Jag saknar det inte liiiiiite mycketkan knappt fatta att jag ens var där.

sööööööööndag

Var i nynäs med a&t, köpte blommor til mamma och mallar till naglarna, så jag ska fixa dom ikväll. kul va?
Sitter och pratar med Ele om hur olika skolorna är i Sverige och Grekland, det är rätt kul att höra liksom, haha, dunkar the all american rejects på hög volym och kollar lite smått på nått skumt program.
Var till nynäs med mamma förut och köpte loka eftersom jag ska till kvarnängen med klassen, eller ja, hela högstadiet men ändå, och om vädret kommer vara såhär så måste man ju dricka mkt annars kommer jag dö. Brukar ha lätt för att bli lite yr och sådant om jag inte dricker. Men det ska bli kul iaf! fast jag vet inte vilken tid bussen går dock, höhö. sen hade jag tydligen inte veckobrevet på datan. Så det ska ju bli kul och se hur det här slutar. haha.
Nu ska jag gå och ta bort mitt nagerlack och lägga nått kallt på mina fötter, hejhej skavsår.


she's lovin' the fact that she's gifted

har man tråkigt så har man.

-

sluta. stanna. jag vill av.

daily dose of Coldplay

Strawberry Swing - Coldplay


lööööörday - no words

Sov hos tina inatt, vi hade väl kul, somnade rätt tidigt och sånt, jag var sjuuukt trött igår så jag va väl lite tråkig.
Gick hem vid typ elva, gick ut och solade, låg där ett tag, satt här, störde mig på att mamma inte ville åka till ösmo med mig. Sen gick jag och la mig och sov i tre timmar och nu hamnade jag här och jag precis ätit "lunch" haha.
Ångrar lite det jag skrev igår men jag låter det va kvar tills jag vill ta bort det, om jag kommer vilja det, det är ändå knappt någon som fattar den. Höhö.
Har varken klätt på mig eller sminkat mig och håret ser väl lite ut som vad som helst, så jag måste göra det också.
Uuuuuuuusch, jag hittar inget intrressant att skriva om just nu, jag bara babblar men det blir så tomt, fyller inte raderna.
Som ni ser är inte min dag en särskilt "värd" dag, utan slapp som fan och tråkig utav helvete, Men men, så blir det ibland.
Trodde mamma skulle jobba men nej, och pappa är på åsvik och ingen orkar laga mat, haha. whatever.

Minnen..


april 08

april 08april 08 där med.september 08Juni 08November 08Juni 08

En tom fredagskväll

En tom fredagskväll är precis vad det är, jag sitter här helt själv och bara tänker, dagdrömmer, kritiserar mig själv för mina patetiska handlingar, precis som vanligt nästan. Nu orkar jag inte bry mig om jag blir för personlig (eftersom jag måste akta med det eftersom vissa nära läser detta, och jag vill att mina "problem" inte på något sätt ska röra dem)
Jag måste skriva av mig, jag måste få ut det som pågår i mitt huvud, och jag skiter i om folk inte fattar vad jag menar.
Nu är det såhär och om folk inte förstår så är det ju tråkigt för dom. Here we go.

8 månader.

