Where were you, when everything was falling apart?

Anyways, nyss hemkommen med en iPhone, om jag är nöjd men köpet vet jag inte. Vill köpa en ny baksida men pappa tycker inte det.. Inga repor på framsidan men baksidan har små.. slitningar. Egentligen bryr jag mig inte så mkt, men andra kan bry sig. That's what bothers me. Menmen, borde sluta vara så materiell och vara glad, men jag kan inte.. aja, haha, så typiskt mig! Ska försöka stå ut med den ett år, tills mitt abonnomang går ut och jag kan köpa en helt ny på tele2 istället, för de kommer få in snart (:
Jag har inte ätit något idag direkt, funderar på att ta en macka men samtidigt är jag inte hungrig, vill bara gå och lägga mig och sova i typ tre-fyra dygn. Vore inte helt fel, undra vad det är för fel på mig egentligen?


Ich bin an deiner seite,

Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag igen, haha, igår var jag på släktfest, eller ja, min ena faster fyllde 60. Jag är sällan med på såntdär eftersom jag inte känner mig så hemma i den släktsidan, men what the hell tänkte jag, någongång kan man ju vara där iallafall. Anyways, rätt okej var det väl, exept my fucking headache, annars så var jag glad. Gick och la mig innan 11 igår kväll, inte bra! haha, var så sjukt trött..
Hela morgonen har vi kollat på potentiella iPhones här hemma, och nu verkar vi äntligen hittat någon, vi har "bokat" den och väntar på att killen ska ringa lite senare. Eventuellt hämtar vi den ikväll typ! yay (:
Så jag är glad nu iallafall, hoppas bara att baksidan inte är repig, men isfåll köper jag en ny baksida, palla ha en repig... anyways, puss på er!

Buzzador - Dove VisibleCare



Har varit medlem på sidan Buzzador ett tag nu och äntligen kom jag med i en kampajn, den aktuella kampanjen är alltså att jag ska prova produkten Dove VisibleCare under ca två veckor, och det gör jag med nöje! har ännu inte hunnit börja med allting med att dela ut de 12 småflaskorna och sådant, men det kommer. Ska bli spännande!Till alla som vill bli medlemmar och prova nya produkter - Finns allt möjligt man kan tänka sig! Registrerar sig HÄR!


busy day... and some shopping,

Efter att ha praoat, spenderat en natt i Nacka, fått rådamp på min väska i Nacka forum, spillt "feta&pesto" röra över hela golvet i personalrummet på Flash så sitter jag after all här (: Enkelt sammanfattat liksom.. man behöver inte alltid avancera det så mycket. Anyways, idag praoade jag min sista dag hos Tove och Patricia, och ja, det var faktiskt riktigt sorgligt. Har faktiskt var roligt trots att det kanske inte fanns sådär jättemycket att göra. Hur som helst, kom nästan precis hem. Började packa upp mina väskor och städa rummet samt mina garderober samtidigt, göra flera saker på en gång? hell yes. Snart ska jag bädda om sängen och stryka en klänning också, men first, visar jag lite bilder på vad jag köpte igår. Troligtvis ska jag ha klänningen och det till die Tokio Hotel Konzerte nästa vecka, time has been replaced by a countdown (;


Strumpbyxor från Twilfit (:

Klänning från ZOUL/MQ


Smycken från SNÖ of Sweden (:

Tre trosor från Gina Tricot! Sen blev det ett nytt svart nagellack och en väska, men det glömde jag att fota.. haha! Ha en trevligt kväll! :D

Dance in the dark,

Har segat mig genom dagen totalt, först vägrade jag nästan gå upp. Jag var helt slut så jag låg kvar och drog mig till iallafall halv tre nånting, sen drog jag upp och klädde på mig lite och sådär, och nu har jag hamnat här.
Ska snart dra över till moster, och sedan blir det prao imorgon, sista två dagarna nu så bara att hålla ut, litet minus är dock att jag har eftermiddag på fredag så jag kommer hem fett sent, om jag inte fixar så att pappa hämtar mig vill säga. Anyways, har dragit ner på konsum lite snabbt med pappa och nu ska jag nog dra till lillan och hämta ett litet paket agaaaaaaiiiiin. Sedan drar jag till moster, I think ;d
Antar att jag inte kommer blogga nå mer nu på ett tag, men det blir ni inte ledsna över va? haha (;

Puss!


