Köpenhamn och överallt

Det du gjorde för mig, det var stort det du gav mig.

Jag har haft en galeeeeeeet bra dag faktiskt, även fast det varit fullt upp från klockan halv tio på morgonen, men det funkade trots allt. All c-vitamin och alla druvsockertabletterna fick mig att palla trycket. Det började med ett möte på skolan, som var helt okej, sedan taxi till SÖS, och en träff med Eva-Britt. Taxi hem, tvätta håret, fixa mig igen, sedan till Södertälje för att va med Elin lite. Jättekul att träffa dig igen gumman! (: Var på hennes skolas 9:ors musikcafé, if i got it right. Träffade Wille där och hängde mest med honom faktiskt. Den människan är som ett jävla lyckopiller.

Jag är trött men ändå inte. Jag är hungrig men det spelar ingen roll. Jag är glad idag, och det känns förjävla bra!


Beställt!



Beställde den här trenchen från märket Vila på Nelly.se nyss, en svart blev det! Jättefina verkligen! 399 kronor!
Kan köpas HÄR.

we're going straight to the top,

Jag sov alldeles för länge idag, gick inte upp förrens tio i tre någonting, haha. Fast jag behövde det nog, så sjukt trött var jag! förstår inte hur jag orkade på den tiden när jag var uppe halva natten, gick i skolan och ändå langade arbeten med MVG som betyg. Så jävla långt borta från det nu alltså (; Anyways, ska till skolan på möte med rektorn och Maria imorgon igen, vi ska väl antagligen prata om min situation just nu och hur allt fungerar, hur vi ska göra för att gå vidare, det kommer kännas jobbigt, men det kommer vara så jävla skönt när jag får komma ut ur konferensrummet sen, måste tänka på det.. Och direkt efter det kommer Taxin och kör oss till SÖS!
Har en tid hos Eva-Britt klockan 13, så det är fullt upp med andra ord. Sen ska jag förhoppningsvis, om jag inte är alltför död villsäga.. dra till Elin ett tag och vara med henne och alla andra trevliga människor (: Så är iallafall planen.

Min iPhone är elak och jag vet inte vad jag ska ha för skor imorgon. Puss på er.

-




sunday, always so boring sunday

Förutom att jag sovit bort större delen av dagen, så har den varit helt okej iallafall. Var ner till Tina och hämtade New Moon som hon glömde ge mig. Sedan kollade jag på den, pluggade lite religion och skrattade för mig själv.
Lyssnade på musik och var allmänt ful i en vacker ansiktsmask, så jävla kul har jag haft det idag med andra ord (: Nu sitter jag och kollar på Ryktet Går, grym film som jag dock redan sett sisådär 7 gånger, på Aferes-rummet på SÖS. Det kommer bli en jobbig vecka framöver med två "möten" på samma dag, Tisdag, och jag är redan nervös. Ser inte fram emot det alls men jag får väl försöka hantera det på något sätt anyways.


Lady GaGa 24 år!

Ett stort grattis till våran älskade Stefani Joanne Angelina Germanotta som fyller 24 år idag!




SRY!

Haft en lite upptagen dag här för en gångs skull, Sov hos Tina natten till idag. Sedan var jag med Wille, Johannes och Tina typ halva dagen idag (: tills nu kan man säga. Eller jag var mest med Wille men hur som helst, too much details. Trevligt var det iallafall! Nu är jag helt slut, och det ska bli galeeeet skönt att gå och lägga sig sen helt enkelt. I NEEED IT! Planen var att jag skulle kolla på New Moon, men Tina gav tydligen bara tillbaka en skiva av filmen, haha, meeeen aja!

Puss på er, nu orkar jag inte skriva mer!

OUTFIT




Whatcha think? (;

Godmorgon! (;

Godmorgon allihopa, klockan är tjugo över två men det är inte förrens nu jag vaknat till ordentligt. Har iallafall fixat mig klart, tvättat håret, blåst håret, lagt en ordentlig make och städat av rummet lite snabbt. I'm ready for the day! Inte för att jag vet om det händer något speciellt, I guess not men iallafall, man vet aldrig! Vi får se helt enkelt. Är egentligen inte på något större humör för någonting idag heller, försöker bara peppa mig själv med att jag faktiskt var duktig och var i skolan i nästan en timme igår. Det är alltid något..

