shopping!

Fick med mig lite grejer från Vingåkers Factory Outlet, mestadels Tiger grejer eftersom det är deras outlet. Ett par skor fick även följa med!


Tiger of sweden jeans

Tiger of sweden


Tiger

Tiger



Tiger of sweden jeans

Vagabond

Vet att min kamera är världelös, så ni behöver inte påpeka det! ;)

 


look of today




Klänning från ZOUL, kaval från vila, leggins från Gina, smycken H&M och pilgrim.

I want..

Jag vill kunna se utan att oroa mig, jag vill kunna springa utan att vända mig om, jag vill kunna leva utan att veta att livet har ett slut. Jag vill ta risker som jag vet är dumma att ta, jag vill ge och få någonting tillbaka. Jag vill uppskatta regnet lika mycket som solnedgångarna. Jag vill sitta vid havet och se månen avspeglas samtidigt som någon jag tycker om sjunger i mitt öra. Jag vill beställa en flygresa utan att kolla på returresor. Jag vill gå på gatorna i Barcelona och tänka att livet är underbart. Jag vill lära mig flytande italienska och snubbla i ett par Gucci skor. Jag vill se möjligheter och undvika svårigheter på bästa sätt. Jag vill hjälpa, finnas där och visa vad jag står för. Jag vill leva fullt ut, någongång.

would love a pair of these..


Christian Louboutin / Net-A-Porter.Com


Ny!



Fyndade lite på secondhand igår, nyskick! Ser att den behöver strykas så ska fixa det medans jag kommer ihåg. :)

silence can destroy,

Känner att jag är världsbäst på att blogga, verkligen. Det är mest för att jag inte har nån lust när jag inte har nått material direkt, såååå där har ni förklaringen på dagens dåliga uppdatering. Idaaag har jag inte gjort så mycket, varit ner och kollat på lite secondhand kläder, fyndade två grejer. Ner till konsum en sväng och sen ut med Tina ett tag. Inte träffat henne på ett tag då hon varit borta massssssoooorrr och jag har varit sjuk. Så det va trevligt!
Seeen har vi fina planer inför helgen också, maha!

Jag saknar Tyskland förresten, saknar det jättejättejätte mycket. Inte varit där i år och det känns konstigt, en del av mig hör hemma där på nått sätt!



Hotellet vi bodde på i Köln förra året, mwah. Saknar att gå ut på kvällarna, känna storstadspulsen och dricka milkshake på tyska donken. Haha!

Min favoritparfym!



En självklar favorit för mig, haft den ett bra tag och folk kommenterar ofta att jag luktar så gott, då har man hittat rätt! Ed Hardy By Christian Audigier "Hearts & Daggers" finns att köpa på eleven.se för 599 kr för 50ml!


sunrise, sunset



Okej att min iphone inte tar de bästa bilderna, men utanför mig just nu är himmelen väldigt rosa. Åh, mys!

LaFee

Ett tyskt underbart band, som jag har fått turen att se en gång. LaFee. Detta band upptäckte jag under tiden då jag var väldigt insatt i allt som hade med Tokio Hotel att göra, då LaFee ofta syntes på diverse awardshows som TH medverkade på. LaFee var inte perfekta, de hade inte allt, men de hade självklart potential. Nu har de tyvärr lagt av, eftersom deras sista album tillsammans floppade ganska rejält. Den 22 Maj 2009 fick jag iallafall se dem tillslut, i Köln, Tyskland under deras sista turné tillsammans. Tror jag aldrig kommer glömma den konserten, den var speciell. Jag säger inte bara det för att jag har det här bandet nära hjärtat, utan för att det helt enkelt var sant. De gav allt. Verkligen allt och det fanns så mycket potential, så mycket kraft. Jag jobbade för dem ett tag, eller jobb kanske är fel ord eftersom jag inte fick betalt. Men jag hade regelbunden kontakt med deras manegement och skivbolag och drev deras svenska officiella sida ett tag. Jag kommer aldrig glömma LaFee, Christina som på scen utan problem skriker ut texten till låten Eiskalter Engel, med "für exklusive geschenke machts du deine beine breit" och skrattar hånfullt. Sen 2007 har de funnits i mitt hjärta, och där lär de stanna.




Top 20!