Feel It

Feel It ft. Tiesto - Three 6 Mafia


cause' when there's no reason,

Sitter här och kollar lite smått på NCIS, min favoritserie, men tyvärr så har jag så jävla svårt att sitta still så jag har missat typ allting nu, greeeat. Men det finns ju alltid repris. Var på öppet hus i skolan, socialt självmord, haha fast det var rätt okej, gick runt och pratade med lärarna, fikade och sedan fick vi gå hem typ. Ingen större uppoffring. Om ni undrat varför jag inte bloggat de senaste dagarna var för att jag drog till Johan och Tove i Nacka igår, sov alltså där eftersom det är lite närmare till praon då. Så that's why liksom (; Rätt chill att vara där faktiskt. Praoade 10-14 idag så det var inte helt fel, och tåget var inte så försenat och jag var hemma nångång vid halv fem iallafall. Imorgon är jag ledig och gissa vem som ska sova hela dagen? jaaaag! (: ska bli så jävla skönt.. Nu ska jag städa upp lite i rummet så jag kan sova inatt, sedan blir det dusch antar jag, men jag behöver inte gå och lägga mig så "tidigt" ikväll, Greeeeeaaaaaaaaaat!




Bytte kläder till Öppet hus, kände mig så ful i det jag hade innan så jag visar inte ens, haha!
Puss på er så länge!

Söndag!

Kom nyss hem från Tina, eller nyss och nyss, nästan en timme sen nu men iallafall. Haha! Alice och jag våldgästade med chocklad och läsk efter att vi varit på middag i nynäs. Riktigt trevligt! vi chillade på thairestuarangen och sedan åkte vi hem direkt, typ. haha. Alice pratade med sina räkor och jag gjorde bara allmänt bort mig. Som vanligt, imorgon blir det förhoppningsvis prao, om tågen känner för att gå villsäga. Man vet ju liksom aldrig. Men vi får hoppas! (: Orkar inte skriva så mkt mer nu, ska bara chilla lite här ett tag och sedan duscha och sådant, se om jag kan somna inatt. (;


it's not real.

Sitter och kollar lite på New Moon, andra twilight filmen asså (; inte hunnit se den än så det är väl god tid nu, haha! efter jag är.. Anyways, va ute lite med Tina förut, eller egentligen gick vi bara till lillan men vi spenderade nog iallafall en halvtimme där, Tina storhandlade liksom, hah. Jag köpte en tidining, cola och dipp till morötterna ikväll, myyys! Jag kör på chill ikväll, igen.. haha (:



Fredag!

Jag älskar fredagar, finns inget bättre! trots att jag känner mig rätt seg och låg så blir det nog en bra dag det här, i hope! Har precis duschat och klätt på mig lite, kunde inte alls sova imorse. Låg vaken i typ tre timmar och försökte somna om, tittade på något program om kolibrier, väldigt intressant! not.. men fina är de iaf (:
Väntar på att mamma ska bli klar i badrummet så jag kan börja fixa smink&hår, och sedan vet jag inte vad som händer, kanske gör något, who knows! (;




GaGa <3


I rather live with the feeling i tried twice, than failing once.

Det är tråkigt att vissa saker ska vara som det är, att allting alltid ska röras om sådant. Men jag kämpar, jag lever, jag andas. Borde kanske inte klaga men fan så jobbigt det blir ibland, men det behövs inte mycket, så har jag "facet" på igen och skrattar, vissa saker kan man skaka av sig och det är jag faktiskt lycklig över att jag kan! Det tar liksom inte så djupt på mig längre, jag har vant mig på ett sätt som verkar oerhört konstigt men så är det. Nu ska jag iaf chilla vidare till en varm dusch, med lite fix. Sen ska jag pröva nya mjukisdressen och chilla ännu galnare ;D not bad huh?


lass uns laufen,

Ich weiss nicht was kommt
Ich weiss nicht was war
Ich weiss nur
Du bist nicht mehr da
Der Wind weckt mich auf
Ich merk dass ich lauf

