strawberry swing

Bloggar på mammas perfektá blogg dator, lite ovant bara för de är så små tangenter så det går lite segt och man trycker fel och lite sånt. Men hur som helst, min dag började klockan 5.30, kul? nej.

Fick en halvtimme att fixa mig innan vi åkte vidare till sös, gick väl sådär och i bilen höll jag på att frysa ihjäl typ, not fun.

Aferesen gick bra, pratade med Per också, en av mina läkare´, det räckte liksom bara att han nämnde att jag KANSKE någongång skulle behöva gå på kortison så började jag gråta igen. Jag går INTE igenom det helvetet igen alltså.

Men Inger tröstade mig och sa att OM det skulle hända så finns det nu en sort som man inte fick så mkt biverkningar, och dosen jag skulle kunna få inte skulle märkas iaf.

Bra det, men nu hoppas vi att det blir bättre så att det inte behövs. Nog om det, lets move on to the fun sides of life.

Kvällens planer; antagligen gå ner till majbrasan på fotbollsplanen med a&t, efter det vet jag inte riktigt hur det blir.

Har huset för mig själv TYP hela helgen för mamma jobbar och pappa är på åsvik, nice as hell!

Vi kanske kör lite singstar eller något sådant, men jag vet inte, vi får se hur det blir helt enkelt, det mesta vi gör kommer liksom spontant.

Morgondagens planer; Har lite idéer men jag vet inte än, måste prata med a&t innan jag bestämmer något, heh.


BTW så köpte jag Om jag kunde drömma och Så länge vi båda andas idag, valde att köpa bara de eftersom jag tycker att de var de bästa böckerna i serien, gillade inte alls Eclipse/Ljudet av ditt hjärta och kommer inte ens ihåg vad den handlar om. Heh. Hur som helst så har jag läst ca 100 sidor på Så länge vi båda andas nu och det känns lite skumt att läsa den på svenska, nästan så att man kommer ihåg de på engelska och det blir fel på svenska. Men men, bra är den iaf! lite kasst översatt bara.
Köpte även lite stuff från apoteket, gud så intressant eller hur? köpte iaf brun utan sol creme och sminkborttagningsmedel.


Peace out och ta det lugnt med alkoholen ikväll allihopa! (xD)


Sminkborstar från Eleven.se

Köpte förra veckan smink borstar från Eleven.se, de kom i fredags så leveransen var snabb och sånt!
Har inte fått en chans till att pröva dem förns idag, gjorde en fest make up, med olika skuggor (rosa, orange, och gult) solpuder och en fin bas. Använder min foundation från Nivea och den täcker perfekt, stay real heter den om någon skulle vara intresserad.
Borstarna är bra, gjorda av gethår och kom tillsammans med ett fint och smart etui, för 245 kr får man 13 as bra borstar helt enkelt! jag älskar dem iallafall.




Complicated

Jaoo. Dagen för sammanfattas med det alltså. Not saying why though. hah.

Har inte gjort så mycket idag, sov till halv två, var uppe ett tag, gick och la mig igen sen så gick jag upp och duschade och fixade mig och så vidare. Tittade på tv och var med a&t ett tag, vi pratade om en grej och alice agerade psykolog.
Det är mycket som händer och man vet inte riktigt vad man ska göra, men vi får hoppas att det ordnar sig sen.
Eller hur det nu blir. Har ingen ork till att reda ut allt just nu men men.
Enough about that, mina valborgs planer is really really tråkiga. Typ ingen pallar göra något med mig och jag vill liksok bara ha tjejerna samlade men de vill inte heller. tråkíga saker det där. Men jag får som om jag kan övertala dem till något, heh.

Imorgon blire hejhej sös, ska försöka införskaffa lite saker på apoteket när man ändå är där, måste ha ögonmakeup remover och lite sånt najs. Vill också köpa lite annat men det blire nog inget av. Man får ju inte hoppas för mkt vettni.
Nu ska jag gå och testa lite sminkningar tror jag, försöka underhålla mig så att jag inte börjar tänka på en sak.
Kanske ska kolla på twilight sen, måste välja kläder till imorgon också.

peace.


Twilight

Fick hem min älskade Twilight idag trots att den inte släpps förns imorgon, för en gångs skull gör cdon rätt!
De brukar alltid ta lååååååååååååång tid på sig eller skicka saker som är sönder eller förstörda osv, och som ersättning för det får man liksom en gratis download. hah, så mycket otur man haft med cdon på TH tiden asså.
Men anyway, får väl vara glad över att den åtminstone var hel också.
Tittade på den förut, och den var så mkt bättre på tvn och ljudet och sånt, har bara sett den på datorn innan och sånt.
Älskar den verkligen, men den kan inte mäta sig med boken dock.
Har blivit väldigt sugen på att läsa alla böckerna på svenska, eftersom jag bara läst de på engelska, men jag tror det sabbar hela grejen. Tror inte det blir detsamma på svenska liksom. Men vi får se!
Kanske ska läsa lite på Breaking Dawn ikväll.

