men pallaaaaaaaaaaaaaaaaa

Dryg dag som fan asså, gick 8.00-16.00, mysigt. Inte direkt, hade öhh.. klassråd, block, mentortid. Lunch, svenska, extra läxhjälp, håltimme, engelska, tyska. Sen slutade vi. Dagens höjdpunkt var ju när hela klassen stirrade på killen som bytte glasrutan, hahah! Kul att ha en hel klass som råglor sådär.. haha.
Imorgon äre chilldag fan, går till 12.05, kan det bli bättre? fyra timmar! yaaaay! haha, och på blocket har jag Studiehjälp med alice btw. Sååååå det blir ju kul.
Imorgon börjar vi typ 8:15.. haha, lite komiskt sovmorgon isnt it? men aja, ska försöka fråga ut Maria en massa saker om hur jag ska göra mitt arbete om jävla Irland till MVG nivå, måste måste måste!
Förhoppningsvis ska jag och tjejerna till priskrossaren imorgon, jag behöver lite skolgrejer, för att bli lite mer motviverad i mitt arbete.. Kan ju liksom behövas rätt mycket om man säger så. Höstterminen går väl an men, haha, ni fattar! Hoppas på bra betyg och tills dess kan jag inte göra annat än att "bara göra det" som vår klass kom överens om idag. Mycket skolprat nu, men aja.

Efter skolan gjorde jag inte så mycket, satte på lite musik, pluggade lite engelska glosor, lagade mat, drygade runt, tränade, glodde på en vägg. Låter normalt va? haha, sista var ju såklart inte sant, typ.
Hur som helst, Jag vill ha helg och shopping. Och den 15:de september är det skolfoto, liksom? kill me? haha. men det går väl bra. Hoppas man iaf ser lite normal ut.


seeeeeeeeeeeeeeeg

Tina sov ju här, så vi hade vi kul igår! misstolka inte. haha, iaf, gick och la oss runt 3, eller det var typ då vi somna iaf, Sen aa, vakna vid vi halv tolv. Vi dryga oss och sen gick tina hem efter ett tag.
Idag är det söndag och jag tänker inte ens bry mig om att förklara hur det känns, det känns rent ut sagt förjävligt och hjärnan hänger inte med längre.
Jag vill inte.

Men aja. kanske ska kolla på en film eller nått, inte en jävel inne på msn.

damned if i dont



God morgon!

Har fixat till mig lite grann, vaknade vid tio för att danne stod och skällde som fan, blev sjukt irriterad och stod och skrek på honom ett tag, haha, börjar bra det här! Ikväll ska jag nog ha en mysdag för mig själv, eller nått, vi får se. Tina ska på nån kräftskiva och alice vet jag inte vad hon ska göra, såååååååå.
Pappa är typ och målar nån stans, jag är irriterad på att mamma inte vill åka till nynäs för egentligen vill jag kolla på den där marknaden, inte för att det är så speciellt kul men så att det händer något iaf.
Men istället för det så sitter jag här med lite energidryck och laddar ipoden. Jag får väl dunka musik hela dagen.
Seems like a good day.
Neeeeeeeeeeegaaaaaaaaatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiv. sorry.






Nynäs med tina och nya Beck filmen!

Idag var vi i nynäs dåra, efter en lång skoldag, gick till 16.00, hkk, eng, håltimme, so, slöjd, matte. Kul? nej. haha, aja, på matten satt jag och ritade tvättbjörnar som liknade katter och läraren bara skrattade åt mig. haha, vem fan tänker klart när man sätter en mattelektion från kl 15-16 på en fredag? LOL!
Hur som helst, efter skolfan gick jag hem, duschade och sånt, för sen skulle jag och tina till nynäs och kolla på nya Beck filmen, I stormens öga. Tyckte den var bra, faktiskt, lite sorgligt och mycket biljakter men. haha, bra var den! när den var slut så gick vi runt halva nynäs (well... not really) men iaf för att det var så lång kvar innan bussen kom, så vi gick runt, sen gick vi till busshållplatsen och dampa lite där. sprang runt med city tidningar, lekte catwalk osv., sjukt kul!
Såååå lite bilder








och på hemvägen började det regna också. roooooooligt!


annorlunda




har man tråkigt så tar man önödiga bilder. yesyes.

la bella vita


TOOOOOOOORSDAG!

