Skön kväll!

Blev sådär otroligt spontan kväll, runt åtta smsade jag Sara och tvingade ut henne. Så vi drog runt vid brasan här nere i Sunnerby ett tag, sen kom Charlotte och Kevin, och lite senare dök Gabriel och Gustav upp också. Så vi chillade vid brasan, pratade och sånt :D Härligthärligt! Fanns lite söta killar där också, alltid roligt (:
Är hemma tidigt men vi sa hejdå vid elva nångång, vi körde nyktert (; Nu ska jag faktiskt vara tråkig och sitta här ett tag sedan gå och lägga mig och läsa.. haha.

Puss på er!

Valborg!

Har varit i nynäs typ hela dagen, sådär otroligt inspirerande liksom. Blev ingen skola och jag visste att mamma och pappa skulle till nynäs vid ett så jag fixade mig på typ fem minuter, hahah! måste ha sett rätt rolig ut idag, alldeles nyvaken sådär men who cares.  I nynäs blev det långa timmar av det otroliga nöjet som nynäshamn har att erbjuda, mamma var på sin gruppgrej hon är på så alla vet. Sen när vi skulle åka hem dog bilen vid typ Ösmokorsningen, härligt. Sen kom vi en bit, så dog den igen och vi blev bogserade hem. Hahah! så jävla härligt.

Fick iallafall med mig lite saker hem från nynäs, I'll show you!


Nagellack från Malava, 45 kr styck.

Böcker, två för 99.

Body Butter från Kings&Queens "Queen Elizabeth" 110 kronor.

Tröja/jacka call it what you wanna call it, från Lindex 399 kronor.

Svart fodral från Lindex. 99 kronor.


Jag är fan grym!

Idag är det faktiskt en rätt bra dag. Trots allting som tar emot just nu så kom jag till skolan och var där på både Svenskan, So;n och lunchen. Haha (: Helt ärligt så var det rätt kul, väldigt lugnt också eftersom det var rätt många borta på svenskan. Fick även reda på att jag fick MVG på svenska grejen jag skrev om boken Sandor/Ida för ett tag sen. Häääääärligt! :D Lite roligt för jag läste och skrev frågorna på två dagar, och ända mvg... haha, lite nöjd får man faktiskt vara ibland! Sedan gick jag hem ett tag, eftersom mitt anpassade schema är just det.. anpassat. Men jag har fortfarande lektionen med Maria på torsdagar då vi går igenom allting, gjorde ett prov på Religioner och även ett på astronomi. Nu är det bara att sätta igång med tyskan någongång!

Anyways, det var liksom allt som hände idag. Haha, värd dag egentligen. Menmen, nu ska jag nog eventuellt duscha, chilla lite. Hoppas på att Elin har lust att vara med mig imorgon. Haha! :D

Klockrent!

Samantha: Well, let's just say it: you won.
Carrie: Was there a contest?
Samantha: Oh please! There's always a contest with an ex. It's called "who will die miserable."



Det är svårt att inte älska Sex And The City ibland alltså. Hahah Samantha! (;


Värt att läsa.





bild med text lånad från Ida.

Can I get an encore? Do you want more?

Blev en lång dag idag kan man enkelt säga. Aferesen gick inte bra alls och jag tror de fick sticka mig ca 6 gånger totalt. Tre gånger i varje arm alltså. Fick massa koksalt under huden och fan vad det gör ont alltså. Menmen! Så vi fick åka hem igen, sen hamnade vi i Haninge eftersom jag skulle ha hårschampoo och lite sådant.
Efter det blev det nynäs en stund men nu är jag hemma igen iallafall. Sådär lagoooooooooomt trött (:

Orkar faktiskt inte skriva så mycket mer just nu. Men jag återkommer nog! (;

Dagens!

