was da einfach explodiert?

Tom på ord, mitt liv är tråkigt. Enformigt; plugga, sova, plugga, sova, träffa någon om jag inte sover, plugga. Just nu känns det så iallafall. Mitt i allt det försöker jag få ordning på vad jag vill gå på för gymnasium (tidigt jag vet, men jag vill se fram emot något) Just nu vet jag inte riktigt vart jag har mig själv, hur jag känner eller så. Av den anledningen har det heller inte blivit något bloggande på typ två dagar? Något sådant. Det är så mycket upp och ner, och visst, jag antar att det ska vara så, i den här fasen i livet. Men fan asså, det tär rätt mycket.

Aja, ni kanske är intresserade av vad som hänt idag? blev lite skola, började med tyska där vi lagade mat, rätt awesome för en sån som mig som aldrig äter frukost. Man blir ju inte lika trött sen.. anyways, sen blev det lite SO. Killarna i vår klass var på ungdomsmottagningen på förmiddagen så vi tjejer var själva, och eftersom vi bara är 9 tjejer i min klass så var det rätt chill, samt på mentortiden satt vi bara och ritade på tavlan och pratade. Helt okej. Sen drog vi tjejer till ungdomsmottagningen, pratade lite och fick kondomer och grejer, ruuuligt! Sen blev det lite häng i Nynäs med Tina, Josefin och Josefins kompisar, fick typ tre kramar av en överenergisk kille som var som värsta uppåttjack pillret! Helt awesome ju! Sen när jag kom hem pluggade jag och gjorde klart min bokrecension som ska vara inne imorrn, hade helt glömt bort det.. Nu är planen att jag ska tvätta håret och plugga samhällsekonomi, mja, nått sådant iallafall. Får se hur det går!

Imorrn blir det skola, sen Handen med Tina efter cause' I need a new dress! Sen har jag inga planer, så bara att smsa :) puss!

Gifts!



Lite av det jag fått än så länge, smycken från SNÖ, ett fint skrin som jag önskat mig och blommor, sen en hel del pengar och lite annat som jag inte vet om vad det är än! :D


Katy Perry - Last Friday Night (T.G.I.F)




weheartit

Underbar låt!


look of today/birthday outfit




Eftersom jag fyller år idag (Grattis te mig!) så blir det ut och äta med närmaste släkten senare, villsäga, mamma, pappa och moster. Hoppas det blir lite kul iallafall, är inte på det allra bästa humöret idag men försökte få upp det genom att klä upp mig litegrann, funkade väl sådär. Inlägg om presenter osvvvvvv kommer väl senare i guess.
Härligt drogad jag ser ut på sista bilden, men jag bjuder på den! Klänning från Gina (ett år gammal, aldrig använd) myskofta från H&M, smycken från randomställe. Heels från Nelly.se

Puss på er!

thoughts

En något seg måndag stod på schemat och imorse var det alldeles för svårt att komma upp, men tillslut gick det. Skoldagen börjades med klassråd då jag fick vara ordförande (skoj) sedan block då min sär-matte som vanligt var inställd. Sen lite matte, sen lite tyska. Fick tillbaka provet och jag gissar på VG nånting då vi inte fick några riktiga kriterier. Sen blev det hål i två timmar, sen hemkunskap, ett prov och jag tror det gick rätt bra.

Allt är lite snurrigt idag, vet inte riktigt varför. Antar att det är så ibland bara, det känns liksom inte dåligt, heller inte speciellt bra. Någonstans mittimellan skulle jag gissa, men vad står det för egentligen? Var hos Jim ett tag idag iallafall, rätt mysigt sådär. Och jag fyller år imorgon för alla som redan har glömt, känner inte direkt för att köra en repris på förra årets födelsedag.. satt själv i mitt rum på kvällen och åt tårta, haha, lyckad jag är :)

Aja, nu blir det av med sminket och lite outfit-planering tills imorgon, puss på er!

lite shopping!


Kappa från Vero Moda, 799 kr. (bra bild ajjj know)

Lång kofta från H&M, 199 kr.

Stor mysig stickad polotröja från H&M, 249 kr.

Randig enkel tröja från H&M, 129 kr.

Vit basic tröja från H&M, 99 kr.

Sjal i mysigt tyg från H&M, 99 kr.

Nagellack från Åhlens/Malava, 45 kr st.