typ, äntligen? så jävla skönt.. bara en dag kvar till helg nu.
Är rätt glad idag, fast trött som vanligt, pallade inte vara med nån så jag gick hem direkt typ, håller på att städa lite grann och lyssnar på musik. Skolan idag var dryg som fan, hade so vid 08:15, sen svenska och då fick jag reda på att mitt arbete ligger på MVG nivå så då blev jag as glad, måste bara få mitt SO arbete om Irland att bli MVG också.. G kan man ju fan inte ha, men det är svårt att utveckla allt så mycket, och liksom beskriva hur landet ser ut.. saaaaay whaaat? hah, men det ska väl gå. hoppas jag. Sen hade vi håltimme från 10:05 till 11:50, så då gick jag hem och drygade mig ett tag, åt och sånt, sen tillbaka till skolan för Matte och NO sen slutade vi! hade sjukt svårt att koncentrera mig idag för det kändes som om det inte fanns tillräckligt med luft i skolan om ni fattar vad jag menar, men på svenskan gick det bra och jag skrev som fan, har gjort klart hela faktatexten och har börjat på Novellen, men jag ska nog göra om den lite sedan, har ju svenska imorgon så vi får se! ska prata med Johanna och se vad hon tycker.
Imorgon går vi ju till 4 igen, kul.. väldigt, men aja, hemkunskap börjar det med iaf, har inte memorerat schemat ännu, det kan liksom ta ett läsår innan jag kan det. haha, men tur att man har klasskompisar som håller koll!


en gång i tiden hade man rosa lugg, det ni!

förlåt!

har varit lite lite blogg och mycket plugg, haha, eller ja, har nästan bara gått hem och lagt mig efter skolan för att jag är så jävla trött, kanon kul! nja. not really, men en rolig sak är ju att vi slutar 13:45 imorgon, vi har inget block.
Sen efter det är det freeeeeeeeeeeeeeeeedag! så jävla najs, hoppas det händer nått iaf lite kul.
Har precis (eller precis och precis, på håltimmen förut) att skriva på ett såntdär papper så jag ska få lite pengar förhoppningsvis! Och om en månad så fyller jag typ år också, roligt. eller ja. skit samma. vet ju iaf inte hur jag ska göra med skiten. Här är vi positiva allt! haha aja.


Hemma!

Kom precis hem från min första 10 timmars långa skoldag, najs? nej, jag är så jävla slut man kan bli. Direkt efter vi slutade gick jag och tina till lillan och köpte cola för att öka blodsockret lite, haha, och när jag kom hem väntade en lite mindre rolig telefonräkning.. lol. and i never say lol. det var inte kul, men det ordnade sig. Jag kör drygminen där.
Visste ni förresten att smsa till utlandet inte alls är så dyrt? kostar ju likadant som att smsa till nån som inte har comviq, not that much liksom. Vi hade iaf klassråd, där vi gjorde nått, mentor tid då vi körde bränboll med 8C, vi vann! vi är så jävla bra. haha, jag faila som fan men men, glömde bort och springa.
Ska ut med a&t nu, så vi hörs!


Automatisch!

So automatisch
Du bist wie 'ne Maschine
Dein Herz schlägt nicht mehr für mich

So automatisch
Berühren mich deine Händer
Spür alles, nur nicht dich

So automatisch
Deine Stimme - elektrisch
Wo bist du, wenn sie spricht?

So automatisch
Wie du sagst, ich bin dir wichtig
Wer programmiert dich?



Tokio Hotel's nya sound, vad tycker ni? love it or hate it? Jag älskar det.

söndag.

På loven hatar jag normalt inte söndagar, men annars, så vet nog alla som känner mig, att jag seriöst har något emot söndagar. Att jag hellre sitter inne och lyssnar på min musik än att vara ute, att jag hellre sitter inne och glor på en söndag än att göra nått. Är det bara jag? jag har liksom aldrig nån ork, haha, jag hatar söndagar!
Finns inget värre än att vakna upp till en totalt onödig dag och veta att nästa morgon måste man gå upp vid 07.00 igen.
Well, nog om det. Vad har no gjort idag? jag har sovit till 12:05, sen satt jag vid datorn ett tag samtidigt som jag fixade till mig och sådant, vid tre gick jag till lillan med a&t och köpte glass, gick hem till tina och satt där, jag och tina låg i sängen och prata och dampa (hahah) Sen kom jag hem typ nyss, ville kolla på The rachel zoe project på trean, säsongsfinal nu ju, nån annan som kollar på det?



igår

höstfesten!