Har btw vart hemma idag, så jag har typ sovit hela dagen och tittat på twilight, hah. Haft en ta det lungt hela dagen dag.
Imorgon äre skola igen dock, har sovmorgon så då brukar det va rätt lätt att komma upp iaf, sen har vi bara typ fyra lektioner så. Och på torsdag blire aferes och fredag och måndag är vi lediga. Treeeeeevligt.
Pappa skulle typ åka och jobba snart igen så jag blir väl ensam, greeeaaaat. Men jag får väl underhålla mig med något, dont know what men men.



snygga Robert Pattinson och söta Kristen Stewart i Twilight

get out of my head

Hoooooow areeeeeeee yooooooooou?
Jag mår bra iallafall, har hunnit med massor idag känns det som, satt i solen och försökte få lite bränna och sen så körde jag 20 minuter spinning och efter det så städade jag också. Sen hann jag sova rätt länge.
That's good, men dagens stora minus är att helgen redan är slut. det är ju inte så kul liksom, men hur som helst så var min helg as bra, i fredags så var jag och handlade lite i haninge, och i lördags var jag med boyfriend typ.
Vi hade mys iallafall. ily <3 hah.
Hoppas nästa vecka går fort, för snart ska jag ju till tyskland också, och det längtar jag något enormt till, ska bli fett kul och eftersom jag m&g till konserten så längtar jag bara mer! det är inte alls lång tid kvar nu. mjau.

Jag har märkt att när jag inte underhåller mig så blir jag väldigt derimerad och sånt, så nu ska jag försöka underhålla mig och kanske ta 20 minuter till på träningscykeln eller göra lite situps or something, kunde ju behövas.
Känns fett bra att vara igång med träningen igen, måste verkligen nu ett tag, lyssnar man på musik under tiden eller pratar med någon så går tiden ändå rätt fort.
Ikväll ska pappa grilla! typ första gången på det här året så det blir mys, se om vi kan hålla sams bara. heh.

Nu ska jag sitta här och kolla/svara/radera mejl och sånt shit, måste fixa lite på lafee-bloggen, som ni vet så driver jag ju svenska officiella sidan, im a brag-bicth today förstår ni. Nej men seriöst, peace out och så hörs vi sen.
Until then, lyssna på den här otroligt braiga låten med Lady GaGa feat. Rihanna



(watch in HQ annars så äre ingen idé)

"Pippin är död"



My day has been actually really good, nothing special, back to the regular and stuff. Like, up at 7, done at 7,25 and then go down to Tinas house. Back to the rutines, not fun but what the heck are you supposed to do.

Haha, nej nu ska vi prata svenska. dagen har varit full av damp och ofattbara skämt som ingen utanför vår "krets" skulle förstå, som tillexempel vem ser det roliga i att kasta en apelsin fram och tillbaka? eller att slå på en dörr med en grytlapp? hah, vi är såååååååå normala.
No:n idag var inställd och det var rejält skönt faktiskt, vi drog bara hem till mig och satt och glodde i en timma typ.
Vi fick typ 80 minuter håltimme, för att vi inte hade nån lärare, det behövs liksom ibland.
Efter svenskan så drog jag hem, didnt palla mer liksom, sov i typ 4 timmar och sen gick jag och tina ut med ellen, sen så lämnade vi henne och så hämta alice. Hah, det var så klockrent när ellen juckade på tina och tina ba "dansar hon?" liksom, ja precis, det är verkligen det hon gör. fast jag garvade bara. Imorgon äre fredag and thats reaaaaally good, måste till banken och fixa en kod till mitt bankkort, sen så ska jag försöka få iväg mamma till haninge eller något såndat, behöver shoppa men kul att shoppa i nynäs liksom.



väldigt intressant bild på vad jag hade på mig idag, långt svart linne, vitt linne och "thrashade" jeans.
och eftersom jag vet att ni bryr er så mkt så lägger jag till att jag även hade en blå sjal och fred perry skor till det.


map of the Problematique - Muse

rukriken = dagens drog låt. Har drogat alla låtar från HAARP live cdn idag.
Muse in my heart! <3

Dagen har gått ut på att soooooooovaoch sitta vid datorn och snart måste jag gå och äta, palla men aja.
Sitter och kollar på mitt favorit program på tv, NCIS och dampar för jag har inte kollat ordentligt just nu, får väl kolla reprisen. Måste skaffa hela säsongen sen när den kommer ut! (eller den kanske har det? måste kolla sen)
Ikväll börjar även nya säsongen av Hells Kicthen och det ska man ju lungt kolla på, Gordon är fett skön ju!
Imorgon blire en såndär sova hela dagen och dra runt dag, skönt men ändå tråkigt, pallar ju inte så mycket annar för den delen men whatever.
Ska på behandling nästa vecka så det ordnar sig, får även LÅÅÅNG helg nästa vecka eftersom jag kommer va ledig på valborgsafton, sen äre ju 1 maj. Thats good, och btw tina, hur blir det med våra planer? hah.
Hur som helst, nu ska jag vara social och lyssna på musik.
peace.

With you, I think I can see clear, <3

True talent of Lady GaGa

En artist som står mig närmast hjärtat är Lady GaGa, jag älskar hennes sound och hennes "galna" klädstil, och hennes underbara live röst. Längtar ihjäl mig tils den 2 Augusti då jag ser henne på grönan!
until then, enyoj the true talent of GaGa!