Ska in till SÖS på aferes snart, hade missuppfattat tiden så jag är klar sådär en timme innan, men aja, då hinner jag ju vakna till lite hopefully! Tänkte lägga upp bilder på "dagens outfit" although i hate that word.. haha!




Fin spegel (;

Shopping!

Var i Kista i söndags som jag inte berättade om, blev lite spontanshopping där och hann aldrig lägga upp vad jag köpte, så jag gör det nu tänkte jag! (:


Trosor från Hanky Panky, köpta på Twilfit. 199 kr styck.

Korallrött fodral från BikBok, 299 kronor tror jag!


I feel brand new,

Haft en relativt grym dag i Nacka, eller ja, vi började där och sen hamnade vi i stan och sedan i gamla stan. Kom hem alldeles nyss ungefär, till alltid lika tråkiga Sunnerby! haha (: Var ju redan i Ösmo som sagt, så vi tog tåget till handen och tog bussen till Nacka därifrån. Där mötte vi upp Johan och träffade Tove en liten stund.
And yeaaa, sen blev det bussen till slussen och sen vidare till Jensens där vi åt middag. Hamnade på en krog i gamla stan också, haha, kul vare!

Skulle egentligen klippt mig idag, blev så himla sugen på att klippa "page" när Petra Tungården gjorde det, tyckte hon blev så förbannat snygg i det. Sen har jag alltid tänkt på att jag vill göra det, och det vore otroligt passande nu mitt i allt. Liksom, det värsta har redan skett. Haha! men sedan fanns det ingen tid och jag var för trött så vi tar nog det en annan dag, ska kolla vidare lite också på hur jag vill ha det exakt.

Nuuuuu ska jag sitta här ett tag, sedan blire dusch och fix och sedan mys med massa tidningar i sängen! Love it (;




Lite iPhone-pics sådär (:

when you lose something you cannot replace.

Så var vi här, blogginlägget som jag fruktat att skriva ett tag nu. Jag har heller inte bloggat på ett tag och min ursäkt till det var att jag har haft rätt mycket att göra. I söndags sprang jag runt i Kista på kvällen och igår spenderade jag halva kvällen på BUP. Ett riktigt jobbigt möte blev det tyvärr.

Men dagen tog långt ifrån slut där för mig. Det blev iochförsig officiellt igår men William och jag är inte heller tillsammans längre. Det funkade inte.. Man kan nog säga att vi kom lite fel helt enkelt. Så blir det väl ibland antar jag. Men fan vad det gör ont. Det kändes som om det ända jag gjorde igår var att gråta. Det svåraste är att acceptera och inse, när man väl är förbi det att man inte kan förändra och att det inte egentligen var värt det börjar nästa bit.. Små steg, precis som Calle sa igår på terapin på BUP. Ibland händer saker som man inte vill acceptera, som man inte vill förstå. Men jag har skrikit ut min frustration, jag har gråtit. Men till vilket pris?
Idag är det tomt, jävligt tomt, och det är ju inte alls konstigt att det blir så när man verkligen var kär i den i fråga.
Men somsagt, det ändrar absolut inte det faktum om att det är såhär nu. Mitt i allt annat. Jag har klarat det själv förut, why would it make any difference now? Jag vet inte hur dagen kommer bli. Men jag drog iallafall till min moster igårkväll, så jag brukar göra i sånahär tillfällen. Det brukar kännas lite enklare.

Nu ska vi bara gå vidare. Balansera detta och allt annat på en fin nivå, och viktigast av allt. Låstas som om att det faktiskt är helt okej.

