the imprint is always there


Älskade Fall Out Boy - Minnen!

"The take over, the breaks over" - FOB

I Don't Care - FOB

Thnks fr th mmrs - FOB



Saknar killarna lite, för de som inte hänger med så splittrades de ju i Februari i år. Har så många minnen till deras gamla låtar, de sitter kvar än. Grym musik gjorde killarna iallafall och de ska vi vara tacksamma för. Sen är ju Pete lagom snygg också. Hehehe ;)


Så.Jävla.Slut

Jag har haft fullt upp, verkligen, och jag älskar det. Sov 6 timmar drygt inatt, gick till skolan iallafall och var där ända till tre. Det ni! haha :) valde att vara med på föreläsningen vi hade. Rätt intressant var det faktiskt, och det ledde till mycket disskutioner och tankar efteråt. Det var en snubbe som pratade om synen på sex i samhället, mest förr i tiden, men även nu. Det var liksom aldrig tråkigt, haha! Efter det var jag med Tina i typ en kvart, sen tvingade jag hem henne för jag höll på att dö för att jag var så trött. Försökte sova, självklart skulle alla smsa just då. Thanks, sen kom pappa hem och då kunde jag inte somna enklare direkt. Ayah! Drog till lillan med Tinis nyss också, ifall nån ville veta!

Nu ska jag sitta här resten av kvällen troligtvis, kanske se en film eller nått, puss på er!

Shopping and happiness

Kom nyss hem från stan, rätt så spontant så hamnade jag där haha. Var på middag med moster och morbror samt Johan. Trevligttrevligt! sen gick vi runt ett tag och sedan åkte vi till Kista. Köpte lite things som jag tänkte visa, dock har jag bara iPhone bilder! Men ni klarar er ;)






Bilderna blev lite konstiga men iallafall, nu är jag så trött att jag somnar sittandes fan, haha! Puss på er!

sunshine

Godmorgon på er! Vi bortser att klockan snart är tre men iallafall. Idag har jag känt mig redigt sliten, riktigt riktigt riktigt sliten om jag får säga det själv. Det var en jobbig vecka av någon anledning och jag hann aldrig sova ut ordentligt. Så idag gick jag inte upp förens halv två nånting. Duschade, fönade håret, städade rummet nu sitter jag här. Har panik över att jag inte vet hur fan jag ska hinna fixa kläder och grejer till skolavslutningen. Men det lär väl ordna sig. Annars jääääävlar.. Haha, anyways! Det är dagens problem det :) Inte mer än så.

Igår var det ju Ösmomarknad, vilket mer är som en tradition mer än det är roligt. Visst, det finns väl saker att titta på men det är inte direkt hilaaarious liksom. Tina och jag åkte dit vid ett och kom hem vid fem nångång har jag för mig, sen drog vi runt på byn ett tag mellan regnskurarna. Sen satt jag inne och pratade med Marcus resten av kvällen. Hehehe.

Puss på er!

Look of today

Det är lördag idag och jag är trött som jag vet inte vad. Idag är planerna iallafall att dra till Ösmomarknad med Tina. Then we'll take it from there. Vädret är lite jobbigt idag tycker jag, det får gärna rycka upp sig lite!
Drar om sisodär 50 minuter tror jag. Vi kanske ses? ;)



those precious little moments,






Tina och jag drog till ett litet ställe i skogen. Alá picknik stuket, helt okej och solen lös fint. En dag man kan komma ihåg, med en person som har makten att göra en glad. En vän.

Hej fredag.

Äntligen helg, och jag är så jävla slut efter den här veckan så ni förstår inte. Haha! Började vid typ tio imorse, hade engelska. Körde någon lek, hamnade i samma lag som Fredrik och Thim, gick väl sådär.. haha. Behåller tydligen mitt VG i engelska iår, kunde fått MVG om hon hört mig mer muntligt. Fan. aja! Sen hade vi äcklig lunch, drygt som fan. Sen SO då vi kollade klart på den otroligt värdelösa filmen. Heheh. Sen slutade jag :)
Väntar på att Tina ska äta klart så vi kan gå ut. Jag är sådär lagom uttråkad, vad som händer ikväll återstår att se, men det lutar nog åt hemmakväll!




Second hand fynd!





Helt oanvända chinosshorts från Sand, 100 spänn. Samt en sidenaktig tröja, en tjuga. Såg ny ut ;p

Torsdag

Torsdagar är lagom sega, i mitt fall är det så segt att jag knappt orkar bry mig om vad jag har på mig. Idag hade jag tillexempel nedklottrade leggins, ett linne, nån ful t-shirt och samma skjorta som igår. Slappt, men ack så skönt. Hur som helst, det var jävligt chill i skolan idag! Kollade på film på både svenskan och so;n, och innan satt jag och Tina på ett berg uppe vid slingan ett tag. Feeetttttt najs. Sen gick jag hem, försökte förgäves plugga kemi men det gick åt helvete. Detsamma gäller provet. Menmen! Fick veta att jag får MVG i svenska iår igen, plus att mitt Personporträtt och Novellen jag skrev var felfria MVG. Då blir man glad alltså! Min inlevelse är tydligen otrolig. Hihihih :D

Inatt och idag är det bara mamma och jag hemma, rätt skönt. Pappa är på någon grej med jobbet. Så mamma och jag har vart ner till konsum och köpt lite mat. Trevligt faktiskt. Sedan åkte vi till klädförmedlingen och jag gjorde ett riktigt kap. I'll show you later!