Anyways, sitter här och lyssnar på musik, går igenom lite bloggar, sådär, morgonsysslor, hihi (;



Vilka ska gå på GaGa's konserter här i Sverige i Maj? (:

They can say whatever, ima do whatever, no pain is forever



Rihanna ft. Jeezy - Hard

road to fucking happiness,

Jag var faktiskt i skolan idag, förvånar det er? Haha, jag var iallafall det. En stund. Men gjorde det mig mindre misslyckad? nej. Hela tiden går det på repeat i huvudet; Du är så jävla misslyckad, fakkade helvete. Hora. Så jävla värd känner jag mig idag. Har känt så i ett par dagar idag. Det bara är så, vad ska jag göra åt saken egentligen? inte mycket antagligen. Och alla som gillar att skvallara om min blogg bakom min rygg, here you go. Some nasty shit. 

Det är fredag imorgon, och jag spendera dagen med att kolla på resterande avsnitten av Glamourama som jag inte sett två gånger än. Antar jag.
Ett stort; FML på det här!


Marble Shoes (nelly.se)

Marble SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Äntligen har jag köpt dessa underbara skor från Nelly.se , har suktat efter dem länge nu men storlekarna har varit slut, tyckte också att den "mönstrade" Marble var snyggare än den vanliga. Sedan har jag ju ett par "mocca-ankelboots" redan så (; Gryyyyymt! så glad, 399 kronor kostade dem!


The All American Rejects



Det här var den första låten jag hörde av The All American Rejects, för cirka tre år sedan nu... tiden går fort.
Jag blev förälskad direkt och köpte albumet redan samma dag. Sedan dess har jag lyssnat på dem till och från.
Underbara killar, Underbar musik. Ett säkert kort helt enkelt.

Lite shopping!

Efter samtalet på BUP som förövrigt inte blev alltför jobbigt, typ. Så ville pappa muntra upp mig lite i guess så jag fick lite pengar, så lite shopping blev det iallafall :D hade tänkt att åka och handla lite på fredag men nu blev det av nu istället och det gör ju inget (:
Har börjat klä mig allt mer "classy" och ja, i love it!


Spetsbody från BikBok

Kofta från BikBok

Pennkjol från H&M, faktiskt en 38:a, ser mkt större ut på bilden!

Tröja från H&M

Bustier/Korsett från H&M

Svart hög pennkjol från H&M också en 38:a faktiskt, haha!


Sex And The City 2

Vem glömmer succén med första Sex And The City filmen som kom ut 2008? den toppade listorna och det förstår jag, den var grym. Jag är lite av en SATC-nörd, har alla säsonger hemma i "the shoe box" och har även filmen i specialutgåvan. Kan jag säga mer än att jag är otroligt glad över att det är ca två månader kvar tills Sex And The City 2 släpps på bio?


Reprogram My Heart

Hade en helt ledig dag idag, var helt inställd på att jag skulle till BUP idag men det var tydligen imorgon, känns sådär.. men bara att gå dit iallafall. Idag har jag inte gjort något alls vettigt egentligen, städat, städat, lyssnat på Glamourama låten ca 38 gånger i rad och gjort klart svenska arbetet om boken "Sandor Slash Ida" som jag fick av Maria förra torsdagen, känns bra att ha något att lämna in på torsdag! Blev faktikt relativt nöjd, sträckläste ut den boken på mindre än ett dygn och gjorde frågorna på två dagar. Helt okej. Gjort någon nytta liksom.
Var med pappa till konsum nyss och handlade en tidning och cola och sådär, lite mys ikväll tänkte jag. Blir nog perfekt!

Förresten måste jag lägga in en bild på det senaste plagget som fick flytta in i min garderob, en gryyym väst från Gina Tricot! tittat på den ett tag men velat om jag vill ha den eller inte.. 349 kronor! I helgen blir det mer shopping förhoppningsvis, you gotta love it!