Tänkte ladda upp lite bilder som vi tog igår, haha, blev en hel del filmande men det kommer jag nog inte visa. Men man vet ju aldrig.











och där tar de någerlunda intressanta bilderna slut, och sen finns det ju en del som kanske inte ska visas heller, men iaf. haha, kul hade vi!

ÅSVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!

Igår vare höstfest här dårå, as najs, ett band spelade lite coola låtar och vi satt mest på en bänk nera vid stranden och lyssnade där istället. Sen satt vi vid datorn också, haha, men vi var med och åt och hade allsång också faktiskt. haha,
ÖHHHHHHH. alla slutade festa runt typ 1 eller nått sånt, vi gick och la oss vid tolv eller nått, jag stängde av datorn vid 1, haha, var vakna halva natten för att det regnade så jävla mkt, och en husvagn är ju plast och stål typ så ni fattar, jävligt irriterande. Men iaf, nu sitter vi i tältet och typ har inte gjort någonting annat idag, tina väntar på att vi ska gå ner till stranden eller något, känner hur hon råglor på vad jag skriver, så ehm ja.

öhhhh-.

It's easier if you're faking



Ashley Tisdale - Tell me lies

Faktiskt en rätt bra låt!

style is eternal

Förlåt! glömde bort att jag hade bloggen (haha lyckat) och ja, har bara tänkt på en massa annat idag, slutade skolan vid 12.45 idag så då gick jag och alice till lekparken och dryga oss, sen kom vi på att vi var trötta så vi gick hem istället.
Det var faktiskt kul i skolan idag! kändes som om jag pratade mycket, pratade för klassen typ tre gånger, och blev inte sååååååå generad, haha, jag skulle berätta vad Fredrik hade gjort på sommarlovet liksom. Vi hade iallafall as kul i våran grupp, jag, johanna, albin och fredrik kom iaf på en rätt okej teater, haha.. "min pappa är särlärare" "bla bla bla bla *kasta pappersflygplan*" typ så var det, anyway, kul vare! Blev en promenad med hela klassen också, och tack vare det har jag fem skavsår, najs va? inte alls. haha. så det klagade jag lite på. Efter lunch gjorde vi lite övningar, som att man skulle titta på varje person åt vänster och den man tillslut fick ögonkontakt med skulle man byta med, roligt men nästan omöjligt att hålla käft fan. Sen körde vi nån annan lek och alla blev så förvirrade av alla rörelser man skulle göra så det var sjukt kul.
Oj vad jag skriver mycket, för en gångs skull.

Imorgon ska vi ha en såndär 7&8 dag vid idrottshallen, suger men man måste ju vara lite trevlig mot de nya stackarna, haha, jag blir så förvirrad av alla nya människor, tror fortfarande att jag går i 7B och frågar hela tiden var 9orna är någonstans. går ju bra det här! Har precis planerat morgondagens outfits, jao, det blir två stycken tror jag.
Eftersom på kvällen så ska jag och Tina på Åsviks (vår camping, aka caravan hell) höstfest! haha, det kommer äga så jävla hårt! Ser fram emot det, och det var alltså där jag skulle ha den andra outfiten, vi ska åka vid typ tre imorgon.
Slutar vid 12.45 imorrn igen, det är bra. FREEEEEEEEEEEEDAG IMORRN FÖR FAN! LOVE IT!



sådär roligt hade jag igår och min ipod chillar i hemmabiosaken, najs.

Prövade lite klänningar..

För att fördriva tiden prövade jag några klänningar som jag hade i garderoben,
den här hade jag på min kusins bröllop för ca ett år sen, den sitter fortfarande helt okej, men va snyggare förut, den sitter rätt löst nu! (det är ju iofs bra..)


Hade på nån skolavslutning för ca ett-två år sen, eller hur det va. sitter också löst.

Men fina är dom va?


Min sommar - i bilder

Tänkte göra som alla andra bloggare och lägga ut lite bilder på att visa med vad jag gjorde på sommarlovet och lite sådant, roligt va?


slutade skolan den 11 juni.


fint med nagerlacket där..haha.

spenderade dagar i hamnen med Alice. pratandes om allt och inget.

spelade kubb. haha.

ååååååååååsvik

haha, vi är så normala!

vi stekte massor.

Gaga på grönan.

