Cause' when we leave for the night, we're not coming back.



Trollet gästbloggar

Hej, Tina här. Vi förbreder oss inför the big night, club glamour. Det ska bli kul. Nu är jag väldigt nervös och jag tror jag kommer svimma eller nåt. Nu dricker vi lite energi dryck och sånt. Intressant inlägg ellerhur? kolla min blogg HÄR

Tokio Hotel - World Behind My Wall

Eftersom jag missade MTV World Stage igår så har jag spenderat de senaste minuterna med att kolla upp videosar från Tokio Hotels spelning i Grekland, de nya låtarna är helt perfekta live. Mycket bättre än vad jag trodde och jag känner redan nu att den 4:de Mars i Globen kommer bli jävligt lyckad. Kolla bara;



Helt jävla perfekt.

Bad Romance (official)



Lady GaGa - Bad Romance

Nu har den offciella verisionen släppts och den är lite annorlunda emot den som fanns ute förut, men mycket bättre. En riktigt bra låt, ser fram emot GaGa's andra nya låtar!

God morgon,

typ, eller jag har faktiskt varit vaken sen 11, men jag glömde helt bort bloggen! Var lite upptagen med fixande och sådant. Nu sitter jag här med en energidryck och peppar lite, ska bli så jävla grymt ikväll. Förhoppningsvis.
Anyway, vet inte riktigt vad jag ska skriva om, det blir liksom mest babbel om ingenting. Haha! Värt liksom.
Klockan fyra eller något kommer Tina hit och då ska vi "förfesta" , fixa oss och sådant. Tror jag. Sen drar vi väl vid halv åtta eller någonting ikväll, nu för tiden går det ju jätte fort att komma in till stan, typ 30 min! haha.


Skrivande,

Skriver är något jag bara gör, ibland kan jag vara väldigt kreativ och skriva på något i flera timmar, och så har det alltid varit. Men jag lägger nästan aldrig upp det någonstans, men idag tänkte jag göra ett litet undantag, och lägga upp lite från vad jag skrev nyss. Jag vet inte alls om jag ska forsätta på det, och jag vet inte heller riktigt hur jag ska fortsätta. Men här får ni iaf! Kommentera om ni gillar (:


Ett steg närmre och du är död. Ett steg närmre och du får inte leva en sekund till. En jävla rörelse till, och det är kört.

 1.       I’d like to taste your lips just one more time.

Det var över, passé, det fanns inte längre kvar. Allt vi en gång hade, var nu mer bortblåst. Borta med vinden, borta med en orkan. Jag visste redan då, att det aldrig skulle gå. Det skulle vara för mycket psykiskt smärta, men jag föll för dig ändå. Det var inga tvivel om den saken. Den där natten till den 12:de december förändrade allt, och plötsligt var jag mer förtvivlad än vanligt, och vad ska jag göra nu?

- Men Christian.. du måste lyssna! Du får inte göra såhär! Sluta! Lägg av, seriöst. Vad gör du egentligen?

Christian lyssnade inte. Christian närmade sig och tryckte det vassa föremålet mot min hals, och jag rös. Jag rös för att jag var så jävla rädd. Vettskrämd. Men han lättade på taget, stoppade ner kniven i fickan och smekte min kind. ”Nu blev du allt rädd va?” han skrattade dovt. Jag log snett. Men varför sprang jag inte? Han kunde ha upprepat samma process igen men jag bara stod där. Hallå?

”Du vet att du är rätt körd va? Jag menar, ingen skulle ens se om jag dödade dig, ingen skulle veta, du skulle bara vara borta, borta med vinden och ingen skulle bry sig. Fattar du det Michaela? Jag har världens chans att döda dig just nu, jag kan göra det på en sekund. För du har ingen chans emot mig” Han skrattade samma dova skratt och jag kände hur jag ville springa iväg. Men min kropp lydde mig inte, jag började se snurrigt. Jorden började röra sig under mina fötter och plötsligt var allt så långt ifrån mig, ljudet av Christians röst, var långt långt borta, och jag började fundera, så pass min hjärna kunde. På att det kanske inte var så smart att dricka den där drinken Christian hade gett mig…
(C) signe jansson.


Cuz some don't have the patience, some call me high-maintenance





Såhär roligt har jag ikväll. På schemat; Fixa naglarna. Fransk manikyr eller svarta med strass stenar?
Och som vanligt, den perfekta musiken underhåller mig. Jag älskar min varierade musiksmak.

Ich Bin Ich



22/5-09 <3

Ich Bin Ich - LaFee

5 sanningar om mig..

Bara för att jag är lite smått uttråkad just nu, varför inte.

5 sanningar om mig.

1.
Jag är jäääääävligt rädd för spindlar efter en sak som hände för ett tag sen, det har bara blivit värre sen dess. Den kröp på min rygg och på min arm, och den var ca 5 cm bred och sånt. Fattar ni hur jag dog?

2. Jag lever nästan för live musik. Det finns INGET bättre, INGET bättre, kommer alltid att vara så! Känslan och stämmningen och allt, det bästa jag vet.

3. Jag har en sjukdom, som är jävligt dryg. Det drygaste är att jag kommer leva med skiten hela mitt liv, och att jag aldrig kan vara säker på när den "kommer tillbaka" det går liksom rätt fort.

4. Nålar, sprutor, narkos, undersökningar, koloskopier och sådant skrämmer mig inte ett skit, men när det kommer till exempel att ta ut stickor ur fingarna om man gått på en brygga, laga hål på tänderna och sådant är jag en riktigt mes tbh.

5. Jag trivs bäst i klänningar och klackar, kanske alla visste redan? hah, men folk från skolan och sådant vet ju inte det. De ser ju den mera "Nertonade Signe" hela tiden. Men ärligt, det är inte jag. (:


Godmorgon!

Sccccchabilt när man säger godmorgon när klockan är över två. Men aja. Haha, det är fredag idag förfan! Så jävla bra. Men jag har jättemkt att göra idag, seriöst. Måste ju se så bra ut det bara går imorgon, typ, så idag ska det fixas ansiktsmask, hårinpackning, naglar, osv osv! Ska städa upp i rummet också. Det ska bli så kul imorgon fan!



Ses vi där imorgon eller? (;

-

usch, såg nyss en halvläskig film, så jag är typ lite rädd just nu. Eller mycket rädd fan, haha. Paranormal Activity hette den iaf och den var ju inte direkt bra, kändes så skum i slutet. Gillade inte att typ alla dog.
Hur som helst, egentligen borde jag inte kolla på sånt här för jag vet att jag blir jäääävligt rädd, men jag gör det iaf. Sen går ju tiden fortare också. Nu vet jag inte direkt vad jag ska göra, det här "njuta av lovet" har ju inte direkt blivit av, men aja. På lördag äre Club Glamour, 1100 pers och två dansgolv. Måste peppa meeer!

Hemma igen,

Blev en kort dag i haninge, alla blev jätte trötta vid tjugo i tre så vi drog hem då. haha, men kul hade vi iaf! Åt på taco bar, kollade på killar, shoppade lite skit. Sånt som tjejer gör liksom. Sen drog vi hem till tina ett tag.
Jag har liksom inge vidare mening med det här inlägget, alice kommer väl tjata på mig att jag ska lägga in bilderna från idag men jag orkar inte. Sry.



Good girls go bad - Cobra Starship ft. Leighton Meester

Besöksrekord!

Haha, det blir man alltid lika glad av. Imorgon blire haninge med tjejerna, för ingen pallade åka till farsta egentligen så det blev som det blev, haha. Jag ska ha mina nya fina stööövlar imooorgon, det blir najs.
Fan vad kortfattad jag är, verkar inte bli något vidare inlägg det här men aja, vem bryr sig egentligen?
ingen, antagligen. Nu ska jag fortsätta kolla på NCIS, måla naglarna och sen får vi se vad som händer, än är ju klockan bara elva. Jag älskar höstlov.



jäävlar vilken intressant bild.

You're wrong when it's right.

