He ate my heart

 

Monster - Lady GaGa


Sjuk? Igen?

Nånting fel är det iallafall, hela helgen har jag mått fett dåligt och det är nästan sämre idag. Palla jävla lågt immunförsvar! Har typ legat i sängen i princip hela dagen, kollat lite på tvn, just nu kollar jag på ensam hemma. Haha, fett med julkänslor man får av den filmen alltså! Nu sitter jag och dricker lite oboy, försöker få upp energin lite. Nawh, min hund Danne somnade nyss på min väska, och även fast jag inte vill att han hårar ner den är han så söt så att jag inte har hjärta att väcka honom och fösa bort honom. Söte!

Tur att det finns folk som glädjer en genom sms, annars skulle min dag varit totalt ovärdig idag!
Hoppas att ni har tålamod med min dåliga uppdatering, NÅNgång kommer det att bli bättre!



Der regen fällt..

Usch, värd dag! vaknade med typ feber, fet hosta och huvudvärk. Roligt? nej. Så jag somnade om och sov till typ 14, kunde ha sovit längre men jag skulle kolla om det blev bättre till kvällen, skulle ju egentligen ha sovit hos theresé idag. Men jag orkar verkligen inte..
Hur som helst så har det inte hänt sådär jätte mkt idag, var nere på konsum och köpte lite gott och en tidning, och det är typ allt som hände. Kollade nyss på en jättebra film "prinsen och jag" hette den och gick på fyran, dock började jag titta mitt i men fan vad bra den var! grät nästan tre gånger, haha. Måste se hela nån gång.

Min mamma har typ invaderat hela jävla huset med tomtar och sånt julskit, jag tycker att det är för mkt. Men men, mamma tycker väl att det är kul så jag får väl stå ut. Dock är det rätt kul att retas med henne om det. haha. Jag fick en jätteful spegel idag förresten! ska måla om den nångång för annars är den riktigt ful faktiskt, inge illa menat till pappa som köpte den på möbelförmedlingen men den passar liksom inte in. Funderar på att måla "ramen" svart. Så att det står ut lite mera. Nu tänker jag sätta på en film, luuuuul, ellernått, vet inte riktigt, fryser som fan gör jag iaf!





visst vare fint med halsbandet till klänningen? (;

Gotta let you go,

 

 


YAY!

Fredag, vilket betyder frihet för ett tag, det behövs verkligen. Är helt jävla slutkörd från den här veckan fan, kammade hem ett MVG idag förresten! förra engelska förhöret. Sen gick det muntliga förhöret galant, fick igång ett flow och jag lät inte sådär stört svensk som jag är så rädd för att låta. Hade en riktig konversation och smörade en hel del. AS BRA!
Haha, det var fett kul i skolan idag. När jag och Miisa skulle försöka rädda brödbiten, haha! ni skulle sett det. Priceless fan. På hemkunskapen bakade jag med Janica, Alice hade ju café grejs med Lucas, jävligt många namn här. haha. Sen hade vi engelska, lunch, håltimme, so, slöjd, matte. fick sluta ca fem minuter tidigare på matten och jag gjorde inte ett skit, hade en fet huvudvärk så jag pallade inte.
Efter det drog jag hem, sen åkte pappa och jag till nynäs. Shoppade lite things igen, men faktiskt bara för ca 450 spänn så jag är fett nöjd. Hade fått hem massa rabattcheckar och det hjälper faktiskt, gäller bara att använda dom också (;
Nu håller jag på att städa av mitt rum lite grann, ska tända lite ljus och sen lyssnar jag på min älskade musik med mitt hemmabiogrejs, så smart att man bara kan stoppa ner iPoden i den och köra! haha, spela dåååe.



två baströjjor från lindex, älskade halsbandet från lindex, strumpbyxor från lindex, lösögonfransar, nagellack och sminksvampar från kicks!

Torsdag!

Usch, jag hatar torsdagar. Men dom är korta iallafall. Tur det. ANYways så var det kul idag, vi ringde en och gav telefonen till Lucas, som sen gav den vidare till Rasmus. Kan inte sluta garva åt det alltså. Kul vare!
Och det var typ det som hände idag, vi hade de vanliga tråkiga lektionerna. so, svenska, håltimme, matte, no block. Sen slutade vi vid tre. Jag drog till nynäs och hämtade mina pengar med pappa. Sen shoppade jag lite grann, hade lite lösa pengar så jag gjorde mig av med dom. Haha (;
Nervösar inför engelskan imorgon, muntligt läxförhör! Ska se om jag kan försöka slippa prata inför alla.. man vet ju aldrig. Vill inte sabba uttalet så mkt som jag gör när jag är nervös. Men det går nog bra typ.
Nu ska jag ta en dusch, tvätta håret och fixa lite. Måste fräscha upp mig lite för helgen lixx.

