Shopping!

Kom nyss hem från staun, eller ja. Nästan iaf, har väl varit hemma i ca 50 minuter nu iaf (: hade ytterst trevligt! fick med mig lite things hem och var sjukt generad på restuarangen. Haha! så typiskt. Alltid kul att ha nått fint att titta på (;
Vet inte vad som händer ikväll, men saker kan ju alltid dyka upp! lite bilder iaf;


Kavaj från Bikbok (:

Randig oversize tröja med grymma axeldetaljer från randombutik.

Tight kjol från Bikbok.

Lite underkläder från H&M (: älskar bustiern redan!

Lite småskit sådär, de svarta favoritnagellacket blandannat!


suit up..

Imorse när jag vaknade hade jag absolut ingen lust att bry mig om vad jag skulle ha på mig. I klädväg alltså, att det var ca 17 minus ute gjorde heller inte saken bättre. Det kändes som om självaste Barney från how i met your mother kom in i mitt rum och skrek "suit up!" och så blev det, trots allt. Lika bra det, stil och klass faaaun (;
Nu sitter jag och väntar på att alvedonen ska verka, det går segt. Ljuset från datorn hjälper väl inte direkt. Men iallafall. Läste 77 sidor på "Snabba Cash" igår och jag är så sjukt inne i boken redan. Ska bli kul att se vad som händer sedan! Snart blire staaaaun, ska bli sjukt kul. Kommer hem någongång ikväll i guess.

Dagens problem; väska eller inte väska? min jacka har trots allt rätt stora fickor..

Gammal klassiker!

Dave Darell - Freeloader


Freeedaaaug (:

Oavsett hur tråkigt ens liv är eller hur dåligt man mår så är fredagar alltid värda guld. Alltid! :D
Kom nyss hem från coop i nynäs med pappa, fick med mig boken "Snabba Cash" hem, så jag ska börja läsa den sen. Lite efter jag är men det kanske är roligare att läsa boken innan filmen, who knows (:
Vart lite annat småskit också, hårspray, strumpbyxor från Pierre Robert, favoriterna alltså, och lite smått och gott till ikväll. Blir en bra kväll hoppas jag (: kanske kollar om någon vill göra något senare, vi får se!
Imorgon blire staaaaaaaun, ska bli så sjukt kul och bara bränna lite pengar och springa runt, alltid lika kul!
Nu ska jag städa av rummet lite grann, så får vi se vad som händer ikväll. Ta det lugnt med drickan ikväll ;)


Thanks for the memories, even though they weren't so great,

 

Fall out boy - Thanks for the memories

Så gammal låt, så mycket minnen!


someone who's a lifechanger,

Så mycket viktiga människor, och så många intryck. Spenderade hela min förmiddag på Ungdomsenheten på sös, träffade först barnmorskan Ulla och fick hjälp med lite saker och sådant. Inget jag behöver ta upp såhär randomness inför alla men iaf (: Efter det blev det samtal med Eva-Britt, min psykolog. Kändes så otroligt skönt att någon verkligen lyssnade på en. Efter ett tag så kom även Lasse in, min "huvudläkare" rejäl lättnad såfort han entrade rummet. Det kommer att ordna sig med allt. Kommer göra min undersökning framöver på barnavdelningen istället för vuxen, med riktig narkos och så får jag ligga inne. Precis som jag vill ha det (:
Ylva tog även lite blodprover på mig och det var faktiskt första gången jag gjorde det utan bedövning! kändes inte så mkt heller, mina kärl är inte lika "ärrade" som de var förut så det går mycket enklare att sticka nu också.
Lasse pratade om att vi eventuellt ska byta behandlingsmetod för min sjukdom, vilket jag tycker verkar bra, helt klart. Nog för att jag kört aferes ett par år nu men det börjar tappa effekten lite grann ;( Fick två biobiljetter från Ylva för att jag var så "duktig" haha! såååå nån som vill gå på bio? ;)

Neaj, nu ska jag göra något annat ett tag. Äta lite mat och läsa tidning, puss på er!

hög på ett orginellt rus.