åkte båt!

kanske lägger upp en del två senare, nu ska jag ut och steka!

öhh.



Varierad musiksmak, aaaaaaaaaaaa för fan!

JAG HATAR DET HÄR!

Jag hatar vårt jävla schema helvete. fan ta det, fan ta den som gjorde det helt konstigt, fan ta den som anser att det är helt okej att gå till kl 16 på en fredag, och sen ska man hinna plugga också. just.. fuck it.

Aja, förutom det vare väl okej, istället för Dylan så fick vi Johanna som mentor, men jag har ju fortfarande Maria, det känns ju lite bra iallafall, men jag kommer sakna dylan fan. Nu sitter jag här och dampar på schemat med Sara, haha jävligt många namn i det här inlägget, men iaf, och lyssnar på lite musik, kämpar igenom tillbaka till verkligheten deppen medans en massa annat skit händer. Jag ska fan byta kompiskrets och bli problem barn, just to show them how wrong this is. Nej men seriöst, ska ta av sminket och fixa en ansiktsmask tror jag, så jag har nått att göra,
Och bara för att alla ska förstå hur förbannad jag är ska jag dunka lafee på de nya högtalarna..


Hur fan tänker man?



back to basics

jao, imorgon äre upp klockan 07:00 igen! roligt? nej, absolut inte. Men men, önska mig lycka till, för det lär behövas. Den rejäla deppen brukar komma efter att jag kommit hem, så vi får väl se hur det blir.

så länge vi båda andas..

Kom hem från sjukhuset vid typ 10, sen har jag sprungit runt och gjort lite olika saker, fast egentligen har jag mest suttit här. Har sovit typ fyra timmar högst, as najs! haha, nej egentligen inte men jag somna inte förns två. aja.
Det gick typ bra på sjukhuset, och jag åt tillochmed en macka till frukost, fick värsta rycket på pressbyrån och köpte en macka innan klockan ens hade blivit 7, skumt va? haha, jo lite faktiskt. Nu sitter jag och lyssnar på lite musik, kollar lite smått på satc, och när pappa kommer hem ska vi kolla på en såndär dvd med "hemmabio" anläggning till mitt rum, min dvd strejkar liksom lite ibland, och det förstör ju skivorna! bäst vore ju om man kunde hitta en med usb ingång men det ska ju inte vara SÅ svårt. Så det är planerna för idag, skolan börjar ju imorgon och det blir ju.. intressant är rätt ord.



en lite annourlundare kväll..

Visst är det konstigt hur mycket som kan ändras på kanske sisådär 5 minuter? hur mycket saker som hinner sägas, hur mycket som kan helt enkelt ändras. Förändras, nertryckas, tas för givet.

Jag kör drygminen och säger "LOL" och jag som aldrig säger lol..

sjuuuuuuukt tråkig dag

Det ändå vi har gjort är att suttit hemma hos tina och dryga oss på datorn, roligt va? väldigt. Dunka musik och sådant, prata. Tina åkte till hennes mamma idag, så nu kommer jag inte träffa henne förns på onsdag när skolan börjar, fan.
JAG VILL INTE! men vem vill egentligen? aja.. skitsamma.
Nu ska jag sluta vad så negativ, det blir ju enkelt, hur som helst! eftersom tina åkte till sin mamma och jag var för trött för att bry mig om att göra nått, drog jag hem och nu hamna jag här, konstigt eller hur? jag har typ städat lite grann. Och så alla vet så har jag på mig ett skärp som gör att jag knappt kan andas, haha, jag borde ta av det.

Asså jag tänker inte ens försöka, jag har ingen bra bloggdag idaaaaaaaaaaaag.

varför?

Keiner mat mir gewart
Was am ende passiert
Keiner hat mir gesagt
Dass ich mich so verlier
Niemand hat mir gewarnt
Was die mit mir macht
Das es so weh tut
Hab ich nie gedacht
Alle haben gesagt
Ohne sie geht das nicht
Also hab ich gehofft, das wär auch gut für mich
Dann standest du vor mir
Und dann hab ichs probiert
Viel zu viel riskiert




Godmorgon!

eller ja, klockan är ju faktiskt 11:13 men iaf, jag gick upp för kanske 20 minuter sen. Pratar med a&t på msn om lite grejer, blev en lite känslig morgon igen (haha) Nu ska jag försöka trycka i mig lite frukost, se hur det blir med det, mår alltid så illa på morgon, men aja. Imorgon blir det hejhej sös igen, usch! jag vill inte, måste gå upp typ sjuuuuuuuuuuuuuuuukt tidigt, inte roligt allstå, inte alls. Men det ska väl gå bra.



skolavslutning 09, varför inte bara spola tillbaka tiden till den dagen?