Gööööötebuuuurg!

Den 6;de april åker jag till Göteborg, ska bli grymt kul att komma borta från le Nynäshamn ett tag, hoppas bara att snön är borta!

Hemma igen!

Hemma igen, skönt på sätt och vis. Ska ta en lååååång dusch och fixa upp mig igen, allt det där som behövs, raka, skrubba, ansiktsmask och så vidare! :D Idag var det "födelsedagskalas" hemma hos Erika och Jonas, eftersom Erika fyllde år, så klart man är där då (: Det är ungefär vad som har hänt idag. Sen degade jag i soffan hemma hos min moster innan jag hamnade här slutligen (: Ska lägga på ett kol och hoppa in i duschen som sagt, så får jag det gjort! (:

Puss på er!



Gullig och drogad, hell yeah!

Once upon a time..

Hej bloggen! tror fan det var första gången jag hade den hälsningsfrasen här, konstigt va? haha (: Hursomhelst, allt är bra med mig iallafall, om det var någon som skulle undra det liksom.. "Bor" hos min moster för tillfället, skönt att komma bort lite. Johan och Tove sov här natten innan och jag tror jag aldrig har skrattat så mycket som jag gjorde då. Vi spelade, eller ja, jag tittade på dårå men iaf, ett spel som hette "Med andra ord" haha, det var galet fan.. ord som "runkstol" och "sommarbarn fram och tillbaka på ica-ängen" kom upp och det var inte lätt att hålla skrattet inne. Behövde det verkligen.

Idag har vi bara rört oss på massa olika ställen, först IKEA och sen alla andra affärer som ligger runt där, typ rusta och H&M! luul. Sen blev det Nacka Forum en stund innan vi åkte hem igen. Lagade mat och sedan kom Jonas förbi en stund, trevligttrevligt! Imorgon fyller Erika år och då ska vi dit! Fullt ös medvetslös, in a smaller version.
Har kollat på de sista avsnitten av Glamourama och längtar redan till en ny säsong, love it!

Puss på er!

We know that too much is never enough,




Byta "webbhotell"?

Att man inte ens får skriva vad man vill utan att alla ska lägga sig i så mycket.. Har tänkt på att byta webbhotell ifrån blogg.se rätt länge. Inte bara för den anledningen såklart utan att få lite variation också liksom! Funderar på Finest.. eller kanske nattstad? Eller kanske stanna kvar på blogg.se för att jag kan designkoderna här? who knows, den som lever får se (;

 


Torsdag,

Torsdag, redan.. oj vad dagarna går fort trotsallt. Var faktiskt i skolan idag, första gånger på typ.. 5 veckor? Konferens rummet gills inte. Fick lite saker att göra hemma, och pratade lite med Maria. Var där i typ en halvtimme bara, gjorde ett SO-prov om Riksdag & Regering som jag hade kvar, hade absolut inte pluggat på det men fick ändå över Godkänt. Awesome, tur att man kan göra något rätt ibland iallafall.
Nu är mamma på sjukhuset, och pappa är med henne så jag är ensam hemma, så länge sen sist. Så jävla skönt.
Imorgon är det Fredag hur som helst, love it, inte för att jag har något planerat riktigt men iallafall liksom.


Det här med att våga lita på någon,

Låt rubriken tala för sig själv, detta inlägg kommer att handla om tillit, och vad som egentligen tar emot när det gäller det. Varför det ibland kan vara svårt, svårt att förstå om man själv inte är insatt. Men den viktiga frågan är alltså, Hur vågar man lita på någon?

Själv ser jag det som en riktigt stor grej, jag behöver inte säga något mer. Det finns mycket jag "analyserar" innan jag kan lita på någon, eller ens vågar prova att lita på någon. Att lita på någon och att våga öppna sig för någon tycker jag går lite hand i hand, och med andra ord har jag svårt för det också. Det finns många i mitt liv som svikit, och man lever alltid med tanken "det kan lika gärna hända igen" och så är det också, man blir ju mer osäker om det hänt en upprepade gånger, Och hur vågar man ge en person en andra chans? Jag ser det som ett test, ett spel och en mental genomgång med sig själv.
Att bli sviken igen eller ge personen en spark med stilettklackarna ut ur ens liv?