Irgendwas Bleibt

Sag mir das dieser ort hier sicher ist
Und alles gute steht hier still
Und dass das wort das du mit heute gibst
Morgen noch genau so gilt

Diese welt ist schnell und hat verlernt beständig zu sein
Den versuchungen setzen ihre frist
Doch bitte schwör das wenn ich wieder komm
Alles noch , beim alten ist

Gib mir ein kleines bisschen sicherheit
In einer welt in der nichts sicher scheint
Gib mir in dieser schnellen zeit
Irgendwas das bleibt
Gib mir einfach nur einbisschen halt
Und wieg mich einfach nur in sicherheit
Hol mich aus dieser schnellen zeit
Nimm mir einbischen geschwindigkeit
Gib mir was, irgendwas das bleibt

Auch wenn die welt den verstand verliert
Das "hier" bleibt unberührt
Nichts passiert

Silbermond - Irgendwas Bleibt


The rush is worth the prize I pay.

Sverige borde ha pris för världens mest skumma väder, först är det nästan 20 grader varmt i solen. Sen börjar det helt plötsligt hagla mitt i allt. Typ hello beslutsångest? Skumt är det iallafall, helt klart.
Igår spenderade jag kvällen hos William, riktigt mysigt faktiskt. Han lagade grymt god mat och sen åt vi med hans föräldrar och sådär. Tråkigt bara att han var så jävla trött, söte! Pappa hämtade mig runt elva nånting tror jag. Så då åkte jag hem alltså (: För er som inte fattade det. :D

Dagens planer är inte många vad jag vet, har pluggat lite religion och blivit förbannad på mig själv över att jag alltid ska göra det så komplicerat. Det var ju skitenkelt när man inte behövde skriva en halv sida om varje grej som jag promt skulle göra. Ska försöka dra med pappa till nynäs, återkommer om hur det kommer att gå. Haha!

Ha en bra dag allihopa, puss på er (:

im kinda busy,

Idag var en såndär otroligt jobbig dag. När allt bara tog emot eftersom jag var så jävla trött. Det hela började klockan 04;30, gick upp en halvtimme senare ungefär och började fixa mig och så. Halv sju kom taxin, som körde nån störd jävla väg som gjorde att allt gick fett långsamt. Men det gick bra iallafall och jag hann! Mina kärl börjar redan strejka, Inger fick sticka två gånger på vänster armen innan det gick. Lite drygt, men men. Sen pep maskinen hela tiden för att högerkärlet "sög fast" i kärlväggen. Fattar ni nu? haha, probably not. Fick lite Ferinject (järn) också för att få upp min järnvärde som tydligen var lite lågt, men HB:et var grymt bra, 130! jag som har varit nere ända på 58 en gång i tiden. Fick träffa Mats på dagvården igen när jag fick järnet, trevligt.

Såntdär otroligt intressant sjukhusprat, men det är det mitt liv består av just nu. Afereser och BUP, två gånger i veckan. Hann även gå till skolan och gå runt lite där, I'm fucking proud. Så jag har inte hunnit vila nått alls knappt efter aferesen idag, så jag är redigt trött!

Puss på er!


i wanna feel like this forever,

Lyckan är där idag igen, som en speciell räddning från verkligheten. Allt är okej nu, det går bra nu och det är så jävla skönt. Du gör mig så himla glad William, finns ingen som du. Vill bara att du verkligen verkligen ska veta det älskling. <3
Anyways! Tina och jag kom till Södertälje sådär alldeles för tidigt, i regnet.. härligt. Thank god för paraplyet som jag tog med mig iallafall, som både Tina och jag var beredda att dumpa eftersom våra "hålla- paraply" skills är lika med noll. Men still, vi hade blivit dygnsura annars! Hur som helst så skulle vi helt enkelt se på Elins klass musikcafé, och det var så jävla bra! Helt ärligt, säger inte det bara för att jag borde. Många självklara talanger och självklart några mindre bra, men så är det ju liksom. Riktigt bra var det iallafall (: Jag har en så otroligt duktig pojkvän så det är inte sant, hihi! :D

Nu ska jag äta något, truth be told så har jag knappt ätit något alls idag. Inte bra. Imorgon blir det upp klockan halv fem nånting. Mot SÖS för aferes.

Puss på er!

Bra dag!