Cause' whatever you say or do, Karma will bite you in the ass (;

Tänkte få till ett litet inlägg, har inte bloggat alls idag och jag har ingen direkt anledning till varför jag inte gjorde det heller. Varken orken eller lusten att uttrycka sig i skrift har infunnits sig idag. Mitt självförtroende fick en pik när jag idag fick höra att det inte var "mina ord" jag använder dagligen. Att mitt ordförråd inte bör vara så pass brett. "Bara för att du inte ens klarar av att stava" tänkte jag, och började istället kämpa på min deckare.
Too bad words can't break me anymore, ingen kan lyckas. Så det är absolut ingen idé att försöka ens.
Jag håller hoppet uppe med att jag snart får åka och prata med Eva-Britt igen, mitt ljus mitt i allt. Det är rätt konstigt att man kan få ett sådant förtroende för någon så fort, men så är det. Den människan kommer ha stor inverkan i mitt liv härifrån och tacka fan för det.

Till en annan roligare sak; Paradise Hotel, Älsklings-Andreas kom tillbaka igår kväll och tror ni jag fick glädjetårar eller? ;D Nu vinner han hela skiten! jag lovar! Och om inte han vinner så vinner helt klart Cimon, Greta eller Kristoffer. Lite tråkigt att Stefan åkte igår bara! alltid tråkigt när personer som varit där från allra första början åker ut. Menmen.
Nu jävlar håller vi tummarna för Andreas!


Feels like when i was young, when we were fighting about these silly things.

Dagen har flytit på, förutom att jag sov bort större delen. Men jag tror det behövdes, det har varit lite mycket om man säger så, men förresten så skriver jag vadfan jag vill i min blogg, se; MIN BLOGG. Get the fuck out if you dont like it (: Vart ett litet sidospår där men det gör ingenting. Försöker få igenom hur jag ska göra min deckare i svenskan, är så svårt när man har en sådan begränsning på bara fem sidor. Men aja.
Har typ städat mesta delen av dagen, först köket sedan mitt rum, så nu är allting skinande rent och så igen! Sedan lagade jag mat i en timme, ansträngande! Nu har jag tänt lite ljus, lyssnar på 107,5  som vanligt (;
Ska fixa lite spellistor och sådant inför lördag och tråka runt, men lördag blir grymt iallafall! ingenting ska förstöra det. Anyways, det är så otroligt skönt att jag har en tid på bup på torsdag, cant get any better than that så det ser vi fram emot!


It's not always about you,


It's not about you.

Lösenordskydd?

Att skaffa lösenord på bloggen har aldrig jag riktigt velat förut, men nu verkar det mer eller mindre behövas. För jag bloggar faktiskt för mig själv, absolut ingen annan utan jag ser det bara som ett sätt att ventilera. Men om någon helt utomstående skulle tycka det är intressant att läsa så får man ju såklart det. Men nu har det spridits sig mer inom min närmaste krets. And that's not what I want.
Förut tyckte jag det var drygt med folk som bytte bloggnamn och domäner som andra byter strumpor, men jag kan förstå varför. Ibland händer det att folk som inte borde läsa läser och på så sätt kan informationen komma i helt fel händer. Men den som känner igen sig kan känna sig riktigt jävla träffad och även läsa mitt fina lilla inlägg under, it's dedicated for you ;)

Shit happens, life goes on, tårarna rinner och hatet bubblar upp. Låter det konstigt? neaj, det är ju så vi lever här.


Fuck this shit.

-

Imperfect is the new perfect <3


this is just so typical me,

Lyssnar på musik, pluggar engelska och gråter inombords. Varför ska allt vara så jävla fakkat för mig jämt? Eller rättare sagt, varför ska jag vara så himla fakkad? Hur som helst, var hos BUP idag som sagt, redde faktiskt ut en del saker. Men det värsta är väl egentligen kvar, men det ordnar väl sig. Efter det drog jag och pappa till haninge och drog runt där ett tag, själv hittade jag absolut ingenting att köpa, kanske hade för mycket i huvudet.
Neaj, nu blir det dusch iallafall. Kommer nog inte kunna sova inatt!

Tattoo your name across my heart
So it will remain
Not even death can make us part
What kind of dream is this?