Ska föna håret nu och dricka lite Burn, puss på er! <3

Sex And The City 2 Soundtrack 2 @ Spotify!

Various Artists – Sex and the City 2



Tror ni jag är glad eller? Soundtracket har funnits på Spotify Premium ett par dagar men nu finns den på Free också. Yay us som inte har premium! Är ni förväntansfulla inför filmen förresten? (:

Dagens!




Just nu är jag lite lat och orkade inte ta bilder med kameran. Så ursäkta det :)
Volangtopp från H&M, skjorta från H&M, kjol från MQ/STOCKH LM.


I'm not saying it's your fault, although you could've done more.

Jag är riktigt glad idag faktiskt, tror jag iallafall. Kanske är inbilling, haha, orka överanalysera det också.. Anyways, idag var jag i skolan. (yay me) Hade NO, Tyska, särmatte. På tyskan fick jag reda på att jag får VG i slutbetyg iår, alltså har jag höjt mig! yay. Fick faktiskt lite egoboost där, och det är väl okej ibland. Lite roligt dock att jag typ har varit med på 5-6 tyska lektioner i ÅR och ändå sätter VG. Men tydligen såg hon det jag kämpade för förra året nu istället, alltid något! Något som dock inte var lika bra var att jag glömde NO-Böckerna i skolan, så jag kan inte plugga på kemi provet jag har imorgon, lyckat Signe. Otroligt lyckat. Men kanske hinner plugga lite innan. Hope so.

Nu kollar jag lite på Ellen på 5:an, har favoritplaylisten på som vanligt och funderar lite. Ska städa mitt rum lite, så alla vet :) Puss på er!

Mysdag!

Den här dagen har varit både mysig och skitjobbig. Menmen, snart är den iallafall över. Gick upp runt nio, sedan kom taxin runt kvart i tio. Det regnade när vi åkte så det var helt okej, mycket roligare att åka bil när det regnar. Anyways. Det var "skolmöte" på BUP som gällde, Maria, Eva-Britt, Calle, Ylva, mamma och jag som var där. Rektorn hade fått förhinder så hon kom inte, och pappa ville typ inte eller vad det va, like I care. Hursomhelst, jag antar att det var positiva saker jag fick höra. Men sådant går inte in i huvudet på mig längre ens, det är bara tomma uppmuntringsord som inte fungerar. Jobbigt värre. Fuck prestationsångest.

När jag kom hem iallafall så gick jag och la mig nästan direkt, sov typ tre timmar. Behövdes. Var så jävla trött efter de här senaste dagarna. Så jag fick sova ut lite. När jag vakna var jag tvungen att börja med min matteläxa, så nu är den klar också. Ska in imorgon! (y) Nu måste jag plugga Vatten&Luft, men åh vad jag inte pallar. Blir ett glas oboy innan jag börjar. På jakt efter kortvariga sockerkickar. Hell yes.



Min kväll kommer bestå av detta; Svenska ELLE, Cosmopolitan, en varm lång dusch och lite fix. Favoritplaylisten på Spotify är på så nu kör vi all in på Myskväll!


You're so naive

Jag har varit vaken sen kvart i sex imorse, inte okej alls och jag är sådär jävligt trött just nu. USCH! anyways, aferesen gick rätt bra. Ena kärlet sprack efter typ en halvtimme så Inger fick sticka om, men sen funkade det. Jag lyckas alltid somna till lite också för lugnandet jag får nu gör mig skittrött. Mysigt :D
När jag kom hem satt jag och jobbade järnet på min novell i typ två timmar, så nu är den klar och renskriven. Härligt värre, bara kemiprovet kvar nu! Sedan gick jag ut med Tina ett tag, först drog vi runt på byn, sedan fick vi lust att dra ner till konsum så vi tog bussen tid. Köpte munkar och läsk och åkte hem igen, var där i typ 20 minuter, haha!

Nu har jag duschat och fräschat upp mig lite. Ska ta några alvedon för att försöka döda min huvudvärk. Puss på er så länge! :*

last words for tonight

Det är en början på något helt nytt nu. Nu kör vi bara rakt uppåt, ingen annanstans. Neråt och misslyckande är inte tillåtet. Tankarna får inte ens snudda det nu. Jag kan, jag vill och jag ska. No matter fucking what.
Sommaren är här, det kommer bli galet fantastiskt och början av 2010 kommer förevigt vara ett minne, ett minne som dock kommer att likna en marddröm. Då jag tappade greppet om allt. Det får fan inte hända igen.
Aldrig mer misslyckanden, aldrig aldrig aldrig mer. Nu jävlar hörni, livet är helt jävla fantastiskt!