20:de april


Idag äre den 20:de april och det betyder att det är EN månad kvar tills jag åker till tyskland.
En månad kvar till att komma bort från sverige.
En månad kvar tills jag får se LaFee live.
En månad kvar tills jag får träffa LaFee (ja, blev inbjuden till meet&greet av hennes maneger)
En månad kvar tills äkta konsert lycka.
En månad kvar tills jag kan lämna lilla äckliga sorunda.
En månad kvar tills jag kan bo på expensive hotels och äta på restuaranger varje dag.

Längtar jag? HELL YES!



20/5 - vi åker till helsingborg, bor en natt på hotell där.
21/5 - vi fortsätter ner till tyskland (köln) med färja och sånt.
22/5 - LaFee konsert med Consu och Meet&Greet.
23/5 - Heldag i Köln, der kölnerdom und viele viele mehr!
24/5 - vi på börjar resan hem.

-

WHY ARE YOU STILL HAUNTING ME LIKE THAT?

I hate you, I hate me.

¨

I want to erase everything that I once had for you, every single bit of it, every single thought that ever went through my head. Everything. Seems so hard, is so hard,

Seems impossible, gotta happen,

Cant live without, have to be without.

I really want you, I cant want you.

I cant be here without you, I cant live without you.


Not that it matters, not that it would ever matter anything to you.

But I'm fine without you too.


"Herreguuuuuuuuuuuuuud"



Har varit lite off men det är för att jag tältat med Tina typ hela helgen, och ja, tältat som är tältat ute. Bara det avslöjar ju att det var lite kallt. Jag var helt övertygad om att jag skulle dö andra natten och första natten var inte lika kall som andra.
Aja, det kunde varit värre och det var ju fan vi som gav oss in på skiten. Har man tur så åker man ju på en förkylning iallafall, I really really hope so. Känner mig fan redan rätt förkyld men vi får väl se.
Well, vill ni veta vad som hände?
Tina och jag har typ haft idéen att tälta ett tag nu, och när hon ringde i fredags och frågade bara kunde jag inte säga nej. hah, så anyway, det var bara att packa och sedan dra ner till henne, dante och R var här en sväng också. Så vi var med dem ett tag. Hur som helst, eftersom mitt tält är kvar ute på åsvik fick vi sova i Tinas typ minimala tält, ni kan ju gissa hur litet och trångt det va? hah, man fick fan knappt plats med benen liksom.
Men det funkade, ikväll ska det bli så jävla skönt att sova i sin egna säng. så jävla skönt.
Hur som helst, andra natten var heeeeemsk, hade världens huvudvärk hela kvällen och kylan gjorde att man andades "moln" Jag var typ vettskrämd för att frysa ihjäl i sömnen, men det kändes lite bättre när tinas mamma slog på tältet för att "kolla om vi levde" och jag hörde det. haha.
Igår så körde jag och alice och tina även singstar, like old times. Vart lite abba den här gången, kul med lite varaiation från den där "svenska schlager" liksom.
Alice lyckades vinna över mig en gång och vi blev lika förvånade båda två, haha, men jag blev så distraherad för vi prata i telefon samtidigt.
Hände inte så mkt idag heller, var till nynäs med a&t iochförsig, träffade en där också. heh. MEN det pratar vi inte om här.

Btw så beställde jag en ny iPod idag, finally! dags att säga hejdå till min gamla rosa sega 4:gigare. Nu blir det en silvrig 16 gig. niiiiiiiiiiiiiice är en stad i paris.
Men nu ska jag försöka komma ifatt på alla bloggar och skriva lite på en sak,
tchüsski!



(hade ingen bättre bild på min kära cp:ade ipod)


friiiiiiiiiiiday!

cherry cherry cherry cherry boom boom.


Skolan idag var typ sjukt tråkig. Var dagens crew och satt i kadeterian och torkade bord i matsalen. Det fanns iaf en som man kunde säga nått ord med men aja. slapp ju hkkn och svenskan. thats good.
"Men jag har ju inget barn!"
Efter skolan så var jag med a&t, suprise eller hur? hah, vi gick till lillan och köpte mjukglass och jag och alice körde kubb ett tag, vettefan vem som vann men men.
Sen spelade vi ett tag med emma också (tinas syrra') och då kunde inte jag och tina hålla sams, när vi till och med va på samma lag. hah, antar att vi båda är dåliga förlorare. or something.
Aja, kul var det ett tag iallafall. Btw så luktar mina händer fortfarande som de äckliga handskarna jag hade på mig när vi torka bord. euw.
Nu sitter jag här och lyssnar på lady gaga, ovanligt det med va? och typ försöker få upp fredagsstämmningen, ska kolla om tina vill gå en promenad eller något. I wanna be out..not here. hah.