Viel zu viel riskiert,

Huvudvärken dunkar som vanligt i mitt huvud (: jag har haft ont i huvudet i en vecka rakt nu, och jag skojjar inte. Nått fel? njeaj. Ibland är det väl så bara. Ska till BUP om ett tag nu och ska nog passa på att fråga om de kan erbjuda massage eller något. Slappna av är absolut inte min starka sida (:
Skulle (enligt mamma) ha en tid på Ösmo vårdcentral idag klockan halv tolv, bara det att det visade sig vara imorgon den tiden var bokad.. hah..ha? Roligt, måste vara borta från skolan imorgon med. Funderar dock på att gå dit och göra engelskaläxförhöret och sedan dra. Så blir det nog, börjar inte förns 10 imorgon iallafall så!

Spenderade halva natten med att smsa med Robin, en gammal vän kan man säga. Eller gammal och gammal men iaf, faktiskt så har jag saknat det grovt. Det där.. kravlösa, oskyldiga och tuffa. Menmen. Förhoppningsvis så kommer jag dra till haninge eftet buptiden, måste ha lite småsaker sådär. Hoppas det går bara!

Nu ska jag jobba lite på min novell, eller ja min deckare. Den ska vara max 5 sidor, sjukt svårt. Jag kan skriva 10 sidor utan att knappt komma till saken liksom. Jag hatar att gå för fort fram i en berättelse, det sabbar hela grejen liksom.
Men aja ;)


If We Ever Meet Again



<3

i'll never be the same,

Dagen har passerat som i ett moln, halvt frånvarande från allting. Känns as bra! eller inte. Har en tid hos BUP på torsdag, det behövs nog. Efter det ska jag förhoppningsvis handla lite saker. Om jag har tur (:
Spenderade nyss 1 timme och 20 minuter på telefon med moster min igen, haha, fan vad vi kan prata alltså.
Har precis valt kläder och shit till imorgon, valde enkelt men så är det. Bor dessutom i min svarta halsduk nu förtiden, haha! aldrig utan den. Beställde ett par skor förut också, så tack moster!
Ikväll blire paradise hotel, klart man inte missar det! Vad tyckte ni om att Catja åkte ut? jag tyckte det var bra för då har ju Cimon större chans att vinna, haha (:

gryyyym låt! ;D


this is like a flashback,

När saker förändras blir jag inte nöjd på något sätt. Jag vill ha det komplicerat, jag är ovan med att ha allting lätt och virat runt mitt lillfinger. Jag trivs inte, jag övertänker det, funderar på hur det var förut. Istället för att vara  glad, gilla läget och faktiskt förstå att saker och ting kan vara bra ibland också. Hur svårt kan det vara?
Det är absolut inte första gången detta händer, långt ifrån. Oavsett om det är någonting seriöst eller om det bara är en ny färg på väggen i mitt rum. Förändringar skrämmer mig.
Det finns absolut ingenting att göra åt det, det är självklart. Jag vet det, men det känns alltid enklare att skriva ner för att ventilera. Min blogg har blivit mer och mer som en dagbok som knappt jag själv förstår. Men det kanske är bra?

Illamåended har följt med mig hela dagen. jag förstår inte vad som är fel. Har mått illa i ca 2 veckor nu, brukar aldrig göra det annars riktigt. Inte alls såhär kraftigt iallafall, haha, erkänn att detta är intressant? ;D
Hur som helst, har pluggat lite engelska, sitter och lyssnar på musik. Väntar på att maten ska bli klar, det första jag äter idag. Greeeaaaat...

panic is rising,

Hade en hård dag till fyra, efter det drog jag och Tina till nynäs. Vad vi skulle göra spelar ingen roll (: vi åt iaf, och handlade lite smått. Skrattade och hade roligt sådär. Behövdes. Skolan var sjukt jobbig idag, det är drygt som fan. Började med klassråd och sådant shit, sen blev det block och efter det lunch. Vi åt youghurt i matsalen typ, haha. Sen hade vi svenska, sen hade jag extrahjälp och jag läste klart boken vi arbetat med. Sen Engelska sen Tyska. Då slutade min dag, och fan vad trött jag var, att sätta sig på en buss till nynäs kändes inte alltför lockande egentligen. Påvägen hem gick Tina av i Ösmo, fast hon ska sluta bo där, hennes mamma ska flytta tillbaka, och det är ju skönt på ett sätt. Speciellt för Tina antagligen. Måste vara jobbigt att pendla fram och tillbaka sådär.