 

detta köpte jag idag, visst var färgen cool? den är mkt ljusare i verkligheten. Och lite ansiktsmasker till det.

Hemma igen,

Usch, finns fan inget segare än onsdagar. Dagen börjades med ett biologiprov, som faktiskt inte alls var svårt. Kanske kan hoppas på typ VG+? haha, vi får se. Sen hade vi tyska och fick fett mkt skäll för att vi var så okoncentrerade. Men aja. Sen hade vi so, "extra läxhjälp" sen hade jag Specmatte. Roligt? inte alls, men det kändes iaf bättre när Robin var där på något vis. Haha. Inte för att det blev så mkt jobb men iaf.
Efter det hade vi musik och då skrev vi lite och kollade på dirty dancing typ. Seeeeeen så hamnade jag här, faaaan vad intressant va?  Såg nyss att mina pengar har kommit, ska se när pappa kommer så kanske jag kan hämta dom imorrn typ. Eller nått.

Mysfaktor på hög nivå.

 

Jag är inte så mkt för smöriga lugna låtar.. oftast iallafall. Men den här fastnade verkligen. Får mig att tänka på lite av de saker som händer just nu. Love it.

Kissing - Bliss


And the best is, no one knows who you are.

Har ni tänkt på en sak? jag ser fan hela livet som ett spel just nu. Det är vinna eller förlora och så långt jag kan minnas har det varit så. Det gäller att spela rätt, låta rätt personer va nära, och stöta bort de andra.
Hålla rätt på falskheter och oäkta spel, och på dom som inte spelar likadant.
Tycker ni det låter konstigt? eller tänker ni likadant?
Det är ett evigt spel, det gäller att veta när man ska satsa, när man ska ta det lugnt, när man inte ska göra någonting och när man bara ska vara avvisande.
Jag vet inte ens varför detta kom upp i mitt huvud just nu, men jag har faktiskt funderar på det ett tag nu.
Det finns så många som spelar falskt, som är falska med andra ord, och det tar ett tag innan man lär sig se sådant.
Men som tur är vet jag det nu, det gäller att hålla sina käraste nära, men sina fiender ännu närmre. Känner ni igen det ordspråket?

let's play a lovegame, play a lovegame
do you want love, or you want fame
are you in the game?

-

Det bästa med tisdagar är att man kan sova typ två dagar efter skolan utan att det gör något. Det gjorde jag idag, och det behövdes verkligen. Skolan idag var dryg, men tisdagar är ändå lättsamma. Onsdagar är värst. Vi började med so, sen tyska prov, sen lunch, sen no, sen håltimme sen svenska. Fick tillbaka min puberteten text och hon sa att det var klockrent MVG (; Allt var as bra typ.
Nu ska jag tydligen laga mat? wtf? men aja, bara att göra det..


Jetzt Erst Recht

Jag har sjukt ont i huvudet. Jag borde egentligen plugga biologi. Men jag orkar fan inte. Får ta det imorgon istället! Provet är ju på onsdag så tiden rinner ju ut lite.. Men Men!
Nu ska jag gå och mixa lite kläder, sånt som jag tycker om. Huvudvärken blir inte bättre av datorn direkt, men den får stå på ifall det händer något viktigt. Håller på att kolla lite saker för en kanske kommande Göteborgsresa, den 5;de mars.. nån som kan komma på vad som händer i gbg då? Tokio Hotel live @ Scandinavium såklart. haha. Men vi får se hur det blir med det!

Hur har eran dag varit? jag har blivit lite smått as dålig på att uppdatera på den senaste tiden faaaun. Måste ändras! Imorgon är det skola 08-14, kort dag. love it.

 


In your shadow I can shine,

Out of touch
Out of time
Just get lost without a sign
As long as you stay by my side

In your shadow I can shine
In your shadow I can shine
In your shadow I can shine
Shine

You see my soul
I'm a nightmare
Out of control I'm crashin'

Into the dark
Into the room
Into the world
Of our cocoon

You are the sun and
I am the moon


I shouldnt even care, though it's too hard not to. It's up to you now, and I just wish it wasnt that way.


Fail..

