I thought I was a fool for no one, but baby Im a fool for you,

YEEEES! Min biljett till MUSE på Hovet den 24 Oktober är beställd!
Sittplats på A9, kommer gå själv men whatever, vad gör man inte! caaaaant wait!




I <3 MUSE

Mina "sommarlåtar"!

Varje sommar har ju sina sommarplågor som spelas om och om på radion, men man väljer ju själv vilka låtar som spelas i sin ipod/mobil/mp3, eller hur? förra sommaren spelade jag mkt katy perry, osv osv.
Men i år då? I'll show you.

Retur the favor - Keri Hilson
Supermassive Black Hole - Muse
Lass Mich Frei - LaFee
You Spin Me Round (Like A Record) - Dope
Sugar feat. Wynter - Flo Rida
Blade - Ali Payami vs. Auguagen & Warp Brothers
Should've Said No - Taylor Swift
Ur So Gay - Katy Perry
Crank It Up - Ashley Tisdale
Fuck You - Lily Allen
Eiskalter Engel - LaFee
Bring Me To Life - Evanescence
Day N Nite - Kid Curdi vs Crookers
Silly Boy - Rihanna feat. Lady GaGa
Welcome To The Club - Mainian
Irgendwas Bleibt - Silbermod
Richman - 3OH!3

Och massa massa mer...

gib mir...

Nu är jag hemma igen, eller hemma och hemma men jag är iaf ute på det såkallade "landstället" muskö alltså. yesyes.
Och nej, jag valde det verkligen inte själv. Men wtf, jag står ut. Förut badade jag, typ 16 grader, så sjukt kallt men när man väl kommit i (som tog sisådär fem minuter) så var det rätt okej. faktiskt.
Har "jobbat" lite på solbrännan också men det går sådär, jag har inte riktigt tålamodet att ligga still så länge, men sen kom jag på att ma kunde ha iPoden och då gick det bättre. jag fortsätter uttråka er med mitt tråkiga liv men någon valde ju att läsa det också liksom. haha.

Har haft en såkallad "weekend" i sthlm från mån-ons, det var därför jag inte bloggade något och jag ursäktar om någon saknat mig (really doubt that) men whatever. Shoppade mest, skor från deichmann, väska från friis och massa kläder från olika place. Passade även på att klippa mig. Igår åkte vi båt också, haha, det var kul, mycket svalare på sjön liksom så det var passade. Vi bodde på nått ställe på sturplan och det var najs, fint och sådant, men jävligt hårda sängar, haha, alltid finns det nått att klaga på!

Helt ärligt så finns det knappt något att göra, jag har ingen kamerasladd, så jag kan inte flytta bilder till datan och sedan redigera dem. Nejnej. Det är för varmt ute. eller ja, enligt termometern så är det varmare här jag sitter nu men vafan. Det är varmt ändå. Istället för att vara så jävla tråkig så ska jag kolla runt lite bloggar och sedan kanske jag uppdaterar med lite musiktips!


Hemma!

Näääääääästan besöksrekord igår, najs!

Är hemma nu äntligen, dunkar musik och ja, läser bloggar as usual. Tänk vad mkt musik kan göra, ändra ens humör, göra en glad, arg, ledsen. osv osv. Just nu lyssnar jag på 3OH!3 och då blir man ju mest glad, hah, men även lite nostalgi eftersom jag såg de live när de var här i sverige de 22 Februari.
Från ett ämne till ett annat, hur många bloggar följer ni? jag följer rätt många, dels mina vänners och olika bekanta, så kul om man liksom bor i samma håla att hålla koll på vad andra gör liksom. Sen läser jag även de större bloggarna, som Kissies, blondinbellas, Gaybloggen (amir är fan bäst ju!), Paow och Dessies, Kenzas, Mini, LILY, Rahlenfeldt.
Hah, rätt många alltså. Läser även fler då och då, men dessa är de enda jag följer varje dag! Kenzas har jag läst längst tror jag, sens feb 08. haha, som om det spelar nån roll men iaf.

Läste förresten på de Tyska LaFee forumet att en liten artikel om Lafee hade skrivits i Slovakiens motsvarighet till Bravo, eller deras Bravo kan man ju också säga. Bravo är alltså en tysk musik tidning som finns på alla möjliga olika språk. Österrike, slovakien, tyskland, osvosv. JAG tycker iaf att detta är as bra att lafee skrivs om lite då och då världen över! en bra början eller hur? nog för att tyskarna blir pissed som såklart vill ha bandet för sig själv, men haha. Så är det.
Efter sommaren ska jag satsa mer på den svenska officiella sidan och se till att promota henne lite här, ¨ska även prata lite med manegementet och EMI (skivbolaget) om lite saker. Ingenting jag säger här såklart.
Jag är så stolt över Christina och de andra! haha. Ring Frei touren var ju riktigt lyckad och både röst och musik var perfekt. Tre år har jag varit ett fan av LaFee, rätt coolt va?