Wie tief ist zu tief
Wie weit ist zu weit
Wo ist der Anfang
Und das Ende der Zeit
Gib mir einen Sinn
Bitte bring mich dahin


falling down,

Är febrig och helt kallsvettig, så med andra ord blev det ingen prao idag. Hur som helst, tog några alvedon och sov i några timmar, börjar klarna upp lite men jag kallsvettas fortfarande. Härligt va? neaj inte direkt (;
Något gladare blev jag dock när en ny myssdress från Missbella ramlade i brevlådan, jättefin var den, orkar dock inte ta kort.. haha! Fick hem två dust it burkar också, mitt börjar ta slut nämligen!
Anyways, ville bara uppdatera lite snabbt, nu blir det nog en dusch eller sängen ett tag.. lutar åt sängen faktiskt.
Puss!

love's so expensive,

Efter fyra timmars nattsömn (drygt) hasade jag mig ner till Sundbyberg för att praoa dårå, allt flöt på förutom dagisklassen som var tvungen att förstöra mitt humör ännu mer. Men whatever, det är över nu. Tur att man kan höja volymen på iPoden och alla problem tynas enkelt ut (;
Anyways, är det någon som inte vet att det är fett jobbigt att stå upp i 6 timmar så kan jag berätta att det är det! :D haha, helt jävla slut.. fast på ett bra sätt. Känns som om jag lyckats med någonting för en gångs skull liksom, doesnt happen so often. Nu har jag iallafall sprungit runt här hemma som en jävla kanin, kan inte koppla av.. haha, ätit, plockat in tvätt. Skällt på mamma för att hon stökat ner mina klädhyllor och sedan vägrat städa igen det. Helt normalt vill säga, tog bort nagellacket, filade osv. Så jag är i full gång, hoppas jag somnar innan tre iallafall inatt! Imorgon tar jag nog 848;an istället för att åka via ösmo, så då får jag sova lite längre iallafall! eller rätt mycket egentligen (:

en låt som spelas flitigt hos mig just nu! I'ma Be Alright - Space Cowboy


tisdag,

Usch, ännu en såndär otroligt seg dag när absolut ingenting händer, haha! sov rätt länge, eller till halv tolv iallafall. Fixade mig och sådant, och nu har jag precis kommit hem från vårdcentralen och gjort en liten "operation" på min tå, tycker såna här mindre saker är sjukt läskiga om man jämför med typ större saker som koloskopier och gastroskopier osv osv. Sådant är jag aldrig nervös för, det känns inte ens liksom. Men nu höll jag på att svimma nästan, haha! tönten herself (: men nu är det gjort iallafall, får hoppas att det inte gör allt för ont imorgon och att jag slipper gå ut i uggs till praon. I rather kill myself.. uggs är något av det fulaste som finns (:
Kollar lite på top model finalen, Cari Dee vs Melrose, älskar den säsongen! bäst ju!


känslokall

Måndag, alltid lika sega. Trots att jag inte gjort något speciellt, sov bort halva dagen, vaknade runt halv två. Det var verkligen länge sen jag sov så länge nu.. iochförsig sov jag så länge, om inte längre hela jullovet men det är ju en annan sak. Hur som helst, har bara chillat idag. Städat, sprungit runt i mjukiskläder och inte brytt mig om sminket, drog på en ansiktsmask och lagade mat. Duktigt va? Sen var jag ute med Tina på en liten promenad också (:



alla hjärtans dag

Många tycker att just denna dag är speciell, att den bör uppmärksammas och verkligen leva ut den. Självklart är det inge fel med det, om man har någon att dela det med vill säga. Jag själv, som singel, tar det inte så seriöst. Men jag är inte deppig för det, förra året var jag olyckligt kär vid den här tiden och spenderade kvällen med pappa på någon föreställning på Vågen i nynäshamn.. mindre romantiskt. Jag är en såndär person som ofta tänker, romantik, finns det egentligen? Jag tänker iallafall inte lägga ner så mycket krut på detta iår, har fått ca tre "glad alla hjärtans dag" hälsningar idag, haha, varav en var en kille. Folk bryr sig inte så mycket längre tror jag, iallafall inte singlarna. Jag har spenderat min dag med Tina iallafall, vi pulsade runt i den lårhöga snön i skogen där ingen hade gått, roligt? mja, med rätt sällskap funkar det mesta. Sen hamnade vi hemma hos mig och drygade oss, hon gick för ett tag sedan. Lyssnar på lite skön musik och sådär (: mår allmänt bra! härligt ;D