Lite fail när man glömmer bort att blogga, eller hur? haha, skyller på att jag sov till typ tre idag. Kom aldrig liksom igång med dagen. Hur som helst så har jag bara drygat runt hemma idag, inte gjort något direkt. TRÅKAT, haha, liksom.. Lite söndagssysslor och sådant. Nu kollar jag lite på på spaning med bridget jones och läser lite skit. Ska nog göra nått annat nu, sry för den dåliga uppdateringen idag, blir nog bättre imorgon!


seg kväll

Usch, hatar när det inte händer något. Haha, jag får liksom..abstinens. Hur som helst, jag har inte gjort nånting idag. Bara drygat runt lite sådär. Har inget vettigt att säga så jag kör lite bilder istället. (:



LÖRDAG!

Solen skiner faktiskt idag, visst känns det konstigt? eller det kanske bara är jag som tycker det. På något vis gillar jag det inte riktigt. haha,
ANYwayz, igår vare fest och det var sjukt kul fast vi slutade rätt tidigt, alice mådde inte riktigt bra så när hon gick hem vid tolv gick jag också. Så.. så blev det. Det blev iaf en kväll med massa skratt, singstar och annat (;

Laddar upp lite bilder från igår.


tradition att pussa glaset. cant help it. Orkar inte ladda upp mer nu!

och as usual så är det alltid tjafs om vilka bilder som ska va med och inte, bör ha vant mig vid det här laget. AYAH! xD Hoppas alla är glada när det nu bara är bilder på mig. lul.


Hemma!

Mkt stress idag fan, men jag gillar det ibland. Direkt efter skolan, vi fick sluta typ fem över halv fyra, så drog tina och jag till nynäs och fixade lite saker. Och nu är jag hemma igen. Ska snart hoppa in i duschen och sen fixa mig för ikväll, kommer nog hem sent för vi ska inte sova där. Anywayz, det var kul i skolan, alla var typ sjuka pga vaccinet så vi var as några. Sjukt skönt! sen hade vi vikarie på syslöjden också så då behövde man inte vara så aktiv.

Vi kanske hörs sen innan jag drar, annars så hörs vi väl imorrn (;

Torsdag,

Torsdagar är okej, lättsamma. Hela dagen flöt på.. i ett ganska långsamt tempo. Började med att jag och Tina kom 5 minuter försent till so;n för att hennes klocka hemma gick fel. Haha, lyckat! Men aja. Sen hade vi svenska. Fick tillbaka mina frågor till boken "Björn!" som jag skrev för ett tag sen. MVG! blev så jävla glad. Det roliga är ju att jag hatade den boken, nästan skummade igenom den. Skriv svaren på frågorna på sisådär 50 minuter men ändå fick jag mvg. Like whaat? men aja, glad som fan (;
Sen så hade vi "mainstream vaccinering" idag, som jag valde att kalla det. Nästan hela skolan vaccinerades mot svinifluensan och dom hade både typ två klassrum för det.
Anywayz, jag slapp ju eftersom jag redan tagit. Känner inte av det så mkt! tack vare att jag tagit två sprutor så har jag liksom lärt mig att inte vara så stel. Det gör bara ondare då.
Seeeen hade vi tvåtimmars håltimme, matte, no, block. Sen slutade vi!

Nu har jag suttit här och latat mig ett tag, funderar på att försöka dra med mig tjejerna ut på en promenad. Var så länge sen vi gjorde nått sånt nu. Allt har blivit så konstigt nu på sista tiden, Men men!
Imorgon, förhoppningvis och KANSKE, och ett hoppas bör också klämmas in, så blire iaf kanske fest hos Tina.
Med lite singstar och sådant skit, men vi måste bara se så allt går ihop först, Hoppas det! Så länge sen det hände något riktigt kul.





love it!

Förlåt!

Har varit lite off idag, erkänner.. beror på att jag bara har tagit det lugnt idag. Pluggat och städat, suttit här och kollat på tv! En perfekt tråk-onsdag faktiskt. Smärtan i armen efter sprutan börjar komma mer och mer nu fan, inte roligt! Nu blir det snart dusch och sen säng och tvn, sms och musik. haha, som vanligt. Visste ni förresten att jag inte brukar somna förns efter ett? det är rätt.. dåligt egentligen. Med tanke på att jag då får ca 5-6 timmar sömn per natt när det är skola. Men aja, jag är van med det. Tycker faktiskt det är enklare att komma upp när man inte sovit så bra än om man har sovit bra. Skumt det där alltså..

Idag "skickade" jag förresten efter lite pengar igen! de som känner mig väl vet vad jag menar. Ni andra behöver inte bry er så mycket. Hur som helst så kommer jag få ca 5.000 på mitt konto snart! Love it.
Förhoppningsvis händer det något roligt i helgen, seriöst. För jag pallar fan inte sitta här en lördagkväll. Socialt självmord! nejmen ja. Ska försöka disskutera lite med tjejerna imorrn i skolan så får vi se vad ni kommer på.
Det är så jävla jobbigt att bo såhär långt borta från ingenstans, när närmsta "större stad" är typ Nynäshamn, haha. Blir nog mer aktiv på bloggen imorgon, I think, slutar 5 över tre. Så det är tidigdag imorrn, me love torsdagar. <3




Imorgon kommer Tina till skolan igen. Har saknat henne fett mkt!