Eftersom jag stannade i ösmo igårnatt så fick pappa hämta mig där, han hade lovat mig en ny jacka och så blev det. Var i Farsta och där firade de typ 50 år så det var en hel del rabatter och grejer, asbra! Efter det blev det middag på grekiska kolgrillen i Handen, Tack pappa!


look of today




Såg inte ut såhär hela dagen men ska dra på middag hos moster och morbror lite senare, Johan och Tove kommer dit och troligtvis stannar jag kvar i ösmo hela natten.
Klänning från Tiger, kavaj från Vila, halsband från H&M, ring från randomställe.

look of today




Så såg jag ut idag, blus från H&M, kavaj från ICHI. Till det hade jag ett par svarta jeans från Only och en guldig klocka från Regal.
Hade tyskaprov idag, kändes bra! Resultatet på engelskaprovet blev VG+, är "garanterad" ett MVG till hösten. yay me. Målet är att ha MVG i tyska också, så jag har alla språk på MVG nivå. Svenska har jag ju redan det i. Dessutom blev jag godkänd på ett matteprov, hur coolt? Nu drar jag ut och lyssnar på musik ett tag, nya kvällsvanan!

Puss på er.

kom ihåg mig, när vår tid har passerat

Har ni tänkt på hur självklara vissa saker är för en själv, och inte för andra? hur man samtidigt ständigt förundras och förvånas över saker som händer i världen. I vardagen framför allt. Att vissa saker väger lite mer, är lite viktigare och känns mer värda att kämpa för. Medans annat är självklart att släppa. Idag är allt lite borta, lite långtifrån, lite off helt enkelt. Men jag tror det känns bra, jag tror jag har byggt upp en slags distans, det finns där, men mer än så är det inte.

Puss på er.




Jag blev kär....



Visst är den fin? sist jag var på H&M så kände jag att jag var tvungen att prova, efter många gångers pillande på det silkiga fina tyget. Den satt helt okej, och jag ångrar att jag inte köpte den. Ge mig den någon kanske? :D

allting snurrar lite enklare







Lite gammalt, lite åsvik 2010, lite bad i Fagersjön 2010, lite Paris 2008, lite gamla mig 2009.


Söndag,

Usch, jag har varit riktigt spänd seriöst hela dagen, så otroligt roligt det här med valet! Det är riktigt spännande och just nu ligger sossarna lite före, hoppas verkligen M kommer ikapp, en kvinna kan inte leda vårt land. Speciellt inte Mona, tror absolut inte på att hon skulle klara alla nämnbara kriser som kan tänkas komma de närmaste åren, lika bra som Fredrik. Slutspurten nu alltså, ska vi behöva skämmas över att bo i ett socialistiskt samhälle? neaj, då flyttar jag hellre. Sen är SD nästan garanterad en plats i riksdagen just nu, och vet ni? jag tycker det är jättebra, och det skäms jag inte över att säga.

 -Update; Alliansen regerar vidare. En regering som håller, en regering som kan rädda jobben, en regering med en vettig stadsminister. Sverige höll under Alliansens kontroll, vi kommer fortsätta hålla. 
Ett blått Sverige är ett Sverige som håller, det har Alliansen visat oss mellan åren 2006-2010, ett förtroende som byggdes på under finanskrisen. Det ska helt enkelt bli jävligt roligt att se Fredrik som stadsminister de kommande åren igen!

(kej, lät som ett tal, men jag är glad, que?)

Idaaaag, har jag faktiskt gjort rätt mycket. Vart i Ösmo med Tina ett tag och gått runt lite, dragit till Skogås och träffat Jim ett tag. Han snodde tomater och persilja på ett dagis... HAHAH! cepe.. <3
NU ska jag fortsätta se på valvakan, samt välja kläder till imorgon. En vecka med massor av prov väntar, men jag är iallafall ledig på onsdagen. Perfekt!

Puss på er!


Cause' all my life I've felt this way, but I could never find the words to say, stay.

My whole life waiting for the right time
To tell you how I feel.
Know I try to tell you that I need you.
Here I am without you.
I feel so lost but what can I do?
'Cause I know this love seems real
But I don't know how to feel.

We say goodbye in the pouring rain
And I break down as you walk away.
Stay, stay.
'Cause all my life I felt this way
But I could never find the words to say
Stay, stay.

Stay - Hurts

(äckligt fin)


look of today




Glad jag ser ut ;d Mysigt klädd idag iaf, tröja från Peak, jeans från Lee. Smycken från randomställen.