Hela dagen har känts lite som Katy Perry's låt Hot n Cold, och jag vet inte varför. På ett sätt passar den in perfekt.
Förutom det så känns det verkligen som jag slösar bort tid av mitt höstlov, men det kanske är det man ska göra? men när man varken kan sova eller sedan vakna längre, jääävlar vad värt det känns då. Hur som helst så var jag nyss och lämnade Tina vid bussen, hon var här en stund för att hon skulle fixa lite grejer och sen lämna ett par skor till mig. Kanske ska ha hennes skor på lördag nämligen, men vi får se. Har fått tillbaka klänningen från min moster nu, hon hjälpte ju mig att sy upp den lite för jag tyckte att den var lite för lång. Så nu är förhoppningsvis min "outfit" färdig. Har planerat lite på sminket idag också, men jag kommer ingenvart med det heller fan. Haha, så jävla hopplös jag är. Men imorgon ska vi åka till Farsta eller vafan det blev, jag följer bara med. Det blir iaf jag, alice, tina och theresé om jag har fattat rätt. Så det blir väl kul, se om man hittar nått skoj!



En bild från muse konserten, den var lite fail, eller mycket fail, men den är fortfarande lite cool, eller hur?

God morgon!

klockan är typ ett men whatever, vad fan ska man göra idag då? Inget kommer hända fan. AS TRÅKIGT!
Sen kunde jag inte sova inatt heller, hade så ont i huvudet och sen drömde jag massa skumma drömmar också, inte kul. Men aja, nu ska jag nog ta en dusch för att fräscha upp mig lite grann, sen klä på mig nått annat än mina mjukiskläder! haha. Sen kanske jag ska kolla på några SATC avsnitt, men jag vet inte. Känns som jag inte har någon koll på nånting idag. Det gillas inte. Men snart äre CG, 3 dagar kvar, tagga till!


Tokio Hotel på MTV World Stage på Fredag!



Klockan 23.00 på Fredag sänds som vanligt MTV World Stage som sänds samtidigt i 162 olika länder, coolt va?
Hur som helst så är det en spelning med Tokio Hotel i Athen som visas denna fredag.
Här kan ni förresten se vilka band de visar de olika fredagarna;

Kommande konserter:
30 oktober - Tokio Hotel
6 november - Best Of the Mamas & Wyclef
13 november - Linkin Park feat. Jay Z
20 november - Lady Gaga & Black Eyed Peas
27 november - Muse
4 december - Green Day
11 december - EMAs 2009

Den 27:de kommer jag sitta bänkad, MUSE kan man inte missa för något i livet!

MTV World Stage

Staaaaaun

Kom precis, eller ja precis och precis för ett tag sen hem från stan! Har shoppat lite med moster min (:
Blev lite saker som jag visar sen, skulle ju ha en klänning och skor till Club Glamour. Klänning blev det men skor får jag nog hitta ett par i garderoben, fanns ingenting som jag skulle kunna tänka mig. Hur som helst så var det fett kul, hittade massa skit som jag kom på att jag skulle ha, haha.
Så fick jag TH biljetterna också. ett stort <3 på det.






Skorna kostade 900 spänn, så thx moster!

Seg dag,

Tänkte slänga in ett litet blogginlägg innan jag drar här ifrån, hur som helst så är jag hemma hos min moster nu. Åkte till Tina förut och tänkte att jag lika gärna kan stanna i Ösmo, so that's what i did. Ska ju ändå till stan imorrn. Ska fixa lite grejen inför Club Glamour som är på lördag. Ska bli fett kul, är pepp som fan!
Finns inte så mkt mer att säga, det är sjukt skönt att vara här och tänka på något annat än allt som är hemma för en gångs skull. Imorgon ska jag försöka ha riktigt roligt, har blivit lite mkt depp på sistone fan..


and we have the tickets,

Biljetterna till Tokio Hotels Humanoid Tour 2010 är köpta. Fett glad jag är. Kanske inte de bästa platserna men det får duga, globen har ju skärmar. Sen har man ju redan sett TH relativt Up close (; så det spelar ingen roll.
Anyway, känner på mig att det kommer bli gaaaaleeet bra det här. Första gången killarna spelar i sverige, nu ska vi få visa vad vi går för på hemmaplan!


A night I'll never forget,

Muse konserten var den bästa konserten jag varit på so far, helt klart. Kommer aldrig glömma den.

Supermassive Black Hole




Resistance





Uprising



Knights Of Cydonia



Lånade videosarna av BasicPS på YT. Så.. cred till honom.

Låten Resistance var otrolig live, den är en av mina favoritlåtar just nu. Love it!
Såg förresten att konserten hade fått 5/5 på Expressen, kan inte säga mer än att det är rätt. Aftonbladet hade gett 2/5 men dom har ju lite problem med att se vad bra musik är. Så, inte värt att bry sig om deras åsikter.

OFÖRGLÖMLIG KVÄLL! VÄRSTA DRAGET! GALEEEEEEEEEET!

Söndagsmys,

Jag har alltid varit lite extra hatiskt emot söndagar, jag vet inte riktigt vad som ligger bakom det. Alla säger att man ska ta det lugnt på söndagar, men det är inte möjligt för mig. Jag får liksom ryck och panik över att rummet är smutsigt, att läxorna inte är klara, att jag har missat massa i bloggvärden, att jag måste ha godis. Osv, ilandproblem eller vad? Hur som helst, me dont like söndagar. Har aldrig gjort, kommer heller aldrig att göra.
Men idag så har det faktiskt varit lugnt, var ju ner till Tina som jag skrev förut, vi gick till lillan och köpte läsk och godis, sen placerade vi oss i soffan tittandes på Desperate Housewifes och Royal Pains i två timmar. Inte fel någonstans! Royal Pains är typ det enda programmet jag följer sådär helhjärtat, förutom NCIS och Stockholm - Arlanda. Haha, tönt jag är!

Nu sitter jag här och lyssnar på musik, har tänt ett par ljus och jag känner mig faktiskt väldig avslappnad och utvilad idag, för en gångs skull. Skön känsla! Ni borde pröva. haha. Pappa hade köpt burn till mig igen så det blev en sån till maten, sånt uppskattas! Märkte nyss att Danne ligger på mina kläder och sover. Nawh, så söt. Min hund alltså.. för de som inte visste det.



och bara för att så laddar jag upp bilder som jag glömde lägga upp igår. Här är iaf vad jag hade på mig igår, bättre sent än aldrig. Vad tycker ni?


Drar ner till Tina!

Tröttnade på att vara ensam, ville att det skulle hända något såhär i början av höstlovet, vi måste ju disskutera planerna lixx. Haha, hoppas det blir lite mer spontant och sådant. det är alltid roligt!
Anyway, nu väntar jag på att tina ska ha borstat sina tänder klart, sen ska jag försöka få tag på alice igen, she svarar inte liksom.
Jag har städat som fan idag, suttit vid tvn och ätit baconsallad, najs söndag liksom! Sen får vi se om det händer nått kul ikväll, antagligen inte men iaf. Ska nog köpa lite godis iallafall, bara för att. (;




jag har lite slappdag med polotröja och shit idag, men det är roligt. Fryser ändå liksom. Ha en bra dag!

God morgon!

Haha, jag har inte ställt om min mobil klocka så jag trodde klockan var halv ett när jag vaknade. Men den var ju bara halv tolv. Kunde ju ha sovit längre utan dåligt samvete ju!
Idag är jag helt död och döv, nej döv är jag inte men jag har fett ont i huvudet, och sen vet jag inte vad jag ska göra idag heller. Blir väl en tråk dag med film och sådant kan jag tänka mig. Kanske drar till lillan sen men det vettefan.

Peace.


MUSE - 24 Oktober @ Hovet

Ett ord, ett enda ord kan sammanfatta den här konserten. Fantastiskt. Slog alla tokio hotel konserter jag varit på.
Matthew, Christopher och Dominic var otroliga, så proffesionella och underhållande. Allt var en show i ett eget fack, även om man inte kunde alla låtarna och vissa hade man aldrig hörut förut så var det ändå så jävla awesome. Bästa låten var lugnt Knights Of Cydonia och alla Muse fans kan väl kanske förstå varför. Så in i helvete mäktigt. Alla stod typ upp, viftade med händerna och sjöng. Så sjukt amazing.
Hamnade bredvid två killar, när jag skulle gå förbi dom så flyttade den ena på sig, nivet sådär som man brukar göra på konserter, men den andra vägrade göra det. Det slutade med att jag fick kliva över honom, tappade balansen och hamnade gränsle i hans knä. Roligt! sen skulle jag sitta preeeciiiis bredvid honom också.
Men iaf, jag och hans kompis höll igång hela konserten, vi skrek och hoppade och hade fett kul, uppmuntrar fan alla att gå själva på konserter! Man hittar konsertkompisar vafan, sen var han jäääävligt söt också.
Bästa låtarna ikväll var, förutom KOC, Uprising, Supermassive Black Hole, Undisclosed Desires, Map Of The Problematique, Plug In Baby, Resistance, Time Is Running Out, Unintended.
Och som vanlig så rabblar jag upp nästan alla låtar, men alla var så jävla grymma.
Hela showen liksom, laserstrålarna, hur dom stod på de där pelarna och spelade, hur otroliga dom är live, hur fint Matthew spelade piano. Allt var så jävla perfekt! Jag är helt lyrisk fortfarande, Slightly deaf fortfarande och sånt men det får man leva med (;

Eftersom jag som vanligt inte fokuserar på att fota, sen är min kamera inte så mkt att hurra för i konsertljus.
Men lite bilder iaf!