-

Kom inte på någon bättre rubrik idaaaug. Har sovit lite efter skolan, blir så jääävla trött av den där sprutan. Så umm det är vad jag har gjort idag typ. Haha! Är fortfarande as trött, försöker dricka massa apelsinjuice för att bli mer pigg men det fungerar inte riktigt. Så.. aja.
Smart som jag är tog jag heller inte hem NO mappen så nu kan jag inte plugga biologi heller. Greeeeeaaaat.

Anywayz, nu ska jag tvätta håret!


Happy thoughts

 

Och det 400:de inlägget ska jag slösa bort på det här (;


andra sprutan tagen!

Yesyes, då är man "fullt" vaccinerad alltså. Eftersom jag är i riskgruppen pga av min sjukdom så ska jag ta två. Ni andra och inte sjuka tar ju bara en! Sååååå nu väntar ju på smärtan, känns lite nu men det värsta kommer ju imorgon. Har precis gjort klart hemuppgiften i hemkunskap så nu är den klar, och Alice var snäll och gjorde vårat skriftliga arbete. Thx! (:
Nu ska jag nog sätta igång med lite engelska, alla gröna glosor ska ju sitta tills på fredag + instrumentena. Det är typ 69 ord.. men vill man ligga steget före så vafan. Det är värt det.

peace.

FRI!

Yaaay! Nu är jag fri från skolan helvetet för idag, känns jättebra! Dock ska jag plugga rätt mkt senare för jag har ju missat en del. Fick tillexempel veta att vi har biologi prov på onsdag? Like.. wtf? men aja, jag ska alltså lära mig alla grunder i sexualkunskap tills på onsdag, det är ju inte så svårt egentligen. Och på VG-MVG skulle man ju mest argumentera och skriva, med hjälp av arbetsboken om det behövdes, och skriva kan jag ju (;

Senare idag ska jag in till söder, haha, eller ja SÖS men det ligger ju på söder så vafan. Ta andra svininfluensa sprutan. Ser inte fram emot det. Det gör ju rätt ont.
Men anyway, ska nog fräscha upp mig lite nu, funderar på att tvätta håret för jag är inte säker på att jag kommer hinna det ikväll. Kanske lägga en ansiktsmask.. gjorde aldrig det igår. Är ju ensam hemma nu så då får man ju se ful ut, haha!



turistbild. Köln 09 <3

Starstrukk - 3OH!3 ft. Katy Perry



Den 22 Februari såg jag dessa killar när de agerade förband till Katy. Nu gör dom en musikvideo tillsammans, och jag älskar den sååååå mkt! Den är fett grym, hela låten är FETT GRYM!
3OH!3, det är mina killar det (;

Håltimme!

Tyskan var inställd idag, så jag har två håltimmar på rad nu. Eftersom vi hade lunch och sånt också. Sen ska jag tillbaka vid 10:55 för då börjar NO:n! sen håltimme igen.. sen svenska, och efter det slutar jag. Vid 14, så det är kort dag idag. Love it! Ska dock in till SÖS för att ta andra svininfluensa sprutan..
Pallar inte ha ont! hade jävligt ont när jag tog förra faktiskt. Sen fick jag ont i huvudet. Men andra har ju fått värre så jag kanske inte borde klaga så mkt. Anywayz, ha en bra tisdag!


Telephone - Lady GaGa ft. Beyoncé

 

Älska låten!


Paket från Nelly.se!

I torsdags öppnade ju Nellys "secretsale" för alla medlemmar, idag öppnar den för alla andra. Jag var såklart på plats och gjorde två solklara fynd!
Idag kom de och jag kan säga att det var kärlek vid första ögonkastet fan, sjukt snygga skorna var!



Klänning från Rare Fashion UK 179 kr.


 

Skor från Nelly Shoes 150 kr

Billigt och jättefint, blir jätte bra att ha på julbordet jag ska på den 5:de december!