love all the little pieces of me,

dagen var typ sjukt seg, börjades med tyska, sen no (vi fick nya platser men det blev åt helvete) sen svenska, eng, matte och block. Hade möte med maria, mamma och pappa om mina ig varningar och de, gick väl sådär. Kände mig sjukt pressad i det där lilla rummet och ja, det blev lite stört. Aja, man kan inte vara trevlig hela tiden.
Gjorde engelska prov på engelskan, kind of screwed it up. Fick två små stavfel, helvete! aja, vi får se hur det går på andra delen av provet. Förutom det så måste jag bli klar med no:n, btw alice, får jag skriva av ditt papper i helgen?
Sen måste jag göra svenska och massa shit. Känns som om inget kommer bli gjort men men.
Imorgon är jag dagens crew och börjar kl 8, känns rätt soft med tanke på att man inte har nå lektioner.
Thats good.
Var i nynäs en sväng också, köpte lite saker, smink blandannat, underkläder och lite tröjor. Brände nåra tusen på det, heh, sen var vi på banken (well, vi var där innan vi shoppa men who cares) fixade också bankkort och legg till mig.
Typ asgarvar bara av tanken på mitt id kort, fyfan vad kass bilden blev, ankans återkommst hell yeah.
Men han som fota var kul, ba "neeh. vi tar om den där va?" haha, aja. bättre än passet, passet kommer jag fan aldrig visa för någon som inte har med det att göra. Aldrig. Fyfan vad ful jag var.

forbidden to remember, terrified to forget.

i miss beeing so "pathetic in love" with you. actually.

you remind me of how it once was,
and you always remind me how hard it is to forget,
you're always so stunning,
that it makes it really hard for me to let go.

Well, dagen började typ 6, hade sovmorgon till halv tio, så egentligen vare inte sådär jätte kul, låg bara och irriterade mig och tänkte på saker, thats happening. changes. appråpå det så har jag show & tell på engelskan, måste komma ihåg att mejla min lärare om att jag inte kan göra det. Kul va? känner helt enkelt att jag inte klarar det, och då är det så liksom.
Tina var "dagens crew" idag btw, fett sött, vi stod och pratade med henne ett tag i kafeterian och sen satt hon med oss när vi hade lunch också, på fredag är det min tur! ser inte fram emot det men skönt att slippa de flesta lektionerna iallafall. Vi hade bara fyra lektioner idag så det var rätt okej, dock så verkar det som om alla lärare vill tortera mig med en massa muntliga redovisningar. kuuuuul. naaaat.
Imorrn ska jag på nått jävla möte med min mentor, för att jag inte är godkänd i två ämnen. sadly. men efter det ska vi till nynäs och banken and so on, så får jag mina pengar äntligen insatta på kontot, geil!
måste köpa en ny foundation och concealer, så lite sånt blire nog iallafall.

Peace

hah. omg.

"Asså när jag suger av den här så följer inte mina läppar med"

- Tina (när vi åt isglass)

-

jag hatar dig.


Thuesday

Hela dagen har gått as fort och det har känts som om jag gått på rus hela dagen, jobbade som fan i skolan och jag förstår inte vart den orken kom ifrån, men hur som helst. Det var jävligt bra iaf, gjorde 10 (!) tal på matten, brukar göra typ 1-2. Så det var rätt bra för att vara mig, ska bli bra att vi byter platser på No och matten också så jag slipper sitta där.
Det känns rätt bra. Gjorde även klart svenska arbetet jag inte var klar med på 20 minuter och jag och min grupp planerade vårt so arbete rätt bra. Lite jobbigt det blir att behöva översätta till calle hela tiden men whatever.
Något som dock inte var så kul var att jag hade kryss i bild (kryss= ig typ) så nu har jag två, men det kommer gå att ordna och det är inga "viktiga" ämnen, utan bara bild och sjöld. doesnt matter so much you know.
Ska antagligen börja på Bild på torsdagsblocket och ha en dag i veckan att vara på syslöjden instead för idrotten.
It will be okay. (det är iaf vad jag försöker intala mig själv) när maria berättade det så höll jag på att bryta ihop seriöst. men det blev lite bättre när hon sa att det absolut inte fanns någon chans till att jag ska gå om iaf.
Thank god för det.
Fick även reda på att vi ska ha Show & Tell på engelskan på torsdag, döda mig mer? att prata framför klassen är något jag verkligen hatar och jag funderar redan nu på om jag kommer svimma eller inte, men jag hade tänkt att jag ska glömma det och säga att jag glömde så får Dylan ge mig nått att prata om, doesnt matter.
Problemet är absolut inte att jag inte kan, för jag är en av de som ligger rätt bra till i engelska, utan det är att jag helt enkelt tycker att det är jävligt läskigt. Men svenska saken nästa vecka vägrar jag göra helt enkelt.
Vissa saker gör jag bara inte, hah.

Men för att byta ämne till något lite roligare så kan jag ju berätta att jag har ont i huvudet, jag är helt jävla slut, min mobil är cp och mina byxor med hål i är kalla (nehe?) positivt eller hur? hah.



så såg jag ut idag, adidas jacka (ny), linne från gina, t-shirt från gina, och jeans från crocker.

sista dagen på lovet

Somsagt, idag äre sista dagen på lovet och snart är till och med den slut, men förhoppningsvis har väl lärarna överseende med att alla kommer vara så sjukt opepp imorgon så de kanske inte kör så hårt med oss, hah, hope so anyway. Var ute och "sprang" med alice och tina, well, först gav tina upp, sen jag och alice sprang hela slingan.
Jag och Tina "powerwalkade" lite grann och pratade och så, gick ju relativt fort ändå, för att vara oss liksom.
Jag svalade en mygga och det var hemskt, och btw så är det en spindel i mitt rum som typ har gömt sig nånstans och tack vare Max så tror jag att den kommer komma och klättra på mig när jag sover. euw.
Min mamma fyller år idag också så grattis till henne, gammal du börjar bli nu ju!
hur som helst, lagade mat till alla idag också, bara för att vara lite snäll liksom, tror det vart rätt uppskattat.