Slapp aferesen, på både gott och ont iochförsig. Skulle ju egentligen behövas. Men jag fick sova länge och det är ju positivt iallafall (: Så jag har bara segat runt hela dagen tills nu, lyssnar på musik och fixar mig lite. Tina kommer hit om nån timme när hon är klar tror jag. Then we'll take it from there. Jävla snöhelvete förresten, vad ska man ha för skor nu liksom? haha, i-landsproblem! Orkar inte skriva mer, ni får en bild på "dagens" istället (:


Hej jag är uttråkad - lista

Jag har insett att min senaste kyss: Var väldigt trevlig men kort.
Jag lyssnar på: Glamourama låten, Up & Away - Freja
Jag pratar: HELA TIDEN!
Jag tycker om: Skor (:
Jag avskyr folk som:
Är alldeles för seriösa.
Min första vän hette: Är det dåligt att jag inte minns?..
När jag borstar tänderna: Så stirrar jag på klockan och tycker det är tråkigt.
När jag lagar mat: Är radion alltid på.
Jag är rädd för: Spindlar, åskan, att bli utelämnad.
Den värsta känslan är: ångest.  
Den bästa känslan är: lycka. I alla dess former.
Jag är bäst på: Det mesta, heheh.
Jag är sämst på: Matte!
Om jag var ett djur skulle jag vara: Något djur som är lika lat och jobbig som mig.
Om jag var en insekt skulle jag vara: Hata insekter!
Om jag vore ett redskap skulle jag vara: Definiera redskap?..
Jag kommer alltid att vara: Bitchig och dryg! (y)
Jag är lik: Min moster.
Det finaste som finns är: Lycka.
Sist jag grät var: Igår.
När jag vill tänka går jag: Antingen till badrummet, eller till mitt rum.
När jag bakar så bakar jag: Kladdkaka!
Min mobiltelefon är: Gryyyyyym! Har man en iPhone så vafan (;
När jag vaknar på morgonen: Säger jag fuck everything och somnar om.
Innan jag går och lägger mig: Duschar, borstar tänder, tar mediciner, smsar, kollar på tv.  
Bebisar är: Inte riktigt min grej...
Idag har jag: Varit hos min gynekolog, haft skolmöte på BUP, vart i Haninge och Länna (:
Ikväll ska jag: SOOOOOOOOVA!
I morgon kommer jag: Åka till sjukhuset och få lite nålar i armarna och ligga stilla i en timme, sedan dra på musikcafé i älsklingens skola!

Allmänt

Ska bli skoj: Morgondagen!
Ska inte bli skoj: Religion & Fysik prov..
Favoritplagg i garderoben just nu: Min kjol från STOCKH LM typ.
Längd: 1.63
Byter gärna garderob med: Byter helst inte alls :D
Byxa eller kjol: Kjol.
Mitt rum kan beskrivas som: Vitt och perfektionistiskt städat.
Mej själv med tre ord (just nu): Trött. Ensam. Glad.
Jag tränar: Kanske inte så mycket som jag borde göra..
Jag ville bli när jag var liten: Ville jag bli narkosläkare.
Höger- eller vänsterhänt: Högerhänt.
Humör just nu: Trött, men annars helt okej.
Kläder just nu: Mjukisbrallor och linne.
Vad sa du senast: "Mm"
Hur många kuddar sover du med: Fyra.
Spelar du något instrument: Nej.
Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska.
Sparare eller slösare: Slösare såklart.
Bästa film: Djävulen bär Prada!
Har du några homosexuella vänner: Inte vad jag vet iallafall.
Tror du på mirakel: Inte direkt.
Tror du att det är möjligt att vara trogen för alltid: Självklart.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Jadu.
Bio eller promenad: Promenad!
Är du kittlig?: På vissa ställen.
Snarkar du: Nepp.
Stjärntecken: Våg.
Rädd för insekter: Lite, men inte överdrivet.
Äckligaste insekten: Är spindel en insekt?
Det här är jag bra på: Skriva och lära mig saker. Förutom matte då..
Bästa bok: Twilight-böckerna är nog de ända böckerna som fått min fulla uppmärksamhet.
Vad vill du jobba som: Högt uppsatt inom något stort företag.
Chips, morötter eller godis: Godis.
Pizza eller hamburgare: Pizza.
Tänker du någonsin pierca eller tatuera dig: Kanske (;
Stökigt eller välstädat (hemma): Välstädat, annars kan jag inte slappna av.
Gungar du på stolen: Nepp.
Vilken hand håller du gaffeln i: Varierar mig lite faktiskt..
Gillar du att sjunga: Japp.
Anser du att du är stark: Rätt så.
Använder du knark: Nej.
Kaffe, te eller inget: Inget.
Vad använder du för skor just nu: Varierar mig väldigt mycket!
Favoritfärg på kläder: Svart, vitt.