Du har tagit 8 månader av mitt liv, du har gett mig ett liv också, vet du det? de 9 månaderna har varit några av de bästa i mitt liv, och även de sämsta. Det har varit lycka, ren jävla riktigt lycka, och ren jävla olycka. Det finns nästan ingen annan som kan få mig så glad som du genom bara sin existens. Ditt leende lyser upp min värld, jag ser dina ögon om jag blundar, jag drömmer mig bort till dagar då du sagt något till mig, då du rört vid mig, då jag var i dina tankar.
Jag har försökt glömma dig, jag har försökt ignorera allt som säger mig att jag är hopplöst förälskad i dig.
Men det har inte gått så bra, every single fucking time you dazzle me like that again. And I'm stuck.
Du går lika ovetande vartenda dag, du vet ingenting, hoppas vi, och det är så otroligt svårt att gå runt och låtsas till allt och allt. Jag KAN inte det mer. Jag VILL inte det mer.
Jag vill bara säga det, få det överstökat och du får tycka vafan du vill, jag vill inte att du ska vara helt ovetande.
Jag vet redan vad du skulle tycka och tro mig, jag har absolut inga förhoppningar, men jag pallar inte längre.
Ohne dich kann ich nicht atmen.
Så sant, jag skulle inte kunna andas i en värld utan dig, jag skulle inte klara mig utan styrkan jag dagligen får från ditt leende. Utan dig..vet jag inte vart jag skulle vara nu. Trots att vi inte känner varandra så bra, så skulle det inte gå.
Jag skulle kunna sitta i timmar, och bara prata om hur läget är och jag vet att ingen kommer lyssna. Jag vet att allt jag skriver nästan är förgäves, så varför skriver jag då? jo, för att jag försöker övertyga mig själv om hur jag ska göra, dels, och även bara skriva av mig.
Imorse drömde jag en dröm, det var en dröm om dig och den gjorde mig glad hela dagen, jag gick på rus hela dagen för jag kom ihåg rus-känslan jag fick i drömmen. Jag berättar inte vad det var, men det var fantastiskt. Och bara tanken på det får mig halvt tårögd. Varför var det inte så? varför var drömmen inte verklighet? varför sitter jag här helt ensam en fredagskväll? Du kan få mig så jävla lycklig, och så jävla deprimerad, utan att du ens vet vad du gör mot mig.
Tårarna rinner och iTunes drygar sig med att spela depp musik, jag vill tro på vad tarot korten sa till mig när jag och tina spådde oss, men hur? varför skulle det hända? varför? varför? varför?
Du är den jag ser om jag blundar, du är den jag drömmer om, du är den som ger mig styrka att klara av att leva.
Tack för att du finns och är, existerar.

" Until you're mine, I have to find
A way to fill this hole inside
I can't survive without you here by my side "Onsdag; just keep going

Har precis duschat efter en lååååååång jävla dag. Haha, skolan gick väl an. Hade sovmorgon till halv tio sen så var det bild, som vanligt där. Sen lunch, so, svenska och sen fick vi gå hem för att idrotten var inställd.
Fick veta att jag ska ha tyska prov på onsdag nästa vecka and i have not pluggat alls. Men jag har ju en vecka på mig iaf, inte såååå dåligt. Har pluggat hela jävla kvällen så jag har skrivkramp i handen, har skrivit ca 6 papper för hand, sedan renskrivit allt på datorn, två svenska arbeten och ett engelska arbete om Twilight. (jag valde att skriva ca 700 ord när jag bara behövde skriva 200 så jag får väl skylla mig själv) men det liksom bara blev så, hur ska man kunna skriva om twilight med bara 200 ord liksom? aja. dylan blir nog glad. I hope.

Var på gymmet efter skolan med tina, mina armar värker som fan redan och både jag och tina kommer ha väääärldens träningsvärk imorgon säkert. haha, fast vi körde inte sååå länge. Hade ju planerat att åka till åsvik men det blev inte av, så jag får väl roa mig på något sätt här hemma. Dont know how really men men. hittar nog på något.
Kanske spa kväll? haha, bra fantasi signe, verkligen.
Nu ska jag rippa in lite skivor på datorn, peace out.

LaFee - Lass mich frei

Lass Mich Frei, en av de bästa låtarna hon gjort.