Likadant med Tokio Hotel, för ett år sen vid den här tiden var jag i Paris, den 21 Juni såg jag dem live på Parc Des Princes, deras största konsert hittills. Med enkla ord är den helt perfekt. otrolig. Ca 45.000 pers var sammlade på openairen för att se de framgångsrika bandet från den lilla staden magdeburg. Det är helt sjukt att det gått ett år sen Paris resan redan. det känns som om dte var ett halvår sen.
21/6 - 2008
Oförglömligt.


midsommar..

Det regnar ju ite iaf, positivt såklart. Men det är ju ändå inte så fint väder, (bara för att jag skrev det kom solen)
Och nu försvann den. Mitt n har damp btw, måste trycka jätte hårt, drygt.
Stora problem jag har eller hur? haha.
Pappa har typ varit uppe ca tre gånger innan klockan ens hunnit slå åtta, ochja jag vet att den är typ nio nu men iaf.
Så det var ju liksom bara att gå upp efter ett tag. hah.
Igår var jag ute med alla andra här, träffade en tjej som har as snäll så vi hängde ett tag, pratade om lite allt möjligt och såntdär.
Ikväll blir det midsommarfirande och det blir iaf lite roligare om man har någon man kan prata med, så ehm ja. det blir nog bra det här.

Faaan vad tråkig jag är.

take this heart..

Igår så kråglade ju blogg.se hela dagen och jag kollade inte ordetligt på framsidan så jag fattade inte det förens jag försökt och skrivit om samma långa inlägg ca tre gånger. Duktigt, stabilt, bra Signe.
Hur som helst gjorde jag inte så värst mycket igår, beställde Dust It puder från Bangerhead.se, de hade extrapris, två st för 199. Najs. Upptäckte att mitt var slut igår morse.
Fyfaaan vad intressant, eller hur?
Två av Tokio Hotels nya låtar har läckt ut, allt Bill sa om "reset, leave everything behind, start something new" stämde verkligen, det är nytt sound, men det behåller även den gamla "tokio hotel-charmen" Väldigt bra var det iaf och jag längtar med spänning på det nya albumet från killarna!

Just nu, sitter jag ute i familjens husvagn ute på Muskö, en lite "intresseförening" som alla här kallar det. Åsvik heter det.
Det regnar jävligt mkt och jag sitter inne och kollar på "vi hade iaf tur med vädret, Igen" Stämmer ju inte riktigt.. haha.
Gubbarna och pappa ska åka och fixa ris till midsommarstången så jag blir lämnad ensam, haha, det gör ärligt inget faktiskt. Rätt mysigt att sitta här mitt ute i ingenstans och bara vara. Hoppas det iaf kan sluta regna till imorgon, det skulle ju kanske bli lite sol.. men det tror jag inte på riktigt.

Nu ska jag kolla om det finns nån mat och kolla klart på filmen! bloggar kanske senare, lär ju inte ha nått annat att göra.


nimm meine hand..

Dagen började klockan halv åtta, eftersom jag skulle ner och säga hejdå till Tina, efter mkt om och men kom jag iaf upp, haha, hemma hos henne satt vi och prata och dampade lite som vanligt.
När hon skulle åka så drog jag och efter det så gick jag och la mig och sov till 20 i två. duktigt va`?
Nu sitter jag och tittar på top model, äter piggelin och lyssnar på musik. Mamma sitter ute i solen men jag tyckte det var för kallt så jag sitter inne med en filt ist. haha.

Totalt övärt inlägg. yes yes.

Acting Out

Up above the surface I was just a perfect child
But underneath it all I was craving to be wild
Don't you judge by cover, it's so far from what you see
I'm losin' all my patience wating on you to believe

I'm suffoacting, I can't breathe


Let me out of this cage, I'm not gonna hold back
I'm gonna break these chains I'm taking control now
Gonna give you something to talk about
It's another side of me, I'm acting out
Set me free I'm ready to show you this is what i need
It's time to get dirty, I'm gonna show what I'm talking about
It's another side of me
I'm acting out

Ashley Tisdale - Acting Out
(new album 'Guilty Plesure')





 


Som gammalt Ashley T fan så kände jag mig tvungen att lyssna igenom hennes album. Och jag kan inte säga mer än att det är as bra, att hon kör sitt eget race och äntligen kommit bort från "disney" stämpeln.

hot mess. yeah.