-

 

Jim tipsade om den här låten, nu har texten etsat sig fast på min hjärna. Jag menar, hur fin är den inte?
Förövrigt har dagen varit en riktig tänkar dag, har gått igenom mitt liv i huvudet om och om igen. Vad vill jag göra med behanlingarna mot sjukdomen? vad vill jag sen? hur ska jag göra för att få grymma betyg? hur ska jag orka med allt det, samt balansera mitt "vanliga" liv? mycket frågor och lite svar, presationsångesten och stoltheten gör sig påmind. För i helvete, låtsas att du är stark, inte kan man visa sig svag? det har aldrig varit okej i mitt huvud.

Men jag försöker, försöker för mig själv, för alla andra jag bryr mig om, för min framtid. Mer än så, kan jag inte göra. Puss på er.


*gifts





 
Min moster kom nyligen hem från Italien och hon hade lite presenter till mig idag när jag kom dit, stort tack!


i dont know you // are you brave enough?




weheartit

Fireworks - You Me At Six


Tisdag,

Probably världens segaste dag.. fast nä. Det är nog onsdagar som är trots allt, men det har varit segt ändå. Riktigt segt. Hade typ musik först, redovisade nån grejs, sen engelska, sen so, lunch, sen typ tyska och no. Sen slutade jag. En timme innan alla andra, runt två drog jag in till SÖS, igen. Träffade Lasse och lite grejer, såååå vi får väl se hur det blir med allting nu. Det smått komiska är ju att ingen kan veta :) Efter det drog jag med mamma och pappa till Sickla och köpte lite skor och aa, typ det. Nu sitter jag här och är äckligt trött, yr och lite lite sådär. Ska hinna plugga, fixa naglarna och lite annat. Hoppas det slutar regna också så man kan gå ut!

Puss på er!

Hur förvridet unik var inte dess mekanik?

Känner mig lite smått efter idag, mja mer än vanligt dårå. Blev lite skola till typ tolv, sen till BUP och hade tid där 14. Gick väl bra i guess. Sen när jag kom hem gick jag och la mig typ direkt, sååå jag vakna vid sju. Sen gick jag ut och chillade en stund. That's pretty much it. Nu kollar jag på lite VMA's 2010 Warm Up, ni kollar väl också? runt 22 ikväll visas reprisen från "inatt" eftersom den inte visades live på MTV det här året. Ska bli kul att se när GaGa tar hem alla sina 8 priser av 13 nomineringar, starkt jobbat alltså!

Så ah, har inget annat direkt "material" ska bli bättre på det, lovar!


shopping





Fick lite pengar av pappa och drog med till Haninge, fick med det här hem! ett par svarta jeans från Only, och två par toppar från Cubus. :)

she says she's about runaway and never come back

Det vackra i sig är att det alltid är så skört, oavsett vad det handlar om, är det alltid väldigt skört. Som en skör ensam liten snäcka, så lätt att ta sönder, så lätt att förstöra totalt. Om man vill, om man känner att det är det rätta just då. Så enkelt, och över så fort. Som att dra bort ett plåster. "Ska jag dra bort det försiktigt?" "Nej, dra bara, desto fortare är det över" Det tänket förföljer mig. Gör det bara. Gör vad din spontana sida säger, gör vad ditt hjärta ber dig, gör vad du själv tycker är rätt. Vad som känns rätt just då. Varför ångra att man aldrig tog chansen? varför spendera månader, kanske tillochmed år på att tänka; varför gjorde jag inte så?
Att se ett samband i något som inte egentligen är speciellt logiskt, att kunna vara, utan att bli alltför påverkad. Att kunna säga vad som faller in, utan att undra om det var fel.
Om jag gjorde fel eller om jag gjorde rätt, kommer jag kanske aldrig få reda på. Men jag gjorde det iallafall, och på den vägen är det.


lite update!

Kej, inlägget jag skrev igårkväll publicerades aldrig. Lika bra var väl det, var iaf inget intressant direkt. Hursomhelst så var det lite skola igår, lite nynäs, lite vara med jättesjuka Jim. Stackarn var förkyld som faaaun.
Så det var typ det, idag ska jag nog plugga (haha, på en lördag.. men det är skönt att ha det gjort sedan) sen drar jag väl ut en sväng till kvällen förhoppningvis.

puss!