devastated,

Haft en rätt chill daaaaug, drog med moster och morbror till fjärilshuset och kollade på fjärilar och fåglar typ, haha! sen drog vi till Vapiano och åt och sen till ica och köpte lite things. Sen hamnade jag hemma igen (:
Är fortfarande lite sliten efter undersökningen och det igår, narkosförvirrad fortfarande. Så jag chillar galet ikväll istället (; rätt najs det med. Hoppas någon pallar göra något med mig ikväll. Fast jag har ju helg i typ två dagar till sen, börjar inte praoa förns på onsdag, ;D
Usch, jag har verkligen blivit tråkig på sista tiden, men aja, så får det vara ibland. Det är ju trots allt vinter. hah (:


drygdag (:

Usch, hela dagen har passerat som i ett moln nu efter undersökningen med narkosen och det. Så är det ju alltid men så jobbigt när man bara somnar hela tiden! haha. Hur som helst så gick allt as bra idag, relativt snabbt och smidigt och narkosläkarna Ralf och Kjelle tog hand om mig, haha! och Lasse var med innan jag somnade också, tryggt. Sen chillade jag på uppvaket, dom kom och hämta mig där och åkte ner till dagvården igen. Vaknade upp, Lasse kom in med glass och berättade lite av vad de såg och sådant, och det var väl som vanligt! ser värre ut än vad det är. Enligt den andra doktorn som gjorde undersökningen borde jag må mycket sämre med tanke på hur det ser ut. Kommer eventuellt sluta med behandlingen jag går på nu, de ska prata ihop sig hur de ska göra med mig och så och vi får hoppas att allt ordnar sig helt enkelt!

Nu ska jag dega vidare, ta en dusch och gå och lägga mig. Helt sjukt hur trött man blir av narkosen alltså!

R.I.P Alexander McQueen!

Legendariska modeskaparen Alexander McQueen tog idag sitt liv, han inspirerade många med sina otroliga kreationer och jag blev verkligen tagen av det här. Alexander av alla? Han var verkligen på topp och hade precis lanserat sin vår/sommar kollektion. Det är tråkigt, och vi kommer absolut att sakna honom!
Vila i frid Alexander McQueen!




bilder från alexander mcqueens vår/sommarkollektion.

chillchill,

Valde att åka hem istället för att stanna kvar på sjukhuset eftersom det var lite strul med platserna först, så ja, det blir nog bäst. Klockan kvart över nio ska jag iallafall befinna mig på dagvården och göra lite förberedelser inför undersökningen. Idag träffade jag iallafall Lasse, min narkosläkare och en sjuksköterska som kollade på mina kärl och ritade lite på mina armar. Jättefint! känns tryggt iallafall, blir nog bra det här (:
Får ju inte äta så jag klunkar cola 24/7 istället, haha, roooooligt. Har så sjukt ont i huvudet och i magen menmen, jag klarar mig!


look at the stars, see how they shine for you.

Har precis fixat mig färdigt, trots allt så sov jag riktigt bra inatt och jag känner mig verkligen utvilad. Har packat massa inför inatt och det, blev två större "handväskor" plus datorn och det! haha, en väska med kläder och en väska med '"underhållning" alltså tidningar och filmer och så, behövs. Kan bli riktigt tråkigt runt middagstid när jag inte kommer få äta! men som tur är så är jag ingen storätare så att va utan mat ett dygn är inget problem alls.
Sååå.. klockan två har jag tid för inskrivning på dagvården, ska träffa Lasse, någon narkosläkare osv, kolla hur mycket jag väger och det vanliga antar jag. Sen får jag väl ett rum på avdelning 74 och det (:
Imorgon klockan 9,30 ska jag göra undersökningen I think, och jag ser verkligen fram emot det här, ska bli kul att komma bort från allt ett tag faktiskt. Träffa lite andra människor och sådär. Härligt det!