-

Aaron,

One day, you were an obvious part of my life, and I hope im as obvious in your life as you are in mine.

Whenever I talk to you, I always get so happy, doesn't matter what we're talking about, you can always make me smile, (just so you know, this is very hard.. can't find the right words) you make me feel important, and I love every conversation we ever had, just because it was with you.

I hope that we can stay in touch for a long time, and then maybe meet someday, cause' your fucking amazing.









(lite personligare än jag brukar vara här, skitsamma, ni som inte vet vem det är till eller varför jag skriver på engelska, bry er inte) 


as the sun goes down..

OJ. så hade vå glömt att uppdatera igen dårå, hemskt ledsen.. hah, egentligen inte men jag vet ju att det finns ett par som läser, right?
Ajaaaaaaaaaaaaa. hade sjukt svårt att somna, mycket som händer, mycket som förändras och sådant skit, jag.. äh. skitsamma. Hur som helst så har jag bara varit med alice och tina idag, samma som alltid, haha.
Kom nyss hem från tina och sitter och lyssnar på låten Om du lämnade mig nu, gud vad jag älskar den låten. seriöst. haha, så fin!

Usch.. skolan börjar snart, så jälva.. drygt. det är vad det är, irriterande, vart tog sommarlovet vägen? men det har iallafall varit ett otroligt bra sommarlov, för att vara mig liksom. could have been worse, liksom. Dagarna på åsvik, dalarna, gaga på grönan, dagarna tjejerna och jag inte riktigt gjort någonting men ändå hade vi väldigt kul, haha, nu blir jag helt känslig också, lyckat! A&t vill att jag ska gå och möta dem uppe vid lekparken, så jag ska väl göra det,



snygg man är med håret utsläppt, random slapp dag!

DDM - 4 år



Tokio Hotel - Durch den monsun (live from oberhausen 2007)

Idag fyller låten fyra år, alltså är det fyra år sen bandets resa börjades, tyvärr har jag bara fått delta i två av dom åren ännu, men jag hoppas att det kommer bli många fler.

 Fenster öffnet sich nicht mehr
Hier drin' ist es voll von dir - und leer
Und vor mir geht die letzte Kerze aus
Ich warte schon 'ne Ewigkeit
Endlich ist es jetzt so weit
da draußen zieh'n die schwarzen Wolken auf

Ich muss durch den Monsun - hinter die Welt
Ans Ende der Zeit - bis kein Regen mehr fällt
Gegen den Sturm - am Abgrund entlang
Und wenn ich nicht mehr kann, denk' ich daran
Irgendwann laufen wir zusammen
Durch den Monsun, dann wird alles gut

hah, kan fortfarande låten som rinnande vatten. Grattis Killar!

-

This is the hardest part when you
Feel like a vacant
All that you had is become unreal,
Collapsing and aching



en fråga, varför? åt helvete med skiten.

forget about the sunshine when its gone,

Hade as kul inatt/idag, haha, vi dansade, eller ja, jag dansade väl mest för det fanns inte sådär jätte mycket annat att göra liksom, men iaf, tittade på massa filmer, åt onyttigt, hoppade runt, spelade in massa skumma videos, hade liveshows på cam. Och sådant najs, Tina och jag gick och la oss runt fyra, men var vakna tills typ fem, 05:20, haha, sen somnade jag ett tag och vaknade när tina skulle gå, så vi städade upp lite sen gick jag och la mig igen, så jag har väl fått sådär 4-5 timmar sömn, ska nog ut på en promenad med alice sen, måste bara fixa till mig lite grann först.
Vad ska ni göra idag då? det är ju ändå Lördag. Några planer?
haha, mina planer är inte många, ska sitta här och nörda tror jag, kanske kolla på nån skräckfilm eller något sådant najs.



Ikväll kör vi!

eftersom det är sista helgen på sommarlovet, tänkte tjejerna och jag, well, alice och jag, för det var ju vi som kom på det, haha, men tina är såklart med, iaf så tänkte vi ha en liten "avslutningskväll" ska bli sjukt najs, snart ska vi till lillan och fixa lite grejer! Sen ikväl kör vi!