piano version

Thuesday; back to basics

Idag var en enkel dag, tror inte har garvat så mkt som jag gjorde på de två första lektionerna idag på länge.
Jag, tina och Lucas skulle kolla på en lök i mikroskåp, för det första va tina så seeeg på att hämta skyddskiva så fick en kartong (hahaha) den misshandlade Lucas och Kalle sönder. Så ehm ja, den blev lite ihålig.
Sen när vi skulle hälla vatten på löken sabbade Kalle allt och den vart helt dränkt. haha.
Men det va kul, pratade om maaaaaassa saker och garvade som sagt, jag och Lucas kastade en lök på varandra och tina stod och såg sur ut, jag garvade och vi vid vårt bord hade allmänt roligt på både matten och no:n.
Sen hade vi tyska och vi kollade klart på den där skumma leguan filmen och ja den var allmänt skum. Inte bra på något sätt. Sen var det lunch, och efter det var det engelska, gjorde nån "då till nutid" och fick 38/39 rätt på det.
Sen hade vi SO och när vi gick ut (vi brukar gå runt skolan ibland om vi ska till andra byggnaden, dels för att det va så fint väder och sånt) så låg Kalle och sov på pingis bordet, han hade skolkat hela sin svenska lektion och SOV på pingis bordet, thim och patrick typ drog ner honom men han klättrade upp igen. haha, det var as kul.
Vi hade so och kollade på nyheterna typ, sen hade vi inställd idrott så vi delades upp i grupper istället och skulle gå ut och hämta saker i naturen som började på en bokstav så vi kunde få ihop ordet "Maskros"
Jag, Robin, Rick och Moa sprang runt i skogen och hittade till slut, maskros, alm, sten, kotte, rot, ormbunke och sand.
Det klarade vi på typ 10 minuter. Så jag fick stå där och vänta på tina typ as länge, hon och hennes grupp hade typ varit hemma hos henne eller något. För att leta efter saker.

Sen efter det så har jag och Tina dampat runt hela dagen, vi gick till lillan och köpte cola och godis och satte oss vid gungorna här uppe. Sen så drog vi hem till mig och körde lite tarot kort och snackade lite om massor av saker.
Boys and so on. (haha) sen pratade vi även om vi skulle åka till åsvik nångång snart, täääääälta! sooooola! haha.
Vi körde tarot korten och det va as läskigt, vissa saker stämde verkligen och man fick verkligen realistiska svar. Skuuumt as hell. Vi var hemma hos tina ett tag också eftersom hennes syrra hade glömt nyckeln.
Efter det gick vi hem till mig och lagade mat, eller ja, stoppade in lite i ungen och sen satt vi mest och läste nynäsposten och dampade lite random sådär. Sjuuukt kul dag.

Hände lite saker på kvällen. Men jag är inte ledsen för det, det va lika bra och det funkade inte länge. (ingen fattar. haha)
Nu ska jag nog gå och ta lite vatten och titta lite smått på Hells Kitchen och sen sova.
Vi har sovmorgon imorgon till typ halv tio så det är najs.

peace.

LaFee Live @ E-Werk in Köln 22/5-09

LaFee live @ E-Werk in Köln 22/5-09 (konsertupplevelse)

Den 22 maj, alltså i Fredags såg jag en av mina största idoler (förutom Tokio Hotel) live i Köln, tyskland. LaFee.
Konserten gav mig mycket mer än jag trott och jag känner bara lycka efter den, som med tokio hotel så var man ju typ halv deprimerad i en vecka efter. Nu är det helt annorulunda, jag känner bara lycka för att jag var där och fick uppleva det hela, absolut inget annat.
Hade en as bra plats, andra/tredje raden och hade bara korta människor framför mig. Förbandet Maraya Roxx var något av det sämsta jag någonsin hört, när musiken började spelas var det kanske lite okej, men när hon började sjunga trodde jag att jag skulle gå därifrån. Jag skulle som jag sagt innan kalla henne tondöv utan problem.
Jag tvingade mig somsagt kvar under Maraya Roxx 6 låtar (typ) och sedan var det lite paus så att de kunde ta undan MR's instrument och sådant.
Det tog inte lång tid, kanske en halvtimme, innan lamporna släcktes ner ännu en gång och introt till Ring Frei skivan började spelas. Scenen blinkade i blått, det kommer jag ihåg.
Ring Frei började spelas och den låten kan jag som rinnande vatten och jag har hela introt + den på film.
Dock var låten inte riktigt den bästa live. Efter den kom Eiskalter Engel som är en av mina egna favoriter från skivan, texten är så cool och rakt fram. Det var inte lite kul när hela publiken verkligen skrek med i "Machts du deine beine breit"
Christina har en sån scennärvaro som inte många har (maraya roxx tillexempel) hon får med sig publiken på ett sätt som inte alla kan. Hon har publiken i handen helt. Jetzt erst recht, Min absoluta favorit låt av LaFee, jag hade trott att låten inte ens skulle spelas på ring frei turnén eftersom den är från JER albumet och är inte heller en singel.
Jag blev överlycklig när jag fick se setlisten.  Den var med och det var totalt underbart, det kunde inte bli bättre och det var så jävla kul att kunna sjunga med i låten.
Jag hade min Sverige flagga uppe nästan hela tiden (åker man från ett annat land så är det klart att man måste visa det, har ju blivit lite av en tradition) och jag tror att den upskattades, fick många undrande blickar och folk frågade "schwedin?" och jag nickade stolt. Att åka för LaFee var inget jag ens tvekade på när det kom upp.
Jag blir helt lyrisk och sånt när jag pratar om det.
Kvällens höjdpunkter; När jag stod och väntade ¨på gästlistan, så hälsade jag på Ricky Garcia, bandets gitarrist, själv sa jag nått i stil med "OMG hi!" och han log och svarade ett enkelt " hello ".
Jag fångade Christinas handduk, kändes verkligen som om hon siktade på mig när hon kastade.
Meningen "of looks could kill" skulle kunna stämma in rätt bra på alla arga tyskar som fanns i rummet då. haha.
Bästa låtarna live; Eiskalter Engel, Scheiss Liebe, Virus, Danke, Mitternacht, Prinzesschen, Jetzt erst recht.
Christina gjorde även ett jätte fint medley på Wer bin ich/warum/wo bist du (mama) och det var väldigt fint, konserten avslutades med Virus. "WAS SOLL SEIN?!" "ICH HAU DIR EINE REIN!" haha. Och till sist Danke, och hon ändrade i texten lite och det var sött. Hon ändrade till nått i still med "att ni står här för mig idag, vart ni än kommer ifrån, betyder mest för mig" kommer inte riktigt ihåg, men det var gulligt iaf.
Kommer nog aldrig glömma Virus alltså, den låten va så GEEEEEEIL live, otroligt.