Tekniskt sätt har jag varit vaken sen 05.45, och ja, det börjar ju liksom kännas lite grann. Och det värsta är att jag måste upp runt sju imorgon igen, liksom jag har inte fått sova på hela sommarlovet hittills! haha, men iaf. Jag ska iaf ner och säga hejdå till Tina imorgon innan hon åker, ska kolla med alice sen om hon ska med också.
Riktigt riktigt tråkigt att du åker, eller, ja, kul såklart att du får åka dit, vet ju att du längtat! Kommer sakna dig min lilla Tinis! <3

Huuuur som helst, var ju uppe as tidigt som jag nämde över, skulle till sjukhuset på min behandling. Gick as fort och det pep bara några gånger, haha, bara för att min arm ryckte till nåra gånger för att den fick damp av att vara så still eller något, haha, aldrig hänt annars. Brukar ju va rätt duktig på att ligga still liksom. Men iaf, sen åkte vi därifrån runt halv tio, så vi va hemma runt halv elva, och då var det bara att vänta på tina och sedan dra ner till nynäs.
Tina skulle köpa blekning och silvershampoo eller hur det nu var, jag köpte en långklänning och en blus från rean på lindex! haha, det ni, klänningen kostade 149 och blusen 79,50. Fynd är vad jag kallar det!
Köpte lite smink också, bland annat den där gula maskaran (haha asså förpackingen är gul, innehållet svart) från Maybeline, ska se om den är bra. Har ju annars rätt långa och fina fransar men jag brukar försöka att göra dem så långa och sådant det bara går, såklart inte "spindelben" aktigt men ni fattar. Me like lashes! my thing liksom.
Sen var vi hemma hos Tina ett tag, när vi kommit hem alltså (nehe?) då kom Alice med bullar och sånt som hennes mamma bakat, najs! Eftersom Tina och hennes familj åker till Thailand imorgon så var det full gång med packning och vägning och allt sådant, jag vek om alla Tinas kläder. haha, bara för att vara delaktig på ett hörn liksom.
Vi tittade på Tyra show och sen gick Alice och spelade sims i Tinas rum, jag och tina satt kvar och titta på top model efter att tyra show var slut.
Sen efter det så drog jag hem, Mamma och pappa skulle tydligen till nynäs så jag hängde med igen. Idag har jag totalt åkt runt ösmorondellen 6 gånger. Rekord för min del. Mamma skulle fixa en sak på banken och sen drog vi till kicks och jag köpte en "suddborste" till sminket. hade ingen bra innan så jag passade ¨på när mamma betalade.

JAG SÅG SOLEN IDAG! snacka om ryck jag fick, satt och log som en idiot i baksätet medans jag lyssnade på lite trevlig Dope musik. hah, ska kanske bli fint väder imorgon! hoppas på det.

peace.


Gib mir kleines besser sicherheit...




Irgendwas Bleibt - Silbermond

Älskar verkligen den där låten! den blev min "rese" låt på Köln/Cologne resan. Hade hört den ett par gånger innan vi åkte och sen så spelades den på radion när vi stod och väntade på färjan.
Texten är sjukt vacker. Förresten så spelade dem på Palladium samma dag som LaFee spelade på E werk, där jag var alltså. Så, eftersom Palladium och E-Werk ligger nära varandra så blev det lite "fans against fans" haha, men iaf.
Silbermond är ett band som ligger nära hjärtat. Ett tips!

"vi hade iaf tur med vädret"

Nej. inte ens det hade vi idag. haha.

Hur som helst, var på Hasselbacken på djurgården idag för att fira min kusin som tagit sin examen, han är nu utbildad ingengör, congratz! ´det var trevligt men jag pallade inte vara så aktiv, haha alltså jag hade så ont i huvudet så ja, ni fattar.
Men det var väl kul, fick pengar av pappa också, de ska förhoppningsvis brännas imorrn med tina. eller nått.
Ska ju till sjukhuset imorgon, hejhej sös, ska upp 05.45 och det känns inte så lockande. När jag liksom vet att huvudvärken mååååste bero på att jag sover för lite, eller för dåligt. Men men, på onsdag kanske jag får sova.
Känner mig väldigt kortfattad nu så förvänta er inte mkt mer av mig!

Lägger nog upp lite låtar och sånt kul som vanligt. peace.

21 Juni 2008, Parc Des Princes, Paris, Frankrike



Eftersom det nästa vecka är den 21 Juni, så tänkte jag berätta varför just den dagen stannade så djup i mitt hjärta.
Dagen var fylld av lycka, oro, tårar, skrik, sjungande, Tokio Hotel..

De som känner mig bäst, och längst dårå, vet väl att jag är och varit ett Tokio Hotel fan, ett fan som inte lät sveriges gränser stoppa mig direkt. Den 21 Juni 2008 var jag på plats i Paris med min morbror för att se dem för andra gången, på den stora arenan, Parc Des Princes.