I <3 Shane Dawson



mitt ljus i mörkret (; hahah!

i take one for the team,

Sometimes you don't wanna wake up, sometimes there's no real will to keep going. Sometimes you lose grip of the reality. Somewhere in the middle, not sure what's really best for me. Depening on others, looking after others and not looking after yourself. I thought it was my turn now, turns out it was'nt. I take one for the team, but not more than one.


Hemma!

Usch, är så otroligt trött. Gick upp runt halv åtta och det har varit full fart hela tiden sen dess! först BUP, gick bra, men av någon anledning var det extra svårt att inte bryta ihop idag. Vet inte varför. Kanske är min skumma tomhet jag känner? anyways, fick en ny tid den 4;de mars klockan tre, samma dag som Tokio Hotel konserten. Känns väl sådär men får hoppas att det går bra iaf. Efter det lunchade vi på fiket i entrén, sen drog vi till Länna, fick med mig ett par nya stövlar igen. Kollade på lite mobiler och sådär, sen drog vi till Siba och sen Biltema, haha! är glad för mina skor iaf, (: Nu har jag städat av rummet lite, ska duscha och tvätta håret ordentligt. Har så mycket volym puder och sådant och har haft det någon dag nu utan att tvätta, inte okej! Ska packa lite sedan, flyttar ju in på sjukhuset över natten imorgon, ska vara där vid två nånting. Tar med mig datorn så jag har något att göra.

puss!

In your shadow I can shine,

Åkte till min moster sjukt tidigt imorse, jag gick upp fem. haha, bara för att jag inte pallade åka buss sen (:
Vid tolv drog vi till nynäs, skulle till tandläkaren och sen skulle jag klippa mig. Vart bra, både tandläkaren och frisören, hade inga hål och mitt hår blev fint. Jätteskönt att bli av med lite av luggen så jag ser nånting! har gått runt halvt blind ett tag nu. Haha!
Jag är helt jävla slut nu. Ska byta om till mjukiskläderna och sedan vet jag inte riktigt vad som kommer hända. Förmodligen ingenting, funderar på ett bad. Eller 20 minuter på spikmattan. Känner mig sjukt tom idag så det är därför mitt skrivande är så jävla osammanhängande. Can't help it. Förlåt.
Kanske ger mig på ett nytt försök att skriva sedan, imorgon äre BUP iallafall, är fett rädd för att få skit sedan för mina föräldrar ska träffa en egen där nu. Orolig som fan, egentligen vill jag inte ens att de ska vara inkopplade mer än vad det behövs. Eventuellt köra en dit osv. Inte mer än så.


Brittiska ELLE låg och väntade på mig när jag kom hem, myys!

rough day and shopping!

Började med ett "hårt" pass i skolan, 08-16. Så sjukt tråkigt, men måndagar funkar iallafall. Inte så farligt faktiskt, fick både PRIMprovet och lästesten gjord idag också. Så nu är lite klart iallafall, dock missar jag ju alla prov denna vecka då jag inte kommer vara i skolan nåmer på tre veckor, så jävla skönt! Prao två veckor och sedan höstlov. Kan inte bli mer awesome.. Nästan hela denna vecka går åt icke så roliga läkarbesök och såvidare, ska köra på koloskopi och gastroskopi på fredag. Det som gör det hela värt att längta till är att jag älskar att bli sövd. (: haha!
Fick tillbaka lite engelskaförhör, Michelin hade inte betygsatt de men sa att det var MVG-nivå iallafall, korrekt stavning, ett slarvfel. Mitt tyska prov gick också bättre än förväntat! hade ca 6 stycken saker på plussidan och bara 3 stycken på minussidan. Hell yeaaaah (:

Efter skolan drog jag och pappa iallafall till haninge, i jakt på ett par nya skor till mig då mina börjat gått sönder lite vid sulan, Och kan det bli mer trash än att gå runt så? haha, så kunde vi ju INTE ha det.
Fick med mig lite saker hem iaf och ångrar att jag inte köpte en ring jag förälskade mig i. FANFANFAN!