Noooow, picture time!
typ de bästa bilderna. ta inte.

Officiella New Moon postern!Nu är den här! Twilight-uppföjaren New Moon's officiella poster!
Riktigt cool är den, gillar hur Jacob är närmre Bella, (eftersom det är så det blir i New Moon) och hur Edward (Rob Pattinson) tittar bakåt.

Officiellt release datum för filmen är 20:de November.

omg. stressed out

Skolan idag var typ rätt okej, har ju inte vart där på aaaaaaaaas länge men men. Vi hade no och då satt jag mest och glodde, gjorde ju det man skulle göra men det va lite svårt eftersom varken jag eller Lucas kom på det. haha. Men vi skrev av sen. Efter det var det matte, gjorde 21 (!) tal på en lektion, en 40 minuterslektion till och med. Fattar ni vad coolt det är? jag brukar typ göra nada på lektionerna. Efter det så vare tyska, kollade på nån skum film som handla om nån kille som hade familjeproblem och hotade folk med knivar och så vare en leguan med också, den va söt.
På lunchen kom alice, hon är med i skolans musikal så hon repar hela veckan och har inga lektioner, så vi va sociala med henne och sånt. Sen hade vi engelska, as tråkigt men efter det så fick jag och tina bläckpennor av Dylan.
And last, SO, gjorde redovisning med Thim och Rasmus, gick ju åt helvete..haha, men ingen gjorde det direkt så mkt bättre men vi stod vända mot tavlan hela tiden typ. Idrotten var inställd så vi fick gå hem efter det, det va så många sjuka och alla som är med i musikalen var ju inte där så det var verkligen en skön dag. haha.

Nuuuuuuuuuuuu äre typ halv panik här, åker fucking till tyskland IMORGON. Och jag har iförsig packat nästan allt, men det känns ändå som om jag inte riktigt har koll på allt. Guuuuuud vad störande, kommer bryta ihop.
Samtidigt vill jag ju dampa, för att jag är glad. Men jag får inte till packandet, så svårt när man inte riktigt vet hur vädret kommer bli. Men just nu försöker jag komma på om jag ska ha med mig min svarta klänning, vars axelband jag kämpade med hela kvällen. Känns lite waste om jag inte gör, men ändå. Tänk om jag inte får nått tillfälle att ha den. haha.
Ska göra ett sista försök och ta med lite mer tröjor, sen vika det så jävla litet det bara går. Vi ska spara plats så in i helvete! haha.