Även om bilderna är små kassa, ta inte.

Så jävla klockren kväll. 24/10-09. <3

Falling down



Space Cowboy - Falling Down

Relativt gammal låt nu, men fortfarande lika bra!

Thats not my name.





I brist på annat så blev det lite ego bilder här. Är klar för ikväll redan, och det är typ två timmar kvar tills jag åker! haha, nu ska jag förfesta med lite musik här. Som jag redan gör men anyway, ha en bra dag (;

God morgon!

Hah, lite skumt att säga godmorgon när klockan är 12:30 men vafan, det är morgon för mig. Jag har faktiskt varit uppe sen nio dock, hade värsta läskiga drömmen och sen kunde jag inte somna igen, så jag tittade på miami ink och massa andra program. Låg kvar och vägrade gå upp.
Idag känner jag mig lite seg på något vis, inte seg så att jag mår dåligt, utan mer seg för att jag verkar inte vilja få så mkt gjort, jag har 5 och en halvtimme på mig innan allt ska vara klart, jag vet att det är mkt och det tar väl sådär en halvtimma för mig att bli klar om jag stressar. Men ändå känns det för lite på nått sätt.
Hur som helst så har jag precis duschat, skrubbat rakat osv. Allt sånt nödvändigt, sen åt jag till och med frukost nyss. Det ni! Kläder har jag redan valt för ikväll så jag får skutta runt i shorts och linne idag, fett najs.

Nu ska jag städa upp lite här, måla på mer shine nagerlack på mina naglar så inte de fina stenarna jag satt på ramlar av. Efter det ska jag nog föna håret!



Ikväll kör vi! känner på mig att det kommer bli jäääääävligt mäktigt.

you're so fake, so fake, so fake

Rolig fredag man har, dunkar musik med värsta basen, mina grannar måste älska mig asså. Dricker cola och burn och är allmänt uttråkad. Roligt? njaaaeeeeeee. Jag sitter precis vid basen så ni kan ju tänka er hur det känns, oj vad intressant det här är.
Hälften av sveriges ungdomar är väl ute och festar idag, men inte jag.. haha, fett dryg jag känner mig idag, helt osminkad i min fula blåa mjukisdress.
Istället för att vara så jävla ointressant, kan jag väl lika gärna ladda upp lite bilder.


Haha, JB signering på bengans 2008. Så länge sen nu ju!



vi är bäst på suddiga bilder.



gaaaaaleeeet.





haha.

HÖSTLOV!

ÄNTLIGEN! så jävla glad, eller ja, en fet dunkande huvudvärk men det får gå. Kanske går och lägger mig en stund efter maten eller nått, men det kanske inte är det bästa sättet att börja höstlovet på? haha, men imorrn äre ju konsert och då drar vi igång höstlovet säger vi. Vi fick sluta tidigare, 25 minuter tidigare och det var faktiskt riktigt skönt. Vi gjorde bara taltesterna och sen tog vi ur alla bord och shit från klassrummet för att de skulle städa där eller något.
Fyfan vad intressant, eller hur?

Har ni också höstlov nu? har för mig att större delen av stockholmsområdet brukar ha samtidigt, eller något.
ANyway, nu ska jag dunka musik och starta höslovet lite för mig själv... PEPP!


Håltimme, igen.

Börjar igen tjugo i ett så halv ska jag ner till tina igen typ, har bara suttit här och vart med tina.
I skolan hade dom typ sprutat pepparspray så det sved fett mkt i näsan och munnen när man gick där, sen öhh.. fick vi veta resultaten på hemkunskaps provet, måste komplettera lite men annars var det okej!
Gjorde engelskaprovet, fyllde inte i två saker på de gröna testet. Men råkade istället skriva värsta långa texten på gula när man skulle skriva kort. Men det kändes som om att det gick bra, kanske MVG för en gångs skull? (;
haha, hursomhelst så äre lov snart, bara ca 4 timmar till frihet i typ 9 dagar. Rätt najs eller hur?
Sen äre MUSE imorgon, fett pepp! Men jag kommer se så jävla efter ut när jag kommer dit själv.


and i dont wanna fall into pieces again,

Vilken soft kväll det har varit, tog en promenad med Tina och köpte lite godis. Satte mig här och pappa hade köpt burn till mig så jag var fett glad. Fick mer energi och satte igång med att plugga engelska. Egentligen har vi matte läxa till imorgon, men hon sa att det var okej med att den kom in efter lovet. För vi fick den ju faktiskt idag. Höhö.. Hur som helst, min gamla dator har ju alla gamla låtlistor så det är lite återförenings moment för mig här, saknat dom! Har precis lyssnar igenom en hel låtlista utan att byta låtar. Det var roligt.
Som ni kanske märker har jag inget riktigt viktigt att säga, men min arm gör ont och jag är orolig för biverkningarna av vaccinet som kan komma, kommer att komma, nån gång.



alltid lika kul att se (; hoppas det går bra på engelskaprovet imorgon.


Passed out on the floor..



Hollywood Whore - Papa Roach

Håltimme,

Igen, har ju två timmar men nu är det bara en timme och 10 minuter kvar typ, och jag är lite rastlös.
Gjorde läxförhöret på Franska Revolutionen förut på son, gick faktiskt bra. Kanske vågar hoppas på VG? haha, vettefan asså. Jag har as ont i armen idag fan, riktigt ont. Sen var jag smart och satt och läste massor på expressen om vaccinet, hah, fast jag visste ju redan om biverkningarna. Har jag riktig otur nu så kommer jag ha feber och frossa på lördag.. perfekt till Muse. Not. Men isf får man knarka ner sig med alvedon och sådant, allt går ju. Men det vore ju så typiskt mig om det blev så, jag har ju lite otur när det gäller sånt!
Vi skriver om puberteten på svenska, haha, skrev två sidor idag, och vi har en vecka till på oss. Så nästa lektion efter lovet så måste jag jobba skiten ur mig. Vi får ju inte jobba hemma med det här, det känns lite halvt... useless liksom. Men jag ska satsa på MVG och i värsta fall blir det VG+.

Ska tillbaka till skolan och ha matte, no, block, känns rätt soft. Det är 6 pers sjuka idag så vi är bara ca 19 pers eller nått i klassen, det blir så lugnt då.
Jag kunde fan inte sova inatt, det blev lite sent också och jag gick inte och la mig förns vid tolv, satt och pluggade fram till nio nånting och sen glömde jag bort tiden lite. Men jag var inte såååå trött när jag vaknade imorse faktiskt. Låg och lyssnade igenom tokio hotels nya album igårnatt och det var väl kul. Sen hade jag fetaste mardrömmarna och vågade knappt gå upp på morgonen. Men aja.


MUSE på Lördag!

Börjar bli riktigt pepp nu, fick ett mejl från ticnet imorse där det stod vilket förband det var och vilken tid man skulle va där och sådant. Det gillas!
Nån mer som ska se Muse på Hovet på Lördag?


-

 

<3'


Tokio Hotel till Sverige!

Den 4;de Mars kommer Tokio Hotel till Sverige, globen och den 5;de kommer de spela i Göteborg, alltså två konserter i Sverige. Klart att man ska gå! Kommer få två biljetter av min moster som "tidig julklapp" haha, thx! Tror jag ska gå med Tina, om hon får. Annars får vi se hur det blir. Helt klart att man ska gå anyway.
Biljetterna släpps kl 09:00 den 26;de, alltså på måndag. Alla som kommer sitta bänkade räcker upp en hand! haha. Det blir spännande att se hur fort det går för biljetterna att ta slut, Skandinavium och Globen liksom, inte de minsta konsertarenorna liksom. Men men, man ska aldrig underskatta TH fans.



look of today,



Innan jag drar..