Torsdag,

För en gångskull en kooort dag, slutade runt två och det är inte fel någonstans. Vart iallafall en helt okej dag som börjades med tyska, lite förhör som gick sååådäääär. Hade iallafall bara ett artikelfel på förra läxförhör, lite misslyckat men ändå. Sen blev det SO, lyssna på Patriks och Lucas debatt for sure! haha, speciellt roligt när vissa inte ens vet vad "deras" partier står för, basic knowledge liksom? anyways, sen blev det lunch. Lite mentorstid och lite föreläsning om sniffning som tydligen alla här ute på landet har börjat med. Såååatteeeh, fältarna, polisen och SOC var där med. Sen blev det block med typ extramatte, fin grupp det är alltså. Fem pers, jättemysigt. Hah :)

Jag vet att typ ingen bryr sig, men visst är det tur att iaf jag bryr mig ;D puss på er!


Lite nytt!

Lite nya underkläder trillade ner i brevlådan idag, en BH från Wonderbra samt två trosor från Hanky Panky (=världens bästa trosor, lätt!) Från Uppercut.se!


lite shopping!



Hann med en sväng till klädis här förut, fick med mig lite grejer. Allting är oanvänt. Den gröna skjortan ser enorm ut men den är faktiskt inte det. Heh!
Blev iallafall ett par svarta silkiga byxor, en vit skjorta, en grön skjorta och en korsett. Även ett pärlhalsband men det orkade jag inte fota :)

Ny väska!




Efter typ två veckor kom den iaf, hej seg leveranstid? anyways, den är från Melba.se och kostar runt 500-lappen.


Onsdag

Onsdagar är dryga, så är det. Iofs har jag haft en rätt soft dag endå.. Hade SO i en timme, gjorde klart arbetet på 20 minter så nu är det bara redovisningen kvar, Meeen jag har Lucas, Johanna och Robin i min grupp så det  ordnar sig I guess. Efter det hade jag håltimme i... typ två och en halvtimme? så då gick jag hem och sov. Gulligt värre :) Efter det hade vi Matte, svenska, teknik och slöjd. Min tröja som jag hållt på med i två år på slöjden är ääääntligen klar btw, haha, visst är det coolt? fucking två ÅR tog det. Finns ju såklart anledning till det, men iaf.
Nuuu sitter jag här och ska försöka plugga lite, eller försöka, det måste göras. SÅ ah, dagens planer. Sen blire väl ut med Tina ikväll eller något.

Pöööööss!


Stay with me.

Hösten är här och snart kommer vintern ännu en gång smyga sig på. Därefter blir det ett nytt år, sedan vår igen. Hur underbart kommer inte det bli? Min hjärna vilar aldrig nuförtiden känns det som, jag tänker hela tiden på hur det kommer bli sen. Om jag kommer orka, om jag kommer må bra, om turen kommer stå på min sida för en gångsskull. Visst låter det klyschigt, men jag undrar om det kanske är min tur nu? Hur ska det kännas när det går bra, och hur ska man veta skillnaden när man inte är van? Jag tänker på var jag befinner mig just nu, försöker få klarhet på mina känslor. Stannar upp och vänder tankarna; överanalysera inte det här också, bara njut. Vi behöver göra det mer här i livet. Stanna upp de där stunderna som känns alldeles perfekta, för oavsett hur dåligt ens liv kan vara i övrigt, så finns det sekunder, kanske tillochmed minuter där det dåliga inte behöver göra sig påmint. När du ler på riktigt, för att du är glad, när du känner att du trivs, när du känner att du inte behöver något annat. Den sekunden när du faktiskt känner dig rätt hel. Pausa det, memorera det, kom ihåg det och börja sedan leva på de rusen. Så gör jag iallafall, har blivit en hel del sådant på sistone. Jag misstycker inte...


weheartit

look of today



Typ så ser jag ut idag.. Kom precis hem från SÖS, vart ett möte med Eva-Britt, Calle, Ylva och Maria. Antar att det var ett positivt möte med massor av "framsteg" men jag har så svårt att ta till mig sådant. Det negativa brukar alltid väga mest därför har jag lättare att ta till mig sådant. Nu sitter jag iaf och försöker äta lite, har inte hunnit det än, och det känns typ som om jag inte hinner nu heller. Måste sätta ungefär 100+ glosor i engelska tills på torsdag, och jag FÅÅÅÅR inte missa en enda. Får inte.. Sen typ 20 glosor i tyska tills på torsdag med, men det är nog inte så svårt. Dessutom har jag lite texter i svenska att finslipa lite. Fick en kallelse till sjukhuset på min födelesedag också. FML. Har iofs blivit sövd och grejer på mina födelesedagar tidigare, men åh.. jag pallar fan inte.