Håller på att ladda iPoden nu och kameran är också på laddning, vill ju egentligen ha pappas kamera med mig, men min får duga, så dålig är den inte. heh. Ska kolla om det finns lite musik jag kan få tag på också. Så man inte dör helt.
Funderar på att kanske blogga lite i tyskland och de, kommer ju ändå ha mammas data med mig av olika anledningar.
Ett annat stressmoment, jag behöver ett svar på ett as viktigt mail liksom. haha. men men.
Kommer ju va kvar i sverige tills i övermorgon, eftersom vi bara kör ner till Helsingborg första dagen, och då funkar ju dongeln, sen har ju scandic alltid gratis (well oftast) gratis trådlöst.

Nej, nu ska jag göra lite nyttigare saker. Packa bland annat...

Wish me good luck!


sometimes, i dont know what to write

Nepp. så då skriver jag inget annat än det där heller. Tror det här blir ett lite flumm-inlägg men ni kanske tycker det är kul, måste iaf skriva av mig. Var på någon fest i Södertälje igår, Elin och Jenny hade typ fyllt år så de hyrde lokal och shit.
Kul var det! även om jag kanske inte va så jävla social med alla men aja, haha, hade rätt kul ändå.
Vi körde nån "artist leken" och de laget jag va med i vann typ, eller ja, vi ägde fan ut de andra. hahahaha xD
Fast samtidigt kan jag inte sluta tänka på hur jävla sjukt det måste ha låtit när jag "sjöng" Satellit av Ted Gärdestad och viftade med armarna som värsta fågeln till mina lagkamerater. Men men, fick ju poängen iaf.
Tina och jag tog bussen hem rätt tidigt, 20.12 gick den, vi stressade för vi trodde att vi inte skulle hinna men vi fick vänta rätt länge på busshållplatsen. På bussen frågade några killar om vi visste va stutbyvägen låg och jag och tina ba wtf? haha, eller ja, tina pratade i telefon och jag ba "ehm. neeeeeeej" hah.
Mitt/min caps lock funkar segt, så jag kan inte skriva så fort, i-lands problem ofc ofc.

Idag var jag med Boyfriend, vi gjorde inte så mkt speciellt, gjorde varandra sällskap bara.
We have actually been together for a month, pretty amazing huh?
Hur som helst så skulle vi spela kubb med alice, tina och emma sen men vi segade oss lite grann så de blev as sura.
Om ni läser, Förlåt, förlåt, förlåt, trodde inte ni var arga förns jag hörde tina dampa på telefon.
Kommer inte hända igen. Hoppas jag.

Men till nått roligare, eller egentligen inte, eller jo lite roligt är det nog. Ska till sjukhuset imorgon, och efter det ska jag handla det sista till resan! för som sagt åker jag till Tyskland nästa vecka, onsdag, lunchtid. Omg vad skönt det ska bli att komma bort från sorunda. Så jao, handla delen och tyskland delen är roligt, sjukhuset är ju inte så jävla kul.
Min "allergi" håller sig borta tekniskt sätt, mina ögon är lite röda men jag antar att det är allt pollen eller något.
Går väl över, kliar inte iaf.
Nu ska jag fortsätta lyssna på Lady GaGa och försöka reda ut i huvudet vad det är jag verkligen behöver köpa.
Ena hjärnhalvan skriker "SKOOOOOOOOOOR" andra skriker "EN NY HUDCREME OCH EN SMINKVÄSKA"
Vilken sida som vinner får vi se, kanske blir nått kombinerat. Eller inget alls. Who knews.


Nikki Reed - 21 år idag!

Fantastiska Nikki Reed fyller 21 år idag! Hon har spelat Rosalie Hale i filmen Twilight och håller nu på med uppföljaren New Moon. Stort grattis till henne!


should've said no

Sorry för att jag har varit lite off ett tag nu men det har helt enkelt varit lite mycket. Har ju som sagt varit sjuk som ni kanske redan fattat och igår var jag på vårdcentralen för det gick inte mer liksom. Fick lite mediciner där, sen fick jag ett recept med mig hem också. Blir lite trött av medicinerna och har ont i musklerna men om man jämför med hur det har varit i veckan så är det faktiskt riktigt bra idag. Thank god for that.