Med de orden så säger jag godnatt, nu blir det först en välförtjänt dusch med allt det innebär. Sedan några avsnitt av NCIS innan jag somnar, om jag inte somnar innan det vill säga. Imorgon ringer klockan vid 05;45 och sedan är det in mot Söder för lite aferes.

Puss på er alla underbara människor!


Grym helg!

Sry för att jag inte bloggade mer ifrån i fredags, men jag orkade helt enkelt inte. Om någon skulle vara berörd av det liksom. Anyways, på lördagen iallafall så drog Tina och jag till Södertälje vid typ tre. Kom till Elin och röjde, haha, sen kom alla andra och då satt vi ute i solen och åt pizza och körde "jag har aldrig" typisk tjejer eller hur? ;) Kul vare iallafall! Sen körde vi "Bomullsstaffeten" fast med pappersbollar, asså hahaha! längesen jag garvade så mycket. Julia P hade världens tålamod med förvirrade mig. Haha! Riktigt lyckad kväll kort sagt :)

Tina och jag sov hos Elin, eller sov och sov, vi somnade runt 4-5 men lite sömn fick vi ju iallafall. Sen drog vi upp vid elva, fixade oss och drog ner på stan ett tag. Tina var fett hyper medans Elin och jag höll på att somna stående nästan, hahah! Nu har jag precis ätit, vart nerbjuden på middag nere hos Tina och det tackar man inte nej till inte! Trevligttrevligt.

Eftersom jag bara tog typ tre bilder med min kamera igår, så lägger jag upp några som jag snodde från Elin. (Don't kill me :D)





Friiiidaaaaaay!

Har typ undvikit att blogga hela dagen eftersom min iPhone har väääääääägrat att lägga in mina bilder till datorn. Idiot-telefon alltså ;( så det är dagens ursäkt med andra ord. Men vi får väl klara oss utan bilder idag alltså!
Hursomhelst så hade jag sovmorgon idag, till nio, så jävla skönt. Fredagar är awesome alltså. Alltid så utvilad då.
Körde engelskaprov på engelskan och det kändes förjävla bra, tror på starkt VG eller svagt MVG eftersom jag missade lite på synonymerna, men vi får väl se :) Sedan var de lunch, otrolig ovärt men iallafall. Sedan chillade jag, Tina och Alice i solen ett tag innan So;n, då vi kollade på nyheterna och gjorde nutidskryss. Sedan slutade jag. Stekte lite i solen, sedan sov jag någon timme. Drog ut med Tina ett tag, och sedan hamnade jag här. En lugn hemmakväll med andra ord. Härligt värre!

Imorgon blir det fest hos sötaste Elin, kulkul. Har valt kläder och shit sam fixat naglarna, är galet trött och ska nog gå och lägga mig snart. Puss på er! <3

Semi Precious Weapons



Semi Precious Weapons video till deras låt med samma namn, just Semi Precious Weapons. Gillar den, lite lik med Lady GaGa inslag men de känner ju varandra samt turnerar ihop så det är ju inte konstigt. Riktigt cool video och jag är kär i låten. "I can't pay my rent but I'm fucking gorgeous" är ju priceless ;)

scream til' you bleed motherf*ckers.

Jag hade sovmorgon imorse, galet skönt. Var med på svenskan och gjorde lite på min deckare, sedan vart det vårdcentralen. Gjorde en liten operation, skönt att ha det gjort. Sen pluggade jag lite grann hemma, och sedan vart det skolan igen och göra prov på Hinduism och Buddism samt tyska. Hindusimen och Buddismen gick asbra faktiskt! fick 12/13 rätt och jag tycker det är grymt bra presterat eftersom jag började plugga i typ Måndags. Faktiskt. Tyskan gick nog inte såååå bra. Menmen!

Usch, värmen gör mig så jävla borta. Antingen är det värmen eller så är det bedövningsmedlet som gör mig illamående och lite yr. Men det får man väl leva med. Haha :) Nu väntar jag på maten, sedan blir det förhoppningsvis en sväng till klädförmedlingen för att få lite inspiration. Hell yeah!

Är inte alls så kreativ idag, så puss på er!


Gifts!

Fick lite presenter av min moster eftersom de varit i Tyskland nyligen, alltid trevligt! alltid skoj :)


Läppglans från Chanel. Nummer 104 "Astral" skitsnygg på!

Fint armband från nått ställe i tyskland probs, MEINERT är iaf märket :)

Samt denna otroligt vackra svan.... HAHAHAHAHAHAHAHAH! insiderskämt, men fyfan vad kul att min moster kom ihåg det. Så jävla hemska dessa svanar är egentligen! Döpt min till Göran iallafall :)

Nu blire Sandhamn och ett glas cola samt outfitplanering, puss på er!

Mot söder!