1. Toxic Valentine - All Time Low
2. Critical ft. Tim William - Travie McCoy
3. Club Can't Handle Me ft. David Guetta - Flo Rida
4. Alejandro (Skillrex Remix) - Lady GaGa
5. Skisser För Sommaren - Kent
6. Wohoo ft. Nicki Minaj - Christina Aguilera
7. ROCKSTAR 101 ft. Slash - Rihanna
8. War Of My Life - John Mayer
9. Congratulations - MGMT
10. Falla Fritt - Melissa Horn
11. Från Kylan In I Värmen - Lars Winnerbäck
12. Triggers - Plan Three
13. Safer To Hate Her - You Me At Six
14. Ready To Fall - Rise Against
15. World News - Local Natives
16. Kriger Des Lichts - Silbermond
17. Poker Face - You Me At Six
18. Streets Of Gold - 3OH!3
19. Summerboy - Lady GaGa
20. Gör Min Dag ft. Magnus Carlsson - Petter


måndag

Det är måndag och jag har fastnat i ett konstigt tänk, ett tänk som är onödigt. Jag tänker på vad som kommer hända sen, på hur det blir sen, hur det kommer gå nu, och kommer allt vara bra? Det är måndag och jag är rädd, rädd för hur det kommer att bli. Det är kallt ute och penicillinet jag fick igår mot min halsfluss är jobbiga att svälja. Det är måndag och mitt huvud gör ont. Min säng är nybäddad och jag lyssnar på Lars Winnerbäck, finaste Lars. Det är måndag och jag är nervös, det går för fort alltihop. Alldeles för fort. Mina naglar är målade i en rosa färg. Det är måndag och jag är rädd för vart jag kommer hamna sen.

 


Mitt liv just nu;



Behöver inte säga mer, aj min hals.

look of today




thoughts

Solen gick ner och detsamma gjorde temperaturen. Vart tog det gamla vägen? Och när hände detta utbyte egentligen? Jag var inte beredd, jag förstod inte, jag insåg inte. Jag tillät aldrig mig själv att tappa kontrollen så pass mycket. Trodde jag. Variationen var en självklarhet, trodde jag, även där. Det blev mörkare och mörkare och innan jag visste ordet av var solen uppe igen. Stekande hetta. Vad hände? vad hände egentligen? Varför kan jag aldrig komma ihåg? Vill jag komma ihåg? Troligtvis inte. Jag tänker för mycket, jag analyserar alldeles för mycket. Det vet jag, men det är så jag arbetar, det är så jag bearbetar, det är så jag kommer över saker. Jag undrar bara varför just den här sommaren påminde mig så mycket att det kan påverka mig såhär. Det ÄR bra nu, Det ÄR okej.

Kan det inte räcka då?





World Behind My Wall (Live) - Tokio Hotel

Shopping!





Fick med mig lite grejer igår iallafall, blev en Hawaiian Tropic olja men den glömde jag att fota.. dessutom ser den inte riktigt ut att behövas eftersom solen verkar gått i ide förtillfället, ayah! Allt från H&M :)

look of.. yesterday




Så såg jag ut igår, eller ja, förmiddagen och större delen av eftermiddagen. Sen bytte jag om och det har jag inga bilder på! Var i stan iaf igår med Elin och Tina. Skjortan är från Tiger of Sweden, kjolen från H&M, smycken från SNÖ, Pilgrim och Oasis.

dont die a copy

 

Falla Fritt - Melissa Horn


Hello, im a shoe-addict!




De jag har i mitt rum just nu, de som vart hos mig vet att jag har de mest älskade uppställda fint. Haha! Vintersamlingen och resten av alla mina skor ligger ute i en garderob. Jag gillar skor?

tonight, you walk on streets of gold.





Streets Of Gold - 3OH!3


Lite musik!



Kent - Gamla Ullevi

 

Boys Like Girls - Heart Heart Heartbreak


 

All Time Low - Poppin' Champagne


look of today!


Vit jeansskjorta som jag köpte igår från gina, kjol från hm, skärp från lindex, väska från random ställe.


hemma! + dagens shopping

Vart somsagt stan idag med Tina, lite mysigt sådär. Värdret var fint (nästan lite för fint..) svettbad på bussen och prat om cannabis på tåget. Fullständigt normalt eller hur? ;d neaj men.. En bra dag helt enkelt!
Fick med mig lite saker hem som jag tänkte visa er :)


En kjol, all time low biljetterna och lite underkläder.

GaGa tischa :)

i dont mind

Mwah! idag har jag haft fullt upp, eller ja, iallafall för att vara mig. Gick upp vid åtta nångång, skulle gå upp halv men kom inte upp, men ingen skada skedd. Hah! Fixade mig och drog till vårdcentralen, gjorde en liten operation som gick asbra. Sen vart det nynäs för att fixa lite pengar på banken. Efter det blev det haninge för lite Taco Bar och shopping. Sen vidare mot SÖS för aferes, som också gick jättebra. Inga larm och nålarna gick in direkt, lyckades till och med somna och sov hela timmen, jättemysigt faktiskt! 
 