-

Rubriksbrist igen, hemskt ledsen. Men jag kämpade faktiskt i en timme innan jag gav upp, så liksom, jag försökte iallafall. Vaknade för ca 18 minuter sen, typ, alice smsade nånting och det var ju ingen idé att försöka sova mer, jag kan inte alltid sova bort dagarna liksom. (Som om det är mycket bättre att sitta här, men iallafall)
Dagens planer är inte många, tror jag, har inte kommit på något viktigt ännu, om det är varmt tillräckligt så kanske man kan sola lite, eller nått. Roligt va? '

Igår kunde jag verkligen inte sova, och om det berodde på regnet som inte ville sluta smattra, eller om det var tankarna, eller om det var för att det var så jävla kallt vet jag inte, hur som helst vet jag att jag stängde av iPoden vid kvart i 4 nånting. As kul, verkligen, haha. Men aja, Nu ska jag nog gå och ta en dusch, fräscha upp mig, fixa en ansiktsmask, raka mig, fixa naglarna, sådant! peela läpparna med socker.. som jag gör, pröva det, får verkligen bort det "frasiga" på läpparna.




Lady GaGa - Boys Boys Boys

Köln 09 - i bilder

Eftersom jag innan bara har lagt ut bilderna från Köln (alltså Tyskland dåja, deutschland) på min BDB så tänkte jag att det kanske är kul att se lite av bilderna jag tog här med. Eftersom alla kanske sett, om inte annat, lite bilder i repris!


Första dagen på hotellet i Köln ^^ also know as Cologne. haha.


der kölner dom

en flagga är ett måste om man reser för en konsert.








Christina Klein herself! skulle kunna skriva ett sjukt jävla långt inlägg om hur det var och vad vi gjorde men hur som helst så hade iaf jag vääääääääldigt kul, haha.

Danke



Danke - LaFee

Får mig att sakna Köln ännu mer fan!

photoshoot med alice,

Alice har skaffat en blogg, så då skulle vi ta lite fina "headerbilder" såklart blev alla väldigt engagerade och jag som inte hade nått att göra (haha) blev fotoassistent! eftersom tina både sminkade och fixade hår OCH fotade, dock fotade jag också när jag fick lite idéer och sådant, men iaf, sen lockade jag faktiskt Alice hår också. haha, bara så alla vet liksom, agerade också backstagefotograf, haha. Lite pics från det!






och jag står och ser besvärad ut med världens urringing, dont we just love when the tröja falls down? (ironi)

All right, I'm fine, never mind



Kläderna jag köpte igår! vet at man ser väldigt mycket, haha, eller hur? aja.
Skor från fred perry, 250 kr, nedsatta från 499,
Två t-shirtar från Gina tricot 99 kr st,
Skjorta från HM 199 kr,
Adidas tröja (min tredje nu..) the terrace stockholm 750 kr
Vit tröja med nitar från HM, 149 kr ,
Kjol med dragkjedjor från Gina tricot 199 kr,
Bh&trosor från HM, 129 kr, 59 kr,
Strumpbyxor från HM, 69 kr,
Blå tröja med ficka på bröstet Gina tricot 149 kr,
Armband från Pilgrim 175 kr,



fint va? i love it! passar as bra till halsbandet som också är från pilgrim som jag fick av min morbror.

Staaaaaan imorron!

yesyes, ska bli jävligt kul asså! sitter hemma hos moster och morbror, de håller på ute i trädgården och jag sitter här, har kollat på tv i typ två timmar nu, ehhhhhhh. vet inte vad jag ska säga så, vi slutar väl här.



haha, ett år sen typ, black hair and soooooo emo. fint fint!

en totalt oviktig dag

Asså, när dagen börjar med att man först blir väckt av hunden vid 8, somnar om, vaknar vid tio, vägrar gå upp, vaknar vid tolv igen, vägrar gå upp, och slutligen går upp vid halv två, är det en lyckad dag? haha, nej.
Hur som helst har jag varit sjukt jävla tråkig hela dagen, dissat alice totalt (sry..) spenderat hela dagen med Sex and the city boxen, muffins bak och städning. Förutom det så har jag dunkat LaFee i mina kassa hörlurar hela dagen vid sidan om, som jag alltid gör när jag är stressad, nervös eller helt enkelt känner mig sådär lite hatisk, haha. Vet inte varför men iallafall! Nu har jag precis ätit och typ, nu sitter jag här och lyssnar på musik igen.
Gud så intressant jag är. eller hur?