Och för att komma till nästa fråga, hur vågar man öppna sig på nytt för någon? Jag har aldrig sett det som en självklarhet, jag spelar på min fasad om jag känner mig osäker. That's just what I do. Inte många som ser det faktiskt. Men om vi tar det här med killar då, Hur vågar man ge någon en plats i ens hjärta eller liv? Jag har gång på gång misslyckats totalt med det där. Jag vågar inte, jag är rädd för att förlora mig själv på något sätt. Det kanske bara inte har varit rätt, kanske ni tycker. Men jag tycker att iallafall de senaste gångerna så har problemet legat i mitt kontrollerande tänkande och beetende. Men hur gör man? När det känns som man inte vågar ge någon person tillit för att man vet hur det kan bli i slutet?

"Det var samma visa även denna kväll, samma känsla i magen, samma huggande känsla som fick mig att kallsvettas och känna att jag ville lämna denna värld. Jag hoppades, och det är därför jag orkade vidare då. Jag var så ung, ingen visste, jag dealade själv. Skulle jag kunna lita på dig igen?" - Urdrag ur min "dagbok" för ca 1,2 år sen.

Trust is like a mirror, you can fix what's broken. But you still see the cracks in that motherfuckers reflection


It cuts me like a knife,

Igår var jag hos BUP dårå, och det blev en av de tuffaste mötena hittills faktiskt, vet inte vad det var men riktigt jävla jobbigt var det. Så att gå på stan efter kanske inte var den bästa idéen... men aja, nevermind.
Orkade aldrig blogga igårkväll, var så trött så att det sved i ögonen och ja, sängen blev min första prioritet liksom. Somnade faktiskt relativt fort för en gångs skull. Jag hatar att jag ska vara så jävla fucked up. Hatar det, hatar det.

Hur som helst, trots att jag inte var på något vidare shopping-humör igår så blev det iallafall en sak som fick följa med mig hem!


Plånbok från Guess, 600 kronor. Köpt på NK (:

All I feel is strange, in your perfect world.

Tänkte slänga in ett litet inlägg innan min morbror kommer och hämtar mig, vilket blir snart i guess... så, anyways. Kom nyss hem från SÖS, eller ja, nyss och nyss men nästan så. Pratade om "nya" behandlingar och planen blev att jag skulle forsätta med Aferes och köra en intensivare period än innan, med andra ord en gång i veckan. Vet inte vad jag tror, men det kanske blir bra. Bara mina blodkärl pallar med det (:
Kommer nog inte blogga mer idag, och kanske inte imorgon men vi får se!

Langar en låt jag inte kan sluta lyssna på!

Follow Me Down - 3OH!3 ft. Neon Hitch

 


Möte med rektorn,

Efter ett möte med rektorn och min mentor i skolan så verkar saker och ting kanske klarna upp lite grann. Eller  jag hoppas det snarare. Hursomhelst så fick jag ett anpassat schema fram till påsklovet, då jag bara går på vissa lektioner. Så jag har ca 8 lektioner i veckan, en tyska, två engelska och resten matte och ett block med Maria. Tror det kan fungera bra faktiskt, eller jag hoppas det. Rektorn Angela var verkligen snäll och ville hjälpa till, jag hade ju mer trott på att jag skulle bli lite.. dömd om ni förstår vad jag menar. Men aja. Vi prövar det här nu!
Senare idag, klockan 14;30 har jag en tid hos Lasse på SÖS, great. Finns lite saker jag måste kolla upp med honom och sådär, så det blir braaau. Imorgon är det BUP och sedan gör vi stan litegrann, för att ha något att se fram emot mitt i allt.

Usch, känns som inte jag har vaknat ännu.. Mamma väckte mig typ 40 minuter innan vi skulle till mötet och iofs har jag ca 3-5 minuter till skolan men iallafall. Fick sminka mig med stängda ögon nästan, haha!
Nu ska jag bättra på sminket och kläderna litegrann, måste se anständig ut liksom (;


Grymmaste videon!