Senaste person som:
Du pratade med: Mamma.
Gick på stan med: Öhm.. Pappa?
Skällde på: Mamma.

Senaste:
Låt du hörde: Köpenhamn och överallt - Lars Winnerbäck
Film du såg: Livet är en schlager.
Mat du åt: Köttfärssås och makaroner.
Kram: Sara i söndags.
Resa: Göööööteboooooorg!

Favorit:

Låt: Nach Dir Kommt Nichts - Tokio Hotel / It Ends Tonight - All American Rejects
Ämne: Svenska.
Plagg: Har vi inte redan haft den frågan?
Skor: Mina ballerinas från Fred Perry används väl flitigt, trots att jag inte vill erkänna det egentligen. Höhö (;

 


analyze this

Det har varit fullt upp hela dagen, tänk er "fullt ös, medvetslös" style liksom, så förstår ni. Träffade Ulla, fick mina p-plåster, hade möte på BUP med sjuuuukt mycket människor. Vi var 9 pers totalt, och pratade om min situation. Ett givande möte, men krävande på många sätt. Men jag tror de verkligen har förstått nu, alla parter har förstått och det känns bra. Ett sammarbete mellan alla kanske är precis vad som behövdes. Vi får hoppas på det iallafall.
Efter det blev det haninge en sväng, tog ut lite recept och köpte en fin vårig klänning grejs och strumpbyxor. Sedan blev det länna där jag köpte tre par skor med äckligt dålig kvalité, skopunkten? japp. Men det behövdes (;

Imorgon är det aferes vid ett tiden, sovmorgon alltså, härligt! kommer väl hem runt tre.. vid fem drar Tina och jag till södertälje. Då får jag äntligen träffa min Wille igen :D <3
Nu blir det dusch och fix, sry för att min blogg är så jävla tråkig!


i hear the secrets that you keep, when you're talking in your sleep.

Jag går på nålar inför morgondagens möte på BUP, jag vet inte alls vad som väntar mig riktigt.. men att det kommer vara runt 7 personer där och lilla jag skrämmer mig lite. Troligtvis kommer Calle och Eva-Britt hålla i det mesta, eftersom de redan vet allt. Sedan tror jag att jag kommer vara "inkompetenta rödgråtna signe" imorrn, så vi får hoppas på att de hjälper mig på traven liksom. Innan ska jag träffa Ulla också, så det blir bra iaf!

Anyways, till något lite mer ytligare. Har målat mina naglar, och för en gångsskull inte svart! visst är det coolt? haha, jag brukar säga att jag inte trivs i annat än svart nagellack, och har inte haft annat sen i November förra året.. Men idag slog jag till med detta;



Lite halvdålig iPhone-bild men ni får väl vara glada ändå (:


flaws and all

Känns som om jag inte fått till ett riktigt inlägg på typ forever alltså, inte bra. Ska försöka bättra mig någongång, haha! Idag skulle jag egentligen varit på BUP, men jag mådde så jävla dåligt igår. Vet inte vad som hände, bara spydde och tog av magvärk nästan. Värre smärta har jag aldrig varit med om, och jag har varit med om en hel del. Men det gick över efter sisådär tre timmar, men jag stannar hemma idag bara för att vara säker! 