Nu sitter jag och kollar runt lite på Spotify och lägger in lite låtar i spellistorna man har, och är lite social på msn samt läser/raderar/svarar på mejl. har inte pallat på hela veckan så det var ju lika bra att få det gjort liksom.
Men nu ska jag ta vara på de sista timmarna på lovet,

"GOOOGLE IT BIIAAATCH!"

Lördagens outfit

Såhär såg jag ut i lördags!



adidas tröja och söt kort klänning, enkelt men snyggt!

Kass uppdatering och sega förmidddagar

Hemskt ledsen för kass uppdatering igen men men, ibland prioriterar man annat liksom.
Lördagen spenderades på hasselbackens hotell och restaurang på djurgården med morbror, moster och Johan och Tove.
Trevlig dag, framför allt rolig dag och sånt, tiggde till mig en ny adidas jacka och ett par fred perry skor för att jag fick ont i fötterna, heh.
Hur som helst så blev det lite kungsan, och sen satt vi på hilton resten av kvällen innan vi åkte hem.
Nu bloggar jag på tinas  i jämfört med min data minimala data, jobbiga knappar när man är van med annat liksom,
Skriver mer ikväll,

peace

Tyyyyyyyyyyp värd rubrik eller hur?

I can't remember but it's alright, alright


Min och Tinas valborg planer äääääääger. hoppas bara det blir av, haha, anywaz. sov till typ halv två, hade stängt av mobilen men jag vaknade ändå vid typ 8 och var uppe och stängde av radion, nån jävel hade ju såklart satt på den och sedan inte brytt sig om att stänga av den efter den åkt. men hur som helst, min dag har varit lika övärd som rubriken, nothing..nothing and more nothing! mamma städade altanen så nu kan man iaf sitta där, kulkul.
Nu sitter jag här och lyssnar lite på Lady GaGa och längtar ihjäl mig tills den 2 augusti då jag ska se henne, ska gå. får väl gå själv om ingen vill gå med mig, but who cares? it's GaGa we're talking about liksom. haha.
Mamma gav mig ett stort påskägg så nu är jag glad, och nu ska jag gå och mixtra lite med lite smink och se om man kan bli lite snyggare,
peace&puss.


Bang bang, we're beautiful and dirty rich

I can't amuse everyone, accept the fact.

Huuuur som helst.
Prövade nyss lite sminkningar och det vart rätt lyckat, ska på en påsklunch på lördag, på hasselbacken i djurgården tydligen. Det ska förhoppningsvis bli fint väder också så det blir nog riktigt mysigt.
Bara problem med vad jag ska ha på mig, väljer mellan en svart och en rosa. Den rosa blir ju lite mer vårig och så tänkte jag, får springa runt och pröva mer imorgon, orkar inte nu.
Skulle inte tackat nej till en elise ryan klänning eller så, heh. skulle passat perfekt fan. kanske ska köpa en sån när mina pengar kommer in på kontot. Fast först och främst ska jag unna mig ett par nya fräscha sminkborstar, har kollat på ett sett som har hyffsat pris på ELF , 191 kr för 9 penslar, men jag vet att det finns massor på eleven.se så jag ska kolla lite där innan jag köper.
Nu ska jag fortsätta kolla runt efter sminkborstar och va lite social på sms.
peace.



äkta sommarbild!


"your scent is like a drug to me, like my personal brand of heroin"

Grattis till Kristen Stewart som spelar Bella i Twilight! 19 år fyller hon idag!


Robert Pattinson & Kristen Stewart


love is drug is my medcine, stay with me honey, stay with me

Hejhej!

Sitter här och försöker komma på något vettigt att skriva till ett skolarbete och lyssnar lite på musik, John ME för tillfället, låten Paris just nu. Riktigt mysig musik faktiskt! nått jag rekommenderar.
Sov till ett, skulle ha sovit längre men jag ville bara upp och göra nått istället, om ett tag ska jag och mamma dra ner till konsum och köpa lite saker så vi kan göra tacos ikväll, myyyys, ska försöka tigga till mig lite godis också, haha.
Nu ska jag nog fixa till mig lite så man inte ser helt ofräsch ut om man ska ner dit, man lyckas ju alltid träffa någon som man känner till så. haha, lika bra liksom.



21/6 @ parc des princes i frankrike.

I've waited so long, for someone like you to come along.