Lady GaGa ft. Beyoncé - Telephone

 


I havent lost anything except my mind,

Vore bra läge att få ihop ett inlägg nu, av någon anledning publicerades inte det inlägget jag skev igår kväll. Men det var inget intressant iallafall så, haha! Idag skulle jag egentligen dragit till stan hade jag tänkt, men jag kunde inte sova inatt så att gå upp vid åtta lät inte som den bästa idéen direkt. Alice messade vid tolv om att hon ville gå ut, och då fick jag gå upp.. haha, så vi drog till lillan, köpte french och våldgästade Tina och Elin lite grann. Lovely! Och nu hamnade jag här, igen.. så jävla värt liv jag har. Imorgon ska jag på ett möte med rektorn och kuratorn i skolan, even more lovely, och efter det ska jag in till SÖS och träffa Lasse, min doktor alltså. Det är ju iallafall något att se framemot hoppas jag. Fast visst oroar man sig lite.. menmen, det blir nog bra i slutändan. Men det är tråkigt att allt ska ha blivit så jävla fakkat och ur place. Dont like it. Hursomhelst.


Lördag,

Weeeeei, Lördag. Eller? haha, kan inte säga att dagen började så bra. Kunde inte alls sova inatt och ja, det var rätt hemskt. Sen är vissa lite.. fucked up och det gör inte dagen bättre, nevermind (; Får se vart dagens äventyr leder mig, om de ens leder mig utanför dörren vill säga. Kanske ska slå en pling till Alice? mja, vi får se. Det kommer bli en något tuff vecka nästa vecka så lite uppmuntring kan behövas you knoooow. Menmen!
Nu ska jag fixa lite med dagens smycken och sådär, sen hörs vi senare!




shame on me,

Fy, har inte bloggat på hur länge som helst och det känns ju inte alltför bra. Menmen, ni överlever I guess! Hur som helst, vad har jag hållt hus de senaste dagarna? hemma hos min moster delvis, och delvis Kista. Följde med Tove och min moster dit och det blev faktiskt roligare än vad jag hade tänkt mig. Skönt att komma bort från allt skit ett tag liksom. Sen tog vi en middag på Jensens och var hemma runt halv elva, haha. Häääärligt!
Idag har jag bara wastat bort dagen totalt, sovit länge, degat runt och sedan kom pappa och hämtade mig vid 8 tiden. Började städa min garderob och nu har jag ca tre papperskassar med saker som ska bort, och vad mycket plats det blev liksom. Awesome (;

No idea where this night is going, men jag stannar nog uppe ett tag till innan jag går och lägger mig. Haha, vilket liv jag har. Någon som vill offra sig och göra något med mig imorgon kanske?


Rihanna - Hard



Onsdag,

Onsdag means ett nytt avsnitt av Glamourama, tur är väl det! Hoppas jag hinner se det innan jag åker till min moster bara. Ska eventuellt dit och sen hänga med henne och Tove på någon mässa eller hur det var, behöver komma bort lite. Fick ett lugnande mail från min lärare Maria också, skönt med folk som är förstående. Fast min psykolog ringde inte idag.. lite surt. Men aja. Ska försöka ha lite roligt imorgon istället.
Får se om jag bloggar något mer, tvivlar på det, Puss på er!



Blame it on the pop - DJ Earworm

She's planning to move on but cannot pull it off

Jag orkade inte blogga idag, förlåt mig. Det är mycket nu och ingen ordning på någonting och jag kan inte hjälpa det. Imorgon ringer min psykolog och sen tar vi det därifrån, finns inget annat att göra. Hur som helst, får glädja mig åt materiell lycka, pappa har köpt en ny iPhone till mig! En helt nya 3Gs, gryyyymt! så nu väntar jag på spänning på att han ska komma hem så jag kan börja fixa med den.

Puss på er!