LaFee - Normalerweise

where were you when everything was falling apart?

the fray - you found me

Idag hare inte hänt så mycket, erkänn att 50 % av mina blogginlägg börjar med nått i den stilen? damn. jag är fan inte bra på det här. haha, iaaaaaaaaf! så har jag varit med Alice, Tina och Elin hela dagen typ, eller Elin åkte vid fem, tina drog vid sex eller nått och alice drog för ett tag sen. Så nu sitter jag här.
Vi gjorde inte så mkt, satt vid datan och lyssnade på musik, gick upp till mig, kollade på sex and the city, osv..
FAAAAAAN VAD TRÅKIG JAG ÄR.
haha,
Ikväll vet jag inte vad som händer. men aja, vi får se!

"hur många här började supa innan klockan 12 idag?"



haha, snygg man är när man spelar kubb, right?

In every loss, in every lie, in every truth that you deny.

Efter att spenderat den senaste halvtimmen med att försöka hitta en bra visningsbild på msn, utanstörre framgång, blev till sist en cambild, haha, aja. skit samma. Vaknade, eller ja, gick upp vid 12, efter att mobilen pipit ett par gånger, fattar inte folk att man sover liksom? haha, men iaf, jag gick upp, sen hamnade jag här. konstigt nog.
Idag ska jag fan försöka göra nått viktigt (och när jag säger det så har nästan halva dagen gått redan, whatever) kanske träna, tänkte gå upp och "jobba på brännan" ett tag, det är ju över 30 grader utanför oss här så, det vore ju najs. Ikväll ska jag nog se nån film, eftersom alla är upptagna typ, exept me, like always. haha, lyckat. Nej nu ska jag terra mamma med min musik, det är najs!



ärret börjar blekna lite smått, äntligen. Mina små ärr uppe vid halsen syns dock, men det stör mig inte.

-

När jag har brist på rubriksidér, så skriver jag alltid "-", haha, har ni märkt det än?
Oftast brukar jag ha låttexter eller sådant, eller ordspråk på tyska eller engelska, men ibland kommer man inte riktigt på något. Nu ska jag inte sitta och skriva om det i evigheter men iaf, jobbigt är det!

Idaaaaaaaaaaaag har det inte direkt hänt sådär jätte mycket, vart med alice och tina störstadels av dagen, suttit inne och lyssnat på musik, vart hemma hos tina och spelad kubb, Spelade in skumma videos hemma hos tina, ringde folk, var sociala på msn, dog av värmen, drack saft, halsade ur sodastream flaskan. när man ser det såhär nerskriver så ser det ju rätt mycket ut, faktiskt. haha. Bra dag iallafall! Imorgon ska alice på bröllop och tina ska med elin till nicksta, jag vägrar typ följa med, hatar det stället. Men iaf, så jag kommer inte ha nått att göra imorgon heller typ, än att terra mamma med min musik. hah. det är roligt fan.




dagens outfit
tröja från jennifer taylor (köpt i tyskland)
shorts från nån marknad waaaaaaaay back som jag inte kan komma ihåg.
tights från H&M
armband från cocoo, lindex, pilgrim.

bleibt positiv..






lagom älskvärd kvalitet men men, detta är mitt rum iaf! (:

Underhållning på hög nivå!

Köpte en sak att ha skorna i på priskrossaren igår! så idag satte jag upp den i garderoben och fixade om lite grann.




Inte allt men en bit av garderoben! haha.

Muse - Uprising



jag älskar det! kan inte vänta tills den 24:de oktober! sittplats på A9.

dålig uppdatering, IGEN

Hemskt ledsen! inte meningen. Har bara varit lite upptagen de senaste dagarna, har varit hos moster och sen varit hemma och städat och sådant. Fixade om min garderob lite grann, kanske visar sedan! nu ska jag kila iväg och ta en dusch, sen kör vi ikväll! ska nog bli kul.. vet inte riktigt vad som ska hända än, men vi hittar väl på nått.




jonas brothers signing session 28/6-08

-

Är hemma hos moster & morbror nu, kom hit vid fem typ, johan och tove är också här.  Inget speciellt händer men roliga saker händer det iallafall, alltid finns det något att skratta åt. Vi har nån rockradio kanal på tvn, as bra musik! de spelade muse förut.
Not that intresting.. thats how my life is.