Dagens planer är inte många, ska gå och sminka mig och sätta upp håret lite bättre när jag bloggat klart.
Efter det vet jag inte vad som händer. Vet inte heller vad som händer i helgen men mamma är ledig imorgon så vi kanske gör nått, får försöka dra ut henne på nått sätt. Så dryyygt att bara sitta hemma och glo hela tiden. Kanske åka till nynäs och kolla skor, för de har ju rätt schyssta på eurosko ändå. haha!
Men jag vet inte. Måste även träffa BF innan båda dör av saknad och längtan. Vi har inte träffats på typ två veckor nu, rätt länge faktiskt. Sen på Söndag så har vi vart ihop en månad redan. Intressant eller hur?

Nej. Nu går jag och sminkar mig! tyvärr får jag inte sitta och steka i solen men det är som det är. Får hålla mig på altanen istället.

lass mich frei, lass mich los

Dagens låt;
LaFee - Lass Mich Frei (betyder typ släpp mig fri) men iaf, usch vad jag älskar den låten. Kan inte jag får höra den live nästa vecka (!) ge mig 22:a nu? jag pallar inte vänta.
Men jao, besides that.
Vaknade av att jag typ trodde att en mygga hade varit och misshandlat mig, men så vare såklart inte, hej nässelfeber, och det var inte kul. Jag freakade ur totalt, trodde jag skulle dö, trodde jag hade fått svininfluensan och ja massor, det blev inte direkt lugnt här då liksom. hah, men utslagen är nästan borta nu, eller de kliar iaf inte lika mycket, thank god for that.

Jag är lite nörd och sitter och försöker komma på vad jag ska ha med mig till tyskland, och jag tänkte att jag får ta nån dag och pröva lite outfits och sånt, annars går det nog inte. Sen har jag även tänkt på om jag ska byta sängkläder, och om jag ska sminka mig ikväll, samt om jag kanske till och med ska gå och kolla lite i min sko garderob bara för kul skull.
Jag är glad för att materialismen i mitt liv har kommit tillbaka, det har varit lite mkt feber, huvudvärk och kallsvettningar ett tag nu.
Nu väntar jag på att maten ska bli klar, är verkligen riktigt jävla hungrig eftersom jag inte ätit ordentligt på ett par dagar (gör jag kanske inte annars heller men whatever) ska bli gott iaf!

Om exakt en vecka åker jag till tyskland och det är så über amazing!


heul doch

Febern är typ borta nu, var typ död hela kvällen igår, febern steg till 39 så jag var pretty out. haha, men aja, det är lite bättre nu, och jag hoppas att det inte kommer tillbaka, dock så har jag börjat kallsvettas igen. så jävla intressant!
Meeeeeeeeen nog om det.

Har länge funderat på om jag ska skaffa akryl eller gelé naglar, har kollat upp om det finns några ställen i närheten som gör det och så vidare. Men ju mer jag läst om det, ju mer fegar jag ur. Dels för att jag inte är så van med att ha långa naglar, och dels för att jag är rädd för att råka ut för en dålig nagelterapeut som gör fula naglar liksom.
Vill hur som helst ha akryl, eftersom det verkar sitta bättre, och gelé måste man fila ner om man ska ta bort de, vilket många tycker var väldigt smärtsamt. Gelé verkar dock vara skonsammare mot naglarna, eftersom det inte är i närheten av lika många kemikalier som det är i akrylen.
Själva meningen med grejen var att jag skulle ha fina naglar när jag åker till tyskland, men nu börjar jag fan fundera på att skaffa vanliga lösnaglar igen bara, hade det förut. Och jag trivs med det.
Vill man inte ha dem är det bara att ta bort dem rätt enkelt.
Brukar köra på de rosa med fransk manikyr, eftersom jag anser att det är snyggast.

