Gott nytt år!

Kommer inte blogga mer idag och heller nog inte så mkt förns på kvällen imorgon. Kommer va rätt upptagen, haha ;) Kanske svarar på sms om det är nått viktigt, men inte annars. Så alla vet (:
Sitter här och väntar på someone och typ längtar ihjäl mig, ändå var det bara typ tre dagar sen vi sågs sist? anyways, när han kommer hit så ska vi chilla galet i guess. Ska bli mys! <3 Han stannar över natten så vi firar alltså nyår tillsammans (:
Har fixat mig klart och allt sådant så nu ska jag bara dra ut på tiden här eller nått, så roligt kommer jag att ha. Haha!


Victoria Secret Fashion Show 2009

Jag har inte mkt traditioner alls, men en tradtion jag faktiskt har är att alltid kolla på Victoria Secret Fashion Show som alltid går på trean såhär runt nyår. Får inte missas. Nån mer som kommer sitta bänkad vid trean kl 20.00 ikväll? haha (: Själva showen i sig är ju helt fantastisk år efter år liksom, och artisterna som uppträder osv, och alla behind the scenes delarna.



kommer ni kolla? (:


Ces't magnifique!

Oj, haha, glömde att blogga igen, sry (: inte för att jag direkt har gjort något idag egentligen. Men iallafall. Sov typ, sen duschade jag och såndant, haha kul dag egentligen. Anyways, vad har alla för sig imorrn då? someone kommer hit imorgon vid 5 och ska sova här, så det blir mysigt. Blir nog en bra nyårsafton det här tror jag (: Såååå jag håller på att försöka hitta något att ha på mig och sådant, får ju alltid lite panik över det, men men. Sån är jag liksom. Kan inte komma på så mkt mer att skriva faktiskt, är lite tankspridd sådär. Hah!

 


Mitt 2009!

Listor är alltid kul (;

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Absolut, har gjort mycket! som tillexempel sett Lady GaGa live, aldrig gjort förut, samt Muse, LaFee och Katy Perry + 3OH!3 sånt man aldrig glömmer! Kryssade med Tina och var på CG.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Tror jag aldrig haft något nyårslöfte faktiskt, kommer nog heller aldrig ha något.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Neeaj?
4. Dog någon som stod dig nära? Mormor, men vi kände inte varandra direkt.
5. Vilka länder besökte du? Danmark, Tyskland och Finland (åland)
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Typ nej.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 22/5 & 3/10
8. Vad var din största framgång 2009? Att jag fixade betygen relativt bra.
9. Största misstaget? Att jag inte frågade kryssningskillen efter hans nummer! hahah.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Absolut.
11. Bästa köpet? Är väl alla mina skor antar jag.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder & konserter
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja klart.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Lady GaGa's "Pokerface" Katy Perry's "I Kissed A Girl" The All American Rejects "I Wanna" All Time Low "Break Your Little Heart" LaFee "Scheiss Liebe"
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare faktiskt!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Kanske rest lite mer och sådant.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Degat framför datorn! haha.
18. Hur tillbringar du julen? Med moster & morbror klart!
19. Blev du kär i år? left unsaid.
20. Favoritprogram på TV? Ncis, royal pains och stockholm-arlanda, haha.
21. Bästa boken du läste i år? The Twilight Series.
22. Största musikaliska upptäckten? 3OH!3 live på Nalen.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ny dator? lr hur var det?
25. Något du önskade dig men inte fick? Inte direkt.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Skola, haha, var i nynäs med min moster och åt tårta själv i mitt rum. Haha!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Mer konserter faaaun!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Stylish men enkel.
29. Vad fick dig att må bra? the friends, the boys and the music.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Oj,. ehm, Robert Pattinson?
31. Vem saknade du? Ingen aning asså.
32. De bästa nya människorna du träffade? Calle (inte min klasskompis för de som tror det. haha..) Robin, Oskar och många fler! <3


Kallelse..

 

Kolla vad jag hittade alldeles nyss ute på köksbänken! haha, blev jag glad? nej. Jag har normaltvis absolut inget emot läkarbesök eller sjukhus överhuvudtaget. Jag är för van, jag trivs tillochmed bättre på sjukhuset än på andra ställen och föredrar att vara där ist för tex skolan. Konstigt va? Anyways, to the point. Det här läkarbesöket är ett sådant jag absolut inte kommer gå på och jag gladeligen berättar varför. Träffade honom för ett par månader sen och jag lovar, jag skojjar absolut inte, halva besöket som var ungefär en timme bestod av att han berättade hur jävla bra han var. Han berätta att han var inom top 10 på bästa läkarna i europa på det här. Visst, jättetryggt känns det. Men behövde jag verkligen veta att du jobbat i england? Tror heller inte sachsska skulle anställa vem som helst. Neaj, mer opedagogisk barnläkare får man nog leta länge efter. Im so not going back (;
Väntar tills Lasse kommer tillbaka från sin jorden-runt resa ist, han är en jävligt bra läkare han med, men det vet jag av egna erfarenheter. (Sen har jag ju massa andra att vända mig till på sös, så tänk inte att jag är störd för att jag säger såhär, det är bara vad jag tycker. Han gjorde fel tyckte jag, lr så passade hans sätt inte mig, men hur som helst tänker jag fan inte träffa honom igen om jag absolut inte måste. Jag brukar inte vara så krävande i det här, så nu får jag fan va det)


Ursäkta mitt dampinlägg men jag var tvungen att uttrycka mig på något sätt.


Beställt!

 

299 kr @ Chique.se! You gotta love mellandagsrean (:


-

Hahah, har ni sett nya ica reklamen? jag dog.. hahah..
Men iaf, sry för att jag varit så jävla off hela igår och sånt men jag var lite upptagen liksom ;p Jag hade det jättemysigt med someone iaf, mer behöver vi inte säga här! <3
Anyways, idag ska jag inte göra nått speciellt, kanske gå ner till Tina, är du hemma idag? men jag vet inte, får se hur jag gör med det. Måste göras nån gång iallafall, men jag har ju hela dagen på mig så.
Ska köra lite spikmatta för jag har så jävla ont i kroppen idag, misstolka inte. haha!