Sens jag kom hem har jag dock inte gjort så mycket. Man blir rätt seg i huvudet av lugnandet jag får, det sitter i ett tag. Men i dont mind liksom. Har iallafall städat, planerat morgondagens outfit osv. Chillat helt enkelt!
Imorrn drar jag till stan med Tina vid ett tiden nångång, puss på er!


Secondhand fynd!





En korsett-topp, söt babyrosa kjol och en alldeles ny bikini från Dior fick följa med mig hem idag, det lönar sig att secondhand shoppa!

My spotify lists!

Tänkte dela med mig lite av mina spotify listor, ser att allt fler börjar göra det och det är alltid roligt att få upp ögonen för lite ny musik. Så i utbyte får ni gärna langa era bästa listor!

* Signe Charlotta Jansson * (Väldigt blandat, men det jag lyssnar på mest!)

* The Fascination Of 2010 * (Mest festmusik, lite allt möjligt dock :)

 


look of today




Sommar, bara ben och lösa toppar, gotta love it!

Nytt!






Lite nytt trillade i brevlådan idag, söt kjol från French Connection, linne med stenar från Only och vitt enkelt linne från vero moda. :)

*


-





Såhär har min dag sett ut, mer eller mindre. Sällskap hela tiden och det kan knappt bli bättre. Förutom att solen var blyg och inte ville skina hela tiden, menmen, man kan inte få allt!


J'Adore Dior

 

Ett av mina favorit-nagellack, det fick pryda mina naglar nästan hela våren och även idag.
Dior Addict number. 105


Muskö imorrn!



Packar lite för morgondagens strandhäng på Muskö, blir väl ett par timmar där men är hemma igen till kvällen. Den här dagen har jag spenderat i en madrass i poolen, det ända som värmen tillät. Puss på er!

my weakness is, that i care too much





Scars (acoustic) - Papa Roach

remembering sunday, he falls to his knees

Alldeles för lite bloggande de sista dagarna, ber om ursäkt. Egentligen har jag inte haft så mycket för mig, bara inte orkat bry mig. Igår typ kollade jag på massa filmer, Marley and me, som förresten var så sorglig i slutet så jag såg ut som en panda resten av kvällen. Sen gick Så som i himmelen vid tre-fyra tiden, självklart tittade jag ju på den också. Samt smsade med Jim, heheh. Anyways, idag har jag chillat, jobbat på brännan och flytit på en luftmadrass vid poolen, inte helt fel alltså. Efter det blev det häng vid parkbänken med Tina med prat om allt möjligt. Mys! sen var vi hemma hos henne ett tag också. Nu sitter jag här (nehe?) och har typ rensat en av mina garderober, har mer än 20 klänningar, yay me.

Så jävla pepp inför All time low @ Debaser M så ni förstår inte, känns nästan som om peppen kommer förstöra sommarlovet men wft, kommer bli galet jävla grymt!

 


i've never told a lie, and with that i am a lier.

Det är chill som fan här nu måste jag erkänna, har huset för mig själv ett par dagar, troligtvis, eller iallafall inatt och så. Sen får vi väl se ;) Tina kommer över snart, sen får vi väl se vad som händer. Smsa om ni vill mig något.
Solen börjar komma fram så det kanske blir poolhäng, vem vet?
Puss på er!



Look of today



Brush It Off - Plan Three



And I need you, but then what?
And I leave you, but then what?
Once again I stay here corrected
Thinking it's too soon, To have it all
Hard enough to know, what I really want
I start changing with everything arround me
I brush it off

Jag har fattat tycke för det här bandet, Plan Three. Svenskar från mitt käraste Stockholm är de också, kan det bli bättre? lyssna och njut.


im just human



en mysig bild som Elin tog på mig när vi badade i Fagersjön för ett par dagar sen, fin va?

Accessories of the day




Armband från SNÖ, ring och jordgubbshalsband från randomställe, örhängen från Ur&Penn.

All Time Fucking Low!