Tänkte blogga lite innan jag typ går och lägger mig, har varit så jävla trött idag. Sovit hela tiden typ. haha, normalt. Imorgon äre skola som vanligt iallafall, och sen äre sjukhuset efter det. Roligt. Men anyway, det måste göras. Blekte tänderna en gång till idag, kör bara en halvtimme per gång och man ser redan lite skillnad, ska nog göra imorrn igen, men det beror på när jag kommer hem. Nu ska jag läsa tidning ett tag, och sen blire sängen!


De nya skorna!

Mina nya skor från nelly.se kom idag, det var kul! dom är ju 12 cm höga men det känns inte. Med tanke på att de sitter så stadigt på foten och har 3cm platå så märks det inte så mkt. Tråkigt bara att jag har massa skavsår just nu så jag kan inte riktigt känna efter om de är sköna eller inte, men dom verkar vara helt okej. Om inte annat är dom väldigt snygga!


It's not worth it.

Aj, har precis sovit i typ två timmar. haha, planerade inte det. Vaknade med världens huvudvärk, antagligen är det behandlingen som jag va på imorse. Man kan ju få ont i huvudet av den och eftersom jag inte gjort det på ett tag nu så kanske jag inte är lika van, eller nått. Hur som helst så gör det jävligt ont. Var så sjukt trött imorse att jag typ somnade i bilen när vi åkte in. Det gick typ bra att få in nålarna och sånt, körde tillochmed utan lugnande idag! haha. Fast den pep lite när vi skulle starta skiten för slangen låg mot en kärlvägg som vanligt, och då suger den liksom fast där.. Hur som helst, vi pratade lite om allt som den där Skumma Doktorn på barn hade sagt och de bokade upp en telefontid till Per Kahlén. Det blir nog bra. Ska plugga idag, men får se hur det blir med det.
Känner mig jätte stressad och huvudet håller på att explodera sen är jag lite yr, kanske tecken på att inte stressa så mkt? haha. anyway så har jag ju extra lektion imorgon som jag kan ta igen lite shit på. För jag hinner bara va hemma en halvtimme imorgon innan jag ska in till sös igen och ta svininfluensa vaccinet. Sen får man ju säkert sitta där i ett par timmar och då blir det nog inte så mkt pluggande.

Aja, nu ska jag läsa brittiska ELLE som jag köpte på pressbyrån, så hörs vi senare!


Måndag,

Var ute på promenad med tjejerna förut, tina skulle panta värsta feta säcken med pantburkar och det var bara att följa med typ. haha, jag tog mammas skor och dom är lite för små för mig så jag fick massa skoskav och shit. Inte okej, sen fick jag jätte ont och dog nästan på vägen hem. Sen när jag kom hem så tog jag en mysig och avslappnande dusch, haha, tände massa ljus och sådant. Känner mig väldigt lugn efter det där. Sen åt jag lite och la in mina fina arbeten i min pärm, haha, jag är nörd och har en pärm, eller ja mapp för mina arbeten som jag gjorde bra ifrån mig på. Nu sitter jag och lyssnar på Dope, allt annat än lugn och skön musik. Men dom är sjukt bra så det gör ingenting. Snart kommer mamma hem och då kanske jag ska bleka mina tänder, det beror på om jag pallar eller inte. Är rejält trött efter en 8-16 skoldag fan. Inte roligt.
Imorgon blire upp vid 6 eller vad det nu var, nått sånt. Ska försöka köpa någon rolig tidining på pressbyrån, haha, man måste liksom ha något att se framemot. Att få de där nålarna inkörda är ju inte så roligt, sen så är det rätt drygt att ligga still, speciellt om man är som mig och har lite damp ibland.
Men anyway, nu ska jag fortsätta ladda in lite musik på laptopen och sådant, ha det bra!


En bra dag!

Faktiskt så har det varit rätt kul idag, trots den eviga huvudvärken och brandövningen, haha, jag gillar inte ljudet av larmet. Panik fan. Men hursom helst, vi hade typ klassråd, block, mentor tid i samma klassrum i två timmar, och nån gång där imellan var det brandövning. Sen hade vi svenska, började de nya arbetsområdet "puberteten" och kan inte direkt säga att det var så seriöst i våran grupp.. haha, har tappat lite motivation också så.. jag vet inte. Sen hade jag "extrahjälp" satt och pluggade franska revolutionen i en timme typ, sen hade jag håltimme, sen engelska och jag gjorde muntlig redovisning helt oförberett inför läraren. Lite pinsamt men det gick nog okej iaf.
Sen hade jag tid hos skolläkaren och vi hade ju inte så mkt att ta direkt, eftersom jag redan är i kontakt med alla mina läkare så mkt. Han tyckte iallafall att det var så kul att jag hade sverige's bästa doktorer och typ några av de bästa i europa. Men han var faktiskt trevlig så det gjorde inget att va där ett tag, pratade om mitt skumma ögo och den svarta pricken jag ser. Och han sa att det inte var allvarligt direkt och att om det inte störde för mkt så brukade man inte göra något åt det heller. Så jag får leva med min störda prick!
Fick hem mitt tandblekningsgrej idag också, så ikväll ska jag bleka mina tänder, sen fick jag en kallelse från "BUP" också.. roligt. Det är tydligen två personer som ska sitta och göra felbedömningar, och nej jag har ingen bra erfarenhet av psykologer. From what i've heard.. haha. Imorgon äre ingen skola heller! Aferes tid vid kvart i åtta.

Fick tillbaka de två stora arbetena vi hållt på med den här "halvterminen" So arbetet om Irland och mitt svenska arbete om Distansförhållanden (lol) VG på So grejen vilket betyder att jag får VG som slutbetyg i geografi i åttan.
MVG på svenskan och jag är så glad, eller ja, jag hade VG+ på en text, MVG- på en och MVG på en, men i överlag blire typ MVG sa hon. Jag är fett nöjd!



haha, visst var mitt arbete fint? bild gjord asslarvigt i ps, men jag tyckte den blev okej. Stilrent liksom.

jag köpte frankfurt idag..

Eller ja, skorna jag beställde idag hette Frankfurt! haha, passande.


enkla, snygga, höga, billiga. Betalar dom själv också, nice to be independet sometimes (;

299 kr från Nelly.se


Min söndagskväll;



bestod av Godis och burn! haha, värd dag. Var ju tvungen att åka till konsum och fixa en greeeeejssss så jag passade på att köpa det här. Lite söndagsmys sådär. Mitt ljud på laptop fan vill inte fungera och vi har gjort allt, seriöst allt. Ska in till siba på tisdag eller onsdag och se om de kan göra något där. Drygt när den är så ny och allt. Nu ska jag sätta på en film tror jag, eller jag vet inte.. jag borde plugga tyska, men det pallar jag inte fan.

Sista veckan!

Kom på att det faktiskt bara är en vecka kvar till höstlovet, snacka om AWESOME! Ska bli jävligt roligt. Sen är det ju bara fyra dagar i skolan för mig för jag är ledig på tisdag, sjukhuset ni vet. Höstlovet börjas med konsert på Hovet med Muse. Kan det bli bättre?
Höstlovet kommer bli sjukt bra och jag kan knappt vänta!

Dryg dag.

Jag gillar verkligen inte söndagar. Idag vill inte ljudet på min laptop helvete inte funka heller, roligt! Men iPoden får funka istället, ska försöka fixa ljudet efter jag skrivit det här väldigt intressanta inlägget.
Vaknade innan elva, saaaay whaaat? skumt eller hur? jag blev lite chockad. Och när klockan var innan 12 så satt jag och pluggade. haha, det ni. Så nu har jag läst ut hela boken björn, skrivit klart alla frågor, renskrivit och skrivit ut dom. Skulle vart klart i torsdags, men Johanna gav mig mer tid för jag var sjuk en vecka. Men nu får hon ju den imorgon istället! Imorgon får vi också reda på betyget på vårt röda tråden arbete och vårt geografi arbete, så jävla nervös. Hoppas dom säger allas betyg högt, det vore roligt, men de gör dom säkert inte. Undra vad jag får på So grejen? jag vet faktiskt inte. Vågar inte hoppas för mkt men om det är högre än G så blir jag faktiskt jätte glad. Fast jag vet att jag kunde skrivit bättre på det där. Svenska arbetet la jag ner mer "själ" på som dom kallar det. Kändes det som iallafall, men det var ju ett ämne som var lätt att relatera till. Haha..
Nu är jag iaf klar med bokhelvetet och det känns bra, har tyska prov imorgon och ska nog kanske plugga igenom glosorna en gång ikväll, men nu ska jag ta det lugnt ett tag. Har ju ändå suttit i sisådär två timmar och hållt på med den där boken.
Nu ska jag försöka släpa med pappa till konsum på ett eller annat sätt, måste ha lite saker.. heh. Så jag får väl dra på mig lite smink för jag ser död ut idag. Inte okej asså. haha.



usch, jag skriver så fult när jag skriver kladd sådär. inte okej!

