shopping





Allt från H&M.

Look of today




Kom hem lite sent igår från Skogås och hade nästan glömt bort att det var skolfotografering idag. Menmen, hann slänga ihop något iallafall! Och för de som undrar var jag hos Jim ett par timmar igår så därför jag var i skogås.
Anyways, Toppen är från Tiger, kjolen är också den från Tiger. Den slappa koftan är från Gina och sen smycken från Pilgrim och SNÖ. Nu har jag slutat skolan, ska bara ner en stund vid två och fota mig med klassen, sen drar jag till Handen och klipper mig. Sen någonstans där imellan ska jag hinna plugga och langa en MVG text i engelska. Heja mig!


freeze those happy moments, and catch yourself smiling for no real reason.

Herregud vad roligt jag och Tina hade igår. Höstfest på sommarstället Åsvik stod på schemat. Vi rullade runt i det blöta gräset och skrattade, skrek "FAN VAD UNDERBART!" ett flertal gånger under kvällen. Det dansandes till det coola coverbandet, det hoppades på borden, de langades striptease för de som minst anade det. Kvällen vart otroligt lyckad och ibland, märk "ibland" så älskar jag det där stället. Man kan verkligen ha en "I don't give a fuck" attityd där. På andra sidan muskötunneln så finns det inte lika mycket bekymmer, kanske är det att du nästan hela tiden andas in frisk havsbris, eller att du helt enkelt är fast på ön där det inte finns så mycket kommunikationer. Åh, mysigt var det iallafall. Tråkigt nog var det kanske sista höstfesten eftersom de som fixar den årligen avgick, men hoppas någon tar över!

Tyvärr togs det inga bilder, och idag är jag alldeles upptagen med söndagssysslor. Men nästa vecka ska jag verkligen försöka att lyfta upp bloggen lite. Puss på er alla fina människor, och kärlek till de som betyder lite extra.

<3*


wanna be your victim, ready for abduction

Hej awesome kväll typ? nja, rätt awesome var det iallafall. Garanterat bättre än att sitta hemma iaf, drog ut med Tina och sen hamnade vi hos henne och typ gjorde det vi gör bäst, dampar sönder. Haha, innan det disskuterade vi programmet Cops och deras grova behandlingar mot de prostituerade. Ytterst intressant måste jag säga!
Haha, nu sitter jag här, pratar med lite trevligt folk, lyssnar på trevlig musik och mja, en helt okej kväll.

Imorgon hoppas jag på att få med Tina till höstfesten på Åsvik, kan bli lite roligt iallafall. Så ah, helgens planer for sure. Imorgon ska jag även sova utan att det hatade alarmet kommer att väcka mig. Dessutom var det jättesvårt att komma upp imorse, hela förra året gick jag typ upp nio på fredagar eftersom jag började tio. Nu börjar jag åtta och faaaan vad trött man blir! Tiiiep.

Mja, ville bara säga att jag lever och uppdatera er lite om min tråkiga vardag. Pööööss på er!

I got carried away

You're only happy when I'm wasted
I point my finger but I just can't place it
Feels like I'm falling in love
When I'm falling to the bathroom floor
I remember how you tasted
I've had you so many times, lets face it
Feels like I'm falling in love alone
Stella would you take me home?

One more reason I should never have met you
Just another reason I could never forget you
Down we go, the rooms spinning outta control
Lose myself in a chemical moment
The night life's taking it's toll
Thats just the way it goes



All Time Low - Stella

look of today




Såhär avslappnad och halvful har jag sett ut tidigare idag. Slappt linne från H&M, transparent skjorta från H&M, jeans från Lee, sjal från H&M, läderskärp från randomställe.

Fast bytte om sen efter skolan och det hann jag aldrig ta kort på. Min uppdatering blir mer och mer kass känner jag, men ayah. Skolan går först I guess. Suttit och pluggat in repetionsfrågor om riksdag & regering som vi har förhör på imorgon den senaste timmen. Samtidigt som jag ätit typ första riktiga målet idag. Yay me. Var i Skogås förut och var med Jim ett tag, lätt dagens högpunkt. Vi satt på ett berg vid en sjö med mysig utsikt, och det var bara allmänt mysigt.

Mwah, ska lova er mer look of todays iallafall, det verkar vara det ni vill ha! ;D Puss på er!

don't go.