Just nu är jag lite för.. förvirrad? neaj, fel ord.. uppspelt kanske? för att skriva ett ordentligt inlägg, så vi tar det eventuellt senare.

puss!

TiK ToK Parody,

Humor på hög nivå!



another way of living,

au parc des princes, overture des portes a 18h00, samedi 21 juin 2008..
Säger det er nått? mig säger det otroligt mycket iallafall, det är typ all franska jag kan! haha, går ju på tyska för de som inte vet det redan. Anyways, idag har jag sovit heeeeela dagen igen, klockan halv fem kom jag ur min "morgondusch" illa.. Somnade enkelt igår efter NCIS och spikmattan, bästa kombinationen <3!
Nu har jag valt lite kläder till imorgon, not saying why or what im going to do though ;p det får vi lämna åt fantasin! haha, nejmen vissa vet. Det räcker. Kul ska det bli iaf, förhoppningsvis!
Nu ska jag köra lite final touch på naglarna som behöver lite nytt nagellack, och fixa ansiktsmask tror jag! kanske tandblekning? aja, peace! måste dammsuga igen också..


inject me,

Veeeem har sovit hela dagen och absolut inte gjort något vettigt? haha jag har! eller ja, jag sov inte hemma ;o var hos min kusin för min pappa var där och fixa lite grejer och det tog typ hela dagen, så jag sov i deras soffa från typ tolv till fyra. De har en jättemysig katt också, hon är så söt och kelig!
Anyways, hann se några intressanta program sådär innan jag somnade, vaknade av att jag tydligen tittade på "shrek" haha.. eh? Sen drog pappa och jag ner till forum och kollade på mobiler, funderar på en HTC nu ist men jag kan verkligen inte bestämma mig! bara jag som ser det som en stor grej, vill liksom att mobilen ska passa en och inte vara alltför mainstream som min nuvarande är. Intressant va? Köpte lite saker på bikbok och fyndade en kavaj på rean, halva priset hell yeah! Sen gick jag runt lite mer men jag kunde inte hitta nått. Fanns så mkt annat att titta på (;

Btw så är spikmattan det bästa som finns! seriöst, jag kan SOMNA hur ENKELT som helst om jag använt den, fattar ni hur fel den meningen egentligen är`? jag somnar fan inte lätt. Jag är uppe till 4-5 sådär typ. Om jag känner för det. Är aldrig trött riktigt, bara på dagen. Men iaf, kommer inte längre med det här nu!



fodral och midjekort kavaj från bikbok (:


Cause i never do what i was told,

Vilken mysig dag det har varit hittills! faktiskt, sov till halv två, sen upp och städade lite, och nu sitter jag och tittar på NCIS, fick ju två säsonger i julklapp. Dock har jag typ sett alla avsnitt, men dom är så bra så det gör ingenting. Prövade spikmattan igårkväll och alla säger ju att det gör as ont men det gjorde det inte! ochförsig har jag rätt hög smärttröskel så det kanske är därför, sen somnade jag faktiskt bra igår/idag också. Ska nog köra lite sen igen om jag pallar! Nu ska jag äta lite mat och fortsätta kolla på ncis, sen kanske jag skriver nått igen.
Blev ett sånthär kort inlägg nu igen, hope you dont mind (;

Julafton!

Har ni haft en bra julafton alla små söta? (: det har faktiskt jag, förutom lite annat men det är som det är, kan jag leva med. Har spenderat dagen hemma hos min moster och morbror i ösmo. Johan och Tove var också där, pappa med. Var meningen att jag skulle stanna kvar över natten men jag ville bara hem! ville fixa massa saker och så. Vi drack glögg, kollade på Kalle Anka och åt mat, osv osv, öppnade massa julklappar och chillade galet. Fick massa fint måste jag erkänna! bortskämda jag (a) så tack alla som gett mig så fina julklappar! jag uppskattar det verkligen. Fick blandannat en spikmatta i julklapp, och det ska bli roligt att pröva den sen. De som känner mig vet att jag sällan slappnar av och är väldigt spänd hela tiden, stressad osv! så det kanske funkar bra på mig? mjaa man vet ju aldrig. Fick presentkort på kicks på 500 spänn och 1500 spänn från kommunen eller nått, vad de nu va ;p





lite väldigt intressanta bilder sådär. men alltid nått (;

God Jul!

God jul på er alla glada och underbara människor där ute (: älskar er och ni vet vilka ni är!


-

Tidig julklapp från mamma, tack!



lite julklappar (;

Nya hyllan och det ovanför sängen!

dan före dan ;p

Idag har jag inte gjort så mkt, bara slöat runt i nynäs ett par timmar, fixade lite julklappar och så. Sen åkte vi till ica och sen blev det ica i ösmo också, haha! Kul att göra något istället för att sova bort hela dagen, var faktiskt uppe vid halv ett idag, det ni! Riktigt ridigt för att vara mig egentligen.
Nu har jag tänt lite ljus, slagit in lite paket och städat lite grann, ska bara dammsuga som jag aldrig gjorde igår.. fy mig. Jävlar vad intressant det är för er när jag berättar om mina städvanor, eller hur? haha.
Det är ju faktiskt julafton imorgon! visst känns det konstigt? fast det kanske bara är jag iofs. Jag som alltid tycker att tiden går så fort, nästan för fort ibland om jag ska vara ärlig. Anyways.
Juste, måååååste skriva det här också, fick ett as sött julkort av Robin, så gulligt gjort av honom fan! <3

Har ni önskat er nått speciellt då? det har typ inte jag, eller ja, En iPhone skulle jag inte ha något emot att få, skiter i att dom är dåliga, snygga som fan! Eller en Sony Ericsson Xperia x1 vore ju inte helt fel det heller.
Men vi får se hur det blir, förhoppningsvis får jag nån ny mobil iallafall, hatar mitt cp till mobil jag har nu. haha! hårda ord..