I min sminkväska

Tänkte ladda upp mitt favorit smink just nu, det går alltid i perioder men just nu har jag mer än gärna detta på mig;

Ögon;


Mascaran från Dior är en av de bästa jag prövat hittills faktiskt!

Läppar;


läppstiftet är i färgen satin pink, alltså ljusrosa.

Ansikte;



Och mina älskade sminkborstar till det!

Förresten så måste jag köpa en ny neccesär, det är kaos i min och den är helt smutsig, inte okej!


It's my life, and im not sitting on the sideline watching it pass me by.




lite ego sådår, utsläppt eller uppsatt? kan aldrig bestämma. Men jag har ju nästan alltid uppsatt.

nimm meine hand..

Godmorgon! allt bra med er? (:
Haha, det är lite roligt att typ halva bloggvärden inte vaknar förns efter tolv på helger, men det är najs.
Har precis försökt få i mig lite frukost, och sen ska jag in i duschen och ha lite mini-spa igen, behövs efter en dryg vecka! Sen vet jag inte vad som händer idag, ska städa mitt rum sen ska jag väl göra nått, inga större planer iaf.
Peace!

Freeeeeeedag!

Idag är det fredag, och det känns ju sådär.. roligt? men än så länge har det varit okej, skulle hellre ha gjort något ikväll, typ rejäl fest eller nått, men det blev inget så vi tar igen det nån annan dag. Nästa lördag äre ju konsert iallafall, sen kanske nått händer imorrn, man vet ju aldrig!
Idag hade jag iaf skola till 4, som vanligt på fredagar. Hemkunskap, hade prov, gick hyffstat, kanske vg? vet inte, hade inte pluggat så mkt. Sen engelska och då hade vi nån tävling mellan borden, när alla var utslagna var det bara mitt och alice's bord kvar, haha, "alla mvgbarn vid samma bord ju!" men alice slog faktiskt oss, när jag glömde bort ordet "achievement" lyckat.. Sen hade vi lunch, håltimme och sen so, slöjd och matte. Tror det gick bra för mig på taltesten för en gångs skull!, hoppas det iallafall. Vore kul att ha godkänt nån gång liksom.
Sen drog jag och tina till ösmo efter skolan, tog ut pengar som jag var skyldig min moster efter kryssningen, sen fixade vi våra vip biljetter till club glamour. Sen drog vi vidare till nynäs. Tina köpte nått grejs och jag köpte en ögonskugga typ, sen åt vi och sen åkte vi hem. Värd dag, haha, efter det dansade jag runt i tinas rum och hade roligt för mig själv, ingen ville dampa med mig.



You lift me up, and then throw me back down

Råkade somna i två timmar, inte bra, och jag kommer faila hemkunskapsprovet imorgon.
Inte bra det heller. Men jag orkar inte plugga.
Nu ska jag ta en dusch, så jävla borta jag känner mig idag, men imorgon är det fredag iaf!



Damn Girl - The All American Rejects

vad skum spelaren blev, men skitsamma.


Drygt!

Så jävla dryg skolan kan vara ibland. När jag väl kom till "blocket" så skulle vi bara ha det i en halvtimme, liksom, nödvändigt att ens gå dit? men hur som helst så svarade jag på ett par frågor om den där boken, vars inlämning var idag men johanna var snäll och gav mig mer tid, är nog klar med den idag om jag vill, men jag måste plugga massa hemkunskap till imorgon idag, så vi tar boken tills på måndag i think.

Till något roligare, beställde tandblekningsmedel nyss, eller ja, för nån timme sen. Roligt va? jag har ju inte så jätte fina missfärgningar på vissa tänder efter alla mediciner jag ätit genom åren. Det syns inte så mkt, men det stör mig. Och kan man ändra på det på något vis klart som fan att jag gör det! Hur som helst så köpte jag från DentaWorks som hade ett erbjudande för 500 spänn för ca 60 behandlingar, planen var att jag och mamma skulle dela på medlet. Annars hade jag ju köpt det för 400 ist. DentaWork är en metod som tandläkarna använder och både Kissie och Blondinbella använder ju det och säger att det funkar bra. Worth a try anyway (;

Njej, nu ska jag nog sätta mig med hemkunskapen lite, snart börjar ju the Tyra Banks show också, det är najs. Jag har en slags hatkärlek till den här dagen, chill för att jag haft två rikitiga lektioner och en halv typ. Och inte så najs för 3 timmars håltimmar...



AWESOME!


Hejhej!

Tydligen skulle jag inte med och åka skidskor, nått som lärarna bestämt, jag har ju liksom ingen idrott, men anyway. Skulle träffa min lärare vid 12:20 men hon kom inte så jag drog hem, = jag har nu haft håltimme i snart 3 timmar! roligt. Men jag ska nog gå på blocket så jag slipper plugga senare, det blir nog bäst. Så jävla trött så jag ska nog sova igen när jag kommer hem. Intressant eller hur? och visst är det drygt när lärare inte kommer? haha, värt att gå dit igen liksom..


God morgon,

Klockan är typ 07:36 nu, jag behöver inte gå till skolan förns om typ 25 minuter så jag bestämde mig för att sätta mig här och döda lite tid. Vi börjar ju kvart över åtta på torsdagar, sen har vi so och svenska, sen två håltimmar och sen skridskor. lol. Jag ska nog inte åka alls fan, skyller på min förkylning, jag snorar fortfarande så det går ju bra.. haha, imorgon är det fredag fan! hemkunskapsprov som jag måste plugga utavhelvete på men det gör inget, för det är freeeeeeeeeeeedag imoooooooooooooorgon. Vem gillar inte helg liksom? fast vi går ju till 16 på fredagar, det är lite fail.
Nu sitter jag här och äter frukost, eller ja, dricker ett glas apelsinjuice, ska ta mina tabletter och sedan vet jag inte, kanske kolla nyheterna eller något sådant intressant. Kollade ni på Stockholm - Arlanda igår? haha, Michael Weatherly från NCIS var med, det var ju inte helt fel liksom. Så jävla snygg han är! kanske lite för gammal men det gör inget.



Vad tycker ni? (:


When it gets too difficult to explain

Jag har fått värsta rycket och börjat lyssna jätte mycket på Muse, kanske är det för att jag ska på deras konsert här på hovet den 24;de, eller så är det så att jag bara kom på hur jävla bra dom är! Måste dock erkänna att det var på grund av Twilight som jag "upptäckte" dom, Supermassive black hole finns ju på soundtracket och när jag hörde låten första gången i baseboll scenen där så blev jag liksom fast. Så jävla awesome. Köpte albumet "black holes and revaltions" i somras, på den lokala skivaffären i nynäs. haha! Än så länge har jag bara laddat ner det nya albumet (Itunes, ofc, lagligt för fan) men funderar på att köpa det senare. Har ju 300 spänn i presentkort på bengans som går ut i december, kanske dags att använda dom? Så om min moster och jag ska till stan ska jag fan ta en tripp till bengans. Hängde ju alltid där förut..
Nu har jag precis valt outfit till imorgon, antingen blire blåa skor (omg!) eller svarta, beroende på mitt humör. En liten mysoutfit blir det eftersom vi ska spendera halva dagen i ishallen imorgon och där är det ju rätt kallt.