Nu ska jag nog hoppa in i duschen eller kanske försöka äta något. Får skaffa blogginspiration under dagen! 
Jag saknar min älskling. anyways, puss på er!  

Lördag.

Dagens underhållning består enkelt sagt av; välbehövt och dödstråigt astronomi och relgions pluggande, plöja igenom gamla Glamourama avsnitt som jag redan sett ett par gånger, ooooooch gå till lillan eftersom jag har ett riktigt hemskt colaberoende just nu. Det är inte okej nånstans och beach 2010 känns sådär väldigt långt borta, haha! Men det får gå, jag känner mig mysig idag, har inte brytt mig om att vara speciellt stylad överhuvudtaget idag. Dissade sminket och har bara foundation och mascara. Nu förtiden går jag nästan inte ut utan mina svarta sotningar. Erkänn att detta är sjukt intressant? förstår att ni tycker det. Hur kan man inte liksom? feel min ironi.

Ironisk humor, avskavt svart nagellack, rufsigt hår och ett par lila strumpor.. Det är inte min dag idag.

Puss på er!


Uncomfortable silence can be so loud

Äntligen en såndär totalt ovärd dag som jag verkligen såg fram emot. Illa. Verkligen illa. Haha! Med andra ord har jag absolut inte gjort något speciellt idag, sovit, fixat mig, vart själv hemma i fyra timmar och bara dragit runt. Otroligt roligt. Hur som helst, väntar på att Tina ska bli klaaaaar, sedan drar vi ut och gör byn osäker! dagens skämt hell yes! Jag saknar min William sjuuuuuuuuuuuukt mycket. Inte roligt alls..

Kort och förvirrat inlägg, bättre än inget. Puss på er!


im my head ive already won.

Usch, jobbig dag. Hade tid för aferes vid tio och kom inte hem förns runt halv ett. Gick och la mig direkt och sov sådär 4-5 timmar. Härligt (: Man blir så himla trött av det där alltså.. Blev ingen skola heller, det hade krånglat ihop sig med tiderna och jag hade iallafall inte pluggat så jag slapp. Tur det :D Nu är det iallafall slut med sjukhusbesök för den här veckan, men nästa vecka har jag fullt upp igen. Måndag ska jag till BUP vid åtta, Tisdag ska jag till BUP igen samt träffa Ulla. Onsdag är det aferes igen. Känns sådär, men man måste ju.

Nu väntar jag på att maten ska bli klar. Sedan får vi väl se vad som händer. Puss på er!

im a wreck.

Dynamiskt. Vackert på något sätt. Känslan av att sitta i ett terapirum på BUP känns sådär otrevligt trygg. Carl skriver på tavlan, mamma och Eva-Britt stirrar intensivt på mig. Bevakar minsta lilla rörelse. Pressen, den återkommande och välbekanta pressen. Jag bör kunna uttryka mig sådär perfekt och felfritt som jag vanligtvis är kapabel till. Men nej, idag gick det inte alls. Istället framställde jag mig själv som en inkompetent idiot med rödgråtna ögon som bara kunde hålla med eller säga nej. Härligt Signe, misslyckande.

Men det får gå för nu. Jag får palla trycket och leva på ruset så länge det är möjligt. Det är härligt. Så det borde vara 24/7. Imorgon blir det SÖS igen, vi ska köra in lite nålar i mina armar och äntligen sätta igång med behandlingen. Sedan ska jag till skolan och faila lite NO och SO prov. Men det är ju kul att träffa Maria iofs.
Nu blir det dusch, lite fix och sådär, bleka tänderna, fixa ansiktsmask och sådant mys. Brukar muntra upp mig lite.

