riktigt ta upp det här men whatever.
Räknade ut att det är 8 dagar kvar tills Tina kommer hem, och jag tror jag håller på att dör, kan det inte bara bli den 14:de nu? aja. haha.
Just nu lyssnar jag på musik, Crank It Up med Ashley Tisdale, eller nu blev det Slow Down Baby med Christina Aguilera, båda jävligt bra låtar hur som helst!

I "helgen" så har jag varit hemma hos min moster, de hade fest så det var lite kul folk där iaf, kul att ha en anledning till att klä upp sig lite och sådant. Och igår var någonannanstans och jag köpte en talva (typ) skor och lite underkläder.


fear and panic in the air,

Tjatja!

Åskade det hos er också imorse? fyfan vad läskigt det var, låg fan och skakade ibland, hah, geek. Men jag tycker fasktiskt att det är l'skigt när man ser blixten slå ner ute på fotbollsplan och sen hör man åskan as nära. Om ni fattar.
I dont like so much anyway, ni får ju tycka som ni vill.
Hur som helst, med mig är det rätt okej, fick åka hem och duscha och sådant idag, så nu har jag tvättat håret och det har redan hunnit torka pga av solen! kan ta ett dygn att självtorka annars. Nu sitter jag ensam i förtältet och dunkar MUSE medans mamma är vid stranden och pappa är nån annanstans. Var nere på stranden förut och badade fötterna, kul eller hur? alla andra tror att det är över 20 men så varmt var det fan inte.
Ikväll är det fredag och dte är ju mindre kul, alla kommer ju hit då. Ska fan gå och lägga mig jätte tidigt och sen gå upp vid typ elva,haha! donnu why.

peace.



bild på mig från i Tisdags, alice och jag chillade i hamnen.


Together we're invincible

Jag har inte bloggat på as länge, och det känns ju lite tråkigt eftersom jag vet att det faktiskt finns folk därute som läser och tycker det är kul att läsa det. Hur som helst, förlåt, OM ni saknat mig på någotvis, i'll try to be better.

Veckan har varit fullt upp men ändå inte, blev ju förkyld i lördags och det gick över i måndags, i Tisdags var jag i nynäs och satt och chillade med Alice i hamnen ett tag, as mys! tittade på alla båtar som kom och de som åkte, kommenterade this or that, och så vidare. Och på kvällen följde alice med mig till mitt älskade (känn min ironi) sommarstället, eller ja, familjens, eller egentligen är det väl inte ens sommarställe, camping wtf.. Åsvik. happy thoughts.
I förgår kväll startade vi kvällen med att bada, 17 (!) grader var det i vattnet och vi simmade fram och tillbaka till flotten. as najs! Efter det satt vi och hade videosamtal med massa skumma engelsmän, haha, fan vad kul vi hade asså, och nej om nån undrar, det var så mörkt i vårt tält så de kunde knappt se oss. Vi pratade mest. sucky english, yes yes.
Sen igår så satt vi inne i husvagnen hela dagen och när vi satt där gjorde typ åskan eller något att hela jävla husvagnen skakade, det var så jävla läskigt! jag bara tittade på Alice med värsta "wtf?" och hon såg typ likadan ut.
Tyvärr åkte hon hem idag och jag gick och duschade, efter det har jag schekt i solen ute på "altan" och nu sitter jag här.
Tycker fan att det är skönare här, även fast det är 47 grader i förtältet. Bara jag inte har den där solen i ansiktet! hah.

Peace out.

RSS 2.0