UTV - samtal

Anyway, idag hade jag UTV-samtal i skolan, utvecklingssamtal alltså för de som inte förstod det. Det gick väl bra typ, ända problemet är ju att jag är IG:ad i matte.. Men fick veta att jag nästan väger över på G nivå, och att det  var mitt självförtroende som sprack. Jag kan alltså mer än jag tror. Visst är det roligt när folk berättar saker om en själv som man inte vet? Berättar hur man ska göra osv. I kinda hate it. Men hursomhelst så fanns det inte så mkt annat att prata om, fick jätte mkt beröm för min skrivförmåga av både Maria och Michelin. Vi träffade Michelin (engelskalärare) i lärarrummet och då kom hon fram och sa att jag var jätte duktig och massor, fick även veta att min text jag skrev i fredags var lysande, = MVG.
Blev fett glad, och fett generad. Haha, men det är kul och höra! Man blir så peppad på att prestera ännu bättre.


Mys,

Har tänt massa ljus i mitt rum, dricker Burn och äter chocklad. Läser tidningar och msnar. Kan det bli bättre?
Egentligen borde jag plugga lite. Men jag tar igen det i veckan istället, vill koppla bort allt idag lite grann.
Ikväll ska jag fixa lite hemma-spa tror jag, lägga ansiktsmask, bleka tänderna, raka och skrubba osv osv.
Måla naglarna och sånt!
Intressant va? vad ska ni göra ikväll?

 


Söndag,

Jag gillar verkligen inte söndagar. Hur mycket jag än försöker inbilla mig att det är en dag när man ska ta det lugnt på så blir det inte så. Det är stress, uppjagande tankar och drygt överhuvudtaget!
Hur som helst så sov jag till två, älskar det. Gå upp när man vill är det bästa jag vet. Sen duschade jag och sen fixade jag mig, och det är typ det som hände. Nu sitter jag här, väntar på att pappa ska komma hem och dampar sönder på min dator. Den är fett störd och jag hatar det. Haha, syns det vilket trevligt humör jag är på idag?
Antaaaaagligen. NU är det helt kolsvart ute också, typ. Men roligt.


Hatkärlek musiken

Do it all night - Darius & Finlay (Michael Mind Remix)

Bad Romance (Chew Fu Remix) - Lady GaGa


look of today,





overdressed som vanligt, ska ju typ ändå bara va hemma. Men ändå.

and im off!




haha, fiiiiining. Nej nu ska jag ner til tina, vi tar 20 över bussen nämligen. Peace!

we can do it all night,

Skolan idag var sjukt kul!eller ja, vi kanske inte ska överdriva men kul var det iallafall. Trots att det var fredag och vi gick till kvart i fyra. Hade hemkunskap, satt och jobbade själv mestadels av tiden, eller ett tag iallafall. Blev jätte stolt för att jag kunde koncentrera mig så bra, lol. Sen hade vi engelska, hade fått MVG på förra engelskaprovet. AWESOME! haha, hon hade tillochmed skrivit "awesome" i hörnet på mitt prov. DET NI!
nej men ja. Sen hade vi lunch och då drygade vi runt i matsalen och sen hemma hos mig, sen gick vi och hade oförberett prov på revolutionerna. Greeeeaaat liksom. Men jag tror jag ligger på VG nivå på det, hade ju iaf VG i geografi. Sen flöt dagen på som vanligt med mycket skratt osv! Älskade klass!
"VAAA?! OFTA EXPRESSEN KOSTADE 8 SPÄNN!"
"Ja, det är ju rena rånet"
haha. Jimmys kommentarer <3

Nog med skolprat, nu ska jag FÖRHOPPNINGVIS in till nynäs och dra runt där ett tag. Tina kände för att dra in dit, så hur som helst så ska jag ta en snabbdusch och fräscha upp sminket och byta kläder. Så man blir anständig liksom (;
Sitter här och peppar med lite musik, och ska dra in i duschen nu, måste skynda mig!


LaFee - Der Regen Fällt 2009



Jag gillar verkligen LaFee och det står jag för, åker man ända till Tyskland för henne så är ju det förståeligt liksom. Men den här videon, den "nya" videon.. Brist på idéer? Brist på pengar? WTF har den gamla LaFee powern tagit vägen? Låten är hur fin som helst, det skulle finnas hur många sätt som helst att göra en as cool video till den här låten. Men då klipper man ihopp massa klipp som man redan har sett?
Sry LaFee, jag älskar er men det här var inge bra alltså..

Förkyld! igen.

Dt är fan alltid något fel med mig. Är det inte det ena, så är det de andra, jag blir så jävla trött på det alltså. Men aja.. Inte mkt man kan göra åt det heller. Mitt halsont och hosta och sånt jag har på mornarna har blivit värre, inte kul. leave me alone ffs. Pallar inte.
Anyway, jag gjorde engelskaläxan igår, kändes som om det gick bra men jag fattade inte riktigt hur mkt jag skulle ändra i texten. NU kollar jag på Ghost Whisperer igen, hah, kollar alltid på det nu förtiden.
Mamma är på nått möte så jag är ensam hemma, det är fan läskigt för jag brukar inte vara det.