Nu ska jag gå och göra något vettigare ett tag, bloggar senare!


Tisdag!

Wiho för en relativt bra dag (: knallat runt lite med mamma och pappa i nynäs och så, sen sov jag länge och sådant. Har köpt lite nya saker till mig själv, bland annat sängkläder och smink och sånt. Så nu har jag städat också, ska bara dammsuga sen ikväll. Nu ska jag nog kolla på en film eller något, smsa lite och så, eller bara sitta här och nörda mig. Ska nog slänga in en tandblekning också, kanske ansiktsmask, men jag vet inte än!
Längtar verkligen till nyår, det ska bli gryyyyyymt!



<3

automatic,

Vill skriva nånting viktigt och meningsfullt, vill skriva något som folk kan relatera till och förstå. Men hur gör man då? Jag har ett ämne i åtanke och det är det här med styrka, alltså inte fysisk styrka utan psykisk styrka och stolthet. Jag har lärt mig att va självständig sen tidiga år med tanke på min sjukdom, jag hade den viktiga "bollen". Att leva begränsat, som jag heller inte riktigt gör. Jag har absolut inga planer på att låta min sjukdom stoppa mig för den jag är, och för vad jag vill göra. Aldrig aldrig aldrig. Och någonstans mitt i det här hade jag heller inte den bästa uppväxten med mitt "familjeliv" eller i början var det bra, inget att klaga på. Men nu på sistonde.. så sviker det lite. Något som jag också börjar tänka på är att jag heller inte riktigt har några direkta minnen från den där "perfekta julen" jag har spenderat julen på olika håll och kanter sådär men det är alltid något som fattades. Det kan ju också absolut vara att jag själv har väldigt dåligt minne och helt enkelt inte kommer ihåg. 

Hur som helst, nu ska vi inte prata om julen här, det var inte min avsikt. Det jag ville komma fram till är att jag aldrig aldrig aldrig aldrig kommer låta mig själv tryckas ner när det inte är okej. Jag har mer stolthet än så, kalla mig bitch, för det kan ligga lite sanning i det. Men det är bara så det är.

Till en annan sak, jag skrev för inte alls så länge som hur min syn på "livet är ett spel", om någon kommer ihåg det, och just det kommer ju upp igen sånahär tider. Man lär sig se människor på nya sätt, döma av det man förut inte alls trott var konstigt och se att det trots allt hade något samband iallafall. Väl inne på spelplanen så märker man ingenting, men när man är ute ur spelet ser man så mycket mer.
Jag blev inte krossad förut, och absolut inte nu heller, min spelstrategi tillåter inte alls det förstår ni (;


Payback is a bitch,

Kom nyss hem från moster, har varit där ett tag men nu är jag back on track här hemma igen ;) inte fel någonstans faktiskt, den här veckan kommer bli riktigt bra alltså! men kommer inte säga vrf än, haha!
Nu ska jag typ duscha och fräscha till mej lite, sen blire nog chill vid datorn bara. Inga speciella planer, några kanske ska ringa mej dock, så jag får prata med dom iaf.
Orkar inte skriva så mkt mer nu, skriver kanske senare!

Stab my back, it's better when i bleed for you,

and i try and i try and i try, but what can i do? do change your mind?

Värd dag värd natt! haha eller inte, somnade vid halv fem nånting, smsade med Oskar ett tag så (: Tur att det finns glädjeämnen i även de svåraste stunder. Blev väldigt glad för en annan sak också, men jag säger inte varför, hah! Jag orkar inte tänka, jag orkar inte heller bry mej så mkt idag och i brist på annat så drar jag till min moster sen ikväll. Palla vara hemma iaf liksom, så nu har jag packat ner lite things och städat rummet så det är fint tills jag kommer tillbaka. Får se om det händer ntt imorgon, alla vet att jag finns på mobilen iaf (;
Nu ska jag läsa lite i veckorevyn i think, hann aldrig läsa ordentligt igår, puss!


frågelista!

I brist på annat tänker jag besvara 62 "snabba" frågor, enjoy!

1. Hur gammal är du om fem år? 18
2. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Pappa
3. Hur lång är du? 160 cm
4. Vilken är den senaste filmen du sett? The Broken
5. Vem ringde du senast? Mamma
6. Vem ringde dig senast? Oj! minns inte.
7. hur löd ditt senaste sms och till vem? "Nej jag är inte sur. xD" till Robin
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? SMSA!
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? "Gifta"
10. När såg du senast din mamma? Typ en halvtimma sen
11. Vilken ögonfärg har du? Gröna!
12. När vaknade du idag? Typ elva
13.Vilken är din favoritjulsång? Last Christmas typ
14. Vilken är din favorit plats? Vart som helst med rätt sällskap.
15. Vilken plats föredrar du minst? Umm..
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis gått ut någon gymnasielinje med bra betyg, va lycklig och festaa!
17. Vad skrämde dig om natten som barn ? Skummisar under sängen såklart.
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? När Oskar berätta en grej
19. Hur stor är din säng? 120 cm
20. Har du stationär eller bärbar dator? Två laptops (;
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Helst med lite kläder, typ trosor och ibland nån tröja.
22. Hur många kuddar har du i sängen? 3
23. Hur många landskap har du bott i? 1?
24.Vilka städer har du bott i? Haha typ här? Sorunda
25. Föredrar du skor, strumpor elr barfota? Skor
26. Är du social? Med rätt personer ja.
27. Vilken är din favoritglass? Ben&Jerry's Chochlate Brownie Fudge
28. Vilken är din favoritefterrätt? Bra fråga
29. Tycker du om kinamat? Njaaej, föredrar thai!
30. Tycker du om kaffe? aldrig!
31. Vad dricker du till frukost? Vatten?
32. Sover du på någon särskild sida? Aa, höger.
33. Kan du spela poker? Absolut, eller inte.
34. Tycker du om att Mysa/Kela? Ja klart!
35. Är du beroendemänniska? Kanske det.
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Haha ja, Tinis (:
37. Vill du ha barn? Njaej.. delade uppfattningar om det än så länge.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och lite tyska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Not yet..
40. Föredrar du havet eller en pool? Pool
41. Vad spenderar du helst pengar på? Skor (:
42. Äger du dyrbara smycken? Njaej, inte direkt.
43. Vilket är ditt favorit program på tv? Just nu är det Paradise Hotel
45. Vem är den roligaste människan du känner? Good question (;
46. Sover du med gosedjur? Nepp.
47. Vad har du för ringsignal? Har alltid min mobil på tyst läge, men det är väl nån Lady GaGa låt tror ja
48. Har du kvar klädesplagg från du var liten? Nånstans antagligen
50. Flirtar du mycket? Beror på (;
51. Kan du byta olja på bilen? Vem har inte???
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? NEin.
53. Vilken var den senaste boken du läste? "Ett hål om dagen" svenska uppgift..
54. Läser du dagstidningen? Checkar aftonbladet.se ibland
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Haha nej
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Rix FM
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Skrev nånting random sådär
59. När var du i kyrkan senast? Öhh.. sommaravslutningen?
60. Vem var/är din favoritlärare på högstadiet? Lisa eller Johanna!
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Några dagar en vecka kanske?
62. Vem var det som senast gjorde/sa något extra speciellt till dig? Det ni (;