Jag behöver slappna av, så nu blire ett varmt bad med ansiktsmask och hårinpackning. Kan inte bli bättre. Massa ljus och värme. Åh!


oh love,

Calle var här, gjorde min dag bättre. Mitt söndagsdepp är på topp, min söndags-nervositet är med. Som vanligt. Ny vecka nya panikartade skoldagar, Menmen (: Bara att hålla ut. Inte många veckor kvar till praon! tills dess ska jag vara jävligt duktig. Vet ni hur många mattelekitoner jag har på en vecka? 6 stycker! det är sjukt..
Anyways, huvudvärk som vanligt. Ska försöka vara kreativ med kläder till imorgon. Inga idéer alls, sedan blir det dusch och fix. Eventuellt spikmatta och film. Får se hur jag gör!

you bleed just to know you're alive.

Kommer bli ett kort inlägg, håller på att fixa mig. Gaaaaaaleeeet trött, skulle kunna sova ett helt dygn till utan problem! somnade runt fyra i natt. Gick upp för någon timme sen. Om ett tag kommer Calle, eller ja, några timmar. Mitt hår är fortfarande blött efter duschen. Måste föna. Måste städa rummet.

Me <3 Söndagar (eller inte..)


see my reflection

Lördag.. sitter hemma, försökte få med Alice på bio. Några ynka försök, gick inte så bra (: haha. Men några saker har jag fått gjort! har gymmat, körde riktigt jävla intensivt om jag ska vara ärlig. Riktigt härligt! Sen har jag städat och sådant, ska försöka dra med någon ut på promenad, hopefully finns det nån som vill. Annars blire sängen och en film! har sjukt ont i huvudet idag, och jag saknar Calle. Sååå jag sitter här helt ensam och tråkar! stackars mig. Btw så måste jag klippa mig, och handla massa saker. Ska försöka få det gjort snart, rätt viktigt.
Till något helt oviktigt, detta inlägg, avslutar här för jag kan nästan känna era carefaces genom skärmen.
Tar lite bilder istället!





Fredag.

Wiih, imorgon slipper man gå upp så tidigt (: Men ikväll har jag inga planer direkt, ska bara chilla runt lite. Funderar på att gå en promenad eller något, kanske ska dra med Tina. Dunno yet.
Hur som helst, Fredagarna är så sjukt chill nu mer, börjar klockan 10, slutar klockan två. Har tre lektioner, åh vad jag älskar det! man är nästan inte ens trött när man kommer hem från skolan alltså. Körde förresten Engelska Muntligt idag, någon läxa vi hade. Hade inte direkt förberett mig så men det blev VG iaf (: Sen hade vi SO och skrev nånting, sen slöjd då jag som vanligt failade som fan. haha, så jävla typiskt mig!
Menmen, efter skolan så kom jag hem (nehe) sen så drog jag runt lite hemma, sminkade om mig lite grann och sen drog jag med pappa till nynäs. Hade absolut inget att göra och jag ville se lite civilisation. Så det blev Elon, en vända på Expert där jag försökte tigga till mig en Xperia X2, fan att den ska kosta 7 tusen! menmen, får fortsätta tjata. Sen köpte vi mat och drog hem. That's my day and how I ended up here (;

Sååååå otroligt tråkigt egentligen, men skönt att ta det lugnt ibland också faktiskt. Ska nog gå och sminka mig lite eller något, se om jag får med mig Tina ut, hon är riktigt envis. haha. Ha en bra kväll!

Roligt egentligen att man kan ha sådan varierad musiksmak, allt från house till metal! haha :D Visste ni förresten att jag eventuellt ska praoa i Sundbyberg? haha, PendlarN.