Har varit i skolan idag igen, haha, alla lektioner som jag skulle vara på. Inklusive min särmatte, lagom smart man känner sig när man inte ens fattar något där. Anyyyyyywaaaaaaaays. Hade håltimme på tyskan för ja, det kom ingen lärare och öppna klassrummet. Dessutom har jag haft låten "Ung och Kåt" i huvudet heeeeeelaa jääääävlaaaa dagen. Kul liv, verkligen. Nu sitter jag bara här och fördriver tiden, är fett borta i huvudet, antar att det är värmen. Nu ska jag iaf mot söder och träffa Calle med mamma, lite drygt men vafan. Måste göras.

Look of today!




Idag har jag på mig en svart kjol från STOCKH LM/MQ, en lös vit tröja från Gina Tricot och lite smycken i silverfärg, och en ring från Lindex. Till det har jag ett par Fred Perry ballerinas, eftersom jag inte kan gå i annat för tillfället, aj min fot liksom. Heh. Puss på er, nu kommer taxin snart!

Sommarkänslor på hög nivå!

Åh vad denna dag blev underbar, känner mig helt över molnen just nu. Haha, och allt är pågrund av det fantastiskta vädret! Sen att jag har rejäla humörsvängningar.. det är en annan sak. Men just nu är det så mysigt så. Har fönstret öppet, solen skiner sådär lagom försiktigt som den gör när den precis håller på att gå ner. Det blåser friskt men inte kallt, alltså ÅH! Har kommit på att det faktiskt finns väldigt mycket att längta till nu, tillexempel skolavslutningen, hur mysigt är inte det liksom? eller de första gångerna man badar i havet utan att det är döds kallt. Galna kvällar som bara inte går att glömma med underbara människor, sommar 2010, nu kör vi. Fullt ös, medvetslös!

Nu har jag valt lite kläder för imorgon och sådär, blir nog bra. Hela eftermiddagen har spenderats med Tina. Sprungit runt på byn och bara dampat loss i det alldeles för varma för att ha jacka väder, haha, lät fel det där. Anyways, lyssnar på lite grym musik och ska fixa lite mat, inte ätit än ;) Puss på er!





Bjuder på den sista, höhö.

I wanna be a part of something i dont know.

Dagen har faktiskt gått förvånansvärt bra, det trodde jag verkligen inte. Kunde inte sova, vaknade hela tiden och var rejält trött imorse. Men lyckades ta mig till skolan iallafall, var med på SO;n och Tyskan, tyskan var fett kul! Vi körde charader och tjejerna vann, ofc ;D Sen drog jag hem ett tag, hade utvecklingssamtal och fick veta vart mina betyg kommer hamna. Bättre än jag trodde, bara de "närvarosbehövande" ämnena som jag tappat på. Resten är helt okej :) men somsagt så ska jag inte räkna med dessa betyg. Kunde ju inte hjälpa att det blev såhär och det är ju inte kunskapen som är på den nivån. Anyways, nu försöker jag få ut Tina. Hon segar för hon sitter och pratar med sin gullis Johannes. Såååå, jag får väl vara snäll och vänta. Hahah!
Imorgon är det skola, No, so och specmatte. Sen slutar jag, efter det blir det BUP och förhoppningsvis lite shopping :)






true talent of Lady GaGa



Speechless (Live) - Lady GaGa <3

you know it hurts, but you play with it anyway.

Solen stekte på min redan solbrända rygg, dina ögon var nästan lika gröna som de var första gången vi sågs. Du kysste mig likadant, du höll mig likadant. På det där sättet jag älskade. Ett tryggt grepp, ett härligt grepp, ett hungrigt grepp. Du ville ha mer, det ville jag med. Men vi hade inte orken, orden eller tiden. Det rann ut i sanden i ungefär samma stil som glaset med varm avslagen cola som silades ner i sanden, när mitt ben slog omkull det. Långsamt men effektivt. Det är bra nu, och solen lyser lika starkt. Orden finns där, orken är tillbaka och finns där någonstans. Jag sa ju att jag kunde ta mig upp. Det går enklare i ljusare tider. Det går bara framåt, uppåt. Aldrig mer neråt. Du kittlade mig på den där punkten på mitt lår som fick mig att vika mig av skratt. Några dagar senare visste jag att detta var slutet på ett kapitel i mitt liv. Det håller inte. Vi var nära, men ändå så långt borta.





(lite kreativitet i solljuset, whatcha think?)

Plugg!