Lady GaGa in my <3'


Onsdag

Var i skolan idag, det gick faktiskt bra. Lite små tråkigt men alla var dampiga typ så det gör ingenting.
Men det var kul faktiskt, hade no och prövade olika mensskydd med Lucas och Janica, haha, fan vad vi är tråkiga. "Men jag vet väl inte! det är ju ni som ska kunna det här!" lol. Anyway, sen hade vi tyska och jag fick sitta i nått rum och va efter eftersom jag inte gjort provet, ska göra det på måndag. känns bra. Sen so och vi gick igenom franska revolutionen. Sen hade jag håltimme typ, sen extra lektion och då gjorde jag nått jävla läxförhör. Sen hade vi matte sen musik, sen slutade jag. Jääääävligt mkt sen här men aja, det gör inget.
Dagen var seg fan, men ändå kul. Imorgon ska vi åka skridskor, haha, 8B på isen! jag ska iofs nog inte va med om jag inte lånar någonannnans skridskor för jag har typ inga.. men vi får se. Vi har typ vanliga lektioner fram till lunch.
Men det är najs.
Nu ska jag dampa runt lite, vi hörs!


Mitt rum







Lite bilder på hur mitt rum ser ut atm! fint?

Pluggat..

När man vart borta sisådär en vecka från skolan missar man en del, men det har aldrig varit ett problem att hinna kapp igen. Jag har haft otroligt stor frånvaro på grund av sjukdom genom en stor del av min skolgång. Jag är van vid att jobba ikapp. Men jag är också väldigt snabb på lektionerna, oftast iaf, inte på matten kanske men i engelska, svenska, so, no osv, då har jag väldigt lätt för att lära mig. Att träna in glosor har aldrig varit ett problem det heller.
Men jag är världens mest trögfattade idiot när det kommer till matte. Mattematik in my ass.
Haha! iofs beror det på att jag missade grunderna i mattematik när jag var borta som mest i 5:an, så det är ju inte att jag var trög då. Men jag har iaf svårt att fatta nya saker i matten också. Ett av mina mål till 9:an var att gå ut med mvg i svenska och engelska, förhoppningsvis nått mer ämne om jag har tur. Men jag valde engelska och svenska för att de är några av de ämnen som jag faktiskt tycker är kul, och då vill jag ju såklart ha ett bra betyg i det! Hittils har jag fått MVG på alla prov i engelska förutom ett.. Då jag fick VG.


When darkness turns to light

 

When darkness turns to light,
It ends tonight
It ends tonight

A falling star
Least I fall alone.
I can’t explain what you can’t explain.
Your finding things that you didn’t know
I look at you with such disdain

The walls start breathing
My minds unweaving
Maybe it’s best you leave me alone.
A weight is lifted
On this evening
I give the final blow

The All American Rejects - It Ends Tonight <3'


Tre år med er nu!


seg dag.

Jag mår faktiskt bättre idag, fast jag sov inge bra i natt alls. Gick igenom saker i huvudet om och om igen och det blev ingen ordning på någonting. Det är så drygt. Sen när man bestämmer sig för att sova är det alltid något annat som är fel, och sen blir det rådjurs effekten som jag brukar kalla det. Ögonen är helt vidöppna och man är inte trött alls. Nån som fattar? haha, anyways.

Nu har "ryktet" om Club Glamour spridit sig i min skola och det är tillochmed några från min klass som ska dit, fast med sina gäng dårå. Kanske blir kul om man stöter på dom på dansgolvet ju! Då känner man ju sig inte lika outsideraktig för att man kommer ifrån nynäshamn. Fick nyss ett sms från både tina och alice om att vår gamla engelska lärare, Dylan är i skolan just nu. Kul att man missar allt, saknar ju han fan! han var speciell! men nu verkar det vara ett skämt... haha, roligt a&t, roligt. xD

Det ska bli skönt att komma tillbaka till rutinerna men samtidigt har det varit skönt att ha varit sjuk, det har varit lite jobbigt med skolan och allt ett tag. Så nu känns det som om jag kanske kan ta allt med nya tag igen. Börjar hitta motivationen igen! typ.. Sen på tisdag nästa vecka så är det dags för en ny aferes behandling, då får jag väl ordning på allt annat också. Förhoppningsvis, som vanligt när jag är förkyld så blir sjukdomen sämre, som om jag inte hade nog med problem. anyway, fuck that.

Nu ska jag försöka njuta av dagen och göra nått vettigare, vet inte vad dock.. kanske kolla skor eller nått, behöver verkligen nya skor. Sen måste jag dra med mig nån till stan på höstlovet. I NEED CLOTHES FOR CG!
Måste ha ett nytt skärp iaf, måste. undra om 15 brett är för brett? njee. det kan det ju inte va, fast kanske lite obkvämt att dansa runt i.


Liebe ist..

Drack precis ett glas apelsinjuice, det fick bli min frukost idag. Finns ingen ork och mina muskler värker exakt hela tiden, sen har jag världens hosta också. Med andra ord, ingen skola.
Körde nog på lite hårt i lördags när jag borde ha varit hemma och vilat.. tror jag. Anyway, man lär sig av sina misstag. Wont do it again!
Har haft en liten "spa" morgon och skrubbat och rakat och allt sådant, ska snart lägga på en ansiktsmask tror jag. Haha, jag har absolut ingenting att säga men det är ju bara att skriva iaf. Liksom.
BTW! så tittade jag på Coco Avant Chanel igår kväll, första delen var lite halvtråkig men den i överlag var faktiskt filmen bra. Gillade att dom liksom kombinerade med de gamla och de nya. Sen grät jag nästan på slutet, haha, tönt jag är! helt klart värd att se.


hata söndagar

Skulle nog inte varit ute så mkt igår, idag mår jag bara sämre. Visst, det går väl men fyfan. Haha, lyckat liksom.
Men anyway, har sovit lite tills nu, kom precis ut ur duschen och snart kanske jag ska fixa något att äta, om jag pallar. Vi får se.
Hoppas min moster och morbror åker till stan idag, för då kanske jag kan fixa vip till club glamour, om det finns några kvar vill säga.. Hope so.  Nu ska jag nog dra på mig lite kläder, och kanske kolla på den där Coco avant Chanel, som jag aldrig kollade på igår. Somnade direkt när jag la mig igår! så jävla trött. Nu har min mamma blivit förkyld också.. så nu är vi sjuka gänget idag, najs. Pappa har bytt bil förresten, så nu har vi två silvriga bilar, om någon skulle ha intresse av det. Kändes som om jag behövde berätta det.

Det finns ingen cola i huset, parfymen Flora by Gucci  (som jag köpte på båten också) luktar sjukt gott och nu börjar det regna också. Och mitt i allt är jag förkyld. Greeeeeeeeeat.



haha, höstfest @ åsvik 2009

Biljetterna fixade!

Ja, så den 31:a kör vi dårå, förhoppningsvis. Om jag hittar nån som orkar sjutsa mig vill säga... anyone? (haha, lol) Alice och jag tog en promenad också, vi gick tre stationer för att fördriva tiden, köpte munkar och åt. Frös ihjäl och sjöng. Men det var kul ändå. Sen gick vi hem till tina och dampade hos henne ett tag, men jag höll på att somna så nu sitter jag här ist, lyssnar på nrj at the club grejen igen. najs liv jag har.



Men nu är det ju Glamour tema ist för playboy tema, alla tolkade ju playboy temat som att man kunde gå halvnaken, som typ alla små fjortisar gör men iaf. Det är ju inte det playboy stod för först liksom.
Anyway, pepp!
Alex Moreno & Dj Quality, fett grymt det kommer bli!

Hemma igen,

Jao, det tog inte lång tid, eller hur? Tina blev fin btw, faktiskt. haha! Vi gick runt lite, alice köpte lite saker, jag tog ut pengar till biljetterna. Vi åt lunch, satt och glodde när tina klippte sig och blev nästan överkörda av en bil.
Lyckat! haha, och tina bara stod där mitt i allt, och jag och alice sprang.
Som tur är så ska alice följa med mig till nynäs ikväll, så jag slipper va där själv. Det är ju inge kul liksom.
Lite bilder anyway,







God morgon,

Lite stressad här, hamnade vid itunes och fixade med all min hemmadelning igen.. gud vad det tar tid!
Nu har jag iaf duschat, oh ska snart in till nynäs med tina och alice. Tina ska klippa sig. Jag och alice ska väl bara sitta där. haha. Men anywaaaaaaaaaaay, nu måste jag skynda mig lite. har en timme tills bussen går.
PUSS!


Hej igen!