Heeeej bloggen!

uttråkad till 1000 här, så jag tänkte att jag kan väl kraffsa ihop ett litet inlägg i brist på annat.
Sitter här och försöker planera ett skolarbete om "orättvisa" och jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om.
Får väl se hur det blir, ska försöka göra det imorgon så jag får någonting gjort iallafall.
Imorgon kommer det nog inte hända så mycket, skulle träffat en men så ställde jag in av olika orsaker. så blire ibland!
Ska soooooooooova halva dagen har jag bestämt iaf, så kul ska jag ha det. Hoppas det blir fint väder så man kan sitta ute eller något.
Nu tittar jag lite på Scrubs och lyssnar på John ME, fett bra låtar han hade på sitt album, gillar hans "råa" röst.
Anyway, nu ska jag nog gå och lägga mig, jag behöver faktiskt inte vara uppe längre.



en gång i tiden hade man röd lugg. ehm. haha

Do you get, do you get a little kick out of being small-minded?

Även denna kväll drogar jag Fuck You - Lily Allen, kul kul. Har typ varit med alice hela dagen, vi gjorde inte så mycket direkt, dampade, lagade mat, sprang runt, sen var vi ner till konsum och på hemvägen började det regnade, hell yeah för de gratis city tidningarna vid shell. Nog för att det slutade med att ingen hade tidningen på huvudet, men det var kul att riva sönder den och sånt. Alice fick bläck på fingrarna och skrek " JAG VILL INTE VARA SVART PÅ FINGRARNA!" hah, fett kul vi hade iaf. Dock så sa jag inte så mycket idag, de närmsta vet varför så jag behöver inte gå in på det.
Tina är i dalarna och det suger, alice och jag ringde henne förut och det var väl kul, palla att hon ska va borta tills på söndag asså. Men jag och alice klarar oss!
Nu ska jag försöka komma på något att ha på mig imorgon, och sen städa av lite här.

peace.

I wanna break the mold, I wanna break the stereotype
Fist in the air I'm not going down with out a fight
It's my life, and I'm not sitting on the sidelines watching
It pass me by
I'm leaving you my legacy
I gotta make my mark
I gotta run it hard
I want you to remember me
I'm leaving my fingerprints
I'm leaving my fingerprints
I'm leaving my fingerprints on you

Köpt!

Var ner till konsum med alice nyss, vi köpte glass och frös ihjäl! haha. pratade om allt möjligt och sånt, nu sitter jag och tittar på ncis och typ dampar. låter normalt eller hur?`
visar vad jag köpte ist. much more intressant.


Jeans (crocker, JC) 699 kr



inte sådär jätte mycket kul men nödvändigt.

7:de April

Hellllllllllo!

Dagen började på sös, vi träffade underbara sjuksköterskan (sjukskötare kanske man säger) Mats, länge sen! han var med för två år sen när allt var riktigt åt helvete, han betyder. Anyway, min moster hängde på, vi skulle in till stan sen så hon åkte med pappa och mig in, pappa drog efter att de satt nålen på mig. Medicinen tar runt 50 minuter att få så det går fort, sen tog vi bussen ner till slussen och sedan tunnelbanan till centralen. Det blev lite shopping och mycket mycket prat om onödiga saker. sånt behövs ibland, koppla bort allt ett tag liksom. Lägger upp lite bilder sen!
Nu ska jag förhoppningsvis gå ut med alice på promenad om hon pallar, hope so!

peeeeeeeace.

my life would suck without you

Som rubriken lyder; my life would suck without you, det var precis min tanke när jag kramade tina sista gången innan hon åker till dalarna. (haha, gud vad jag överdramatiserar hon kommer ju hem på söndag men ändå, det är sorgligt liksom) I'll miss you! <3
Hur som helst, har spenderat de senaste två timmarna (typ) på telefon, kul. haha, seriöst, hur fan lyckas man prata i två timmar om totalt oviktiga saker? aja, kul vare iaf. thats what matters.
På kvällen så hängde jag med tina och emma lite grann, (emma är tinas lillesyrra) kul och dampa med dem ibland faktiskt, tina och jag buggade och mina fingrar knäcktes och det gjorde sjuuuukt ont. haha.
Nu sitter jag och glor lite på Project runway, funderar på om jag hinner städa mitt rum imorgon, tvivlar på det för det blir nog en heldag i stan, myyyyysigt! sånt behövs.

peace.

6:de april

Hejhej, hur har eran dag varit? min var okej I guess, var med a&t ett tag, vi satt på tinas hammock och åt glass i det fina vädret. intressant eller hur? Förutom det så har det inte hänt så mycket, var ute i solen ett tag och skrev lite saker, sånt är mysigt, att bara vara liksom.
Hur som helst, en annan kul sak var när vi var inne på lillan och skulle välja glass, tog typ flera år. haha, så typiskt oss.
Alice dampa när jag och tina inte kunde bestämma oss. Nu sitter jag här och fixar lite bilder och raderar mejl och sånt, tråkigt men nödvändigt. Det kommer typ inte hända så mycket mer idag, funderar på att dra ner tjejerna till konsum men ingen pallar säkert, haha! fan vad tråkiga vi låter. men det finns typ inget att göra.
Imorgon blire iaf sjukhuset och sen stan efter, finally some shopping.




mjau. peace.

Pop culture will never be low brow

Lady GaGa live @ grönan 2 Augusti.
I'm actually thinking about taking my girls with me.
grönan + sommar + lady gaga = can it be any better?