Eftersom jag bara går i skolan halvtid nu, och har missat en del när jag varit borta i cirka tre månader nånting så har jag reeeeejäääält mycket plugg nu. Men jag försöker se det från den ljusa sidan, det är snart sommarlov och jag har klarat mig väldigt bra trots frånvaron. Får tillexempel G i Fysik trots att jag aldrig var med på lektionerna, endast pluggat hemma. Lite stolt får man vara, så det är det som håller min motivation uppe, att jag vet att jag kan, och hur skönt det känns sedan att veta att man tillexempel fick högre betyg än någon annan! Haha (:



Engelska + Kemi + Burn = Min söndag (:


Hemma igen! (bilder)

Nu är äntligen hemma igen, haft en fett trevlig helg ute på Muskö, med mycket skratt och härligt sällskap. Så underbat att bara komma bort från allt ett tag och vara med folk som får en att må bra. I needed that! Riktigt sliten och ofräsch är jag dock, haha. Det blir bara så när man är där! Jag tog årets första dopp, eller jag doppade mig två gånger förresten och det var typ 9-10 grader, härligt! Vi la oss omkring fyra i fredagsnatt och hängde mestadels på stranden som kallas Hawaii en bit bort, riktigt fint är det där faktiskt (:

Nu kommer lite bilder, sen blire dusch!







todaaaays




Kör på uppsatt hår ett tag, länge sen!



Min favvo-låt just nu (haha); Shots ft. Lil Jon - LMFAO <3

Muskö ikväll!

Ikväll blire Muskö :D Ska bli kul att komma bort från Sorunda lite och vara ute i ingenstans med trevligt folk. Finns inget bättre egentligen! Verkar ju bli helt okej väder också, hoppas bara det klarnar upp lite mer.
Nu springer jag runt och packar lite, som vanligt har jag med mig hela min garderob, eller det känns så iallafall. Jag vet verkligen inte hur man får till en smart packning, men det gör inget eftersom vi troligtvis åker bil dit (:

Anywaaaysssss. Jag har verkligen ingen skrivinspiration just nu, så det blir inte bättre än såhär nu. Haha, puss på er!


hand writing


Vilket parti stödjer du?

Jag stödjer moderaterna. Jag tänker inte gå in på varför just nu. Nu vill jag ha korta svar! :D
Vilket parti stödjer du?

 

(Och nej jag vet att jag inte får rösta. Men man kan stödja partier på andra sätt också)


California Gurls - Katy Perry



Sommarkänslor!

Onsdag

Det har gått lite tungt idag måste jag erkänna, tror det beror på att jag inte sov så bra inatt och heller inte riktigt vilade efter aferesen trots att jag kunde det. Meeeeeen jag orkade inte. Haha, hur som helst, klockan kvart i sex imorse gick jag upp dårå. Innan pappa, det ni! Men anyways, aferesen gick bra när vi väl fick igång det. Men mina kärl orkar inte riktigt med den "normala" hastigheten som maskinen har, så vi kör saktare och då tar det längre tid. Menmen, jag får ju lugnande och då somnar jag lätt! (: Efter aferesen så drog pappa med mig till Caravan hallen för att fixa lite grejer till husvagnen. Inte allt för kul, men iallafall.

Har varit hos Tina ett par timmar nu, och förhoppningsvis ska hon, jag och Elin dra till Åsvik på fredag, HELL YEAH! Åsvik är alltså stället min familj har vår husvagn, ligger ute på Muskö om någon undrar.




En väldigt charmerande bild på mig och en på Tina och Alice, från Åsvik förra året!

Lady GaGa iPhone-skal!

Eftersom jag har letat ett tag efter potentionella iPhone-skal så skulle kanske detta skal passa mig bra? (;


Passar till iPhone 3G och 3GS och finns att köpa här!


Success!

Det har varit en bra dag idag faktiskt, helt okej. Dock fick jag alldeles lite för sömn tror jag men det fick bra ändå! Var med på So;n, tyskan och på extra matten. Gick alltså på alla lektioner jag hade idag! Great. Jag har ju anpassat schema för tillfället och går bara förmiddagar, det är alldeles underbart. Var faktiskt kul, alla är dock på konfaläger så vi var sjukt några men det är ju bara skönt (: När jag kom hem chillade jag vid tvn och sedan ute ens stund, och nu har jag gjort klart hela två arbeten! Galet skönt att ha det gjort. Finns massor kvar att göra men jag har ändå betat av en hel del nu. Känns bra alltså!

Nu försöker jag få med Tina ut på en promenad senare ikväll, går väl sådär.. haha, lyssnar på musik och bara myser lite sådär. Imorgon ska jag till SÖS på behandling och sen är jag ledig resten av veckan, I LOVE IT!








E.T (Futuristic Lover) - Katy Perry (Hennes nya, förutom Carlifornian Girls!)

I write to keep my focus,

I've experienced hard situations, dynamic situations. I've been through pretty much everything. Although I know it will always get better. It can always get better cause' I know I have the strength to change, to fight. I've done it myself, I've taken care of my own. I've done decisions that's hard to make. I know I will make it this time too, I've done this before. Don't be scared. Hold on to what you got in life, be happy and enjoy life when you're at the top. So you have something to think of when you're at the bottom.

Live life, love life, fight. Although it's hard. Cause' you never know what's going to happen.

Yours truly. scj.


get to know me better

Bra tidsfördriv eftersom taxin kommer om ca en timme, nu kör vi en lista!