Något som iallafall gör mig glad nu är att jag ska på All Time Low's konsert den 16:de Augusti, ses vi på Debaser Medis då kanske? ;)

All Time Low Pictures

locked inside of me so deep,

Det är mycket nu, verkligen. Men ärligt talat så har jag helt enkelt slutat försöka, stängt ute det, och det ska jag göra intill det sista, precis som förut, precis som alla andra gånger. Det rör inte mig, okej? Hursomhelst, vad har hänt mer då? nja, inte mycket, spenderat de vakna timmarna vid tvn troligtvis, eller ute vid poolen, eller i skogen.. hahah. Ja alltså motionspåret uppe vid idrottshallen, kanske tar ett varv imorrn igen. Var trotsallt lite mysigt att bara köra på i sin egen takt, utan massa som segar ner en. Idag var jag med Tina en liten stund.

Mer än så är det inte förtillfället. Så jag ger er inte mer nu.


We drink and we fight and we love because we are numb.





We Are Young - 3OH!3

Massor av bad!

Det ända jag gjort idag är typ att bada, haha, först badade jag i Fituna vid ett ställe där med mamma, moster och morbror. Sen drog jag till Fagersjön med Elin och Tina senare. Mysigt! Har en fin huvudvärk nu så jag ska nog chilla vid tvn ett tag, eller nått. Puss på er!



Hello my name is fabulous!




look of today,






Klänningen från Jeane Blush i lite ny tappning, och ett litet rött skärp på det!

list me baby

Senaste

Låt du hörde: Från Kylan In I Värmen - Lars Winnerbäck
Film du såg: The Ugly Truth eller The Women, kommer inte ihåg.
Mat du åt: Typ grillkorv, haha!
Kram: Mamma.
Puss: Tina, hahah!
Känslan: Otroligt blandat förtillfället.
Resa: Göteborg i April, för länge sen.
Glädje: Winnerbäcks nya låtar och 3OH!3's nya.
Dröm: I'll keep that to myself.
Person du träffade: Mamma.
Personen du pratade i telefon med: Pappa.
Personen du fick sms av: J.
Gången du åt 7-eleven korv: Aldrig gjort.
Gången du var utomhus: Några timmar sedan.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Längesen.. men inte mig emot.
Saken du köpte: Långklänningen från Jeane Blush.

Allmänt

Ska bli skoj: Kommer inte på något just nu.
Ska inte bli skoj att: Same there.
Sparar till: Ingenting, inte min starka sida direkt.
Pålägg som gäller: Typ salami?
Önskar att jag var bättre på: Vara kreativ och sådääär.
Dagens dryck: Red Bull.
Vad saknar du: Storstadspuls.
Tre band/artister: Lady GaGa, 3OH!3, John Mayer.
Vad har du gjort idag: Sovit och slöat.
Brukar du svära mycket: Jafan!
Hur tidigt stiger du upp: Så sent som möjligt helst.
På helgerna: Samma, om jag inte har något planerat såklart.
Vad ska du göra ikväll: Oj, vill ni gissa? Ingenting troligtvis ;)
Hur många timmar sover du per natt: Beror på om det är en bra natt eller inte.
Vem är snyggast i världen: Sa någon Hugo Rosas? Hihihih.
Vad är det för veckodag: Lördag.
Bästa saken som hände mig förra sommaren: Kommer inte ihåg så mkt positivt från den sommaren, men ett par mysiga konserter blev det trots allt!
Favoritplagg i garderoben just nu: Svarta kavajen från ICHI.
Längd: 163..
Vikt: Det ni.
Byter gärna garderob med: Kanske Petra Tungården, hon ser alltid så fräsch ut!
Byxa eller kjol: Kjol.
Mitt rum kan beskrivas som: Vitt, stort, välstädat och shoes everywhere!
Mig själv med tre ord (just nu): Huvudvärk, nackspärr men glad ändå.
Jag tränar: Inte..
Jag ville bli när jag var liten: Narkosläkare.


3OH!3 - Streets Of Gold



Killarnas nya, love it! De har förändrats och blivit ännu mer grymma sedan jag såg dem live i Februari 2009.

Lyssna här på Spotify

the dress (new!)




tonight i wont be taking calls


 

Telephone ft. Beyonce (Alphabeat Remix) - Lady GaGa


Seaside (hemma igen!)

Sjukt skönt att vara hemma igen, få duscha när man vill, inte känna sig så sunkig och så vidare.. haha, det blir på något sätt automatiskt att man är ofixad och så ute på Åsvik! Nu sitter jag här iaf och har fixat mig ordentligt. Ska nog snart ner till konsum, huvudvärk har jag också. Häääärligt! Slänger in lite fina bilder jag tog på vattnet under de här dagarna jag varit lite off :)




RSS 2.0