Har inte bloggat på hela dagen nu ju, fett dåligt av mig. Haha, men jag har inte varit hemma direkt heller!
Hur som helst så har jag fått en ny dator och den ä jätte fin och allt, men jag har lite problem med att vänja av mig från min älskade vaio, men den stannar ju i huset. Och jag tänker inte tömma den på allt heller.
I för sig så har jag flyttat över allt redan, laddat ner msn, spotify och itunes och satt in photoshop.
Nästan alla bilder och nästan mitt hela itunes bibliotek finns snart också på den här datorn. Men jag har ca 20 skivor att bränna över... roligt. Ska underhålla mig med godis och cola under tiden.

Har förresten varit hos tina precis, haha "vad fan är det för fel med dig?!" Fett roligt det var. Tina har klippt bort sina dreads nu, så hon liknar elvis. Imorrn ska vi in till nynäs för hon ska klippa sig, då blire upp vid 8 igen.
Sen ska jag förhoppningsvis in igen vid 7 för att jag ska möta upp tjejen med våra club glamour biljetter. 
Det kostar ju ändå bara 80 spänn, that's like nothing. Så jag köper sen ser vi hur vi gör!
Vill ju ha vip egentligen eftersom det bara kostar 150 men då måste man ju in till stan och allt. Palla.
Jag får vara vip nån annan gång helt enkelt!
Nu sitter jag och peppar med min spellista som heter bringing back memories. älskar den fan.




köpte ett jätte fint usb minne också! visst 'r det fint?

Fredag..

När man inte har gått i skolan på ett tag så känns inte fredagarna lika värda, eller hur? I skolan räknar man ju fan ner minuterna tills man slutar den sista lektionen på fredagar.. haha, det gör iallafall jag, gjorde det hela sjuan på so:n typ. Eller hur det var.
Pappa följde med mamma till doktorn så nu är jag ensam hemma en timme eller något, ska försöka ta nytta av det, har duschat och prövat proverna på det där nya hårschampot, det var bra typ. haha! intressant.
Har bäddat sängen och konstaterat att min nya parfym luktar sjukt gott, köpte Idole d'armani på kryssningen.
Love it!
Solen är uppe idag, och om jag inte mår sämre imorgon så blire nog en sväng in till nynäs. Ska förhoppningsvis fixa club glamour biljetterna då också. Om allt går som det ska, hoppas!

Nu ska jag ta min redbull och sätta mig ute en liten stund tror jag, behöver lite sol.





Uprising - Muse

MUSE

Laddade precis hem nya albumet från MUSE, The Resistence, och kan jag säga mer än att Muse har gjort det igen? Så otroligt fantatiskt sjukt bra.
Än så länge har låtarna; Undisclosed desires, guiding light, Unnatrual Selection satt sig på hjärnan, men jag gillar såklart de andra också.
Ska bli så kul att se killarna live på Hovet den 24:de, och det är ju snart!!


Det finns en mening med allt

Efter att ha gråtit i tre-fyra timmar, lite on and off. Så börjar jag komma på fötter igen. Har repeterat meningen Det finns en mening med allt och försökt att säga till mig själv att det inte finns nånting jag kan göra åt saken.
Det börjar kännas bättre, och jag har försökt att tänka på det hela mer positivt. Att jag ändå hade tur den kvällen, liksom varför jag av alla?
Hur som helst. 3 oktober förblir speciellt, och jag kan inte vänta tills vi kryssar igen. Men enought about that.
Dagen har varit lite sådär, är ju fortfarande förkyld så det gör ju inte saken bättre. Ska vara hemma imorgon också så att jag blir frisk och kry till nästa vecka. Min lärare ringde idag också, kul när folk bryr sig faktiskt.
Har även fått två biljetter till delfinalen av Idol nästa vecka, känns lite halvt useless när jag inte ens tittar på idol. Har alltid varit lite hatisk emot det, Måste dissa en timma eller två av skolan och det ville inte Tina så jag har ingen att gå med heller. Så, nån som gillar Idol? haha. Nej får se hur jag gör. Det var i typ Nacka iaf. Kanske vore kul...
Mamma har varit och köpt massa saker till mig, eller ja, cola chips och dipp. SÅ ikväll blire lördag för mig typ!
Najs, länge sen jag fetade så mycket, okej.. båten men jag och tina svullade inte så mycket där faktiskt. Bara på första buffén. Mamma köpte också den nya Plaza tidningen där man får filmen Coco avant Chanel och även ett parfym prov får versace, och nått schampo prov från tressemme eller hur det var. Jag gillar "gratis saker"! feta tidiningar med massor att läsa är också ett bra tidsfördriv.

Och bara för att..
Det finns, en mening, med allt.


-

And just like that, så finns det ingen anledning längre.
Fuck it.


<3

Is there anybody out there walking alone?
Is there anybody out there out in the cold?
Wrong heartbeats,
Lost in the crowd

Is there anybody shouting what no one can hear?
Is there anybody drowning hold down by their fear?
I feel you, don't look away

Zoom into me
Zoom into me
I know you're scared
When you can't breathe, I will be there
Zoom into me

Is there anybody laughing to kill the pain?
Is there anybody screaming the silence away?
Just open your jaded eyes



OMG!!!

Det här är sjukt sjukt sjukt. Hoppas det går bara! Säger senare kanske. Vill inte säga för mycket nu.
Idag är jag förkyld, eller egentligen började det igår med all halsont, fast jag har inte så ont i halsen nu, nu äre bara snoret som rinner och allt det där.. roligt? nej. Men en sak muntrade upp mig rejält fan.
De jag nämnde här över var ju såklart en stor anledning.. Men TH's nya skivor kom också. Vet inte om jag gillar alla låtar rikigt men vi får väl se. Kanske lär mig gilla dom, vissa låtar är faktiskt riktigt bra.
Nu ska jag dampa runt, jag är så jävla glad så det känns som om jag tagit något.. haha, men det har jag ju inte.





Ska typ ta svininfluenca vaccinet, roligt..

Jag är skum.

Jag lyssnar på alla låtar som spelades i lördags. Tänker tillbaka till det perfekta dunket och hur roligt det faktiskt var. (Kunde vart roligare om Tina inte varit så blyg.. men det blir nog bättre nästa gång)
Längtar tills nästa gång. För klart som fan det blir en nästa gång, eller hur? haha.



haha, lagom söt.

öh.. godmorgon?

Har precis sovit ett par timmar och försöker komma tillbaka till verkligheten med ett glas multivitaminjuice. Det är gott, länge sen jag drack det fan. Haha, här sitter jag och pratar om juice. Vilket liv.
Har gjort engelska läxan och det blev som vanligt lite mer ord än vad det skulle va, men jag lyckades hålla mig till en sida iallafall. Jag har också repeterat amerikanska revolutionen som vi har i läxa tills på fredag.
Känns bra, börjat fatta lite. Har varit lite för inne på mitt jävla Irland arbete nu ett tag så det är kul att börja med ett nytt arbetsområde. haha. Nu ska vi ju ändå köra revolutionerna fram till jullovet eller hur det var. Höstlovet kanske det var? eller vafan, jag vet inte.

Nu ska jag gå och fixa naglarna, det blir franskmanikyr igen, love it!



Lady GaGa på grönan den 2 augusti!

It's like nothing works without you,

Min hals dödar mig idag, jag kan knappt prata, och det svider så jävla mycket när jag inte ens öppnar munnen.
Det är sjukt asså, har vaknat ca 5 gånger i natt och svalt och svalt och gjort allt vad jag kan för att få bort det. Men nej, tror jag har "skadat" halsen lite i lördags efter allt skrikande på dansgolvet, det var ju ingen låg ljudnivå där liksom. Eller så kanske en viss person var lite förkyld och smittade mig.. haha.
Idag kommer mina TH skivor förresten, det ska bli lite spännande och förhoppningsvis kanske det kan muntra upp mig. Jag är lite.. förvirrad idag, och jag kommer vara det ett tag till tror jag. Som jag skrev förut "I'll keep trying til' nothing works" och det är fan så. Tills vi inte kommer på något mer, då ger jag upp det här. Men det här måste fungera, det kan iaf fungera, det är större chans att det här fungerar.
Hoppas det iallafall. Det är seriöst den sista chansen.

Ingen fattar vad jag pratar om. Ha en bra dag!



på lördag kanske det blir fest! hope so.

åt helvete med allt

det är kört.