En dag i haninge!

Har spenderat hela förmiddagen i haninge centrum, först gick jag runt och hade ingen aning om vad jag ville ha men sen lättade det lite. Var inne på Scorett en sväng och köpte mina drömskor, finally! Dyra men så snygga, ser det lite som en belöning till mej själv för att jag varit så duktig i skolan eller nått. haha! Riktigt glad blev jag iaf.
Så jag gick runt och loda där nåra timmar, tänkte lite, kollade runt, köpte lite julklappar till några. Träffade lite folk, var översocial, åt med pappa på taco bar. Allmänt trevligt sådär!
Usch, jag har sovit sådär jätte lite igen, somnade runt fyra inatt och sen gick jag upp vid elva! haha "jättelite" var det ja. Men jag är van vid att sova till typ halv två tre nånting.
Anyways, vad händer ikväll? blir nog lugn kväll för mej tror jag. Men vi får se hur det slutar!




visst var armbandet fint också? (:

i can handle you,

Sjukt fin uppdatering det blev idag då (: haha, förlåt! har liksom bara glömt och inte pallat. Har absolut inte gjort nånting speciellt idag, sov till typ två sen så har jag bara dragit runt. Kollat lite på film och sådär, såg The Broken och visst var den bra men jag fattade inte direkt slutet. Riktigt psykad var den! Det blir en lugn kväll för mej idag, ska nog ta en promenad nu eller något. Tänkte ta med hunden, men jag är inte alls mycket för att gå runt själv ute sådär asså. Haha, förföljelsemani liksom..

Men vi får se hur jag gör, har ingen aning om vart jag ska gå heller, men men. puss!


Paradise Hotel Obsessed?

Fanfanfanfan Andreas åkte ut! fast det visste man ju när Rami fick immunitet. Fan ta honom. Haha jag är sjuuuukt ledsen ju, Andreas var ju sötast! Nu hejjar jag på Cimon och Catja typ.
ANYwaaaaayz. Duschade och fräschade till mig lite grann förut, lite tjejgrejer sådär (; Sitter och lyssnar på lite musik och jag har faktiskt liiiite svårt att få in i huvudet att vi har jullov redan. Inga fester på g heller, trrrååååååkigt! Nu ska jag fortsätta dryga mig här, sen får vi väl se vad som händer.


Mitt rum!

Alldeles nyss så fotade jag mitt rum, bara för kul skull va, haha, sen redigerade jag dom och vissa blev riktigt coola. Så jag tänkte visa er! kanske finns någon som är lite intresserad på hur jag bor.
Jag älskar iaf mitt rum, älskar att jag har en grå vägg och resten vita, älskar att det är så stort och rymligt.





vad tycker ni? (:

haha oj!

Råkade sova liiiiite längre än panerat, blev väckt av att mamma gick till jobbet för typ 20 minuter sen. LYCKAT.
Men aja, nu har jag huset för mig själv ett tag och jag ska ta vara på det, det är kul så länge det inte är mörkt. Jag är liiiite mörkrädd nämligen (;
Villa liksom bara informera er om mitt lilla fail här, men egentligen gör det ingenting, för jag har jullov! överglad. Nu ska jag sätta på lite musik, sen får vi väl se vad som händer sen ikväll.

Puss!

Jullov!

Hemma igen efter en sjukt jobbig morgon, har ni sett snön eller? fyfaaaaaaaan. Sen var det inte plogat eller något heller, snö upp till knäna och fucking snöstorm. Men anyway så tog vi oss till idrottshallen trots allt i tid och fick ta emot våra betyg, fast vi var typ högst 8 pers eller något som var där i våran klass. Alla bussar var typ inställda!
Jullovet har alltså officiellt börjat och det känns ju, haha, med tanke på vädret dårå. Så jävla kaaaallt det är!
Skulle egentligen varit med a&t, btw så tror jag att saker och ting börjat bli bättre nu. Känns bra (: Men jag är så sjuuuukt trött så jag pallade inte riktigt, ska nog sova ett par timmar och sen är jag back on track, om det inte snöar såhär sjukt mkt imorgon ska jag nog till haninge lr nått då!




usch på snön, relativt nöjd med betygen!

dont stop, make it pop.