Funkar inte att ladda upp bilder, så om ni har tur så kommer de någon annan gång (:

Ljus i mörkret!

Lusten att skriva verkar inte alls infinna sig hos mig idag. Undra varför? Det går verkligen inte.
Just nu vill jag känna lycka, för det kommer förhoppnigsvis vara tre, nästan fyra bra veckor framför mig. Men jag kan inte vara positiv. Nästa vecka behöver jag bara vara i skolan en dag, vilket är imorgon. Efter det är det massa sjukhusbesök och shit. Efter det är det två veckor prao på Flash i Sundbyberg, och veckan efter det är det lov. Härligt? ja. Känner mig sådär lagom livlös idag. Det ända roliga som hände idag var att jag beställde en tidning, Brittiska ELLE. Så den kommer väl på tisdag eller något sådant. Ett ljus i mörkret.

Hoppas på att kunna åka till haninge imorgon, om pappa kan villsäga. Hah.. ha. Är i stort behov av massa saker som egentligen är relativt onödigt. Men still, i need it. Jag får verkligen inte fram något här.. haha.


Chacha! (;

Usch, otroligt seg dag. Vaknade vid elva och kunde verkligen inte somna om. Gick och la mig innan ett igår, inte okej! Det blir nog inget Experience ikväll heller, Elin är för bakis ;d haha, så vi tar klubberiet eller nått nästa gång! Det blir fuuuuuuuuun. Ska slänga på en ansiktsmask och fräscha upp mig lite, dra på smink och se om någon vill hitta på något, men det är ju som det är. Brukar inte vara någon som vill det. Anyways!
Det blir troligen chillkväll igen, kanske behövs. Vet inte, men om det dyker upp något så finns jag på mobilen! aaaiiight (;


lights will guide you home,

Otroligt chill dag än så länge, vaknade vid nio och humöret var på topp. Faktiskt! Gick till skolan, hade engelska, lunch, so och syslöjd. Hade vikarie på syslöjden så man behövde knappt göra något, rätt skönt!
Sen drog jag hem och hamnade här, roligt va? lyssnar på lite schysst musik, ska snart sminka om mig och städa lite. Orkar inte skriva mer nu, så vi hörs sen!

"Tokio Hotel Für Immer!"

På något konstigt vis så kom jag in på youtube och såg Tokio Hotels video till "World Behind My Wall" (haters, run while you can) Har kollat på videon, eller mer skummat igenom den. Sedan slog det mig. Jag ser killarna live snart, om en månad och en dag. Det är inte alls långt kvar och det händer på riktigt denna gång.
A fan since 2007, sett dem två gånger live innan. Essen, tyskland. Sista konserten på "Zimmer 483 Tour" så otroligt glad att jag hann med att se dem medans de turnerade med den skivan. Andra konserten, Paris, Frankrike. På en arena med ca 50.000 pers på "1000 Hotels Tour" en otroligt mäktig open air konsert som jag aldrig glömmer.

Det är nog inte många som kan förstå det här men under iallafall ett år så var dessa fyra tyska killar min livlina, min livs gnista. Deras musik höll mig uppe något otroligt. Därför blir det på något sätt så otroligt mycket känslor när jag kollar på biljetterna till "Welcome To Humanoid City Tour", den 4;de Mars i Stockholm. Jag är så otroligt tacksam för dessa killar, att de funnits. Ett av de få band som verkligen delar med sig, berättar, är personliga och verkliga. De få gånger jag känt ren jävla lycka, ett sjukt lyckorus och en lättnad från all oro är konserterna jag varit på. Alltid när jag mår dåligt, har det jobbigt. Så återvänder jag till Tokio Hotel. Det spelar ingen roll vad det är, det är alltid då jag tar till deras musik. Nu förtiden är dem inte allt, som de var förut. Nu finns det såklart annat i mitt liv. Det låter klyschigt men; jag vet inte vad jag hade varit utan dem. De räddar mig gång på gång och jag är så jävla lycklig jag dragit på deras konserter, jag ångar inte de tusentals kronor jag lagt ut på dem, jag ångrar inte de dagar av kroniskt halsont, och heller inte träningsvärken. (Fans fattar)

I början av min "fantid" så sa man ofta "Tokio Hotel für immer!" för de som inte fattar tyska, "Tokio Hotel för alltid" Jag tröttnade på uttrycket, men det stämmer. Once a Tokio Hotel fan, Always a Tokio Hotel fan.
Ren lycka, riktigt hopp. Styrka i form av musik, ett evigt stöd.
Tack, för allt ni gett mig. Kan inte tacka er nog.