 


I like it complicated,

Nu blickar vi tillbaka i tiden, året var 2007. Jag kan inte helt sätta månad på när det var men jag gissar på runt januari-februari. Jag tror ingen riktigt förstår vad jag menar just nu. Eller? Avdelning 74 på sös. Södersjukhuset. Stället där jag gång på gång hade varit inlagd. Egentligen minns jag inte så mycket, det sägs att hjärnan förtränger de alltför jobbiga minnena och det kanske stämmer i detta fall. Jag har fragment kvar, absolut inga hela bilder eller sådär. Jag minns att jag en gång svimmade i korridoren, och att jag en gång låste in mig på toan för att jag ville vara ifred. Jag minns gånger då jag varit borta i huvudet av olika mediciner så att jag såg helt suddigt, och tårarna hjälpte inte till direkt. Jag minns att jag gång på gång hoppades på att få åka hem, och att jag torterade mig själv med att titta på olika matlagningsprogram när jag själv inte fick äta.
Jag minns att jag satt i entrén på "Hela Livets Sjukhus" i min jälva rullstol för att jag var för svag för att gå, med ett dropp i halsvenen. Jag minns att jag träffade så otroligt många underbara människor, och även om jag inte kommer jag ihåg tiden så värst mycket så kommer jag ihåg de som hjälpte mig mest. Kanske inte med själva sjukdomen, utan mer psyket. Kate, Mats, Lasse och så otroligt många fler. Hur otroligt jävla jobbigt det än var så fanns dom alltid där, och jag visste det.

Det var en jobbig tid, det kan jag inte förneka någonstans och jag hoppas att jag inte ska behöva sjunka så djupt i det hela igen. Samtidigt så var det lite mysigt på nått sätt, jag trivs på sjukhus. Skrämmande va? Jag TRIVS. Ibland LÄNGTAR jag dit. Jag har varit där sjukt många gånger att det skulle ta år att rabbla upp alla gånger, men ändå..

"Du måste äta något" sa barnsköterskan och jag spydde istället upp näringsdrycken de försökt få i mig. Nästa dag var det dock andra ord. "Ingen mer mat, vi sätter CVK. Jag kommer ihåg hur jävla rädd jag var, men sedan så somnade jag av allt lugnande så det var fine med mig. De första dagarna med CVKn kunde jag inte röra mig. Jag var så rädd. Tänk er själva att ha ett främmande objekt i kroppen sådär, speciellt att den satt i halsen också.
Alltid när de spolade koksaltet så kände jag saltsmaken, även fast jag inte sa något.

Jag skulle göra gastro&koloskopi trots min feber, hade ett HB på 58 och fick komma upp på vuxengastro. De försökte få in sina jävla infarter i mina händer, i mina armveck men utan framgång. Jag minns hur jag verkligen bad sjuksköterskan att försöka en gång till i armen (trots de 5-6 gånger hon prövat innan) för att slippa smärtan på handen. Då funkade det. I samma infart fick jag medicinen Remicade, och i samband med det träffade jag en av de mest betydelsefulla personerna i mitt liv. Sjukskötaren Mats. Kanske låter löjligt, men jag gråter nästan när jag skriver det här. Jag visste att allt skulle bli okej på något sätt, där jag låg i dimman, knappt medveten om vad som hände riktigt. Den medicinen var min räddning, jag visste att om det inte funkade nu skickade de mig på operation. Jag kände mig bättre redan samma dag, bad om att få hålla på lite med pärlorna jag fått från lekterapin. Inte allt för länge efter det så bad jag även om att få ta hem sjukhusvasen bara för att jag tyckte den var så fin..

(blev riktigt långt det här, vet inte riktigt heller varför jag skriver om det. Ventilation kanske. Jag vet inte. Jag gillar att formulera mig med ord, och after all har det gått ca 3 år nu)

 


let me know if your heart's still beating

Torsdag, veckan segaste dag? neaj, det är faktiskt onsdagar som är. Haha (: men iaf. Började 08.00 som vanligt typ, hade musik, haha så jävla kul det va! sen hade vi svenska, sen so, lunch. Då jag råkade få asstark soppa i ögat och fan vad det gjorde ont.Haha, alltså det är bara jag som lyckas med såntdär.
Efter det hade vi matte och jag gjorde ingenting, haha, alla skulle ha hjälp idag och jag pallade inte va på så jag drygade mig hela lektion typ. Aja. Ska börja med Spec matte (sär matte asså) ca 4 gånger i veckan. De verkar seriöst tro att det går att få in matematiska saker i huvudet på mig. Något som inte jag ser teoretiskt möjligt om jag ska vara ärlig. Det går inte ihop. Hur ska man kunna gå från att inte förstå nånting till G? haha, Lisa sa att jag inte var helt körd, att hon såg potential i mig. Men jag vettefan asså.. jag ser det inte. Geometri är jag tydligen as bra i, skulle man sätta betyg på det var det ett självklart G, om inte högre. Men jag ser det iallafall inte möjligt. Jag kommer stå där på skolavslutning med samma jävla sträck vid ämnesraden matematik. Precis som i år (:
Men förhoppningsvis två MVGn ist för ett!