Sold My Soul

Sold my life to bring the rain
Maybe to wash me clean
Sold my soul to stop the pain
Hoping you'd set me free
All your fears, are you sane?
You know that you can lay it all on me
So you can lay it all on me


Straight to the top, Cologne 2009*

Cologne 2009, jag saknar den resan grovt. Allt var perfekt, vädret var helt underbart, shoppingen helt otrolig och konserten med LaFee grym. Jag saknar det. Att gå runt på kvällarna och bli misstagen för att vara fransk. Att sitta vid datorn i receptionen och småprata med receptionesterna, och alla dessa skavsår jag fick de där dagarna..
Jag älskar Tyskland, det är något speciellt med det landet verkligen. Jag vill ut och resa, funderar starkt på att ta mina pengar, dra med mig första bästa villiga och sticka till Barcelona. Eller Paris igen kanske? Barcelona eller Milano vore helt grymt.. Så, någon villig?






Hotellet var <3'


I've been waiting for something to live and die for,

Det behövs inte så mycket ord, humöret är inte på topp. Inte alls. Jag orkar inte formulera mig något vidare idag, ge mig den 22:a mars nu. Ordna upp mitt liv någon? haha, patetiska helvete. I'm fine! :D
En bild iallafall;





Awful day,

Det är hemskt, helt åt helvete. Skolan börjar igen, tre veckor sen sist. Har haft prao och sen lov. Fan vad det gick fort, alldeles för fort. Nu är det hårdkörning igen, och allt jag kan tänka på är hur många dagar jag kommer palla trycket... Kommer gå åt helvete som vanligt i guess. Menmen, Drog med mig pappa till Haninge Centrum för uppmuntrings-shopping, yes, a new word. Först hittade jag ingenting alls, seriöst ingenting, gick mest runt och tänkte, störde mig på turkarna som glodde och pillade på kläderna. Inget föll mig i smaken.
Men sen lossnade det , och jag fick lite pengar spenderade. Imorgon kanske jag får min nya iPhone! happyhappy (;


Sidentopp från H&M

Kofta från STOCKH LM/ MQ

Solisar från Gina (:

I just want to be myself,

Så hur är eran lördag? De flesta krökar väl ner sig eller kör all in på Stureplan, själv sitter man här och kollar på Glamourama och tråkar sönder. Yay för tråkiga kompisar! nåväl, kanske var lika bra eftersom jag fortfarande är så gaaaaleeet sliten. Har spenderat dagen med att mixa kläder, kolla runt i alla garderober i hela huset och bara suga åt sig inspiration. Allt går lättare när man blir glad, och jag blir glad av att vara overdressed 24/7, förutom nu, då jag i skrivande stund sitter i en sjukt ful mjukisdress... Men vi blundar för den faktan (;
Så det är vad jag har gjort, fick reda på att pappa hade varit på typ vartenda ställe i stan där de säljer spritt nya olåsta iPhones för att köpa en ny till mig, har ju en "något" begagnad 3G;a nu, men såklart vill jag ha en 3Gs, men det stället som hade den vi skulle ha kunde tydligen inte jailbreaka dem som de sa. Men vi ska fortsätta kolla, tyckte det var gulligt iallafall!

Var ute på "verandan" lite idag, eller ja, stället precis utanför dörren och bara stod och njöt av solen i iallafall 5 minuter förut, vårkänslor! Nu kör vi bort snön tycker jag, så jag får leva i mina klackar... Hatar snön och isen, fuck off liksom. Inte min grej alls. Hur som helst, depp till tusen ikväll. Hade mina förhoppningar om gaaaleet festande ikväll, men det tar vi någon annan gång (;

Puss på er!


Heal Me




Lady GaGa biljetten kirrad!

Yeaaah, efter en halvtimmes kö och överbelastning av Ticnet (kan de aldrig lära sig?) så har jag min biljett. Sektion A6, rad 13, plats 58. Gryymt (: Blir att gå själv igen, tycker att det är rätt schysst faktikst. Man hittar alltid någon där man kan connecta med liksom, som på MUSE konserten tillexempel, haha (;

Ses vi i Globen den 7 Maj?


Ces't magnifique!




Lika sorgligt varje gång..