Puss på er, försök att vara mer positiva än mig!

dåliga dagar

Det är söndag och allting känns väldigt skört. För mycket tankar, för lite tid. Ingen plats för att bli distraherad. Det är söndag och allt runtomkring är så långt borta. Tankar för vad som händer sen terroriserar mig och jag upprepar i mitt huvud att jag har inte tid, tänk på något annat. Lämna det nu. Ingenting känns rätt, ingenting känns egentligen fel. Ingenting är som det borde vara, eller?
Men jag vet en sak, som jag tror jag är säker på. Men det blir left unsaid tills vidare.

Neaj, nu ska jag langa lite MVG-Svenska texter så jag blir distraherad ett tag. Jag älskar att skriva, kul att vi arbetar med ämnet "Kärlek" just nu också.. Lite skrattretande :)

Puss på er finaste finisar, mycket kärlek till er där ute som gör mina dagar trots allt som händer!






Contagious Chemistry - You Me At Six

look of today




Såhär ser jag ut idag. Blev en sväng till Ösmo för lite catch-up med Tina. Fika på en parkbänk och rundvandring i ösmo. Sen hämtade pappa mig och jag fixade lite nödvändigheter så som strumbyxor i nynäs.
Det blir nog en lugn kväll, tror jag? vem vet! Puss på alla fina <3

Härlig låt!

Last Friday Night (T.G.I.F) - Katy Perry


ELLE UK

Bläddrar lite i September numret av ELLE UK, än så länge ser det lovande ut!


Fredag!

Undersökningen imorse gick asbra, behövde inte vänta eller så och ja, allt gick jättebra. Är så rutinerad på att sövas och det där och jag älskar känslan, så jag längtade som bara den! min narkosläkare Magnus höll mig i handen tills jag somnade haha! Sen frös jag tydligen när jag vaknade, inte för att jag kommer ihåg det. Men jag hade iallafall värsta täcket på mig då. Ijämfört med i våras när jag sövdes för samma sak så verkar det ha gått bättre nu, förut kunde jag knappt äta efter och det kändes som värsta bakfyllan hela dagen ut. Idag är det myyycket klarare, skönt! Alla tar så bra hand om en där så man känner sig otroligt trygg!

Nu typ sitter jag här, har sovit ett par timmar och städat av lite. Fortfarande liiiite trött så stannar nog inne hela kvällen, puss på er!

lite secondhand fynd!




Ett par jeans och en söt topp från Whyred, perfekt eller hur?

Fin låt!

Magnus Weideskog - Så Länge Du Är Min




look of today

¨


Såhär ser jag ut idag! Skjorta från Tiger, sjal från Åhlens, jeans från Lee, skärp från randomställe.


Miss stone heart



Mina naglar har denna färgen just nu och jag älskar det! H&Ms lack var sjukt bra kvalitet för det billiga priset. Målade endast ett lager av det gråa.


just hold me

Onsdag, alltid så tråkiga onsdag. Dagen börjades med sovmorgon, gick upp runt tio fast kunde gå upp senare egentligen. Började iallafall inte förrens halv tolv. Men alla tyckte tydligen det var jäääättekul att sms-terra mig som hade sovmorgon. Haha! No hard feelings.. Det blev lite matte, lite svenska och lite teknik och avslutningsvis lite slöjd. Undra hur många år jag har hållt på med min tröja på slöjden? haha, typ två och ett halvt MINST! men nuuu så börjar den bli klar minsann. Värsta konstverket... eller? neaj, ser snarare ut som en treåring gjort den. Men charmig är den. Slutade runt fyra, sen dess har jag suttit här typ. Nu lyssnar jag på Madonnas "Sweet & Sticky Tour" Gammal klassiker. Sen försöker jag plugga lite, har skrivit ett par rader på en svenska grej men måste rååååplugga lite tyska glosor så de sitter allihop. Satsar på att få till ett felfritt läxförhör. Önska mig lycka till. Berättade jag förresten hur mycket min engelska lärare pushar mig? haha, antar att det är positivt men ändå. Är tydligen en av de tre ända klassen hon tror har kunskap och styrka att klara ett MVG till slutet av nian. I hela min klass. Känner pressen lite. Åh, måste hålla orken uppe och klara det här nu!

Imorgon är det kort dag, runt två timmar bara. Sen in till SÖS vid två för narkosbedömning, ska vägas och prata med läkarna lite grann. Sen på fredag är det dags för undersökningen. Från och med imorgon får jag inte äta något heller. Haha, lite jobbigt..

Puss på er!

RSS 2.0