Anyways, jag är ensam hemma, dunkar musik och sjunger. Jag älskar att vara ensam, ibland. Fast inte när det börjar bli mörkt. För då är det bara läskigt.
Hur som helst, idag känner jag mig på skrivhumör, har fått världens mest inspirerande svenskauppgift som jag känner mig as pepp på. Haha, tönt jag är! ska skriva en egen deckare, jag bara sprudlar av kreativitet. HEJ MVG!


-

Dont worry, jag lever (: Har bara inte orkat blogga alls. Vet faktiskt inte varför. Anyway, mös med älskling idag ett tag, han åkte hem för typ en timme sen.. så otroligt tomt det alltid blir. Han lämnade mig med en sjuk huvudvärk, så nu ska jag trycka i mig en macka, sedan duscha, sen spikmattan och sen eventuellt somna om det funkar. Imorgon är det torsdag och då äre snart fredag! yay ;D

i know how it hurts,

Soooft dag jag har haft idag asså (: anyways, sitter och pluggar lite engelska. Ska sätta alla rätt igen, som jag brukar, no space for misstakes. Intressant va? har inte gjort något speciellt idag direkt. Segat runt.
Skriver bara för att ni ska förstå att jag inte dött lr så, blir ju så tomt här på bloggen annars liksom. Haha (:
Ska snart ta ett varmt bad och bara försöka slappna av ett tag, wish me good luck. Är inte den bästa på att slappna av direkt. Haha!
Nu blire saft och pepparkakor, i min ensamhet!



saknar när man kunde gå runt sådär utan att frysa ihjäl!


no one ever said how to do it the real way, so im doing it my way.

Första dagen i skolan, körde på till klockan 16.00, hur kändes det? faktiskt inte så farligt. De första tre dagarna brukar vara relativt okej innan man börjar få tillbaka paniken och känner pressen på riktigt. Det är först då det går åt helvete. Men men, fortfarande några dagar i lugnet (:
På mentortiden så vare dags för sammarbetsövningar och jag brukar ju tycka sånt är jobbigt, liksom, va närgången och hålla på. Men idag var det faktiskt kul! Hela klassen skulle förflytta sig från ena sidan klassrummet till andra med hjälp av stolarna, och inget annat. Haha, jag klängde på Robin, men sånt får man räkna med! x)
Sen flöt det väl på som vanligt, hade cplektion, jag och min extrahjälp, haha. Sen engelska och sen tyska.
Två läxor redan! yaaaay, lärarna sa liksom att vi skulle köra stenhårt från första dagen. Kommer ju gå bra ;)
Men schemat är bättre och typ inga håltimmar, så det är väl okej, korta dagar och sånt.

MEEEN nu lämnar vi det (: Vad händer idag då? själv ska jag inte göra något direkt. Ska försöka laga lite mat, inte ätit något på hela dagen igen. Haha, märks att skolan har börjat. Stressar för mkt för att äta. love it. Sen ska jag duscha och tråka runt här, njuta av egentiden och försöka göra något vettigt.




Stressed out..

Lite stressad, men jag vet inte riktigt varför. Fick nyss ett riktigt "wake-up call" om att skolan börjar imorrn, saaay whaaat? men aja. Ska dra på mig lite snygga kläder och ta tag i den nya terminen och vara riktigt jävla awesome. Haha! Nu har jag precis duschat, var tvungen att tvätta håret relativt tidigt så det hinner torka innan jag går och lägger mig. Annars kommer det se helt fakkat ut imorgon och det är ju fan inte tillåtet..
Anyways, Calle sov här inatt, och enkelt sagt kommer det bli riktigt jävla svårt att somna sen, man blir ju liksom van.. van att ha den varma famnen där liksom. Nån som fattar känslan? hur som helst så började jag gråta på vägen hem från bussen. Fattar fan inte vad som är fel med mig, men efter några "SUIT THE FUCK UP AND STOP CRYING" så kändes det bättre. Ville ju inte att någon skulle se direkt ;) Menmen!
Smsar med Elin och försöker komma på vad jag ska ha på mig imorgon, riktigt svårt känns det faktiskt.. Fast jag har en idé, och den ska jag nog förfölja om det känns bra.. haha, låter som om det är något jätteviktigt men iaf.