Det tar emot att säga, men saker och ting är riktigt jobbiga just nu. Jag måste hålla mig underhållen hela tiden för att inte känna av smärtan, tomheten. Överreagerar jag? ser du inte? fattar du inte? anywayz. Jag var på BUP idag och det hjälpte lite. Inte för att vi direkt nämnde det som har hänt nu. Utan mer stöd liksom.
Det var alltså första gången både mamma och pappa pratade allvar med Eva-Britt och Marianne, eller vad hon nu hette.. glömmer alltid bort, och ja, hur kändes det då? Det blev mer eller mindre som jag förväntat. Men som hon sa kan det bara gå uppåt nu, och jag får förlita mig på det. En rejäl spänningshuvudvärk har jag idag iaf, samt träningsvärk efter igår. Känns väl sådär lagom roligt. Men aja.
Imorgon kommer väl inte bli sådär jätte rolig heller antar jag, men det är väl bara att vänta ut eller något. Ska iaf gå upp och ta emot mina betyg och vara fett stolt. Jag klarade det rätt bra iaf, trots min enorma frånvaro. Jag kammade ju iaf hem ett MVG iår! lite glad är jag ju iallafall för det.
Det ska bli rätt skönt med jullov tbh, det är behövligt, sen om det nu kom massa annat ivägen är ju såklart tråkigt, men jag ska göra det bästa av ledigheten. På fredag så har pappa lovat att jag ska få bränna lite pengar igen! det ska bli kul, har iaf några kronor kvar på kortet, får se om det blir några jullklappar. Lul, jag har inte ens köpt några..

Anyway, jag har städat sjukt mkt idag. Det tillhör mitt "depp-beteende" samt att jag fått tillbaka mina "spindelpaniker" igen. Som ni kanske redan vet är jag jävligt rädd för spindlar, och för ca 4 månader sen vaknade jag med en iaf 4-5 cm stor spindel krypandes på armen. Jag hade alltså känt den gå runt på ryggen på mig innan jag såg den. Och usch, det satte sina spår kan jag säga. Så fort jag försöker slappna av nu så känner jag det där igen, och jag måste nästan skrika.
Jävlar vad normal jag låter, haha, ni älskar mig. Nu ska jag kolla på lite kläder till imorgon, så hörs vi väl senare!




Die unendlichkeit ist nicht mehr weit..



Die Wärme trägt uns bis in die Unendlichkeit 
Alles treibt an uns vorbei 
Im Mondlicht sind nur noch wir zwei 

Die Unendlichkeit ist nicht mehr weit
Die Unendlichkeit ist jetzt nicht mehr weit 

Die nächste Ewigkeit ist an der Zeit
Für immer ist alles was uns bleibt 
Durch den Horizont am Himmel vorbei 

Die Unendlichkeit ist nicht mehr weit
Die Unendlichkeit ist jetzt nicht mehr weit
Die Unendlichkeit ist nicht mehr weit
Die Unendlichkeit ist jetzt nicht mehr weit

im ready to feel, im ready to heal.

Hoppet och orken fanns inte idag, så det blev ingen skola. Egentligen fanns det ingen anledning heller, vi skulle iaf bara kolla på fotbollsturneringen hela dagen och då stannar man ju fan hellre hemma och sover istället.
Det har hänt lite saker och så, såklart är det tråkigt, men jag kan inte göra mer nu. Det är helt upp till dig nu (:
Nu har jag iaf städat av rummet lite grann, duschat och lite sådant, ska sminka mig när jag skrivit klart detta. Funderar på om jag ska ta en sväng till mammas jobb lite senare och gymma lite grann, vill bara köra slut mig totalt och sova riktigt gott inatt. Blev nämligen inte sådär jätte mkt sömn inatt, huvuvärken gav sig inte, och klockan tickade på..

Någon mer än jag som blir deprimerad av snön? jag vet inte.. det är bara så kallt, ljust och vitt. Som om någon hånskrattar en rakt upp i ansiktet känns det som. Maybe it's just me. Maybe I just need to center myself more..
Tror iaf att gymmet är en bra idé just nu! vore ju rätt skönt om man kunde komma igång med det på riktigt nu också, men vi börjar nu och se hur det ter sig liksom.
Tur att man har alla säsonger av Sex and the City på dvd så man har nått att göra i sådana här tider, det muntrar upp lite grann.



<3


delade uppfattningar,

Dagen i sig har varit rätt chill, sen om det hänt saker som sabbat den rätt rejält. Vill bara sova och aldrig vakna.
Känns som om jag inte orkar lägga ner mer tid på det här nu, så jag ska fortsätta sitta här, sen ta en dusch, och sen försöka sova. Hur nu det kommer gå..


the world is flashing by,

Tänkte knåpa ihop ett litet inlägg innan jag går och lägger mig, haha, eller ja, ska ju kolla på tv och sådant.
Kollade på Paradise Hotel förut, och jag gillar verkligen inte den nya killen, Rami eller vad han hette? fyfaaaan vilken falsk spelare asså. Gillar inte att han vill ha ut Andreas och Cimon, mina favoriter ju! haha, nog om det.
Sitter och lyssnar på lite musik och försöker koppla av lite, men ni som känner mig vet att jag är på helspänn hela tiden. ÅÅÅÅÅÅÅÅH jag kommer inte på vad jag ska skriva asssåååå, det är fett synd om mig, eller inte.

Avslutar nog där, vet att min blogg har blivit väldigt värd på sista tiden men det blir väl bättre nån gång.

<3'

Kesha - TiK ToK (Fred Falke Remix)

reminds me of those crazy nights.


cause' i glow in the dark,

13 December redan? det har ju blivit lite av min grej att klaga på att tiden går så fort. Hah! Men den gör fakttiskt det. Nästa vecka får jag jullov tillexempel, tycker ni inte att tiden har gått liiiiite för fort?
Men man ska väl vara tacksam I guess, kunde ju gått jättesegt liksom. Jag pallar egentligen inte riktigt de sista dagarna i skolan, men det är bara att gå dit. Det finns inga prov kvar att göra, inga redovisningar, och heller ingen press.. så då ska det väl inte vara något problem? hoppas det iallafall. Sen är jag ju ledig på onsdag, och på tisdag äre typ fotbollsturnering. 8B mot 8C, hell yeah att 8B (vi) vinner! inte för att jag är med och spelar men iaf, haha. Min dag har sett ut typ lite såhär; sova, gå upp, äta, sova, kolla på sex and the city, sitta vid datorn, sova, duscha. haha, erkänn att det är rätt sorgligt hur tråkigt jag har det ibland. Men det är rätt chill så det gör inget.