Somsagt, lika sorgligt varje gång... Men fan så grymma killarna var. Man blir så glad när man ser hur pass de utvecklats efter alla dessa år, man blir så otroligt stolt. Mina små killar liksom, mina tyska små killar spelade äntligen i Sverige och gjorde det grymt. Alla låtar var faktiskt bra live, dog lite under In Your Shadow (i can shine) och World Behind My Wall, de bästa från konserten enligt mig (: Men Breakaway och Monsoon var ju såklart också bra. Men samtidigt slår alla tyska konserter jag varit på denna med hästlängder, Tokio Hotel bör vara på tyska, det är the real deal liksom. Men usch, man blir så stolt så man blir tårögd. Älskar er killar!






Kassa bilder, men alltid något <3

Holding on,

En timme kvar tills vi drar och jag är äntligen klar, gryymt. Värsta snöstormen ute också, greeeat :D haha, inget kan förstöra den här dagen, så det är lugnt (;






Blev småsmå bilder idag, but who cares, kör på kavaj och ett stort silvrigt halsband sen också! :D
Kommer antagligen inte blogga mer förens jag kommer hem ikväll efter konserten, så ha en jävligt bra torsdagskväll nu för det kommer jag garanterat ha! :D Puss på er!

Tokio Hotel @ Globen ikväll!

Ihhhhh! ska bli så kul och jag har fan inte fattat det än alltså! (: egentligen skulle jag sovit längre, men jag råkade lämna fönstret öppet och då blev det så kallt. Så jag fick gå upp nu! Men det blir nog bra. Ska försöka kränga lite frukost, och fixa lite smått sådär. Klockan fem åker vi härifrån, alltså 7 timmar kvar så jag har god tid på mig. Haha!

Kan inte riktigt få ur mig mer nu men vi hörs antagligen senare, puss!

Kvällens låt!

Ravers In The UK - Manian


Will I ever let it show,

Okej, det har varit nog med meningslösa inlägg de senaste dagarna. It has to stop. Men sen kommer frågan.. vad ska jag skriva om egentligen? har ju redan relativt enkelt sagt vad jag gjort idag, och det var inge vidare intressant. Usch, man skulle kunna säga att jag skriver en helt onödig blogg, men eftersom jag har läsare, så verkar någon tycka om det iallafall!
Igår skickade jag efter lite saker från bangerhead.se, två hårspray flaskor, en liten på 100 ml och en stor på 300 ml från märket OSiS och deras Session Extreme Spray, för endast 139 kronor! Gaaaaalet billigt, så jag slog till direkt (; Här kan ni köpa detta!

Imorgon vet jag inte hur pass uppdaterad jag kommer vara, eller snarare ni. Jag är den som uppdaterar, det där blev rörigt.. anyways, eftersom det är konsert på kvällen och jag kommer nog ha fullt upp hela eftermiddagen så kanske jag bloggar lite på mobilen, annars kör jag nog Facebook updates via iPhonen, bara för att ;d

Puss på er!


day before THE day,

Jag vet inte riktigt vad det är men idag känner jag mig riktigt sliten, alltså seriöst sliten.. Har mina aningar om att jag kanske kommer bli förkyld eller så, för festat eller liknande har jag inte gjort iaf.. Hur som helst, hoppas jag är på banan igen imorgon. Imorgon är det ju dags! Tokio Hotel Live @ Globen och det ska bli så jäääävla grymt! helt galet alltså, kan knappt fatta att efter två år.. så kommer de äntligen hit. Så galet otroligt. Ska bli hur kul som helst (; Idag har jag bara fixat och tråkat typ, målat naglarna och fixat ögonbrynen, städat och varit till konsum. Undrar vart dagen tog vägen egentligen.. Borde det inte gå typ sjuuuuukt segt? haha, men jag är glad!
Ikväll ska jag peppa som fan, ska vara taggigaste taggen imorgon, TAGGA TILL! (luuul)



I live for the live concerts (;

resistance,

Ibland kan det vara riktigt svårt att veta hur man ska börja ett inlägg på ett nogerlunda bra sätt, just nu är en sådan stund. Inte för att jag hade tänkt att skriva om något speciellt, men iallafall liksom..
Hursomhelst, vad har alla för er? själv sitter jag bara och lyssnar på musik och chillar, har storstädning av mitt rum och springer runt lite grann. Mina invisible shield till min iPhone har kommit btw! haha, då blev jag glad. Sen ska mamma iväg till lillan och hämta ett paket från eleven.se åt mig (;
Usch, känner att det verkligen inte var rätt tillfälle att blogga just nu, haha! förlåt mig (: hade dessutom ett rejält besöksrekord igår, LOVE IT!