Vi hade sittplatser, kategeri ett, alltså väldigt nära scenen, såg as bra men arenan var ju så stor så man såg inte så bra ända, men tur att de stora skärmarna fanns. Förbandet, BP ZOOM (och föresten tackar jag enormt mycket till de som valde in dem som förband, utan dem hade jag aldrig upptäckt bpz musik) hur som helst, bp zoom spelade sina låtar och de var as bra, otroliga, men såklart kunde ju knappt någon i publiken vara speciellt engagerade i vad som hände på scenen då. Vi ville ju liksom se TH.. haha.
Hur som helst, TH började spela, och jag har en video på hur min (och säkert många andras) reaktion var då. Lägger in den i slutet av denna lilla "berättelse" Konserten drogs igång med Ich Brech Aus, som förövrigt är väldigt grym live.
Efter det tog ungefär mitt minne slut på ordningen, haha, vet att jag dog lite smått under geh och 1000 Meere eftersom de låtarna alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärta. Durch den monsun var också riktigt otrolig live, som alltid, känslan när alla i hela publiken tar i på andra refrängen är fan helt otrolig, så jävla bra alltså.
Reden, Schwartz och Übers ende der welt vet jag också var väldigt bra.
Killarna är verkligen duktiga, och det säger jag inte bara för att jag är ett fan av dem, HAR ni en gång sett de LIVE så kan man fan inte förneka att killarna är duktiga och proffesionella. De KAN de dem gör och har publiken i sin hand.
Bill har en scennärvaro som vissa av dagens artister bara kan drömma om att få.
De sista låtarna, Vergessene Kinder, Rette Mich, An Deiner Seite (ich bin da) var de finaste, bästaste och underbaraste delen av hela konserten, på slutet av an deiner seite så sköts stora fyverkerier upp i luften och jag kommer ihåg hur shockad jag blev, böjde mig ner och tog i allt jag hade och skrek, tanten framför mig vände sig om och ba "wtf?" haha.
Tänk vad några killar från en litet stad i tyskland kan ge en asså, tänk hur mkt de har hjälp mig upp, hjälpt mig på traven, hjälpt mig bli den jag är idag. Jag hade inte klarat det utan dem. Jag är glad att de finns i mitt liv, annars vet jag inte vad jag skulle ta mig till.

4/11 - 2007 Grugahalle, Essen, Germany
21/6 - 2008 Parc Des Princes, Paris, France

Schrei! (inte min video)



Min video, jag vet att bilden är kass men haha, whatever. och mitt jävla skrik.
Intro, ich brech aus



Min video, an deiner seite, den här är verkligen värd att titta på! låten är verkligen, wow och fyverkerierna.


Liiiite bilder!




Kan inte vänta tills jag får uppleva det igen! tack killar!

Like record baby,



rikitigt jävla bra!

addicted for life

Var som sagt i nynäs idag eftersom jag skulle köpa strumpbyxor till imorgon, köpte lite annat smått också!



allt från lindex!



trosor från pieces, tosino.

köpte en väska också men den får ni se nån annan gång. typ,

Starstruck - Lady GaGa Ft. Space Cowboy & Flo Rida


maybe there's a reason,

Vaknade vid 11, eftersom jag satt klockan på det, ville liksom inte sova bort hela dagen. Idag måste jag till nynäs och förhoppningsvis ska mamma sjutsa mig, mååååste ha strumpbyxor till klänning imorgon, min kusin har typ gjort klart sin utbildning så vi ska väl typ "fira" honom or something like that, haha. Såååå thats the plan för idag.
Min mobil dör snart btw, kommer nog låta den va död ett tag, så nu vet ni varför ni inte kommer få tag på mig sen.
Detta kommer nog bli ett kort inlägg men whatever! hah, finns knappt nått att skriva om iaf.
Men idag regnar det inte iaf! well, inte än. Fraaaaamsteg!

How can you see into my eyes like open doors
Leading you down into my core
Where I've become so numb
Without a soul
My spirit's sleeping somewhere cold
Until you find it there and lead it back home

(Wake me up) Wake me up inside
(I can't wake up) Wake me up inside
(Save me) Call my name and save me from the dark
(Wake me up) Bid my blood to run
(I can't wake up) Before I come undone
(Save me) Save me from the nothing I've become

bring me to life - evanescene


Lily Allen - Fuck You



Ibland finns det bara låtar som kan beskriva hur man känner. haha, whatever.

OMG!

vafan, skit i förra depp inlägget.
Sommarlov, = frihet, ingen press, förhoppningsvis inte lika mkt depp, åsvik, uppe hela nätterna, tälta, bada, as bra musik och de bästa vännerna.