Lady GaGa





Bad Romance - Lady GaGa

En ny låt, den är inte officiellt släppt än men iaf. Bra är den!

I will keep trying, til' nothing works

Kom precis hem från Tina, har varit där ett tag efter skolan. Lulz. Jag har inte kunnat fungera ordentligt hela dagen och jag har mått illa som en jävla jag vet inte vad.. haha, lyckat! Jag är fett nervös. Sinnesförvirrad kan jag kalla mig själv idag, men jag är ju alltid förvirrad så det liksom jämnar ut sig. Har tyska prov imorgon så jag måste försöka "skärpa" mig för en stund och koncentrera mig lite. Det går liksom inte ihop annars.
hah, det här är sjukt.
Asså, kan inte någon bara spola tillbaka tiden till i lördags en gång till? när jag och Tina peppade i hytten till Im on a boat, eller när vi skreksjöng till rap das armas och hoppade som idioter. Liksom, snälla?
haha, jävla desperat stalker jag blivit. Men aja, nu har jag inga höga förhoppningar längre iallafall. Det blir som det blir och det finns en mening med allt. Då är det så.

Nu ska jag försöka plugga tyska, kanske äta något.
peace.





Underbar "helg"!

Har precis kommit hem från kryssningen med Birka Paradise. Allt är bra men det gungade rätt mycket och ibland blev det lite läskigt fan, som på dansgolvet när både tina och jag mådde illa typ. haha, men det stoppade oss inte. Nej nej. "träffade" en jätte söt (snygg) kille på dansgolvet, eller mer runt. I slutet av kvällen dansade vi tätt ihoptryckta till Mikael Jacksons 'Thriller', måste ha sätt roligt ut. Men gud så.. mysig han var. Vi gjorde liiiiite annat också men inget over the top. Så inget att ora sig för. Problemt är ju att jag inte ens vet vad människan heter, var han bor eller hans nummer. Låter rätt hopplöst eller hur? Men imorgon ska vi ringa birka eftersom vi vet vilket bord de satt bredvid. Med en bra taktik gåre nog kanske det här. Hoppas det. Han glodde ju ändå rätt mycket idag också. SÅÅÅÅÅÅÅ JÄVLA SÖÖÖÖÖÖT. nu ska jag sluta dampa och prata om kryssningen i allmänt istället.
Hur som helst, Tina och jag hade sjukt kul i vår lilla hytt, eller liten och liten, den var ju lagom iallafall. Inte en lugn stund! förutom när vi sov eller däckade ibland men det är ju som det är. haha.
Vi hoppa runt på dansgolvet i timmar, så jävla roligt, as bra musik, typ fjortisdunk och lite dansbandscovers och shit, allt möjligt fan. Vi åt och typ gick runt, spelade bort massa pengar och spenderade minst lika mycket i tax freen, ni får se vad jag köpt senare.
Just nu har jag lite svårt att komma tillbaka till verkligheten. Skulle lugnt kunna varit längre på den där båten, älskar den fan! Haha,¨på dansgolvet, som är högst upp på båten så gungade det rätt rejält ett tag, så när båten gungade åt en sida så följde alla som dansade med och allt, ständigt vinglande fan! Och när allihopa sjöng med och hoppade till rap das armas.
Awesomeness.

Anyway, hoppas du hade kul Tina, för det hade iaf jag!
Lite bilder;














vart inte mycket bilder. Men fyfan vad kul vi hade! Galeeeet ;D

Nu drar jag!

Eller ja, snart. Ha en as bra lördag allihopa. För det kommer jag ha!


-

Typ allt är packat nu, nästan iallafall. Sminket är klart och efter jag skrivit klart det här inlägget ska jag börja klä på mig kläderna jag valt. Har segat runt i mjukisoutfit hela dagen fan. haha!
Sen har jag håret kvar också.




Så ser jag ut just nu. Peace.



Haha, bara jag som tänker kryssning när jag hör den här låten. gammal nu men iaf, I'm on a boat!

Kryssning ikväll då!

Deeeeeeeeeeeeeeeeeeet ska bli så jävla naaaaaaaaaaaaaaaaaajs. Kom precis ut från duschen och glor lite på miami ink eller vafan det är. Innan det tittade jag på mtv. Tittade ni igår på MTV förresten? Lady GaGa och Katy Perry var ju på World Stage då. As bra framträdande av Lady GaGa tycker jag, iofs är hon alltid bra men iaf.
Jag gillar normalt sätt inte låten 'Paparazzi' men live är den faktiskt jävligt bra.

Kan knappt vänta tills ikväll, båten går vid 18 så jag måste vara klar vid tre. Hoppas det går. Kanske måste snabba mig lite nu fan.. haha, rätt mycket kvar att göra ju!
Ska försöka blogga lite innan jag åker.


Fixat naglarna

Jao, så alla vet så har jag precis fixat naglarna de senaste TVÅ timmarna. Gjorde fransk manikyr och det tar ju ett tag eftersom allt måste torka och sånt.
Ville bara att ni skulle veta det, liksom. haha.
Vad är era planer för kvällen då? Jag ska nog kolla på en film och sen sova rätt tidigt, vill ju försöka att inte se helt rödögd ut imorgon. Imorgon åker vi härifrån 20 över fyra nånting.

IHHHHH. asså det ska bli så kul, seriöst. Kryssning är alltid kul. Sen äre ju ingen dålig båt heller, typ. haha, tycker om Birka paradise mer än de andra, som silja line och viking och de. även fast jag inte åkt de.. men aja.
Nu ska jag fixa det sista på mina naglar, fortsätta dampa till musik och springa runt.
Ha det bäst.





känner ni peppen? as bra partylåt ju!

Fredag

Jävla fail dag. Vg på ett engelskaprov, hur stor är chansen? jag vet att jag inte borde deppa. Men ändå. MEDELMÅTTIGT SOM FAN! nej men aa, nästa läxa ska fan vara sjukt bra. Inga mer vgn.
Sen så typ faila jag inte matteprovet så mycket, hade två poäng från G och Lisa var jätte "stolt" över att jag hade börjat gått framåt. Så jag behöver inte göra om skiten iaf.

Nuuuu till något roligare, palla prata om mitt fail liksom. Men jao, imorgon äre kryssning och jag är fett pepp och fett trött! mina ögon är fan illröda av ren utmattning idag så jag ska nog fan sova en timme efter maten.
Sen måste jag fixa naglarna och packa lite skit, imorgon ska jag gå upp vid 9-10, så det blir lite sovmorgon fan!
Nu ska jag iväg och chilla lite, hoppas att alvedonen börjar verka snart..


det spelar ingen roll, i min värld.

Kom nyss hem, har varit med Tina i nynäs. Hon skulle köpa lösnaglar och jag fick med mig raklödder, lulz, och franskmanikyr mallar grejs ni vet. Kanske ska ha det på lördag. Måste ju se bra ut liksom.
Men iaf, vi åkte typ direkt efter skolan. 20 över bussen och var där runt fyra. Så vi gick runt där ett tag och så, det var najs! Men helvete vad kallt det har blivit alltså. Jag har ju börjat använda min kappa igen.
Jag fryser så jävla mycket bara av att ha gått från bussen och hem. Kom på den smarta idéen med att ha datan i knäet, då blire ju varmt liksom. Men det är bara det att min feta 17tums sony vaio är lite för stor. haha, mammas lilla, som det typ bara är jag som använder nu mer, är bäst ju. Så liten så söt.

Jag är helt slut nu fan, gick till 15:05 idag, hade so, svenska, långlunch, matte, no, block. På matten och typ no:n hade vi matteprov, körde både a och b delen på en gång men det var faktiskt mycket lättare än vad jag hade förväntat mig. Så jag kanske får ett G iaf! hoppas det. Sen sa Lisa att hon hade skickat en ansökan om spechjälp en gång i veckan till mig. Så jag kanske lär mig något för en gångs skull. Aja, det får bli som det blir.
Hade det ju förra året också ett tag men ingen sa åt mig att jag skulle vara där direkt och jag pallade inte vara där heller. Haha, lyckat.

Nu ska jag typ börja packa lite smått inför lördag, eller mer planera så jag vet vad jag ska packa imorgon. Det blir bäst så. Men först blire fan en varm dusch och ansiktsmask och hårinpackning, ska bli najs.




EN DAG KVAR, PÅ LÖRDAG KÖR VI!


RSS 2.0