Nu blire dusch och fix, sedan ska jag försöka dra med mig någon ut tror jag. Puss på er!


Today I looked like this,




My baby!



Älskar den av hela mitt hjärta! halva (;


like my ipod's stuck on replay..

Om det fanns ett pris för världens mest värdiga dag så tar den här dagen lätt hem priset, rätt chill, men gud så tråkigt. Det enda roliga har väl varit att gå till lillan och åka till nynäs lite snabbt, där äckliga polack-gubbar stirrade på mig vad jag än gjorde. Haha, fan vad rädd jag var där ett tag asså.. men sen kom pappa iallafall, lul!
När jag kom hem städade jag, laddade ner lite ny musik från iTunes och deppade över att jag inte längre har massor av kanaler på tvn. Haha, har bara baspaket nu. Not fun ;( Anyways, ballonger till fanactionen på Globen är fixade, haha, lite roligt.. Undra hur många som kommer att delta i den fanactionen egentligen? Har varit på två Tokio Hotel konserter som sagt, under den första så fanns det runt tre fanactions, som jag, den efterblivna svensken, inte visste om. Därför blev jag jävligt förvånad när alla började vifta med näsdukar. Men visst var det fint... Under den andra konserten var en av fanactionens att hålla upp ett vitt papper med ett stort svart papper, samt att ha ballonger likt Tysklands flagga, den sistnämda blev ju inte så lyckad, men den första deltog jag i och det var rätt coolt. Så, när fanactions fungerar, I love it!



Min bild från Tokio Hotels konsert på Parc Des Princes i Paris den 21 Juni 2008 (:

Bra start på lovet!

Ett grymt lov verkar det bli faktiskt, inte för att jag har sådär jättemycket planerat egentligen, förutom Tokio Hotels konsert på Globen, och Lady GaGa's biljettsläpp.. haha. En positiv sak som jag kanske inte berättat är att eftersom jag fick mina biljetter till Tokio Hotel av ett lite speciellt ställa, not sure i should say where. Så fick vi även ingång Golden Gate, med andra ord. VIP-entrén. Känns jävligt soft, palla trängas med alla andra galna TH-fans när man kan chilla nere på VIPen innan det är dags att gå upp till arenan. Inte fel någonstans.

Ikväll spelar Tokio Hotel i Danmark, enligt ryktena har det endast säljts ca 3500 biljetter, och arenan, Forum, tar in runt 15.000. Haha, att Tokio Hotel har förlorat mycket fans efter de nya albumets flopp är ju ingen nyhet, men jag trodde Danmark var lite sega med deras storhetstid? (som med allt annat?..) haha, no offence denmark.
Hur som helst, Hoppas ni inte dör allihopa som köar utanför Forum, Globen eventuellt Scandinavium! tänker på er.


Lady GaGa till Sverige 7 Maj!



(Klicka på bild för källa)

Äntligen kommer Lady GaGa till Sverige igen och kör en större konsert en den som hon hade på Gröna Lund förra året, Gröna Lund konserten var otroligt lyckad och ca 20.000 personer var samlade för att se den nya Queen of pop. "Next time you will see me I'll be on a fuckin' bigger arena!" Orden stämde, 7 Maj i år spelar Lady GaGa på Globen i Stockholm. Biljetterna släpps den 5 Mars, alltså på Fredag och jag antar att de säljs på ticnet.se, de har inte kommit upp än!

Vilka ska gå? En sak är säker, I'll be there!


(min bild från hennes förra konsert här i Sverige)


RSS 2.0