I want your love, I dont wanna be friends.

Egentligen finns det ingen större mening med det här inlägget, för helt seriöst så finns det inte sådär jätte mycket att berätta. Jag skulle kunna berätta att jag har tänt ett ljus som luktar som vanilj, men hur många skulle ha intresse i det egentligen? Ljuset luktar rätt gott faktiskt. Men aja. Pratar om sorunda-livet med Alice på msn, hur tråkigt det faktiskt är. Btw så är jag typ halvblind på högra ögat idag, igår var det vänstra, det kan ju fan inte vara normalt. Haha, jävlar vad roligt det här är för er. Dont you think? (;


I dont need your resistance

Dope - Die, Boom, Bang, Burn, Fuck

Visst har jag en varierad musiksmak? haha, liksom Lady Gaga och sen Dope, lite skillnad.


det finns ingen mening med upprepat misslyckande.

I had a good night for once, kanske inte så mkt sömn som jag borde ha fått men aja. Lyssnade på musik och smsade med W. haha, puss på honom. Hur som helst så har jag inte gjort så mkt idag, typ gick upp och fixade mig lite och sånt. Är "ledig" en dag till imorgon så jag ska ta det lugnt idag typ, ska plugga lite engelska för jag har fått hem lite papper typ. Det blir ju lite roligt iallafall. Sååå nu ska jag nog sätta mig vid tvn och kolla lite på ghost whisperer och plugga lite.
Men först måste jag städa av mitt rum lite, det ser fett hemskt ut med all tvätt och sånt, så jag måste fixa det fan. Jäääävlar vad intressant för er, ni antecknar va?


did it again,

Fett tråkigt jag har just nu, min dator är fett skum och det gör att jag får damp. Jag har liksom inte riktigt lärt mig det nya tangent bordet. Det blir lite fel liksom. hah. Nu sitter jag och lyssnar på Muse och kollar på lite nya mobiler, just for fun. Men sen sa ju hon på Siba att vi skulle få ett riktigt bra pris nästa gång vi handlar där, så....
Jag kollar runt lite alltså, hur som helst ska det vara en sony ericsson och jag funderar på den där Xperia, men den är ju rätt avancerad. Annars så har ju HTC fina men dom är ju sjukt dyra.



så ser Xperia x1 ut! fin?

she's back and she's lovin' it.

nah, inte direkt. Men jag har inte orkat blogga nu ett par dagar och jag är hemskt ledsen om det liksom gjorde någon illa på nått sätt. Känn min ironi. haha. Men någon av er läsare kanske har saknat mig lite iallafall... lite lite lite?
ANYWAYZZZ. I helgen så var jag hemma hos min moster typ, hade ingen större lust att sitta vid datorn så jag tog det bara lugnt och sådant. Sen på söndagen var det typ fest för Johan som fyller år idag, grattis btw! var lite folk där osv osv. Sen åkte jag hem vid åtta och sånt. Jäääävlar vad intressant.
Jag var hemma idag igen och Tina kom med mina omdömen, allt var jättebra förutom matten då men det var ju ingen nyhet direkt. Är faktiskt rätt stolt över mitt engelska, svenska och tyska omdöme. Sen är jag godkänd i syslöjd i år! greeeaaat.


God Morgon!

Jag är uppe fett tidigt idag, liksom jag var vaken och uppe vid nio. shiiiet! haha, ska till moster idag i brist på annat, har iaf inget att göra riktigt så... aja. hah, så nu sitter jag här och drygar och morbror min ska hämta mig vid 12 typ. Eller nått, ska måla naglarna lite, bädda sängen och städa upp lite innan jag åker.
Förresten så är typ allt med den "nya" datorn klart nu! alla bilder, all musik är precis som på min gamla. Det kanske typ var menat att den skulle gå sönder så jag kunde få in allting på rätt sätt den här gången eller något.
Anyway. Ha en bra lördag allihopa!



så ser jag ut idag jaaaao.


och mitt paket från bubbelroom kom igår!


Nya datorn är tillbaka... yay.

Har fått tillbaka min dator som jag hade i typ 12 dagar innan den gick sönder. haha, så nu äre bara att ladda in alla musik igen. Hemmadelning på iTunes tar forever men aja, får hålla på hela natten dårå.
Spotify, iTunes och msn håller jag på att ladda ner nu så jag har liksom två datorer framför mig. hah, snnnyggt.
Sen ska jag hinna laga mat mitt i allt också, det blir tacos ikväll!


Godmorgon!