Puss på er!


So far away,

Det har varit fullt upp idag, eller ja, nästan så. Gick inte upp förns halv två nånting iofs. Fast jag var uppe vid halv tio och väckte mamma med en present och en kopp kaffe, söt dotter jag är va? (; sen gick jag och la mig igen..
Behövde verkligen sova ut tror jag. Sen har jag typ bara städat idag! roligtroligt. Sen kom moster och de, vi åt mat och sen åkte de vid åtta. Värt inlägg det här är eller hur? haha.Känner verkligen hur jag inte får till det riktigt idag, inte för att jag brukar få till det annars heller men nogerlunda brukar jag lyckas hur som helst.

Imorgon är det upp vid halv sex, taxin kommer vid halv sju. Har tid på BUP klockan åtta nämligen, usch och fy! Sen på torsdagen är det aferes. Nu ska jag nog inte skriva mer, kommer ingen vart! haha, puss på er!

Miles Away - Madonna


This too shall pass

Känner mig sådär halvt onödig och borttappad igen. Det blir så ibland antar jag, små retsamma hål som man ibland ramlar tillbaka i. I guess that's life. Inte mycket att göra något åt. Imorgon fyller mamma år, moster kommer hit och jag känner för att städa. På onsdag är det BUP klockan 8;00 på morgon, vilket betyder att jag måste gå upp typ sju.. kill me right away please. Sen på torsdag sätter vi äntligen igång med aferesen igen, hoppas bara allt fungerar med nålarna och det nu! Kommer ju köra en gång i veckan precis som förut när jag hade en "intensiv" period. Blir nog bra tillslut iallafall (:

Det är typ åtta dagar kvar tills jag träffar min pojke igen, puss på honom!


enjoy the best things in life.

Vissa dagar kan kännas sådär otroligt perfekta enda ut i kanten. Lycka är att slippa verkligheten, för en liten stund. Just nu är det precis så det är. Nätterna är jobbiga fortfarande, men jag försöker. Det finns glädjeämnen nu dock, det fanns det knappt förut. Vissa dagar vill man aldrig ska ta slut, jag skulle hemskt gärna spela det senaste dygnet på rewind om och om igen. Min älskade pojke var här nämligen, han kom runt sju igårkväll och åkte hem vid tre idag. Helt jävla fantastiskt. Jag blir så glad när jag tänker på honom, nästan glädjetårar. Visst är det töntigt? Såhär har det aldrig varit förut. Aldrig tidigare.

Nuuuuu måste jag verkligen duscha, försöka övertala mamma att följa med mig och handla mat, eventuellt läsa lite fysik eftersom det äter upp mig innifrån annars. Haha! Puss på er!

KORSETT

Dagens dårå;




Kjol från H&M
Korsett från H&M
Kavaj/kofta från STOCKH LM


Hemma från GBG! (shopping)

Hej bloggen, nu har jag äntligen kommit hem från Göteborg. Eller, Jag kom hem ungefär vid halv åtta men sen gick jag till lillan med Tina en sväng (: Anyways, jag har haft det gryyymt bra hur som helst. Bodde på Scandic Europa och det ligger ju precis vid Nordstan så det hängdes en hel del där. Men även på andra ställen! Åkte vanligt tåg dit och jag tror jag skulle dö.. haha, aldrig mer! som tur var åkte vi x2000 hem och då blir allting mycket bättre (; Tänkte lägga upp lite bilder på vad jag köpte där, antar att ni vill se? (:


Parfym från Ed Hardy, 599 kronor

Kjol från STOCKH LM 499 kronor

Kofta från STOCKH LM 699 kronor

Linne från WERA 149 kronor

Köpte även lite annat, som en fodral till min iPhone, lite underkläder och smycken. Men ja fotade inte det! Nu ska jag fortsätta kolla på Madonnas senaste Live DVD och bara njuta av att vara hemma igen, puss på er!