Som jag hade dig förut - Melissa Horn & Lars Winnerbäck


update;

Dagen i korta ord; rolig, jobbig och lite småseg. Var i skolan 8-12.45. Hade "mingelparty" och drack juice, gick runt och pratade lite med alla och så. Sen gjorde vi lite olika grupparbeten, vilket blev ganska intressant då vi ofta kom in på ämnen som rör just "etnisk tillhörighet" tur att alla i vår klass, eller ja, alla i vårt lilla instängda och trångsynta område snarare, är lite SD:are av oss. Annars hade vi nog inte gått ihop alls haha! Men bra disskutioner och många skratt emellan. Bra dag! Sen var jag med Tina på hennes altan nån timma, innan taxin som körde mig till söder kom. Blev lite BUP, lite gråt, lite besök på världens tråkigaste fik.
Efter det drog jag till Skogås och träffade Jim i typ tjugo minuter, fett värt egentligen. Men det var det.

Nu blir det typ dusch och lite sånt, puss på er!

22th of august

Någonstans där mittemellan visste jag inte om jag såg suddigt eller började se klart. Någonstans där jag förut tappade bort mig själv. Någonstans där jag visste att det fortfarande existerade. Känslan, känslan att leva. Den fanns där, det visste jag. Jag sökte mig dit likt en nattfjäril som letade sig till ljuset. Men jag kom aldrig fram. Det var som en osynlig bubbla som hela tiden puttade bort mig. Nej, du får inte. Nej, det är inte bra. Nej, håll dig i mörkret. Det du redan känner till. Men jag ville utforska, jag ville veta, jag ville ge mig in i det bara för att se. För att nyfikenheten tog över och tillsist vann. Bubblan spräcktes och likadant gjorde mitt skyddande yttre. Någonstans mittemellan den trasiga bubblan och mitt skadade yttre skal tappade jag bort mig själv. Jag tappade vingarna, jag tappade allt som hade med nattfjäril att göra. Sen tändes lampan.




Lite shopping.. igen.

Allt min blogg består av är min shopping på senaste känns det som, men ni misstycker inte va? ;D






Lite underkläder från H&M och en kolsvart ögonskugga från Kicks/Make Up Store "Pollution"

Nu drar jag ut, puss!


don't do it if you can't catch me.

Tänkte skriva några rader om allt otroligt intressant som hänt idag. Mja. Vi skulle typ ha lite grupp-övnings grejer i skolan, sådär alldeles jättenödvändigt. Några av "uppdragen" vi fick var typ att gå (alla åkte iaf buss eller tog moppen) ner till kyrkan och kolla när den var bygd. Eller "gå" till brädgården och fråga vad skillnaden på en planka och bräda var. Iofs hamnade jag i en helt okej grupp, Lisa, Edith, Patrik, Martin, Anton och Mark om jag minns rätt. Så det funkade väl. Slutade runt halv ett och då drog jag och Tina runt lite. Sen gick jag hem och sov typ två timmar, vilket inte alls var meningen. Sen drog jag med Tina till nynäs, först missade jag bussen med typ en minut. Hah...Ha. Så jag fick sitta där i 40 minuter, menmen! I Nynäs gjorde vi typ inget speciellt, satt vid hamnen och lyssnade på ett liveband som spelade grymma covers och typ pratade. Kom hem för en timme nyss typ.

För alla som har tråkigt i helgen så smsaaaaa, jag kommer ha tråkigt annars! Puss på er.

Ny väska!



439 kronor från Melba.se! helt underbar, sen att den är lite (läs; väldigt) MiuMiu-inspirerad gör inte saken värre direkt. Lär komma till mig nästa vecka :)

Nytt!




Jeans från Lee/Tess 899 kr (present från moster)
iPhone-skal från Expert/PURO 299 kr (present från pappa typ)

Dagen har i allmänhet spenderats i skolan/nynäs/nacka/stan/järla, haha. Var med om ett mindre trauma på slutet och slutade skaka typ nyss. Men ah, puss på er! Imorgon är det fredag igen så håll ut!


Secondhand fynd!







Allt är i nyskick/lapparna kvar på vissa grejer. Skärpet och skorna är äkta läder. Detta är vad jag kallar fynd!