Tokio Hotel vann igår! haha, jag blev så sjuuuukt glad. Började nästan gråta fan. Och deras uppträdande var ju sjukt fint också. Men anyway, Hela galan (jag pratar om EMA för dom som inte fattat det) var lite... dålig på nått sätt. Bästa uppträdandet måste ju ha vart U2 bredvid Brandenburger Tor och sånt, riktigt fint var det.
Anyway, jag kunde inte sova inatt igen. Somnade runt halv tre. Vaknade vid halv nio för att pappa satte på radion på högsta, så jag gick upp och läste nynäsposten och sen sov jag lite till. Vakna för typ en timme sen.
Nu ska jag fixa mig, duscha, tvätta håret osv osv. Lite fredagssnygg kan man ju vara även fast det inte händer något! Det blir alltså en hemmakväll ikväll, kanske är bäst.. Kanske drar till moster imorgon men jag vet inte än.

Sen har jag fått värsta cravings efter att se Twilight. Så jag ska nog göra det sen. haha. Förresten, så verkar det bara vara jag som tycker att Katy Perry gör ett bra jobb som host på EMA?

Peppar för EMA!





fiiiiiuuuunt. MUSE var nyss på mtv, starlight från 2006. Klaaassiker jao!

TJATJA!

Hah, kollar ni på mtv nu? Tokio Hotel sitter och snackar eftersom EMA är i Berlin i år. Lite roligt faktiskt.
Har precis pluggat lite, skrivit rent min text om puberteten på svenskan. Najs liksom.
Nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Jag har fett tråkigt!

MAAAH. EMA IKVÄLL!

Reeeeedan, det känns så coolt! Längtar verkligen till ikväll. Någon mer som kommer sitta bänkad framför MTV ikväll kl 21.00? haha, Galan leds av Katy Perry i år igen och det blir nog jätte bra. Tycker hon gör ett sjukt bra jobb. Ser fram emot alla coola uppträdande och jag tror alla som jag vill ska vinna kommer att vinna. Verkar vara så iallafall.
Nu ska jag nog kila iväg och ta lite frukost eller något. VI hörs!


soooovaaaa!

Nu ska jag fan snart sova. Jag har inte sovit ordentligt på jätte länge nu. Vet inte varför, det bara går inte. Virrar in mig i tankar, men jag kommer ingenvart. Sedan inbillar jag mig jätteofta att det är typ spindlar i sängen och sådant, haha fan det låter inge bra det här. Känns som om min blogg börjar bli väldigt mycket deppinlägg nu, ska försöka ändra på det. Det ska vara roligt att blogga liksom!

Nu ska jag ta en dusch, sen ska jag fixa mig lite och sen blire sängen och NCIS, och förhoppningsvis en natt då jag slipper vara vaken till typ två tiden. Jag har stora planer för imorgon (lol, jag ska ju inte till skolan den här veckan nej) jag ska nämligen försöka gå ut lite grann! Jävlar. Hopefully så kommer mitt paket från Bubbelroom imorgon också. Yaaay.

Sov gott så hörs vi imorgon. Det kanske är en bättre dag imorgon.
Lite mysig musik till det;



Another Heart Calls - The All American Rejects

första snön..

Det är rätt sjukt eller hur? att det faktiskt snöade idag. Personligen tycker jag inte om snön, jag gillar inte vintern och det som hör till alls. Har heller aldrig riktigt varit något större fan av julen. Nyår är dock kul, hur man alltid har förhoppningar på att nästa år ska bli bättre liksom. Det är ju rätt okej ändå.
Men att det snöar redan? liksom...va? känns som om det var bara några veckor sen jag gick ut sjuan tillexempel, när vi stod där i kyrkan och sedan tog farväl till Dylan. Men det är hela 5 månader sen nu.
Jääävlar vad jag känner mig gammal när jag sitter och pratar om hur fort tiden går hela tiden. Men vafan. Den gör ju det.
I helgen kanske det händer nått kul, hoppas på det liksom. Fest nånstans häromkring kanske? hah, säg till isf! vore inte helt fel.
Resten av dagens planer; chill, kolla på ghost whisperer, städa rummet, dryyyyyygaaaa miiiig.



4 november.

Redan säger jag bara.. fyfan vad fort det har gått. Idag är det lite av en helig dag eftersom det nu är två år sen jag såg Tokio Hotel live första gången. Det var alltså den 4 November 2007. Har biljetten framför mig just nu, vi hade de grymmaste platserna, närmast scenen, allt var perfekt. Allt. Kommer ihåg att vi träffade Tillan och lite folk där, och dom har jag fortfarande lite kontakt med ibland sådär. Vi bodde på världens finaste hotell, eller ja, jävligt fint var det iallafall. Och jag saknar det som fan.