Nu ska jag välja kläder till imorgon, sen ska jag försöka äta något. Puss! <3

Ces't magnifique!


-

 


gonna be okay,

Seg lördag det har varit fan, har typ inte gjort någonting alls, haha, vaknade vid två, gick upp och fixade mig osv. Sen så har jag bara drygat runt, har precis ätit och sådant. Lyssnar på musik, Lady GaGa för att vara exakt (:
Pappa är på julbord så det är bara jag och mamma hemma, lite skönt faktiskt, blir lugnare då liksom.
Har absolut inga idéer på vad jag ska skriva mer nu så jag rundar väl av här, haha, blir inte bättre än såhär.




dont call my name,

Värd fredag det här blev då (: har sovit bort hela dagen känns det som, suttit vid tvn och drygad. Imorrn måste det hände nått kul, kanske ska ringa tjejerna? Om Tina är på bra humör igen vill säga (;
Hoppas jag inte sover föööör länge imorgon bara, då är ju fan hela dagen förstörd. Jag vill feeestaaaaaaaaah men det händer nästan ingenting, alla är så tråkiga! haha. klagar daaaaugen idaaaug.
Lite bilder bara för att jag är så sjuuukt uttråkad.



freeedag,

Well, vilken fin uppdatering det vart idag då. Haha! Hur som helst, vaknade vid halv 6, skulle ju in till sös för aferes såååå.. jag fixade mig och sånt, sen drog vi. Var klar vid typ kvart över nio. Allt gick bra typ och jag pratade lite med min doktor Per om lite saker, och nu har jag knarkararmar igen (: jag älskar det. Noooot.
Det är jävligt fult egentligen. Men aja. Efter det så fråga pappa om jag ville med till nynäs, men jag var så jävla trött så när jag kom hem sov jag typ fyra timmar. Det behövdes verkligen.
Sen duschade jag och fixade mig på nytt, och nu har jag suttit här i typ nån timme lr nått. Mamma bakar och lyssnar på musik, jag har världens pmshumör och vill egentligen bara dra på min egna musik och vräka hennes, haha, men jag försöker vara snäll. Sitter för tillfället vid min gamla dator, min kära gamla Sony Vaio. Blir så konstigt med tangenterna bara när man är van med en annan dator sådär, men fin är den! sen har den ju gamla windows xp ist för vista. haha, det tog mig ett tag att fatta och acceptera vista. Jag gillade inte alls det i början.

Vilket jävla nördsnack det blev nudå, så kan vi ju inte ha det! öch det funkar inte att ladda upp bilder så inga bilder blire heller ;( men ni klarar er väl.

I'm a free bitch,

Jag vill kunna se men inte kunna andas, jag vill kunna gå förbi alla människor utan att dem ser mig, och leva som en i mängden som ingen ser. Jag vill ge framtiden ett hopp och våga hoppas, våga ge tillliten till de som förtjänar den och säga upp vänskapen med de som behövs.

When he's not looking she's falling apart.

Jag vill se vad hela livet har att ge, inte längre vara så inlåst. Vara fri och uppskatta friheten. Se världen från olika perspektiv och vara realistisk.

Men det funkar inte nu. Jag har inte tid med det nu. Jag vill leva i nuet först.

 


British ELLE - December Issue





klockan från Dior är ju to die for!

humörshöjare,

Viss musik blir man bara glad av, den här låten kopplar jag till galna sommarfester. Och jag kan inte annat än att längta till sommaren 2010! det ska nog bli gryyyymt!



On The Beach - Sonic Palms

dryg dag!

Usch, jag blir så jävla sur på mig själv. Hade jag satt ett MVG på sista engelskaprovet så hade jag fått MVG som slutbetyg iår, och hur många poäng kunde jag varit från MVG egentligen? typ två? ÅHHHHHHHH. besvikelser. Men men, något som jag iaf är glad över är att jag fick ett MVG i Svenska, och svenska är ju inte det lättaste tycker många. Sen att det kommer stå tre stjärnor på mitt mattebetyg orkar jag inte bry mig så mkt om egentligen. Har rätt många VGn!

Somnade inte förns halv tre, eller ja, det var då jag slutade smsa. Men jag somnade nog kort efter det. Sen skulle jag ju upp ca 4 timmar senare, så jag är rätt slut nu. Ska duscha innan pappa kommer hem, sen vet jag inte vad som händer. Imorgon är det upp tidigt igen, men som tur är kan jag ju sova när jag är på sjukhuset liksom (;
Inga läxor eller prov kvar nu! körde sista provet idag och det var massmediaprov, trots att jag inte hade pluggat alls så satte jag nog ett VG iallafall. Om jag ska vara ärlig så är jag så riktigt jävla sur på mig själv och fett besviken, trots att hon sa att jag var en av de tre mvgpotentiella i klassen. Men det suger sååååå håååårt!

ahwh. Nu blire dusch.

ein neuer tag..

Efter att ha blivit sjukt rörd och nästan börjat gråta av EMD's nya jullåt (haha tönt eller vad? vet inte vad det är med mig idag..) så kom jag på att det kanske var bra att försöka få ihop iallafall ett till inlägg idag.
Det är som det är med uppdateringen och det ber jag om ursäkt för, haha, jag är lite seeeeg sådär. Men det vet ni ju redan.
Har redan duschat och allt sådant, så jag kan va uppe lite längre, även fast jag brukar somna vid halv tre sådär men men. Haha, nu ska jag iaf kolla i garderoben efter eventuella kläder jag kan ha på mig på skolavlslutningen på torsdag. Funderar på fodralet från BikBok jag köpte i söndags. Enkelt och snyggt liksom (;

Åhhhh jag blir så lack på vissa människor så det är inte sant.