JAG ÄR FRI FRÅN HELVETET!

road to happiness

Jaha. nu har det jävla sommarlovet börjat då, hur känns det? förjävligt. Eller ja, det kommer bli ett rent helvete att inte träffa klassen på så länge osv. Men men, besides that så är det rätt skönt, brukar ju allllllltid va seeeegt de första dagarna (iaf för mig) så man borde ju inte förvänta sig så mkt mer än det. Kvällens planer är absolut inga alls, igen, och igen och igen, känns fan som om det aldrig händer nått. Samma om och om igen.
Hahaha, jag har fått fucking sommarlov och här sitter jag och klagar när jag längtat efter det sen jag började sjuan. Men det är lite skumt.
Hur som helst, kan ju berätta lite om gårdagen.
Vaknade vid åtta, duschade och fixade mig, drog till tina vid nio eftersom vi skulle "förfesta" hemma hos henne, and so we did, vi dunkade musik frå 09.06 till 12.20! haha. Kul hade vi and thats what matters.
Vid 20 över tolv kom alice, som btw hade väääärldens finaste klänning. usch så fin hon va. Så då gick (!) vi ner till kyrkan, alla hade klackar så alice och tina tog av sig sina, för att sen ta av dem när de kommit närmre kyrkan, men jag skulle promt ha mina kvar. Haha, och jag kan stolt säga att jag inte tog av dem en sekund innan vi va hemma hos tina igen efter allt! Men iaf. Vid kyrkan träffade vi Miisa och Fredrik, så vi hängde med dom ett tag, sen gick vi för att leta efter Dylan, för vi skulle ge osten till honom. Haha, så jag och alice gav den, och det blev lite kramar och sånt.
Han fick as mkt saker eftersom han slutade, haha, sjuuuukt mkt. Sen så letade vi upp lite andra från vår klass och sådant. Sen gav jag blommorna till Maria och Dylan. Efter det så skulle vi gå in i kyrkan dårå, och ja, jag hörde inte ett enda skit av vad rektorn sa för att ljudet var så konstigt där vi satt, sen sjöng nåra och sen så blev det betygsutdelning till åttorna. Sen fick vi gå, vår klass fick typ gå ut först, det var lite pinsamt. För alla råglodde ju då liksom.
Utanför var dte dags att säga hejdå till alla, Fast jag kramade bara fredrik, miisa och maria och dylan. Började gråta när jag kramade hejdå till dylan, hahah, lyckat. Men det är faktiskt sorgligt.
Men men, Dels jobbig dag, dels kul dag.



Mjau. min klänning va fin.



Jag, alice, tina.

Sawn together but so broken up inside,

Skolan idag var as bra, hade sovmorgon till 9.30 sen bild, lunch, städa skåpen och sen svenska, som btw var ett perfekt avslut på 7:an. Not saying why though.. haha.
Men hur som helst, efter frågegrejen på svenskan fick vi sluta, och då va klockan liksom halv ett så det vart en lagom kort dag. haha! Så efter det gick vi hem (nehe?) och sen drog jag till nynäs vid fyra, köpte blommor till mina lärare och värmeskydd till håret, ansiktsmask och läppstift. Sen ville pappa dra med oss till "nya" coop så då åkte vi dit, astråkig affär och jag tycker hela "layouten" på placet var allmänt förvirrande, men dte kanske blir bättre när de är klara med allt.
Där köpte jag nått tandblekningsmedel och deo, intressant or what?
Imorgon är det skolavslutning och I cant waaaait!

Nu: Av med sminket, på med ansiktsmask, fixa naglar, osv osv osv..

Klassens dag @ Grindsjön

Dagen var jävligt lyckad! ett bra avslut på terminen och alla hade roligt vad jag fattade iaf, hoppas det iaf.
Jag, alice och tina spelade kubb med maria och dylan, max och de andra. Gick inte så jääääätte bra för oss men men. Sen åt vi och då badade några, haha, fattar inte hur de kunde, det var typ 14 grader i bara luften då. Shiiet vad kallt det borde varit. Vi umgicks mest, pratade, killarna spelade fotboll och tjejerna glodde på typ. haha.
Låter kul eller hur?
Men det var kul, en lyckad dag trots vädret som inte var så kul som det kunde varit, jag frös asset av mig innan vi skulle åka hem men men. haha.
Hände inte så mkt mer, har varit hemma och städat av lite, fått mitt armband från Cocoo och det är verkligen skit snyggt!
Kommer passa bra till min annars så sockersöta klänning, planen var ju somsagt att jag skulle ha det på skolavslutningen.

Lite bilder från dagen!