ATL live 16/8 "Happy Birthday & Ja må han leva"



Från ATL konserten i måndags, så jävla grymt haha! (inte min video nej, stod mycket längre fram än så!)

A ship in harbor is safe, but that's not why ships are built

Idag är en jobbig dag, men det var en bra natt och kväll iallafall. Rätt så, Jim var här och det lyste upp allting litegrann iallafall. Även om typ det mesta tar emot just nu. Idag ska jag tycka synd om mig själv och äta chocklad. Först ska jag bosätta mig i duschen.

Puss på er.


weheartit


All Time Low + Early To Bed @ Debaser (Bilder & Recension)

Samlar mig lite för att försöka ge er en bra recension, verkligen känn hur jag tar ett djupt andetag innan jag börjar! Anyways, Tina och jag drog in mot stan vid typ tre, kom dit vid halv fem någongång, vi chillade lite på centralen och sen gick vi mot Bengans och kollade lite på kön till All Time Lows signering. Efter det drog vi mot Debaser, Hamnade relativt långt fram och vi behövde ju bara "köa" en timme liksom. Insläppet började punktligt och när vi kom in hamnade vi på ungefär fjärde/femte raden på höger sida. Helt okej man säger så. Peppen var otrolig måste jag säga, tror jag aldrig varit på en konsert när peppen verkligen har känts av på alla som var där. Vi sjöng allihopa till random låtarna som speldes imellanåt och ja, allt var väldigt mysigt.

Förbandet Early To Bed drog igång och de levererade verkligen, total spelglädje från deras sida och de möttes av väldigt bra respons måste jag säga. Riktigt riktigt duktiga killar, jag var gladast av att höra deras låt Falling Down som jag haft på repeat för ett par månader sedan. Lyckades haffa killarna påvägen ut sedan och pratade lite med deras söta sångare. (Prata = "Hej måste bara säga att ni var jävligt grymma!" han; Aah, tack) mja nått sånt, söta och duktiga var dem iallafall.

All Time Low drog också igång ganska punktligt vid niotiden och ja, mer underbar publik får man ju leta efter. Stämningen var verkligen underbar. Kommer inte ihåg vilken låt de började med dock. Det blev "mini-moshpits" och det har redan börjat synas i form av sjuka blåmärken på min kropp. Slängdes runt som fan! Det bästa låtarna måste nog ha varit; Break Your Little Heart, den låten har betytt mycket, därför var det fint att höra den. Poppin' Champagne en av mina självklara favoriter av killarna. Stella, "I'm only happy when I'm wasted" behöver jag säga mer? Remembering Sunday underbar allsång av alla, verkligen alla, jättefint. Sedan får man ju inte glömma alla gånger vi skulle skrika "Shots!" för killen som hjälpte till med gitarrerna fyllde år, varje gång han kom ut fick han ta en shot! haha. Sedan skulle vi även sjunga "Happy Birthday" till honom, allt gick bra tills typ ingen kom ihåg vad människan hette. Då körde vi på svenska istället.

Mja, All Time Low är utan tvekan ett otroligt liveband. Inte bara blåmärkena på min kropp som säger det. Stämningen och skratten, svetten och hoppandet. Känslan av att helt enkelt "dont give a fuck" och förresten.. så fick jag tag på Alexander Williams plektrum.. ;D

Åh vad jag älskar det.

(Early To Bed) Tagna med min fantastiska kamera. Men jag går inte på konserter för att ta bilder.



(All Time Low)







All Time Low imorrn!



Imorgon spelar All Time Low på Debaser Medis och självklart kommer jag att vara där! jag och Tina ska gå sen är det massa trevliga människor där också som jag vet om. Kommer bli galet gryyymt! Svenska Early To Bed kommer att vara förband vilket är mer än okej. En grym kväll är garanterad. Ses vi där eller? ;)

 


Hang With Me



When my patience's wearin' thin
When I'm ready to give in
Will you pick me up again
- Then I guess you can hang with me
You can hang with me


Robyn - Hang With Me

<3

Shopping!

Blev en sväng, eller ja, snarare en heldag eftersom jag typ kom hem nyss, på stan med moster. Senare mötte vi upp min morbror, Johan och Tove en stund också. Trevligttrevligt! Men faaaaan vad varmt det var, har gått runt som ett jag vet inte vad och sminket försvann väl såfort jag kom utanför dörren I guess, men vafan, jag bjuder på den! Trevligdag var det iallafall :)
Slänger in bilder på det jag köpte!








