Sjuuuuuuuuuk

Not feeling good tonight, började igår kväll somsagt, och idag var jag hemma och imorrn blir jag nog det också.
Känner mig helt efter och vettefan hur jag ska få till ett normalt blogg inlägg men jag försöker, vad vill ni veta egentligen?
Jag sov till typ 13.45 om jag minns rätt, haha fan vad tråkig jag är! nu byter jag ämne.

För ett tag sen gjorde jag om mitt rum, målade över den fula skrikiga grön-blåa färgen (vadfan tänkte jag med egetnligen) fast innan det så var ju mina väggar fulla med Tokio Hotel postrar så man såg ju inte väggarna direkt,
hur som helst blev alla väggar vita förutom en "the main wall" som blev grå.
Golvet som innan var rätt ljust, fick en mörkare nyans och möblerna flyttades om och sängen höjdes för att det skulle bli lite "mysigare" känsla i rummet. Det blev riktigt fint, men ännu är det rätt mycket som ska göras.
Ett 'väggord' ska skrivas på "The main wall" och jag funderar på citatet "sing as noone is listening" men jag är inte säker än. Tavlor ska köpas, bäddsoffa ska köpas, hyllor och lite sånt, för det ser så jävla tomt ut på väggarna!
På påsklovet (neeext weeeek!) ska jag och min moster förhoppningsvis åka till ikea och kolla lite på färgerna till soffan, och vilka som skulle passa in och så, det är så svårt att se på datan liksom!


den vita och gråa färgen.

Nu pallar jag inte skriva mer, sorry!

And we'll run for our lifes

Kväll igen, känns sådär. Mår inge alls bra och fryser som fan, tror mamma har smittat mig med sin förkylning. Inte bra! men men, vi får hoppas att det blir bättre och hur det är imorgon, jag vill verkligen gå till skolan eftersom jag inte vart där på ett tag nu igen, vill inte missa engelska provet heller. Kvällens planer blir att ta en lång varm dusch och sedan mys framför sex and the city. kvällens minus = kallt, en viss person som inte svara på sms eller är inne på sms (<3)
Kvällens plus = sex and the city och den nya ansikts cremen jag köpte idag på apoteket.

Idag har jag lyssnat mycket på Leona Lewis, hennes låtar är verkligen underbara. Tagit lite rubriker ur hennes låtar för mina inlägg, bleeding love och run är riktigt fina, låtarna fick mig även mycket inspererad till att börja skriva igen.
Så för en gångs skull skrev jag klart min "låttext" om man nu vill kalla det för det, för det är egentligen mer en dikt, men man kan ju utveckla det liksom. "Everything we once had" heter den iallafall, om någon skulle ha nytta av att veta det.
Skriva är något jag verkligen älskar, om det går bra vill säga. Kan sitta med ett tomt word-dokument i timmar innan orden kommer, oftast blir det på engelska, varför vet jag inte riktigt men jag gillar språket och tycker att det låter lite finare än svenska (diss! haha men ni fattar) När jag var ´väldigt fanatiskt tokio hotel fan, så skrev jag väldigt mycket fanfics och sådant, gick väl sådär. Men jag fick ju veta att jag hade intresse för det då. Helst skriver jag dikter, låttexter eller allmänna historier med invecklade budskap, så man måste tänka lite. Lite svårtolkade sådär.


kvällens underhållning!

SÖS & Sex and the city

Yepp, thats my day!
Var ju somsagt på sös idag, och fick lite järn medicin Ferinject hette den, den förra jag hade Venofer  (för ett tag sen fick jag järn typ två gånger i veckan men det är två år sen) ferinject skulle tydligen ha mindre biverkningar än Venofer och snabbare verkningstid, thats really good! Fick även en tid nästa vecka, tisdag 8.10, känns lite surt med tanke på påsklovet men men, man vill ju må bra också! Det gick relativt snabbt att få Ferinjectet, ca en timma sen var det klart.
Söta Inger satte nålen på mig eftersom vi är lite rädda om mina svåra blodkärl, det gick as bra sen satt den där.
Peter skötte droppet och jag var snart klar, så det gick bra. Inte för att jag trott nått annat, men ni fattar!
Just nu sitter jag och tittar lite på Sex and the City, fick hela boxen med alla säsonger i julklapp förra året och är totalt fast för den serien, jag är nog lite av en bladning av Carrie och Miranda, och lite Samantha såklart, haha.