Theresé, jag, Alice, Tina



Dylan och tjejerna.



Killarna underhöll sig med fotboll



peace out.


Schnygga armband!

riktigt snygga armband som kommer va mina till skolavslutningen ;)


Things happen by a reason

Jag gillar verkligen inte den här dagen. Hade jätte svårt att komma upp, kunde inte andas genom näsan som vanligt, undra om det är pollen? hur som helst så hjälper inte vanlig nässpray. Det är rätt jobbigt, men men.
I skolan hade vi typ klassråd först, som vanligt på måndagar, sen hade vi block och då läste jag, och alice och tina flummade loss vid deras bord. Sen kom Dylan och sa att han skulle berätta en sak, att han skulle sluta. Fyfan, det är jätte sorgligt! eftersom han gjorde sin utbildning i Milano så räckte inte hans poäng i svenska saker. Eller något sådant, så ja, han ska helt enkelt sluta, börja plugga igen och aldrig komma tillbaka, haha, here I go again with the tears. Jag och alice satt där helt tårögda när han berättade det. Och som tina sa; det gäller helt enkelt att inte ha så mkt smink på torsdag.
Björn kommer ju gå i pension så vi kommer få nån annan i matte och no, Bo kommer sluta och vi kommer få Maria Böök instead. väldigt mkt förändringar nu. Och liksom vem är bättre engelskalärare än Dylan? noone.
Btw så fick jag tillbaka mitt tyska prov och Bo sa att det var ett starkt VG. roooooligt. typ det ända positva med den här dagen.



feel the difference

Gick upp vid typ kvart över tolv, efter att ha smsat lite med alice och bestämt oss för att göra nått. Så jag klädde på mig och sminkade mig och sånt. Sen gick jag ner till tina, vi provgick lite i våra avslutningsskor och jag kan ju säga att vissa behövde mer övning än andra. hahaha, nej nu var jag elakt. sry tina!
Men hur som helst, vi va hemma hos tina ett tag för alice skulle kolla på en klänning, sen gick vi till mig då jag agerade stylist till alice, haha, eller ja, nästan. Hon lånade iaf en klänning av mig. Sen typ gick vi hem till tina igen och kastade vatten ballonger på varandra, alice dränkte mig och tina med massa vatten och en söt igelkott kom fram och hälsade. Fett söt den va asså. Sen gjorde vi inte så mkt mer, jag gick till gymet och tina hänkade, kändes rätt skönt att röra på sig lite. haha.

Igår var jag med tina på kvällen, var hemma hos hennes pappas syrra och åt, sen så gick vi hem till mig och tina lånade ett par skor. Sen gick vi runt lite och sen gick vi hem till henne, då vi av misstag råkade sätta på deras larm, fyfan vad rädd jag blev. Gick hem vid typ halv elva och så somnade jag nästan direkt, jag va as trött igår. haha. dont know why.
Imorgon äre måndag och det känns väl sådär, lite sorgligt eftersom det är sista veckan, men samtidigt är det också jävligt härligt att det är avslutningsveckan. På tisdag är det klassens dag och då ska vi till grindsjön, det blir väl kul. haha, hoppas det iaf.

LaFee live in Köln



Vems flagga? :D:D
Miiiiiiiiiiiiiiiiiiin!

Scream



riktigt riktigt bra låt.

voices in my head, tell me they know best

zac efron - scream

Ibland verkligen hatar jag lördagar. Speciellt då när pappa inte kan låta bli att ha radion på högsta volym när han inte ens sitter och lyssnar. Men aja. Tillslut gav jag upp i försöken att försöka somna om (haha) och tittade på Miami Ink istället, det var ett avsnitt jag redan sätt och då var det ju inte så kul, men jag tittade ändå. Ikväll är det väl LA ink om jag minns rätt? eller? får kolla upp det. Kat von D är ju as grym, förra veckan slog hon ju rekord i att göra 400 tatueringar på ett dygn!
Inte liiiiite coolt. haha.
Just nu typ hatar jag den här dagen, dels för att inget, absolut inget händer, jag har typ inte hört av tina och alice på ett helt dygn och det gör mig nervös. Men hur som helst, var med mamma till konsum förut, eftersom pappa är ute på åsvik så får vi fixa mat själva, planen var att vi skulle köpa sallad men de hade ingen sallad så vi köpte taco istället, och som tur är så slipper jag laga, Men jag brukar ju hjälpa till ändå ibland. Sen köpte vi jordgubbar och glass också. roligt va?
Laddade äntligen min iPod som varit strömlös i typ två dagar nu, passade på att ladda hem lite musik också. Lagligt från cdon, snabbt och enkelt, haha.

Nu ska jag nog gå och duscha och sedan fixa naglarna tror jag, peace.