Grugahalle i Essen (:

Parc des Princes i Paris (:

Och biljetterna till sthlm konserten (;



<3

It's so much more than what you can see,

Inatt skrev jag, för hand. En tre sidor lång text som inte handlade om något speciellt direkt. Vanligtvis är jag inte största fanet av att skriva förhand, det är absolut inget fel på min handstil men datorn känns lättare. Fast i skolan skriver man allt innan för hand, och det fungerar iallafall. Hur som helst, jag skrev och skrev, och det höll mina tankar undan. Jag slapp det där jobbiga, och sedan somnade jag nästan såfort jag lagt undan blocket. Awesome eller vad?

Det var så sjukt segt att komma till skolan imorse, det snöade som bara den och viljan var inte på topp kan jag helt klart säga. Var inställd på att det var musik, tråkigt bara det.. Men jag hade tur och när jag kom dit visade det sig att jag hade NO istället, förväxlat dagarna lite (; Hade tyska prov, hoppas på VG, var inte alls så svårt som jag trott utan jag tog tillfället i akt och försökte visa vad jag kunde. Använda lite mer annorlunda ord och sådant, an kan ju alltid hoppas på mer än G. Sen hade vi so, kollade på någon partiledare debatt och skrattade, sedan lunch med tjejerna. Gick hem, hade håltimme, kom tillbaka till skolan för "särmatte" turns out, inställd. Haha! Som tur var fick jag sitta inne i Lisas lilla rum så jag slapp springa runt i korridorerna och tråka. Efter det hade vi "matte" igen, gjorde något NO papper om olika planeter istället. Roligt!
Och nu sitter jag här, trött som ett jävla as och slut i hela kroppen. Det tär på krafterna något otroligt. På dagens schema står; läsa, plugga, åka till konsum. Roligt? Ska eventuellt försöka sova lite också. Men nu blire chill här!

Chillkväll (:

Mot sängen, boken "Snabba Cash" och finalen av Paradise Hotel. Bra kväll? hell yeah. Imorgon kör vi skola fram till 15;40, så alla vet det. Sen vettefan vad som händer, engelskaplugg vs. socialt umgänge? nevermind.
Snabba Cash äger, halva boken läst redan! (: Finns på mobilen ett tag till!

A weight is lifted of my head

Dagen började klockan 07;30, roligt? nej. Inte alls. Hade tid hos BUP vid halv tio, så ja. Det är vad jag har gjort idag. Är helt utmattad nu, var ett givande samtal men samtidigt jobbigt. Ville gråta, ville bryta ihop. "Tecken på svaghet, tecken på svaghet" suit up.. Men det behövdes verkligen, var så sjukt skönt att komma dit igen och sådant. När jag kom hem satt jag här ett tag, tog inte lång stund innan jag förstod att jag kanske behövde sova lite. Eventuellt slappna av och få lite ro. Men det är fan inte lätt.

Det är mycket nu, det som håller mig uppe är BUP och praon som är snart. Det är bara den här veckan i skolan, sen en till och sen kör vi prao i två veckor. Efter det är det sportlov, och efter det kommer betygsvarningarna.
Men vad gör det? har hela resten av vårterminen och alla vet att jag kan. Det gäller bara att vara där någongång iallafall. Det viktigaste är ju i nian, helt klart. Men hur kul skulle det vara om jag blev av med mitt MVG i svenska till våren? Eller inte klarade ett MVG i engelska som är mitt mål just nu? (exept matten, men det är en annan sak)
Imorgon är det tyska-prov, började plugga igår. Kommer sabba det totalt, skiter i det. Hinner iallafall inte få in det i huvudet nu. Pratar med läraren och säger som det är, hoppas på att få göra det efter praon och lovet.