Ditt namn? -  Signe
När fyller du år? -  28 September
Vad har du på dig just nu? -  Lacktights, linne, tshirt och vit kavaj.
Vilken årstid är bäst? - Sommar
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Att jag är så känslo/empatilös? hahah eller hur var det?
Vad är du bra på? - left unsaid.
Vem älskar du mest på denna jorden? - left unsaid there too.
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Tillsammans med någon!
Vem är din allra bästa vän? - Rätt enkelt att lista ut egentligen va? ;o
Vem vet allt om dig? -  Typ, ingen.
Vem är roligast av dina vänner? -  Alla är roliga på sitt sätt.
Vem är den du helst har filmkväll med? - Nån mysig person.
Vem av dina vänner är mest "evil"? - Theresé? haha
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med dig? - Ingen troligtvis.  
Har du kysst någon idag? -  Nej.
Är du en bra pojk-/flickvän? - Jadu.
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? - Wille.
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? - Japp.
Har du ett förhållande? - Nej.
Är du romantisk? - Haha ibland så!
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Neeaj det kan jag väl inte påstå..
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Typ nej.
Har du lekt med någons känslor? - Left unsaid.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? -  Beror på!
Har du varit tillsammans med två samtidigt? -   Nej!
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? -  Rätt uppenbart? haha neeh men jag vet inte.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? -   Vet inte.
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Nejmen det är lugnt fan.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Njaaaej.
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? -  Det varierar.
Är du singel? -  Ja.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ja.
Kärlek eller sex? - Både och.
Har du varit kär i någon? - Yeeees.
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Jorå..
Vem är farligast i din familj? - HAHAHAH va?
Vem ser roligast ut i din familj? - Jag?
Har ni något husdjur? - Två hundar, två papegojor.
Vem har du mest gemensamt med? - Mamma?
Vad har du gjort idag? -  Sovit, fixat mig.
Har du varit glad idag? -  Inte direkt.
Har du varit ledsen idag? - Nja.
Har du gjort något bra idag? - Nej.
Vad ska du göra nu? - Ska snart fixa till mig lite och vänta på taxin!
Har du gjort något dåligt idag? - Tror inte det.
Vad har du ätit idag? - Macka.
Har du duschat idag? - Neh. Duscha inatt.
Är du trött nu? - Lite.
Vad händer imorgon? - Skuuuulaaan.
Vem ringde du senast? - Mamma.
Vem ringde dig senast? - Andreas.
Vem sms:a till dig senast? - Mattias L.
Vem sms:a du till senast? -  Mattias L.
Är du hungrig just nu? - Nej.
Vad är klockan nu? - 13:22
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? -  Face, thf, blogg.se.
Hur länge sen var det du träffa din morsa? - Alldeles nyss.
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - Igår.
Lyssnar du på musik just nu? - Nej.
I så fall, vilken låt för tillfället? -
Vad har du för skostorlek?  - 39.
Vill du gifta dig? - Tror det.
Kommer du överens med dina föräldrar? - Ibland.
Din hårfärg? - Blond?
Skor du hade på dig idag? - öh.
Vad sover du i? - Trosor.
Favoritmat och dryck? - Left unsaaaaaid.
Hur svarar du i telefonen hemma? - "Hallå?"
Hur svarar du i mobilen? - Samma där.
Sov du ensam inatt?  - Jaaa.
Vad gjorde du kl 08 imorse? - Sov.
Vad var det senaste någon sa till dig? - Jadu.
Druckit idag? - Cola.
Drömmer du mardrömmar? - Inte direkt.
Favoritgodis? - Chocklad!
Hur många kuddar sover du med? - Fyra.
Längtar du mest efter just nu? - Min säng.
Vad luktar det nu om du sniffar lite? - Min parfym (:
Saknar du någon just nu? - Lite kanske.
Snus eller cigaretter?  - None.
Vill du ha barn? - Typ nej.
Längtar du till din nästa födelsedag? - JA!
Är du blyg? - Beror väl på.  
Tycker du att du har fin dialekt? - Ja.
Tycker du om fester? - Jafan!
Tycker folk du är snygg?  - De säger det ja..
Har du använt någon hårprodukt idag? - Alltid.
Vad har du för planer till helgen? - Det vet jag inte än!
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? - Tycker det funkar bra med den de har nu!
Sprit, cider, vin eller öl? - Left unsaaaaid.
Hund, råtta eller katt? - Katt.

 


Keeps gettin' better

Fy mig för att jag skjutit upp bloggandet alldeles för länge nu, med ursäkten "fan jag orkar inte.." haha, så förlåt för det (: Sååå hur har er helg varit? Min har varit helt okej, spenderade hela lördagen med Tina och det blev en galet kul dag trots allt, det regnade och jag frös ihjäl menmen! Kom väl hem runt 11 kan jag tro, så satt jag här ett tag innan jag däckade. Jag har gryyyymt med söndagsångest idag förstår ni, det är hemskt och det känns som det börjar bli en tradiotion på söndagar. Men jag försöker lugna ner det med lite uppmuntrande GaGa musik. Funkar väl sisådär. Märks verkligen hur jag är otroligt bra på att uttrycka mig idag alltså!