It's no suprise, that I got lost in your brown eyes.

Dagen började dessvärre sådär jättebra, haha! ville inte alls gå upp och när jag väl kom upp så hade jag bara 20minuter på mig att fixa mig och sådant. Gick ju sådär, men jag kom i tid till BUP iaf! Och det gick väl bra tycker jag? Så skönt att prata med någon om jag ska vara ärligt, jag behöver fan det alltså. Det blir nog jättebra det här. Nästa tid är på onsdag nästa vecka! tråkigt nog så missar jag klassens dag i skolan, haha, vi som alltid har så kul i vår klass på sådana dagar, men aja.
När jag kom hem satte jag igång att plugga, egentligen behövde jag inte, för min svenska lärare sa att jag kunde lämna in efter jullovet, men jag vill inte ha rester över jullovet så jag tog tag i det och skrev klart både frågorna och artikeln till boken "Ett hål om dagen" på en och en halvtimme typ. Hann renskriva också. Sen blev jag klar med hemkunskapsfrågorna igår (: fast vi har ju massmediaprov imorgon.. shiiiet, ska försöka plugga lite, men sen kan jag ju alltid göra om det efter jullovet sen. Spelar inte så stor roll liksom.

Haha, känner mig så duktig idag, vet inte varför, blir glad när jag blir klar arbeten. Haha, jag har blivit klar med tre "större" arbeten på två dagar, yaaay me?



Lady GaGa's musik, det bästa när man pluggar!

Betygskris..

Det är typ betygskris i skolan, om ni fattar vad jag menar. Det märks. Alla är oroliga för betygen inklusive jag, iofs vet jag ju på ett ungefär vad jag kommer få i allt. Men iaf. Det som stör mig mest är att jag kanske inte kommer få MVG i svenska, jag vet att det egentligen inte spelar någon roll nu, det är ju ett tag kvar tills jag ska söka in på gymnasiet men det är tråkigt. Det är ju inte heller klart att jag "bara" får VG heller, men det känns bara fail om jag får det. Problemet är att jag tydligen är lite svag på läsförståelse, alla skrivdelar är klockrena MVGn all through. Jag kan inte annat än att hoppas, att det iaf står ett MVG på mitt betygspapper på torsdag. Jag vill så jävla hååårt!
Förutom det så fick jag veta att jag har VG i historia, geografi och biologi, samt G i tyska och teknik. Det känns ju iallafall rätt okej, ska försöka leta upp min engelskalärare sen nån dag och försöka ta reda på vad jag får. Hon har ju iofs redan sagt att jag presterar på MVG nivå (;

JÄÄÄÄVLigt mkt betygsprat här, men det är vad som tar upp min hjärna just nu, och då borde jag ju skriva om det, eller? Nu ska jag försöka skriva lite hemkunskap, tror jag. Måste få det klart till på freeeedaaag.

Vi hörs!


and I lose all my sences,

Jag tänkte skriva ett relativt långt inlägg om något viktigt, för att.. fylla ut lite grann. Men när jag väl kom hit tog det stopp. Vad hände med alla uppsats-långa disskutioner jag brukar ha ibland? på min förra dator fanns det sjukt många dokument om allt och ingenting. Saker som jag tyckte var viktigt just då.
Det är allt från dokument om kärlek, musikärlek, "riktig" kärlek, vad man nu definerar det som, och random prat.
Jag saknar min gamla dator, just därför att det fanns så mkt minnen på den. Såklart finns den kvar i huset, men det blir ju inte att man använder den så mycker längre. Den har varit med ett par år den..
Haha, men nu ska vi inte prata om min gamla dator, detär ju inte intressant? haha. I guess not.

Jävlar vilket dåligt inlägg det här blev hörrni, tillbaka till nuet, jag ska snart in i duschen, fräscha upp mig lite och sen blire paradise hotel! det gillas starkt. Synd att avsnitten är så korta bara. Man kan ju inte annat än att älska Jackie! gillar också Cimon starkt på nått sätt, hoppas någon av dom vinner skiten!


nobody said it was easy,

Nyss hemkommen från en rolig helg, eller ja, lördag och söndagförmiddag dårå. Fast idag har jag inte mått så bra direkt, men men! det får funka. Igår vare iaf kul, Julbord på Mårten Trotzig och det var väl sådär. Kanske inte det bästa kanske, haha. Sen gick vi vidare till ett fik och sen till nån pub, var väl hemma runt halv ett tiden i nacka.
Så vi sov där och så, sen har jag hängt runt på forum nacka hela dagen typ, helt okej. Köpte lite things igen.. haha.
Funderar på om jag ska se nån skräckfilm, eller kanske en beck film? vet faktiskt inte vad jag vill se. Kanske sex and the city filmen igen? haha, vi får se var det blir.


just like that

Efter ca 1 timmes fix så är jag klar, blev faktiskt nöjd för en gångs skull. Även fast jag ser som jag nästan alltid gör dårå. Men iaf. Kl 3 drar jag härifrån och vi får se om jag kommer uppdatera nått mer idag, tvivlar starkt på det. Stanna inte uppe och vänta! ;)




haha, lagom söt.


God morgon alla glada.

Usch, jag är så sjuk trött så det är inte sant, somnade vid typ halv fyra inatt fan. Såååå.. ni fattar.
Ikväll ska jag iaf på julbord och det ska ju bli kul, typ. Haha, känns som om det här blir ett kort inlägg.
Hur som helst, ska försöka få i mig nån mat, sen så ska jag börja fixa mig, måste klä på mig nånting också.
Packa lite grann och sådant, om tre timmar ska jag va klar. haha, hjälp?!
Men det går nog! försöker blogga innan jag åker. Så vi hörs väl.