Allt från H&M, Deichmann och Dinsko. Puss på er!

look of today

Fixade en liten look of today till er, bara för att vara snäll, och för att jag vet att ni brukar gilla det :) för alla som är intresserade av mitt liv i övrigt så stressar jag (eller snarare fasar..) inför skolstarten på torsdag. Har även ett möte med min mentor på tisdag. Men, det blir väl bra. PÅÅÅÅ måndag ser jag All Time Low på Debaser, ses vi där? massa awesome-folk ska dit så det lär bli sjuuukt gryymt. Idag har jag varit i nynäs, fått strumpbyxor billigare på coop för att jag fick ragg ;d hjälpt Charlotte med sin nya iPhone. Gått runt i Västerhaninge med Jim oooooch frågat om man kan köpa dricka på en pizzeria. Kort sagt.

Imorgon blir det stan med moster, Puss på er!




Jättefina bilder, men det blev lite förhastat ;s
Topp från Tiger of Sweden kjol från French Connection till det hade jag min svarta kavaj från ICHI.

 


Wrapped in your arms


Wrapped In Your Arms - Fireflight


Tack vare Ida så har jag blivit helt kär i den här låten, inte så konstigt om ni lyssnar på låten eller hur? amazing.


look of today




Kavaj grej från H&M, klänning från Jennifer Taylor.


-

Jag skulle vilja presentera mig som odödlig, orörlig och alldeles världsvan. Jag skulle vilja heta "inget rör mig" i mellannamn och säga att allt som sagts aldrig varit i närheten av mitt hjärta. Säga att alla jag sårat inte finns kvar i mitt minne. Säga att allt negativt jag gjort sedan länge är glömt. Jag skulle vilja glömma de gånger jag blivit sårad och kunna älska någon som aldrig förr. Kunna agera utan följder och få utlopp för det som behövs. Bara för att jag kan. Bara för att jag är just det, odödlig.


look of today




Hej jag ser sur ut, yay för att det inte regnar just nu. Nu drar jag UUUT!

LADY G



embrace it





Wonderful Life - Hurts

look of today

Kör väldigt basic idag, orkar inte tänka och ska ingenstans heller direkt så :)


Linne och kjol från bikbok, cardigan från Stockh lm (säljs på MQ) leggins från Gina.


no regrets, no pain

Hej gullisar. Två dagar sedan sist, varför vet jag inte riktigt.. har inte haft något "material" direkt och sen så har det liksom inte blivit av heller. Inte sådär jättemycket har hänt heller. Igår våldgästade jag Jim och släpade med honom hem till mig sedan, lite rolig story men ah. Så var det iallafall. Länge sedan jag var så glad måste jag säga, alldeles sådär problemlöst. Dessutom är det rätt mysigt ändå att vakna av att regnet slår mot fönstret och att någon snarkar bredvid.


Nu ska jag försöka få med mig mamma till lillan och handla mat. Samt invänta att regnet lugnar ner sig. Under tiden ska jag dammsuga, damma lite och sedan sminka mig. Antecknar ni? ;D

Puss på er <3

somewhere in the middle.

Ett otroligt pendlande. Vart, hur och isåfall varför? Sen då? efter det? Igår smed jag framtidsplaner och lyssnade på regnet utanför. Hoppades på det bästa och fick ut meningen med livet på ett papper. Eller mja, smått iallafall.
Idag vet jag inte vart jag är, mentalt, och varför och hur det blev så. Antar att det är så det är. Det är så det kommer att vara. Jag vill till Eva-Britt på BUP och få lite ordning, men jag har ju lov. Så jag får vänta.
För någon dag sen satt jag ute på min favoritplats i skogen och bara tänkte, bara försökte få lite klarhet.
Vad jag behöver just nu är att komma bort, bort från det här stället jag sitter fast i. Jag vill leva lite. Men tiden finns inte, snart är lovet slut och då är det in i skiten igen, och det gör mig så otroligt frustrerad.
Jag orkar inte alls. Förlåt mig, ibland är det svårt att vara positiv, även om jag alltid försöker spegla mig positivt i bloggen hela tiden. Men det finns en tid för allt, och det här är inte rätt tid.