Nu ska jag dra med mamma till lillan troligtvis, sedan blir det fixxxxxx för jag måste tvätta håret. Det blir en chillvecka nästa vecka förresten, imorgon är jag "ledig" sen BUP, tisdag är det skola och onsdag är det aferes. Torsdag och Fredag är vi lediga (: Aweeeesome! Btw, vilka ska kolla på när Mona Sahlin gör bort sig ikväll på Agenda? haha, I'll watch it. Får man inte missa ju!

Lady GaGa @ Globen

Tänkte slänga innan en liten konsertresumé innan jag kommer på andra tankar! haha ;D

Anyways, yay för att jag är sådär otroligt duktig ibland och virrade bort mig lite väl bland alla bajen-fans som var samlade runt Arena området, men tillslut hittade jag rätt ingång. Har varit där ett par gånger så man borde ju kunna detta nu. Hur som helst, Lady GaGa's förband Semi Precious Weapons drog igång punktligt vid 19;30 tror jag, hade inte så stor koll på klockan men det kändes inte som så lång tid iallafall. Hade lyssnat lite innan och de var okej, men de var mer än okej live! Otroligt underhållande måste jag erkänna, trots att sångaren var transa och dansade runt i guldiga skor. Men det var ju bara charmigt.. haha. De körde några låtar och avslutade med "I hope you all get laid tonight!"

När Lady GaGa drog igång så var hela Globen full och alla sprudlade av glädje. Konsertlycka som jag själv väljer att kalla det. Det kanske är bara jag som känner så, men om livemusik är riktigt riktigt bra så ryser jag, och det gjorde jag när GaGa började spela. Dance In The Dark var första låten, en slags remix som fick hela Globen att vibrera. Jag satt på sektion A6, sektionen närmast scenen på vänster sida och såg allting alldeles perfekt. Lätt värt 1000 spänn! Bästa låtarna; Speechless (Alla sjöng med under en bit i låten och det var jättefint, förövrigt har GaGa en oooootrolig röst) Pokerface (Behöver jag ens säga varför? ALLA stod upp, ALLA sektioner på sitt stod också, även de på B och C. Helt galet, vilket röööööj! Bad Romance (Samma där, nämn den person som INTE hoppade i Globen och jag blir imponerad) Boys Boys Boys ("For all you gay guys in sexy Sweden!" Riktigt bra livelåt!)

Helt enkelt, Lady GaGa och hennes crew vet hur man sätter upp en riktig show. GaGa herself är sjukt duktigt och vääääldigt vacker bör tilläggas. Haha! En story som flöt på genom hela konserten och minst sagt imponerande upplagt.

I LOVE LADY GAGA! AND I CAN FUCKING SCREAM IT FOR YOU IF YOU WANT!

Semi Precious Weapons



Lady GaGa





Liiiite av mina fantastiska bilder, jag vet att de inte är mycket att hurra för, men vem går på konsert för att ta foton? haha (: tråkigt att allt ser så långt bort ut bara!


Look of todaaaay!

Gööööölligt :)


Lady GaGa ikväll!

Började dagen med lite seg skola, eller ja, det var inte såååå segt. Rätt kul egentligen, började inte förens tio heller och det är ju inte helt fel. Hade engelska, lunch sen SO. Anpassat schema hell yeah! Sedan gick jag hem runt halv ett, blev klar med frågorna på SO;n väldigt fort och då fick man typ gåååå.
Anyways, nu har jag fixat mig klart och ska bara sitta och chiiiilla ett tag, så blire Globen sen ikväll då! :D ses vi där? (;

Kommer bli helt aweeesoooooome!


det var längesen, men det finns där än.

Så det blev SÖS idag igen, det tar på krafterna. Två gånger i veckan, två gånger i veckan. Live life fast, eller hurfan säger man? haha (: Hur som helst, fick lite lugnande på aferesen så jag lyckades iallafall somna ett tag. Vi körde mycket saktare så att mina kärl skulle palla så jag låg stilla i typ två och en halv timme. Lite jobbigt.
Sen drog jag hem, var hemma i en timme och sen var det iväg till skolan för att misslyckas på ett tyska prov, men Maria var snäll så jag fick plugga mer och försätta på provet nästa gång.

Imorgon ska jag vara med på So;n tror jag, sedan är det Lady GaGa på kvällen! awesomeness :D Nu väntar jag på att Tina ska bli klar med det hon håller på med, vi ska tydligen gå slingan! hahah.



Längesen (feat. Veronica Maggio) - Petter (lyssnar inte alls på sånhär musik annars, men hörde den på radion i morse och den bara fastnade! rätt fin)

Taggad till tusen!

Det märks att det börjar närma sig när man får dessa mejl, härligthärligt! Ses vi i Globen på fredag? (;


Onsdaaaaaug!