jeden tag ist ein kampf mit dem eigenem stolz

Kom precis hem från Tina, har typ haft fullt upp hela dagen, eller jag har knappt varit hemma iallafall. Gick upp vid 10, fixade mig och så, drog ner till tina och sen drog vi till nynäs. Tina skulle vaccinera sig men eftersom stackarn hade feber så gick det inte, bara att boka en ny tid och åka hem igen. Innan hade vi hängt i hamnen och lite sånt.
Efter det har jag typ bara varit hemma hos tina, hon bakade paj till sin pappa som fyllde år, och jag och alice satt vi datan och dunkade musik. Efter det så tittade vi på lite film tills de andra kom, och då bänkade vi oss framför datorn igen. haha, värd dag? yesyes.
Hur som helst så är jag så jävla trött nu, liksom trött i hela kroppen, psykiskt utmattad, kroppen vägrar typ. Funderar på att ta en dusch och sedan sätta mig här igen ett tag, men jag vet inte. Känns som jag inte pallar nått annat än att sitta här,
Well, ett glas vatten blir det nog iaf! vi hörs!




singstar nörden herself. suddig bild ab.

" a bit of luxury for everyday "

friis & company's citat.



bild 1: gårdagens outfit
bild 2: my very own louis vuttion

Lady GaGa @ Grönan 2/8-09






GAGA WAS AMAZING!

Haus of GaGa

Lady GaGa på grönan igår, Grönan slog rekord i publikantal, 23 tusen pers. Har inte varit så många där sen Bob Marley spelade 1980 nån gång. Rätt coolt eller hur? Man undrar ju hur mycket pengar grönan tjänade på det där.
Hur som helst, as bra var hon live och hur mycket knuffande och sådant det än var, god damn man stod ju fan på varandra ett tag. så var det helt klart värt det! Låtarna som var bäst var; Lovegame, poker face, just dance, eh eh (nothing else i can say), brown eyes, boys boys boys haha känns som om jag rabblar upp alla låtar. Men iaf.
GaGa och hennes dansare gav på en as bra show!, och när GaGa satte sig själv vid pianot och spelade Poker Face kunde man inte annat än att lé.
Fick tag på rätt hyffsade bilder, eller ja, inte bra men iaf, ska fixa dem när jag kommer hem ikväll tror jag, så då får ni se!

Timmarna innan GaGa, spelade vi lite, vi hade liksom gått och pratat om hur otympligt där är att släpa på en såndär stor chockladbit på grönan liksom. Efter att jag och Morbror hade åkt Jetline, (hade ögonen öppna på slutet, framgång!) så drog jag med mig moster till chocklad hjulet för den söta Sebastian jobbade där, haha, alice spela hos honom förra gången vi va på grönan. Så jag kände igen honom. Hur som helst, vi köpte fem brickor, och han bjöd på en 6;de , och visst fan vann vi en såndär otymplig 2 kilos chocklad. Nån som vill ha toblerone liksom? haha. det var kul..

Köln 22/5-09 <3

Mina egna videos från konserten;
och höh.. ursäkta att jag inte kunde hålla kameran still eller rakt, ljudet är iaf rätt bra.



 


"WAS SOLL SEIN?!"
"ICH HAU DIR EINE REIN!"

22/5-09

i used to rule to rule the world

Sitter i husvagnen.. eller, egentligen i tältet men iaf, vid husvagnen. Inne på mammas data och hade nyss en disskution om vem som hade mest intressant blogg, hon verkar inte riktigt fatta det där än.. haha, ju mer man uppdaterar och mest aktiva listan och allt sådant egentligen oviktigt. MEN hur som helst, pappa sa även att han tyckte att jag mixade många olika språk på bloggen, THATS WHY I'LL KEEP DOING IT!
Umm.. aaron ringde igår kväll, haha, men jag vägrade svara eftersom om han ringer mig så får ju jag betala, och sen kändes det lite dumt att sitta d'r och prata engelska liksom. när alla lyssnar. Men iaf.
Ikväll ska jag åka till min moster, och imorgon ska vi se Lady GaGa på Grönan! as najs! Tove och Johan ska typ med.
Och jag har klädpanik, har ju hela min garderob hemma, så det är ju lite svårt att planera liksom, man kommer ju fan inte ihåg vad man har!



all time low - damned if i do ya (damned if i dont)

RSS 2.0