Men vi får se, ska försöka att låta mina naglar växa så kanske jag kan göra dem fina ändå.

i dont know whats right

dagen började kl 8, typ, kände redan igår att allt inte stod rätt till så när jag tog tempen i morse hade jag 38,6, kanske inte så mkt men jag brukar ALDRIG ha feber typ. Almost never, så jao, det var bara att ställa in med pojkvän igen, tror inte han skulle ta så mkt glädje av att vara med en seg, kallsvettig Signe som bara skriker efter vatten liksom.
Nu är det lite bättre, svettas lite fortfarande och huvudet värker, men jag tror att febern är borta iaf.
Kollar lite smått på sex and the city och funderar på varför inte jag kan vara en bra flickvän, jag dissar och dissar, fan vad jag hatar mig själv ibland. Men men, om jag mår bättre imorgon får jag väl åka till honom eller något.
Känns som om detta kommer bli ännu ett tråkigt, kort inlägg och egentligen spelar det ingen roll.
Ingen läser. så whatever.

Peace.

doch ich gebe niemals auf

Såååå? hur har er lördag varit so far? min har varit crappy. Dissade pojkvän, and im really sorry for that. <3
Så jag gjorde inte så mkt idag, tog det lungt och efter ett tag så blev det bättre och då gick jag ner till tina och spelade monopol, dock kunde vi inte riktigt hålla sams men whatever. Så blire ju alltid liksom.
Nu sitter jag och kollar på "sveriges smartaste barn" och dampar på alla som inte kan frågorna. haha, as lätt ju!
försöker även få med a&t till lillan, för jag behöver godis. Vi kanske passar på att gå en promenad också.
Imorgon ska jag nog försöka åka till boyfriend, saknar han sjuuuuuuukt mycket. Känns som om detta inte kommer bli ett så värdigt inlägg men det är liksom bara för att ni ska veta att jag inte dött. haha.

peace

Freeeeeeeeeeeeedag!

Alla fredagar brukar vara såhär tråkiga. eller ja, på kvällen iallafall, skolan var typ rätt kul och vi gjorde god mat på hemkunskapen så det var nog mkt det som gjorde det, att man fick något i sig och orkade liksom. För övrigt så brukar vi vara rejääääält flumm i vår klass på Fredagar, men vilka brukar inte det.
Anyway, för en gångskull så hade jag inte såååå svårt att komma upp i morse, förutom att jag frös som fan för att jag hade fönstret öppet, men det var rätt mysigt att höra vinden utanför.
Efter skolan gick jag hem (nehe?) sen så väntade vi på pappa och sen drog vi till nynäs, jag och tina skulle på nån informations sak om vaccinet Gardasil (mot livmoderhals cancer och kondolym) så ehm aa. det gjorde vi, kollade på lindex och hittade en jätte fin klänning men den var lite väl dyr, 399 liksom. Men fin varen!
Efter den där grejen stannade Tina kvar och bokade tid, medans vi måste ringa de som tillverkar vaccinet och kolla så att det inte blir komplikationer mellan de mediciner jag äter och det. Det vore ju inte så kul, safe ist besser!
Jag och tina hängde kvar i nynäs ett tag, vi gjorde inte så mkt, drog runt, gick på konsum och sådant. Sen tog vi bussen hem och då höll jag på att dö av huvudvärk. Sen när jag kom hem åt jag, och sen kollade jag och Tina på Twilight typ.

Thats pretty much my day, intressant va? nu sitter jag och kollar på sex and the city och läser lite smått ur nya nummret av tidningen chic. väldigt kul.