Denna vecka ska jag verkligen försöka fokusera på skola & träning, skolan eftersom jag halkat efter lite och träning för att jag vet att jag mår bra av det, blir mycket piggare och jag har turen att ha en träningscykel hemma, ett tag körde jag konstat men det blir lite av pch på med tanke på hur mycket man orkar av sjukdomen ibland.
Det är rätt kul att köra spinningspass framför tvn faktiskt, och så lätt att göra. Idag hade jag tänkt att jag skulle vara lite schysst och laga mat till familjen, och ikväll ska jag lova er lite intressanta inlägg om vad som händer i mitt liv.

Until then, some pics.


(så snyggt var plåstret jag fick efter idag, verkligen haute couture!)


(blev en sväng till apoteket också)


neeeeeeeeeein, ich will nicht

Where were you when everything was falling apart?

Är det någon som egentligen har tänkt på att när man skriver ett inlägg och trycker på "publicera" så kan inom några ynka sekunder hela världen se vad man skrivit? haha, det är rätt coolt, om man tänker på hur fort allt går på internet.
Men hur som helst, nog om det.
Söndagen börjar lida mot sitt slut och jag sitter här och lyssnar på Spotify och chattar med lite kompisar, dagen har egentligen varit totalt övärdig och jag hade lungt kunnat sova längre, det hade inte spelat nån roll.
Pappa hjälpte mig med lite matte tal också, hela 13 tal klarade vi, (efter att jag gäspat och gäspat och gäspat för att indikera att jag inte pallat mer) Måste verkligen skärpa mig lite och nå mitt mål med att ligga på MVG nivå (hur nu det ska gå) Imorgon blir det ju somsagt sös dårå, har tid kl 10 så vi behöver inte åka förns halv nio, tänkte ta med mig kameran så kan jag fota lite grann också, om någon skulle vara intresserad av det.

För att prata om något definitivt mycket intressantare tänkte jag berätta lite om Tyskland resan jag kommer göra i Maj, som jag nämnde lite snabbt i förra inlägget. Hur som helst, the main reason att jag/vi bestämde att vi skulle åka till Tyskland var för att LaFee gör sin "Ring Frei Tour 2009" i tyskland och dels för att vi, (när jag säger vi menar jag min mamma, jag och min moster och morbror) åkte till tyskland år 2007, fast då för bandet Tokio Hotel.
Vi hade så himla kul på den resan och vi ville verkligen göra om det någongång! Och den 20:de Maj åker jag ner till Köln, Tyskland för shopping, Konsert och trevligt sällskap. Vi kommer troligast åka hem på söndagen så det blir iallafall 4 dagar. Detta ser jag fram emot något otroligt och jag kan knappt vänta. Jag älskar Tyskland!
Hotellet vi kommer bo på verkar sjukt fint och allt sånt, kul ska det bli!

Imorgon lovar jag mer bilder och sånt kul (bild-funktionen funkar inte för mig nu)
Peace!


Dagens Låt

Dagens låt får ett av banden som ligger mig närmst hjärtat stå för!
LaFee, som jag även ska se live i tyskland i maj.

LaFee - Mitternacht

Musik tips - The Fray

The Fray är ett band som de flesta känner till, de har bland annat gjort låten "How to save a life" (som btw är helt underbar!) men nu tänkte jag tipsa om deras nya album och såklart deras nya singel.

You Found Me - The Fray

The Fray - You Found Me (official video)
Uploaded by thefray

Vill ha!

Är det något jag är känd för är det att jag älskar skor (kanske lite för mycket) och är speciellt kär i de högre klackarna.
Här är några skor jag skulle kunna döda för just nu!


( Kors By Michael Kors/ Nelly.se 1949 kr)


(Nelly shoes, nelly.se 249 kr)



(Lucy sandal, BiancoFootwear 1100 kr)


ge mig`?

Bästa bloggarna! - Enligt mig

Tänkte ladda upp en lista med olika bra bloggar som jag läser och följer flitigt!

1. Kenzas (tjejen är modell, tokio hotel fan och sjukt underbar! ett måste!)
2. Mirre (Hon går en make-up artist utbildning och skriver allt från seriösa inlägg till mode och kändisar!)
3. Lily (frisör och mode intresserad, skriver om design och inredning samt om sina söta hundar)
4. Blondinbella (OFC kommer blondinbella på min lista, att hon är en av sveriges mest framgångsrika kvinnor säger väl rätt mycket, eller?)
5. Kissie (Kissie is the shit! hon bryr sig inte om vad andra tycker och tacklar kritik på sitt eget sätt)
6. Citty  (Citty jobbar för finest.se och i hennes blogg kan ni läsa allt från dagens outfit till de senaste om kändisar)
7. Ellia (Nog för att människan skriver otroligt bra är hon också otroligt cool och rolig, go ellia!)