Nostalgi




4/11 - 2007 Tokio Hotel live @ Grugahalle, Essen In Germany. Zimmer 483 Tour. ett minne som aldrig försvinner.

you make it so hard to believe

Usch vad svårt det var att komma upp i morse, låg där och verkligen vägrade ett tag, men som tur är så finns det ju något som gör att man kommer iväg till slut, mina underbara klasskompisar. haha.
Hade hemkunskap där jag och Theresé städade, vi fick göra mer en alla andra men det gick relativt bra ändå.
Lite mkt tallrikar överallt bara! haha, sen fick vi glass också. Med nån chocklad sås som Max typ hade gjort.
Sen hade vi svenska, då vi kollade klart på "Stand By Me" den var helt okej, lite halvtråkig och man fattade inte riktigt vad de ville ha fram i filmen liksom. Sen hade vi lunch och efter det SO då vi kollade klart på Ice Age 2, haha, töntarna i 7B ofc.
Sist hade vi mentortid och då skulle vi "tillbakablicka" lite på hur 7:an varit, minnen och sånt, det första jag tänkte på var sågen, hur kul det var och det var ju verkligen då man lärde känna alla. Fast sen kom jag på att det har funnits så mycket annat kul som har hänt, men tillslut skrev jag "att träffa alla nya människor" för att ja, det är ju tack vare dem man klarar av dagen liksom.
Försöker få med mamma till konsum för jag vill ha godis, men ja det går inte så bra direkt, haha. Men vi får se.
Pappa typ jobbar och jag är allmänt uttråkad som vanligt, har skrivit lite på ett word dokument men det blev inge bra, får se om jag fortsätter med det.
Nu ska jag kolla på the tyra banks show och dryga mig. peace.


can't breathe

Somebody needs you
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you it's lonely
Somebody hopes that one day you will see
That somebody's me
That somebody's me


<3

Enrique Iglesias - Somebody's Me

Dagen!

Förutom att hela dagen typ söööööög rätt enormt så är jag ändå glad för att jag lyckades hitta min skolavslutningsoutfit idag, är sjukt lycklig över mina skor som är så snygga att jag inte kan sluta titta på dom.
Skolan idag var as dryyyg, som om torsdagar kunde vara något annat. Började med tyska, då vi "gjorde" några uppgifter, gjorde bara en av dem för alla pratade så mkt! haha, som vanligt alltså. Sen hade vi NO, då skulle vi ut och leta löv, olika träd skulle vi hitta, med hjälp av nån jävla växtbok så skulle hur som helst jag och Tina ut på växt jakt. haha, det gick rätt bra för oss, med tinas taktik; ta lite av allt du ser. Fick typ 10 poäng iaf. Hahah, kalle hade plockat värsta syrerner och frågade om han skulle ta en maskros, hans grupp ba: NEJ KALLE VI SKA INTE HA NÅN JÄVLA MASKROS! det var fett kul.
Efter det hade vi svenska, kollade på nån film som hette "Stand By Me" den verkar rätt okej, vill iaf se hur den slutar.
Sen vare lunch, efter det var det engelska och jag höll på att dö som vanligt, hatar verkligen att prata, speciellt på ett annat språk. INTE kul, även om engelska är ett språk som jag behärskar så ja, liksom.
Efter engelskan hade vi matte och det var as tråkigt, gjorde fem tal på diagnosen iaf, sen vare block och då satt jag mest och glodde och pratade med Moa.
Låter intressant eller hur?

OM EN VECKA HAR JAG SOMMARLOV! ååååååh. ge mig den 11, ge mig total frihet. omg vad jag längtar, haha!
Det känns så sjukt samtidigt, jag trodde liksom aldrig att det skulle gå såhär fort, jag har liksom precis lärt mig att säga att jag går i sjuan istället för sexan och nu måste jag säga åttan istället. Det kan inte ha gått ett år med 7B redan, underbara, underbara klass. Lektionerna med er har alltid varit förgyllda, även de mest jobbiga dagarna mitt i terminerna har ni fått mig skratta, jag älskar er, <3 7B is the shiiiiet.

Var i Haninge centrum idag på jakt efter avslutningsoutfit som sagt, kutade runt hela gina men nej, det fanns inget där, sen gick jag till HM men nej, inget där heller. Gick förbi Vero Moda och såg en fin blå klänning i fönstret, gick in och kollade och såg att den fanns i rosa, av ren vana tog jag förstås M, eftersom det är den storlek jag har.
Den var fin och så, men jag kunde inte riktigt bestämma mig, så jag gick till Bik Bok, inget där heller, Gina igen.
Sen gick jag till baka till Vera och prövade den rosa klänningen i en storlek S, det vart as bra! 359 kr kostade den!
Köpte ett par as grymma klackar från Dinsko, eftersom klänningen är rätt "sockersöt" så var jag tvungen att ha lite tuffare skor så att det inte skulle se töntigt ut, och för att behålla min egna stil i det hela.
Lägger upp bilder!