Nu ska jag hinka massa vatten och lite alvedon, ser framemot en sömnlös natt!


Suit Up!


Tiamo(scorett)'Lindex'Friis&Company



Take it off




Take It Off - Ke$ha



 


me, myself and I

Viiilken påfrestande dag jag har haft idag alltså! eller inte, drev lite där (: gick upp runt ett, drygade runt, duschade. Sjöng, klädde på mig, sjöng lite till och sen så drog jag ner till konsum med pappa. Laddade upp med Burn och veckorevyn så en helt värdelös kväll kommer det nog inte att bli iallafall.
Fast lite tråkigt är det ju.. tror inte nån är hemma så jag kan gå ut med dom heller, men iofs så är det ju så kallt så det kanske är bäst att hålla sig inne. Jag håller ju redan på att bli förkyld så.. illa.
Neaj, istället blire nog en varm lång dusch och sedan chill vid tvn, funderar på att se Sex and the city filmen, det var ett tag sen nu! eller så blir det She's the man, men vi får se. Kanske hinner med båda? ;p
Ni älskar mina otroligt dåliga uppdateringar, sry about that.. Det är väl nu man slänger in ett "jag lovar att bättra mig"? haha, men jag kan inte lova något. Det blir som det blir. After all it's my blog (;

puss på er!


what have i done, to deserve someone like you?

time stands still when my eyes meet yours, im falling more and more for you.

Idag har varit en riktigt bra dag faktiskt, otroligt bra om jag ska vara ärlig. Spenderade de första timmarna på dagen nere hos Tina, (yesyes ni läste rätt!) otroligt kul hade vi och sen kom Alice efter det. Lite reunion över det hela liksom. Haha (: så vi chillade runt hemma hos henne, gick runt ute, åt godis och sådant. Sen följde dom med och mötte Calle vid bussen. Ville så gärna att han skulle träffa mina två störda kompisar, haha!
Så viiii gick runt lite sen så drog jag och Calle till nynäs och käkade på thairestuarangen, haha jag är fan stammis där! Jag hade otroligt trevligt iallafall (: Min älskling fyllde ju 18 idag. Så stort grattis till honom! jag vill också fylla 18.. ;( men anyways, vi gick till stationen och tog bussen därifrån, sen drog vi hem till mig en stund. haha (:
Var och lämna honom vid bussen för typ 40 minuter sen, saknar honom grovt redan.. hemskt det här. Men jag lever på ruset ;D

Det faktum att skolan börjar snart stör mig inte ens, tänk att en så relativt liten grej i ens liv kan få allting att kännas så jävla perfekt och underbart?


insanity,

Jaaaauuuug har varit i kista galleria hela dagen fan. Så jag är riktigt trött nu, men jag vill ända ut på prommenad eller något, men alice vägrar svara på sms. Såååå vi får se hur vi gör med det. Anyways så hittade jag lite saker i kista, såklart. Bland annat en ny jacka, nått att varva min kappa med liksom. Riktigt fin var den, kosta bara 500 spänn på rean också. (: Skulle egentligen ha haft ett par stövlar utan klack men det fanns ingen som passade lilla mig idag. Haha, palla mitt humör ibland asså! menmen.




tog aldrig kort på jackan, men om någon skulle vara intresserad så är det en halvlång svart everest jacka utan "ludd" på luvan :D nu vet ni!

sometimes it's nice to not think of the reality,

Spenderade en heldag med Alice i nynäs, sprang runt i de lilla affärerna som finns där och jag hittade faktiskt lite grann, en parfym, primer, strumpbyxor och en ring, och ett par örhängen! det var typ allt. Så jag är rätt pank just nu, haha (: menmen!
Efter det gick vi från centrum upp till willys typ, (aldrig aldrig mer) förstår ni ens hur kallt det var? som tur va fick jag låna Alice's halsduk så jag dog inte iallafall. Haha (: sen åt vi på thaistället där typ, haha, askul hade vi. Var bara vi där typ, så vi dampade på. Alla måste älska oss (;
Något som var otroligt lyckat var att faktiskt hade kameran med mig men jag fotade inget, haha! typiskt mig.