Usch, jag är galet trött just nu. Av någon anledning kunde jag inte alls sova inatt och jag låg bara och tänkte på en hel del onödiga saker. Roliga saker, visst men relativt onödigt när man behöver sova. Hur som helst, tror jag somnade runt halv tre iallafall tillslut. Sedan var jag vaken mellan 5-8, somnade om och gick upp typ kvart i elva. Fixade mig på 20 minuter, wastade tid och sedan kom taxiiiiin. Hade tid på BUP klockan två. Var faktiskt ett bra möte, vi pratade om lite mer positiva saker idag och ämnet skulle inte komma upp om det inte fanns så mycket positivt, enkelt sagt så finns det mer positiva saker i mitt liv nu! haha (: Efter det fikade vi lite på caféet med den otroligt trevliga personalen (känn min ironi) sen drog vi hem.

Nu har jag varit hemma ett tag, sitter här och försöker komma tillbaka på banan lite, man blir lite sliten efter de här grejerna trots allt. Har iallafall lagt på lite nytt smink och sedan ska jag dra ner och kolla om det bara finns massa äckligt skit på klädförmedlingen eller om det finns något kul. Vem vet? haha. Det är alltså typ second hand grej för oss som bor här ute på landet, anywaaays.



<3'


Your heart, your soul, remote controlled.

Okej, jag vet inte alls vad jag ska skriva egentligen. Men jag försöker knåpa ihop något iallafall. Hursomhelst så har jag varit på vårdcentralen idag och det är typ allt som hände, kollade upp en greeeeej och sen var mamma och jag på priskrossaren och Ica en sväng. Inte alltför tråkigt, men inte speciellt roligt heller.
Nu sitter jag här och funderar lite över morgondagen, ska till BUP och träffa Eva-Britt själv igen, på den senaste tiden har det blivit en hel del "stora möten" så det blir skönt att träffa henne själv lite. Har både positiva och negativa saker att berätta men det är så som det alltid är. Hoppas jag är på bra humör imorgon bara! haha (:
På torsdag är det aferes igen och hoppas verkligen att mina kärl pallar den här gången, fick ett rejält blåmärke från förra gången, Cecilia råkade spruta lite koksalt under huden och det ja, ser ut som en knarkare som inte riktigt lyckades med kanylen. Haha! menmen. Sånt får man ta (;

Tänkte lägga upp lite skittråkiga bilder, men sen kom jag på att jag har glömt min kamera hos Tina, how come att jag alltid glömmer saker där? anyways, så det blir iPhone bilder idag. Sooooorrryyyyy.






Vad jag köpte på priskrossaren, Haha! lite kuddar eftersom jag tröttnat på de urfula jag hade innan. Vax och klädrulleeeee! Sen en liten "dagens outfit" på det. Visst var jag väldigt färgglad idag? (:


Beställt!



Beställde nyss en vit kavaj av märket Rut m.fl. Köpt på Nelly.se! Har letat efter en vit kavaj ett tag nu, och denna är ju helt underbar! :)

connected

Idag kändes det bättre när jag vaknade, trots att jag vaknade av den alltid så älskade sopbilens tutande så var det faktiskt helt okej ändå. För stunden, och jag antar att det är just det där som man ska lära sig att verkligen uppskatta, skratta le och vara glad när man kan, när tillfället och humör ändå finns där. Ibland går jag tvärtemot allt jag själv skriver och säger, det ska jag inte sticka under stolen med att jag inte gör. Alla är väl en Mrs. Dubbelmoral när det kommer till kärlek och lycka.

Nej. Nu ska jag inte sitta här längre. Ville bara signalera att jag lever. Nu ska jag ut på byn en sväng.
Puss på er!


what if you fall back when you're not supposed to?

Det tog hårdare än vad jag trodde, jag trodde jag var starkare, jag var trots allt beredd på att det skulle hända.
Alla visste, jag visste. Allt måste ha sin tid, allt måste få ha sin gång och om något inte fungerar så var det troligen inte meningen att det skulle fungera heller.

Nu är det över. Nu ska detta accepteras.


Söndag..

I hate sundays, det är bara något med dem som alltid är sådär otroligt världelösa och sjukt tråkiga. Det spelar liksom ingen roll vad man gör, denna ständiga söndagsångest förföljer mig.
Hur som helst, jag skrev inget igår heller. Hade helt enkelt ingen lust och jag ber om ursäkt för det, visste inte vad jag skulle skriva. Gjorde inte så mycket igår heller, var med Tina ner till Pizzerian i Spångbro och åt sallad. Tog bussen hem (haha) och sen satt vi och drack iste som inte var kallt i hennes säng. Så roligt man kan ha alltså.
Sen gick jag hem vid tio tiden och wastade tid här, en väldigt givande kväll! luuuul.

Idag har jag försökt sitta ute i solen och ta vara på det fina vädret, dock har jag så jävla lätt att bli uttråkad så det fick ju inte direkt bra. Menmen, lite sol fick jag nog på mig iallafall. Nu grillar vi här hemma, ska dra med Tina till lillan och köpa något. Det kanske blir bra det här tillslut. Fyra dagar kvar till Lady GaGa! :D


RSS 2.0