SÅ, sju bloggar jag läser flitigt, såklart läser jag fler men detta är bara ett urval!

It's my life, and I'm not sitting on the sideline watching it pass me by.

(Rubrik tagen från Katy Perrys låt "fingerprints")

Godmorgon! eller ja, för mig är de det iallafall, gick upp för circka 15 minuter sen. Fast jag var ju uppe och duschade vid nio men men. Jag somnade runt 5 i natt och jag fattar inte varför, bara låg där och tänkte timme efter timme, men hur som helst somnade jag till slut (även om jag börjat trott att det var omöjligt)
Blev väckt vid 8, eller nio var det ju men haha! att ställa om tiden förvirrar mig! har ni kommit ihåg att göra det? eller har ni det automatiskt kanske?
DAGENS planer är inte många idag heller, är påväg att bli förkyld och har samtidigt lite lågt blodvärde så inte mycket ork finns, men men, det flyter på ändå. Måste ladda kameran och lägga in låtar på mobilen, and so on.
Kanske om ni har tur att bi får lite "dagen i bilder" bilder, men vi får se.
Imorgon blir det att åka in till Södersjukhuset för lite Venofer, (järn till mitt låga blodvärde så att det höjs) så det kommer väl ordna sig hoppas jag!
NU ska jag försöka fixa något att äta tror jag, peace!

Imorgon blir det hejhej sös!

Musik tips! - Bp Zoom

Tänkte tipsa om ett band som ligger mig nära hjärtat och spelar sjukt bra musik.
De är franska och heter Bp Zoom jag har sett de live en gång, då de var förband till Tokio Hotel i Paris.
Favoritlåtarna är "L'etoile d argent" och "Le Destin de kate"
Killarna är sjukt duktiga men det är tråkigt att deras skivor inte släppts i sverige!

BP Zoom - L'Etoile D'Argent
Uploaded by bpzoommusic

Hej bloggen! (long time, no see som man säger!)

OM jag minns rätt så skapade jag den här bloggen i Juni/Juli 2008, men det är bara vad jag tror, och på den tiden har jag inte direkt bloggat så mycket, tills nu. Jag hade tänkt att starta upp min älskade blogg igen istället för att "blogga" på bilddagboken, of course kommer jag säkert "blogga" där också ibland, men jag tänkte att jag lika gärna kunde börja på riktigt igen.

Så, vi kanske ska ta om presentationen igen, Signe Jansson heter jag och jag är 13 år kallas ibland "Bitchig & Bra av mina vänner och går också under 'internet' namnet xInDieNachtx. Jag bor i en bit utanför Stockholm och jag älskar musik och skor och sånt, (hur i helvete ska jag få det här att låta intressant egentligen?)
Aja, hursomhelst, jag älskar att resa och bo på hotell (but who doesnt?) jag har en sjukdom som heter MB Chron som är en inflammatorisk tarmsjukdom så ni kommer få läsa mycket om olika behandlingar och läkarbesök här! På grund av sjukdomen har jag en lång sjukhus relaterad tid bakom mig som ibland kanske kommer upp här ibland, just nu går jag på en behandling som kallas för "Aferes med adacolumn" eller något sådant, det gör jag en gång i månaden och det håller mig fit for fight!
Jag äger (förutom denna bloggen) en officiell sida till den tyska rock/metal sångerskan LaFee som kommer finnas länkad på min blogg. NU kan jag inte komma på så mycket mer intressant om mig, men är det något så kommentera så svarar jag! promise!

Tänkte skriva lite om vad jag gjort idag, men med tanke på att jag inte gjort så mycket så kommer nog den texten inte bli så himla lång. En av mina bästa vänner Tina sov över hos mig och vi tittade på lite filmer, blandannat "Heartbreak Hotel" klassiker! och säsong 4 av humor programmet "Hey Baberiba" nöttes flitigt. Vi somnade, eller Tina somnade runt halv tre tiden och då beslutade jag och jag också lika gärna kunde sova, inget tvingade mig till att vara uppe! haha.
Tina drog vid 10 tiden och då städade jag av lite och duschade, sen sov jag i några timmar. Håller nämligen på att bli förkyld! inte kul. Nu på kvällen har jag bara suttit vid datorn och läst senaste nummret av Chich, lördags mys till 100!

"Min dag i bilder"



(thank god för att snön håller på att försvinna nu!)

Hoppas ni läser min blogg och glöm inte att kommentera!

RSS 2.0