Nu ska jag chilla vidare, ska nog ta en varm dusch för jag har inte fått upp värmen än trots att jag kom in för typ en timme sen. haha.


baby loves to dance in the dark,

Ibland blir man bara riktigt jävla förvirrad. Riktigt ordentligt, och hur man än vänder på det så förstår man inte hur det gick till riktigt. Jag vet inte.. det får bli som det blir. Anyways, Calle sov ju här inatt och det kommer bli fett tomt att sovs utan honom inatt nu ;( Fast samtidigt är det lite skönt att ha "egen-tid" men det är så ensamt.
Imorgon kommer jag förhoppningsvis hänga med Alice i nynäs ett tag, har lite presentkort att bränna och så.
Sååååå det ska bli roligt iallafall (:
Min nya väska från friis&company kom idag förresten, riktigt fin faktiskt. Kanske inte värd 400 spänn men men ;)

Jag skriver och skriver massa riktigt onödigt här men det gör väl inget? bättre det än ingenting tycker jag dårå ;D
Nuuuuu ska jag kolla lite kläder till imorgon, and then we'll take it from there. Hörs nån annan gång!


Thoughts..

A new year, a start of something new. That’s what you usually get to hear right? And that’s how it is? Well, according to me I prefer to see it as a new start. Since I really need a fresh new start, I’m not gonna lie, it’s been a tough year. I feel very centered when I think of 2010, and I really didn’t feel centered when I thought of 2009 at this time last year. I was completely terrified to be honest, and I’m not even sure why… 2008 was a good year, 2007 was one of my worst years ever and I’m sooooo glad it’s over now. 2010 gives me hope some way, it might be just the combination of the numbers, that goes better together than 2009, or maybe I really feel like this year is going to actually be better. Maybe things work out for me this year.

I’m certainly not depressed for this new-year-new-start thing at all, I know some of you people out there are. And my question is; why? 2010.. can it get any better than that?

Haha, here I am trying to let my positive side show, not even sure it works. Just wanted to express my thoughts about our new year, our new decade. I’m overwhelmed, thrilled and exited over this, looking forward to new complications and downsides! Or new luck and happiness.

After all, my years have just gotten better and better now, and I just hope it stays that way now, not gonna let anything break me this year. Slightly late with this wish, but; Happy new year!

sååå kul man kan ha (:


Lördag!

Ooootroligt seg lördag det har varit idag, men lite saker hände ju iallafall. Min halvbror och hans familj kom hit och stannade här ett tag, åt och sånt, sen drog pappa och jobbade för han har ju jour, sååå då drog jag ut med Alice. Inte träffat henne på aslänge så jag blev sjukt glad när hon smsa mig och sa att hon ville träffa mig (; hur som helst så hade vi roligt och dampade runt här i sorunda i nästan två timmar, eller nått! Efter det så drog jag till min mammas jobb eftersom jag har lite problem med att var ensam hemma sådär på kvällen, haha. Så jag satt vid tvn på mammas jobb i två timmar typ, kanonkul! eller inte..
Nu ska jag bara chilla här lite, kollar på NCIS och dampar lite. Imorgon kommer Calle hit igen, can't wait!

 

 


es kann nicht besser sein,

erkänn att ni älskar mina tyskakunskaper? haha (;
Anyways, jag har haft världens mest perfekta nyårafton ever, lovar! förutom att Calle sover så mkt men det gör ingenting. Haha, fast jag vågar ju inte väcka honom så jag bara ligger där och väntar på att han ska vakna.
Men besides tht, som egentligen inte gjorde något, så vare iallafall rätt fantastiskt (: vi gjorde inte så mkt direkt, gick ut vid tolvslaget, stod där ett tag, gick runt sunnerby litegrann och så. Älskar verkligen att vara med honom och det känns så jävla tungt och tråkigt att va utan honom. Trots att han åkte för bara en timme sen. Menmen!

Im over the moon och har mer eller mindre vätskebrist, nu ska jag dränka mig i vatten en stund! Skriver kanske mer sen.

Puss!

RSS 2.0