Shopping!




Allt från lindex förutom mascaran!

Todaysss,

Blev en tur till Nynäs med Sara, mysigt och väldigt chill. Trots att det regnade rätt bra i början, haha! Vi gick runt lite och jag fick med mig lite grejer hem. Ovanligt eller hur? och sen fikade vi och kollade lite i hamnen också.



Nått sånt här såg jag ut idag, kunde tydligen inte stå still så det blev inga bra bilder. Haha! :D

list me baby

Den här listan hittade jag hos Cosmo. För fler listor besök cosmopolitan.se!

Namn: Signe
Piercingar: Inga, hade i läppen på tiden då jag var lite fashionförvirrad. (emo)
Tatueringar: Nej, men vill ha någongång i tiden!
Längd: 164 tror jag.
Skostorlek: 39.
Hårfärg: Mörkblond typ. Vill slinga ljusare.
Fräknar: Nej, thank god :)
Motto:

Kär? Nej.
Önskar du att du bodde någon annanstans? OM jag gör.
Tycker du att du är attraktiv? Ibland kan jag väl få till det.
Dricker du? -
Röker du? -
Vilket schampo använder du? Syoss.
Vilken parfym använder du? Ed Hardy "hearts & daggers" eller Armani Code.
Vad är du rädd för? Ensamhet och ovisshet.
Gillar du att tvätta? Nein.
Gillar du berg- och dalbanor? Ibland, älskar ruset!

Senaste...

Filmen du hyrde? Baksmällan har jag för mig.
Filmen du köpte? The Perfect Man haha!
Låten du hörde: Do Me A Favor - Artic Monkeys
Låten du laddade ner? Then You Love Me med GaGa.
Personen du ringde? Pappa.
Personen som ringde dig? Klasse.
TV-program du såg? Pranked.
Person du tänkte på? Detni ;)

Favorit...
Låt: Coldplays Fix You är rätt svår att slå, annars så Hilf Mir Fliegen med TH.
Sak att göra: Sjunga eller planera outfits.
Sport: Hahahha wait what?
Dryck: Cola!
Kläder: Ojdåå. svårt :)
Film: Djävulen bär prada troligtvis, haha.
Bil: BMW, hell yeah!
Serie: NCIS.

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke? Oja.
Gråtit över en flicka? Hänt.
Ljugit för någon? Ja.
Varit i slagsmål? Nej.
Blivit arresterad? Nej.
Träffat någon från internet IRL? Självklart :)


-

Jag bad dig att stanna, du ville inte lyssna. Ett förtroende, som alltid var lika starkt. En sommarkväll som jag alltid skulle komma ihåg, om drömmen blev sann. Om du gav med dig, om du slutade gå för fort och lämna mig efter.
Om du kunde se. Om du kunde förstå.

Det känns, och det är fortfarande lika osäkert jag ger mig in i saker jag absolut inte klarar av. Det är automatiskt, en känsla som ber mig att lägga av. En känsla som säger att det inte är värt det. Försök inte, hamna inte där igen. Titta inte, blunda. Se inget positivt. Fastna aldrig där igen. Aldrig.




Lady GaGa - Greatest (unreleased)

look of today



Hemklickat!



Mitt volympuder började ta slut så det var dags att beställa nytt, som vanligt beställer jag på Bangerhead.se eftersom det är smidigt och bra. Två stycken OSiS dust it för 249 (den nya formulan) och en hårspray från Matrix 139 (400ml).  


look of today




Klänning från Tiger of sweden jeans, jacka från H&M, smycken från randomställen.


i didnt mean to get so close.

Spenderat kvällen/natten/morgonen i ösmo och det var ruuuuuuuuuuuligt! på morgonen (läs; tolv-ett) gick jag ner till ica och skaffade frukost till den hungriga Tina också. Sen diskade jag och grejer, haha, så typiskt mig och börja städa och sånt hemma hos andra :) Menmen! nu sitter jag här med väääärldens huvudvärk och tänker på att jag borde dammsuga golvet. (nehe?) Mja. Mer händer inte just nu, får se vad som händer i veckan också, vill nån hitta på nått så smsaaa för faaaan!

Puss på er. Hoppas ni mår bra :)

Kiss That Grrl - Kate Nash


RSS 2.0