<3

my plug in baby,

Nu har man slösat bort ett antal timmar vid datorn igen, inte bra asså. Hah. Kom på att EMA är på torsdag redan!
Det är fett sjukt att det har gått så fort sens EMA i Liverpool förra året, hade ju faktiskt planer på att åka dit. Men det blev inte av. Nån gång ska jag fan åka på EMA, ska ska ska! Men i nuläget blire nog inte så. haha, lite ont om tid nu liksom. I år är det Berlin som gäller och jag kommer ihåg för två år sen så va ema i München, då befann jag mig på ett hotellrum i tyskland utan MTV. Skulle nämligen se Tokio Hotel i Essen ett par dagar efter.

Nu sitter jag och kollar på NCIS, ska måla naglarna och sedan sova antar jag, eller jag vettefan. Blir nog data lite längre.



saknar't

save me with your love tonight.

hah, 23 timmar sen jag bloggade senast. LYCKAT. Hur som helst, idag sov jag till typ kvart över två, gick upp och klädde på mig och sen kollade jag på Ghost Whisperer. Det är typ min dag, mamma var snäll och köpte cola också. Det bör tilläggas för det gjorde mig lite glad! Sen beställde jag lite underkläder från Sexy by Sweden för att muntra upp mig lite mer, hade nämligen fått en rabattcheck på typ 100 spänn så då ska man ju uttnyttja det (;
Anyway, allt känns lite bättre idag. Börjar klarna upp lite, kanske är en viss person som kom väldigt oväntat in i mitt liv? haha, stod så på mitt horoskop för nån dag sen. Kanske stämmer. Men jag tänker inte säga nått. hah.
Min nacke är helt störd idag, måste ha sovit på nått konstigt sätt fan, för det gör ont hur jag än vänder den liksom. haha, smiiiiiidigt. Nu ska jag nog ta en dusch och fräscha upp mig lite grann. Tror jag!



Lady GaGa muntrar alltid upp!

Can I fill you up with my emptiness tonight?

Idag känns allting stört. Åt helvete liksom. Fattar ni? Varför kan inte jag få må bra igen? varför måste skiten komma tillbaka när man mått så bra. Såklart är det "psyket" det sätter sig på hårdast. Det är ju den jobbigaste delen. Men jag brukar ju kunna klara det själv, så det blir väl bättre. Just nu, så vet jag att det inte är någon idé att börja stressa mig själv med massa. Så det får vänta, jag kan iaf inte prestera mitt bästa om jag inte mår bra.
Men aja. Orkar inte prata om det så mkt just nu.

Hur som helst så har jag mysit hela dagen typ, inte gjort mkt alls. Behövdes. Ingen press, ingen stress. Bara vara liksom. Nu har jag tänt lite ljus och sitter här och glor istället, vill gå ut och ta lite luft så jag ska nog gå med mamma ut sen. Eller nått. Vill inte träffa nån från skolan bara. Orkar inte det just nu.

Njej, nu ska jag försöka skriva lite. Nivet det jag la upp här på bloggen förut? kanske bra och skriva lite. Man vet ju aldrig.



Hata..

Jag känner mig som Theresé med sitt "DÖÖÖÖDAAAA!" idag. Bara några som fattar men aja. Ingen bra dag alltså. Men man kan väl inte alltid ha bra dagar i guess. Känns så jävla värdelöst. Så jävla drygt.

Nu går jag och lägger mig, senare ikväll ska jag kolla på massa skräckfilmer. roligt.


Morrnmorrn, värd dag.

Anyway, det var ju Club Glamour igår, och det var fett fail alltihopa. Det var ingen riktigt ordning på någonting och vi fick stå i kön i två och en halvtimme bara för att väktarna inte hade kommit eller hur fan det var. Väl inne så fanns det inte så mkt förmåner med vip heller riktigt, först fanns det en vip sektion vid balkongen där uppe där man kunde hänga, men sen tog dom bort staketen iaf. Dunno why. Men sen var det så jävla trångt på dansgolvet nere vid mainstage grejen, så det var seriöst mer ett ständigt puttande. Det var FÖR trångt! Och vid det andra dansgolvet så fanns det inga bra djs. Hur som helst, vi stod precis bredvid Alex Moreno ett tag, och han var ju söt iaf. Vi tittade på när han spelade och stod mest på balkongen hela tiden. Sen drog vi vid tio i två. Och då efterfestade jag lite hemma, tina satt vid datorn. haha, roligt gäng.

Idag är ingenting som det ska. Och jag orkar inte tänka. Vi lämnar det tills nu.



schnygga brudar jao.

RSS 2.0