When love takes over,

I miss every kiss, I miss every touch. I miss the way you held me, and protected me.
I wish I could press the repeat button, and feel the same way again.
You made me feel special, in an obvious way.
It's a shame it went so fast, and that I'll never see you again, but I really hope that you still have thoughts about me. I'm not even sure, that you remember me by now, after all, It's been a while.
I wish I could re-live that day, that day I'll never forget.
Thank you for being so wonderful, and I will always have you in my mind.
Nameless boy,

Not so shy girl.

2009.10.03.

<3

Fredag! wiiie!

Haha,yay för bra uppdatering igen! idag har jag varit upptagen hela dagen fan, eller jag har iallafall inte varit hemma nått knappt. Gick upp vid ett, relativt tidigt för att vara mig en "ledig" dag. Såååå jag satte igång och fixade mig lite grann, och sånt. Sen åkte jag med pappa till nynäs, vi handlade mat och shit på coop sen så var vi hemma hos min farmor, var och köpte en ny tv till henne och så installerade "vi" den, haha men jag var faktiskt med på ett hörn sådär, när de behövde hjälp med engelskan tyyyyp.
Efter det blev det ett stopp i ösmo och vi köpte lite thaimat! nu har jag typ städat av lite häääur, behövdes faktiskt. Tänt lite ljus och sådant, ska dammsuga efter att jag skrivit det här inlägget också.

Imorgon ska jag faktiskt på julbord i gamla stan med moster och morbror och Johan och Tove, haha, det ska väl bli kul, en ursäkt till att klä upp sig lite. Mer än vanligt (; Sååååatteh jag ska väl försöka rota lite i garderoben och se om jag hittar någonting passande. Funderar på min svarta klänning från Rare Fashion som jag inte använt ännu. Vore ju passande att använda den, men den är lite kliig liksom, haha, så jag vet inte om jag kommer stå ut med den riktigt.

Hur som helst så blir det hemmakväll för mig idag, ska ju ut och "röja" imorrn lite grann iaf, röja kan jag ju inte påstå kanske men nått händer ju iaf. Har köpt lite filmer och sådant så jag kommer sitta bänkad antagligen.
Laddar upp lite bilder!





senaste nummret av brittiska ELLE kommer jag förhoppningsvis ha tid för att läsa ikväll, ska ju fixa med ansiktsmask och allt sånt shiiiiet också. Stress?!

Samlad.. eller bruten?

Planen är att jag ska hinna göra ett glas oboy och mackor och sedan sätta mig och titta på NCIS innan jag gör ett litet försök på att sova. Brukar sluta med att jag blir helt stirrig och sedan hamnar jag vid datorn eller blir kvällssmsnörd, mer än vanligt alltså, och det är ju rätt svårt att somna när man är mitt uppe i ett "viktigt" samtal om allt och inget? eller hur? haha. Anywaaayz, Nu har jag ju sovit bra två nätter hemma hos min moster. Så det kanske räcker för ett tag. haha (;
Jag är "ledig" imorgon med, det bara blev så. Känner mig fortfarande lite smått ruggig sådär, förkylningen sitter än. Har fått en till kallelse till sös för vaccinering för säsongsinfluensan, men det kanske var den jag hade? haha who knows. Känns iaf lite smått onödigt efter de två svininfluensasprutorna. Det blir mkt sjukhus nu ett tag, men fan, jag har saknat det! det är kul när någon bryr sig på de sättet de gör där liksom.
Klockan tickar.. snart börjar ncis, och jag har inte stoppat in mackorna i brödrosten än. Haha! vilka jävla problem jag har.



hetthetthett. R.Pattz (;

you and me could write a bad romance,

Priset för mest uppdaterade blogg går ju sjääälvklart till mig, eller hur? haha, det håller vi alllaaaa med om.
Hur som helst, ska försöka "ta mig i kragen" och komma igång med uppdateringarna igen. Men varken orken eller lusten finns där. Är det det här som kallas för bloggtorka? kanske det.. aldrig varit med om det förut faktiskt.
Jag brukar vara rätt bra på att skriva saker om mig själv och hela tiden vara kreativ i mitt skrivande, men på sistonde har det bara inte klickat helt.
Hur som helst, tillbaka till nutid kanske? Igår vad jag på BUP på sös.. barn och ungdoms psyk, och hur kändes det? det kändes faktiskt fett bra för att vara ärlig och jag och Eva-Britt klickade direkt, det känns okej att dela mitt helvete med henne på något sätt. Det var rätt skumt hur mkt jag inte behövde säga, dom fattade (det var en sjuksköterska med också) direkt. Dom såg sambanden utan att jag behövde säga något.
Jag vet inte hur mkt jag kan säga såhär öppet, egentligen bryr jag mig inte så mkt, jag är rätt öppen med mina och min familjsproblem. Det är ingen idé att ljuga om det. Men lite.. respekt kanske man kan ha.
Anyway, det blir nog bra det här. Ska tillbaka till Eva nästa vecka på onsdag igen, och onsdagen veckan efter det. Nästa vecka blir det två sös besök för jag ska på aferes på fredag.
Det blev lite shopping efter besöket så jag slänger upp en bild, nu blire paradise hotel!


-

Just nu är det 1 dag och 19 timmar sedan jag uppdaterade sist, yaaaaay meeee. Idag har jag typ sovit, dampat, osv, det vanliga liksom. Sov as dåligt eftersom min hosta halvt dödar mig, det gör fett ont liksom. Men aja.
Nu har jag iaf packat och shit för jag ska hem till min moster senare, imorrn ska jag ju till bup så hon ska följa. Lite smått nervös faktiskt, om jag ska vara ärlig. Men det ska nog gå. Får se om vi gör något efter det!
Hemskt ledsen för den sjukt dåliga uppdateringen men jag har bara sovit bort de senaste dagarna, men jag börjar må lite bättre nu. Mest täppt i näsan och hosta nu typ. Meeeen det ordnar väl siiig.
BTW så bakade jag lussebullar med mamma igår, eller jag var bara med och bakade dom typ i slutet men iaf, de blev faktiskt rätt lyckade och det var faktiskt kul att göra något lite "tillsammans" sådär. Händer inte ofta här ;)



RSS 2.0