Jag har otroligt höga krav på mig själv. Även fast jag kanske inte berättar det för någon så är jag sjukt besviken över mina VGn, vill högre. Vet att jag kan. Pressen sitter alltid där, stressar mig, får mig att sabba prov. Rädslan för att bara få G. Hör ni hur sjukt det låter? "Bara" få G. G är bra? Hade jag haft det i matte hade min skolgång varit safe. Men nu är det inte så..


Besöksrekord!

Hade besöksrekord för ett par dagar sedan här på bloggen, märkte det dock inte förens nu. Haha! Hoppas ni gillar det ni läser ni som stannat (:


when you lose something you can't replace.

Var precis med Tina till bussen, skönt att komma ut lite grann faktiskt. Det är inte så kallt ute nu, på något sätt är det mysigt. Men snön gillar jag inte alltså! Min nackspärr börjar lätta, vet inte ens säkert om det var nackspärr jag hade men otroligt ont gjorde det och jag kunde inte röra mig åt vänster. Intressant va?
Nu blir det nog dusch, ska tvätta håret så det hinner självtorka tills ikväll när jag går och lägger mig. Mitt hår tar typ 6-7 timmar på sig att självtorka. Blir lite uppfräschning också.
Pappa fixade "sms-paket" tilläg i mitt abonnemang så nu kan jag smsa ca 6000 sms per månad för 69 kronor bara, vissa kanske vet att jag fått hem rätt feta telefonräkningar på sistone, så det här var verkligen behövligt och uppskattat!



Fix you - Coldplay

Det var repris på MTV World Stage igårkväll, En Coldplay konsert från 2009 de spelade i Tokyo. Iförsig så kollade jag när det gick i fredags också. Funderade på att gå på deras konsert de hade här i Sverige för ett tag sen, och när jag kollade igår insåg jag hur mycket jag egentligen ångrar att jag inte gjorde det. Killarna är legender.
Just det här live klippet av Fix you är otroligt fint, samma med låten Viva La Vida från samma konsert.
Åh fan vad jag ångrar det alltså!

When everything's ment to be broken,

Var i skolan idag första gången på rätt länge, en och en halv vecka för att vara exakt. Det kändes bra, det var en kick på något vis. Uppskattades att jag var tillbaka, hah. Var dock bara med från morgonen fram till efter lunchen, man ska börja lugnt och bygga upp succesivt.. Hur som helst, vi har en ny tjej i klassen, så det blev massa "lekar" sjukt kul tänkte jag, eller? (; börjar faktiskt bli mindre rädd när det gäller det där jag inte kan förbereda mig på eller skita i nu. Hjärtklappningen är inte lika uppenbar och svetten rinner inte. Jag kan kontrollera det till en viss del, men generad blir jag ju fortfarande. Menmen, alla har antagligen redan märkt det vid det här laget nu så vad spelar det för roll. Generade Signe! haha.. Fick tillbaka mina "Ett hål om dagen" uppgifter, en bok vi läste på svenskan. VG+ på den, nästan pinsamt.. fast jag vet att jag inte orkade göra något direkt och slängde ihop den på 40 minuter. Menmen! 2010's arbeten ska bli bättre, min novell ska vara helt jävla stunning!

Imorgon blir det BUP igen, och det känns som det behövs rätt rejält. Mitt ljus i mörkret. Saker och ting kan ordna sig nu. Öppna nya dörrar, våga mer, släppa taget, gå vidare, bearbete, börja om, pröva igen.
Det har varit mycket, otroligt mycket. Nu menar jag inte bara på sista tiden utan även under hela mitt liv, och visst rivs gamla sår upp ibland. Jag försöker att inte gråta; ett tecken på svaghet. Skrattar åt mina egna ord, vem sa att det var fegt att gråta? gäller bara mig själv. Alla andra är det bra att gråta för.
Jag ger inte upp, fan den som ger sig, måste bara ha det tänket jämt och ständigt. Måste vara lika envis när det gäller det som jag kan vara med annat. Men det är det sista jag kommer göra, den som lyckas ha sönder mig någongång kan ju känna sig otroligt glad.
Om du vinner över mig, har du vunnit över en otroligt stark spelar. Just sayin'


RSS 2.0