LaFee - Scheiss Liebe

Warum tu ich mir das an
Heul ich nächtelang
Na vielen Dank - Scheiß liebe
Warum hab ich das versucht
Bin ich jetzt verflucht
Ich hab genug - Scheiß Liebe
Warum hab ich dir vertraut
Jedes Wort geglaubt
Du hast versagt - Scheiß liebe
Ich hab mich entschieden

Ich hasse dich zu lieben
Scheiß Liebe

fyfan vad jag älskar den låten.

låååång dag

Lång jävla jobbig dag idag, tror jag håller på att dra på mig en förkylning igen för min näsa typ rinner och är täppt om vart annat. intressant eller hur? det är rätt jobbigt om det skulle vara så, nu till sommarlovet liksom.
Dagen började vid 8.30, eller ja egentligen vid 7 eftersom alice smsade och frågade om vi verkligen hade sovmorgon, kunde inte riktigt somna om efter det.
Men hur som helst, vi hade bild, lunch, so, svenska och sen gjorde jag tyska prov och efter det gick jag hem.
Alla var typ på as dåligt humör av nån anledning så efter skolan pallade jag inte vara med någon, prövade lite sminkningar och försökte övertala mamma om att vi kunde åka till haninge centrum imorgon och skaffa avslutningsklänning och skor och det, skolavslutnings outfit vill säga.
Var precis ute på promenad med alice, eller precis och precis men för ett tag sen iallafall, vi gick ner till konsum/shell och kastade pinnar i ån, haha, vilket liv. Pratade om massor av saker, älskar att bara kunna gå och prata om allt och annat, ibland behöver man verkligen det. Finns rätt mycket att prata om just nu.
Nu ska jag gå och göra klart en hemkunskaps uppgift, för när jag har gjort klart den så har jag gjort klart ALLA inlämningsuppgifter och sådant, och det känns as skönt. Tycker ändå att jag klarat 7:an rätt bra med tanke på omständigheterna, it could have been worse. Får hoppas att jag mår bättre i 8:an och att allt håller sig på rätt spår.
För jag pallar verkligen inte med den där skiten igen. Men nu ska vi inte prata om det.
Hade förresten besöksrekord här på bloggen igår! roooooooligt :D

Kristen Stewart och Robert Pattinson vann "Best Kiss" på MMA!

Kristen Stewart och Robert Pattinson  vann kategorin "Best Kiss" på MTV Movie Awards för deras insats i Twilight, tycker ni att de var värda det? eller skulle någon annan ha vunnit?


Nobodys home..

She wants to go home but nobody's home
That's where she lies broken inside
Was no place to go, no place to go
To dry her eyes broken inside

Her feeling she hides
Her dream she can't find
She's losing her mind
She's fallen behind
She can't find her place
She's losing her faith
She's fallen from grace
She's all over the place (place)

Nobody's Home - Avril Lavigne

it's like nothing works without you,

Fööööörlåt för så dålig uppdatering men det har varit lite fullt upp, var på kvarnängen igår och sen efter det drog jag till tinas mammas lägenhet, var där i typ fem minuter för att de hade misstagit tiden. Så vi fick åka hem igen, haha, fail. Så jag solade lite när jag kom hem, hade bränt mig rejält i solen från kvarnängen men det fattade jag inte då. aja. Det blir alltid så i början av sommaren när man inte tror att solen kan ta så jävla hårt liksom.
Men hur som helst, dagen på kvarnängen var lyckat, vattenkrig, stekande sol och klagande, samma varje år.
Jag tog tider och hämtade bollar och massa sånt, haha, rooooligt men men. Det ända jag var med på var "terräng" saken och då blev jag biten av en myra och jag och theresé asgarvade åt allting hela tiden.
På kvällen drog vi till tinas mamma's lägenhet IGEN och hjälpte till lite grann, sen så åt vi och sen åkte vi hem.
Tältade på kvällen och det blev ju inte lite fail, jävla äckel spindel. Gick hem vid typ fem.

Idag vaknade jag vid typ tolv, vi hade studiedag idag för de som inte fattade det, gick upp, duschade och fixade mig.
Mamma och jag drog till nynäs där jag shoppade lite things, när jag kom hem pluggade jag lite tyska, känns inte som om att det kommer gå så där jätte bra, men jag kommer NOG klara det iallafall. Hoppas jag..



intressant eller hur?

RSS 2.0