Så va säger ni tjejer? Jag bjuder ofc.


fuck you, fuck you very very much.

Kvällens drog Lily Allen - Fuck You



pathetic opinions

Dagen började med att gå slingan med alice, sjukt uppfriskande och sånt, även fast det var jävligt varmt. haha.
Borde verkligen gå varje söndag som jag och alice sa, liksom göra det som en "tradition" för det är sjukt mysigt att bara gå på en söndag när man annars bara sitter i soffan och glor. Besides that så hare inte hänt så mycket idag, när jag kom hem bakade jag, tittade på View from the top sen lagade jag sallad, (om man kan säga laga när man bara hackar och skär men ni fattar) sen hamnade jag här. haha, nu lyssnar jag på Spotify och kollar runt och skriver lite ofc,
tittade på sveriges smartaste barn och skrattade åt de som inte kunde de lätta svaren. men men, kul att man kan underhålla sig liksom.
Just nu så har jag en konversation med alice om att Tina (se vad schysst jag är) om att hon tydligen ska skaffa hårförlängning, vi får väl se hur det blir, det kanske kan bli bra. Who knows. Ett tag hade jag hårförlägning, fast det var på min emo tid när jag hade svart och rött hår, gjorde misstaget att köpa 60 centimteter och det var så jävla långt och jobbigt. Men annars rätt okej, Köpte clips från Happyhair och det vart rätt billigt, köpte dock syntet hår (gör inte det)

För ett tag sen gick jag igenom gamla klassfoton och rensade in allt i rätt mapp, allt låg liksom lite överallt, det var sjukt kul att se hur alla såg ut när de va mindre, man glömmer liksom sånt, och vi behöver ju inte ta upp att typ 99 % av bilderna på mig var väldigt komiska, men men. Man kan ju inte lyckas varje gång.

En annan sak som gjorde mig väldigt glad var att datumet för Sex and the city 2 har kommit, så den 28 Maj 2010 kommer den ut, längtar så sjukt mycket till det!


let the sings speak for themself

Hela kvällen har typ gått ut på att fundera på vad i helvete jag ska göra imorgon, tina skulle "städa sin garderob" så hon skulle tydligen va uppe hela dagen och alice vet jag inte, får väl kolla vad som händer. Något säger mig att det kommer bli ännu en seg söndag men vi får väl hoppas på det bästa.
Nu är jag så jävla uttråkad så att jag lyssnar på världens sämsta, Cascada, haha, om man har tråkigt så äre faktiskt rätt kul att sitta och tänka tillbaka på de minnena man hade till de låtarna, Åsvik 06 tex, när jag hängde med (då) fjortisarna, som i för sig var rätt trevliga, när jag tänker tillbaka så saknar jag faktiskt Jessica och Emelie rätt mycket, men anyway.
Vi hade ju iaf rätt kul när vi satt där i deras husvagn intryckt 10-11 pers i en soffa, men men. Eller som när jag jämt hängde på Midgård (det måste ju också har varit 06? eller kanske tidigt 07, dont know)
Hur som helst, det finns minnen till de dåliga Cascada låtarna som egentligen är rätt bra. men whatever.
Jag är så jävla trött att jag bara babblar på om massa onödigt shit här, haha sorry men sån är jag.

Nu funderar jag på att seriöst gå och lägga mig, men jag vet att jag iaf inte kan somna så jag vet inte poängen med det liksom, men jag får väl underhålla mig i guess. Kan fan inte sitta här längre.

Tchüsski

Because you live

Because you live and breathe
Because you make me believe in myself
When nobody else can help
Because you live, girl
My world has twice as many stars in the sky

It's all right, I survived, I'm alive again
Cause of you, made it through every storm
What is life, what's the use
If you're killing time

I'm so glad I found an angel
Someone who was there when all my hopes fell
I wanna fly, looking in your eyes


Jesse Mccartney - Because You Live

Sol & vänner & hamnen

Fick ett sms från alice klockan halv tio på morgonen där hon frågade "När ska vi åka?" jag fattade absolut ingenting och svarade någonting i stil med "Eh, vart ska vi?" det visade sig att hon skulle skicka till tina och sen frågade de mig om jag skulle med till nynäs, anyway, blev fan lite rädd för att jag skulle ha glömt någonting eller så, haha.
Hur som helst, tina skulle shoppa lite things och jag och alice följde mest med som stöd, hade typ 110 kr eller nåt så. det kommer man inte långt på. Alice skulle till biblioteket och låna non bok och sedan slutade det med att vi satt och åt glass vid hamnen, myyys! men kallt vare fan, sen satte vid oss precis vid en båt så vi såg inge vatten, lyckat liksom.
Haha anyway, så äre såna dagar som behövs ibland, vi hade jävligt kul och garvade åt det mesta, som vanligt!
Tyvärr hade ingen av oss kameran med oss så det blev inga turistbilder från nynäs, haha.
När vi kom hem satt vi bara i Tinas hammock och njöt av solen, dampade och åt godis.

Nu sitter jag och kollar lite smått på Without a trace och försöker hitta nån plan på vad jag ska göra ikväll, ingen pallade göra nått med mig så det blir väl Sex And The City marathon igen, som igår, asså fan vilket liv jag har egentligen.
Aja, några år kvar till frihet! Peace.