music makes the people come together,



Madonna - Music (Sweet & Sticky Live Tour)

road to happiness,

Lycka enda ut i fingertopparna. Allting är så jävla bra för tillfället, de som hänt de senaste veckorna är förhoppningsvis ett minne blott. Jag vill inte hamna där igen, viljan är stor, kanske inte tillräcklig, men absolut större än förut. Jag ska leva livet den här veckan, och jag tänker inte tänka på alla måsten, alla borden och allt som har med sjukhus att göra överhuvudtaget. Vägen till lycka är inte lika svår längre, inte lika full av falska genvägar och skrikiga stoppskyltar. Nu jävlar drar jag till Göteborg, och det känns så jävla bra!

Det ni, ett inlägg skrivet rakt från hjärtat. En text full av känslor och inte längre en tom skriven rad, det betyder något. Kanske sådant ni hellre läser. Who knows?
Jag arbetar bäst under stress, därför satte jag inte igång med packandet förens... 48 minuter sedan, men nu verkar jag ha koll på det mesta, blev kanske liiiiiite mycket menmen, sån är jag!
Wille och Johannes var här ett tag, men sen hände en grej så både Tina och Johannes drog, inte dog som jag höll på att skriva... lyckat. Anyways, så jag och Wille fick vara själva ett tag, galeeeeet mys!
Nu ska jag underhålla mig med Lady GaGa's musik, eventuellt dra på en ansiktsmask och sedan klaga på hur otroligt stressad jag är. Not (; Puss på er!


Have you ever been so lost?

Have you ever been so lost
Known the way and still so lost
Another night waiting for someone to take me home
Have you ever been so lost

Is there a light
Is there a light
At the end of the road
I'm pushing everyone away
‘Cause I can't feel this anymore
Can't feel this anymore


Friis & Company





Min nyaste medlem i min Friis & Company familj, sjukt fin väska (: Köpt på Nelly för 399 kronor!


Sry, igen!

Jag har varit hemsk på att blogga de senaste dagarna, och ja, det är lite mycket nu, på ett roligt sätt! Har faktiskt mått rätt bra på dagarna men kvällarna är fortfarande jobbiga. När man inte kan sova och sådär. Menmen!
Har spenderat påskhelgen hemma hos min moster med dem och Johan & Tove, kulkul. Alla mådde illa av all mat inklusive mig, hata påsken (; Anyways, jag packar lite smått inför Göteborg, ber mamma tvätta de som ska tvättas och fixar outfits. Det är lite kaos sådär, men I sectretly love it. Förhoppningsvis hinner jag göra de sista imorgon innan Wille och Johannes kommer, Tina ska ju vara med också såklart. Men hursomhelst.
På tisdagen blir det upp runt halv fem, in till ösmo, chilla där ett tag, sedan går tåget 11;00 eller något från centralen. Great!

Snart ska jag ut med Tina och köpa glass, haha! :D

Toooooordaaaaaaauuuuug!

Jag är inte alls på blogghumör idag faktiskt, så därför har jag dragit ut på det så mycket det bara går idag, hope you dont mind. Hursomhelst, började dagen med otroligt stress-fix när jag och pappa skulle till nynäs, klar på en kvart hell yes. Sen fixade vi lite med mina pengar, handlade lite smink, åkte och hämtade pappas däck och sen åkte vi hem. Jag fixade mig igen och sedan efter ett tag kom Wille hit :D jag ler tillochmed när jag skriver det där.. haha, gaaaleeet. Vi kollade på Hitta Nemo och bara hade allmänt mys sådär. Trevligttrevligt!
Imorgon ska jag sova bort större delen av dagen, sedan dra till min moster, tror jag, så det blir chill!

Känner mig sådär otroligt glad idag igen, härligt!

RSS 2.0