J'adore Vivienne I really want
Gucci, Fendi, et Prada
Valentino, Armani too
Madame love them Jimmy Choo

Fashion put it all on me
Don't you want to see
These clothes on me
Fashion put it all on me
I am anyone you want me to be


Lady GaGa - Fashion


complete me?

You came like the sun breaking through the clouds
And I found you're what I couldn't live without

With you I feel the other half of my heartbeat
I'm complete

<3

breathe in, breath out

Tina följde med Alice på en sak nere i spångbro, så nu sitter jag här själv, whatever jag valde att inte följa med men endå, haha, det finns iallafall massa saker som måste göras och så, målar naglarna for the moment, ska ju bli kul och se hur misslyckat det blir! haha, tina brukar alltid göra mina naglar annars. Själv är man inte så duktig på det, inte så bra på nått när man tänker efter men det behöver vi ju inte gå in på.
Lyssnar fortfarande på Spotify och just nu är det  Self inflicted- Katy Perry som spelas,
såg Katy live i februari och tycker att hon är rätt duktig och så, kanske inte en klar stjärna live men utstrålning hade hon iaf, 3OH!3 var förband och de var dock otroligt bra, hade lungt kunnat gå bara för dem liksom. 3OH!3 är ett tips att lyssna på om man gillar sånt, otroligt duktiga killar det där.

Eftersom jag blivit dissad idag, (av alice och tina som jag tidigare skrev) så blire väl att titta på filmer och lite sånt, tänkte att jag skulle titta på 1408 och The hauting in connecicut om jag pallar och vågar, haha, vi får se hur uttråkad jag hinner bli. Kanske passar på att se Confessions Of A Shopaholic också, men jag vet inte. Kommer sluta med att jag sitter här anyway, haha, im so duktig. Btw så sitter min hund och skäller ut genom fönstret och jag kan inte se vad han skäller på, åh, jag blir så jävla irriterad. skaffa aldrig hund!! nejmen ja, så ni vet.
Jag stör mig på att ingen är inne på msn också, det suger.


världens mest dåligaste kvalite, anyway, my pic from the concert.


3 april

ett år.

Men men, jag är inte deppig för det, vissa kanske inte ens fattar men den 3:de april 2008 skulle Tokio Hotel kommit till sverige men Bill blev ju sjuk och hela turnen ställdes in, hoppas dem kommer i år instead!
Anyway, hur är det med er`? im alright, i think, var med A&T ett tag, satt ute i solen och åt glass, mysigt. sen låste de ut mig och det var ju mindre kul, haha! Nu sitter jag här och tittar på top model och tråkar.
Btw så har ju påsklovet officiellt börjat nu, thats really awesome. har inga direkt planer som jag sagt men men, får väl se om det händer nått spontant eller så! haha.
Blir kort inlägg, sorry about that.


I love my girls,




No words, just pure friendship. <3

und ich weiss, verloren sind die tage

Vårvädret håller i sig, thats really good! mysigt med solen och att det knappt finns någon snö kvar. Högst visade vår termometer typ 20 grader, visst var det varmt men så varmt kan det ju inte vara. aja, unimportant.
Dagen har gått ut på att sova till halv ett, fixa sig och sedan bara dra omkring hemma, bestämde även att jag skulle vara hemma imorgon med. Just to be sure, så tekniskt sätt har mitt påsklov börjat, haha, fett soft liksom!
Städade lite förut och nu väntar på att tina ska komma förbi och hämta min skåpnyckel, ringde min moster och bestämde att vi antagligen ska in till stan på tisdag, efter sjukhuset, vi får se hur det blir. Jag är i stort jävla behov av lite nya kläder snabbt, av anledningar jag inte kan säga här. ehm. än. Så det blir nog kul.

Jag ser fett mycket fram emot påsklovet actually, bara det händer något liksom, det enda minuset är väl att tina drar till dalarna på onsdag och sen är hon borta tills på söndag. not kul. Jag tog fram lite sommar skor idag också, några av de hundratals ballerina skorna, haha, vissa kan man nog använda iaf, i hope.
Kunde lagt upp "dagens outfit" men det hade nog inte blivit så himla intressant med tanke på att det jag har bott i den senaste veckan är linnen och mjukisbyxor. scheeexigt liksom.



Pan!k - Vorbei
knark låt till tusen.

pushin' me away




28/6 - 08 Signing session @ Bengans
30/10 - 09 Live Concert


CANT WAIT!

dålig uppdatering,

Hemskt ledsen för kass uppdatering igen, ehm. men jag skyller faktiskt på att jag är sjutk och inte har någon ork till det, ni gotar det va? dagen har varit sådär halvt onödig men det fina vädret gjorde dagen lite värd iallafall,
gick ut en stund imorse och bara stod där i solen och njöt, riktigt glad blev man!

Något annat som gjorde min dag var att Lady GaGa ska spela på grönan i sommar, den 2 Augusti för att vara exakt, ska göra allt för att vara där!


let's have some fun this beat is sick, I wanna take a ride on your discostick.

RSS 2.0