Stockholm Syndrome

Blogg torka. det är första ordet som kom upp när jag tryckte fram fliken "skapa".
Absolut  ingenting kommer upp, och det känns som att det inte riktigt kommer ge med sig. Kan inte heller längre skriva så mkt privat här eftersom jag vet att några ur min "familj" läser. så det känns ju bra. naaaat.
Men hur som helst, kan väl säga att det känns som om jag börjar komma tillbaka till mig själv igen, som om jag nått ut igen på nått sätt. Allting lyder och de så det är ju bra, har valt kläder till imorgon, eller ja, försökt iaf, ska komma i de där jeansen, det har ta mig fan gått förut. Ska försöka fixa några snygga skor sedan, men jag vet inte.
Ska på nån grejs på ungdomsmottagningen imorgon också, tror tina ska dit också så då dör man ju inte iaf, jag bryr mig inte så mkt, men man vill ju inte ha cancer så. Vad gör man.
Efter det så ska vi iaf försöka kolla om hon som gör naglar (asså akryl/gele) har några tider framöver så jag kanske kan fixa innan vi åker till tyskland, jag vill ha snygga naglar liksom! men det kommer nog kännas lite ovant.
Vill absolut inte ha nåra naglar alá Kissie eller så (absolut inget fel på dem men de är lite långa för min smak) vill ha lite kortare. Sen kanske de kan fräscha upp mina nagelband också.
Jag är verkligen glad för att det känns som om det håller på att bättra sig nu, var riktigt rädd för att jag inte skulle palla åka till BF på lördag eftersom vi hade planerat värsta myyyys dagen hemma hos honom, med mat och sånt.
Men hur som helst, no changed plans. Nothing ruined. Yet.
Min doktor skulle ringa idag men det verkade som om han glömde eller något, eller hade för mkt att göra. I dont mind. Imorgon kommer jag inte va hemma och så slipper jag ju prata med honom, haha.
Nu ska jag ta ett stort glas vatten! (har ett sånt jävla sug efter vatten hela tiden, dont know why) sen ska jag försöka skriva på BDB också.

Peace.

Jäääääääääävlar!

Igår sov jag hela dagen, yes yes. eller nej det gjorde jag inte direkt heller, jag var faktiskt duktig och hjälpte Johanna och Lucas att hitta de där blommorna på NO:n. Sen gick jag hem, Idag sov jag dock hela dagen. Vaknade, frös, somnade igen, vaknade, frös, satte på tvn, stängde av tvn, somnade, vaknade och FRÖS.
Sen gick mamma på något möte och då så kände jag att jag va tvungen att gå upp och försöka att se lite anständig ut när pappa kom hem från sin kurs grejs i göteborg eller vafan det nu var.
Så jag duschade, satte upp håret och flyttade in i ett par pjyamas byxor och en tröja med brittiska flaggan på. Haha.
Sa förut till alice att jag skulle försöka gå på den där "spritfesten" uppe i gympahallen som egentligen är obligatorisk men är man sjuk så är man och jag pallar inte gå dit för jag anser inte det som det viktigaste här i livet. Jag prioriterar annat än att se vuxna människor försöka tolka hur det går till på fester. Actually.
Någonting annat jag har gjort idag, förutom att tittat på The Tyra Banks show och top model är att jag faktiskt lagade mat, well at least I tried.
Slutade med att det var typ rök överallt men som tur var så gick inte brandlarmet igång, gjorde potatis och paprika och tomat i ungen men det var hamburgarna som jag lyckades bränna. Så jävla fail men men.
Det blev väl okej. hah.

Det ända glädjeämnet idag vara att jag fick reda på Setlisten till LaFee's konsert i Köln den 22 Maj som jag ska på, hon hade ju sin första konsert på Ring Frei turnén den 5:de i Oberhausen och min absoluta favoritlåt Jetzt Erst Recht ska spelas, och det är ju så sjukt jävla underbart. Låten är från hennes andra studiealbum och är inte heller en singel, så jag trodde att jag aldrig skulle få höra den låten.
Det är en helt otroligt bra mix med låtar från alla olika skivor! ser nog mest framemot de gamla klassikerna som Virus, Prinzesschen, mitternacht, heul doch men det ska även bli kul att höra de nya som blandannat, Ring Frei, Scheiss Liebe, Normalerweise, danke. Enligt de som var på konserten i Oberhausen så säger det att Christinas Röst var FENOMENAL, och det glädjer mig något enormt. Scen uppbyggnaden var otroligt och hela allt såg Proffesionellt ut.
Jag blir så stolt. åhhhh!
Ge mig den 22:a Maj nu tack! bara 16 dagar kvar. Helt jävla sjukt. Det är även exakt två veckor tills jag åker. det är fan ofattbart.Setlisten, fotad av Daniela.


die unendlichkeit ist nicht mehr weit

Eeeeeeeeeftersom vi hade studiedag idag så tog jag tillfället i akt och frågade vad moster min skulle göra idag och det slutade med att vi åkte in till stan för att jag skulle fixa mitt hår, slingade och klippte det sommarfräscht nu iaf.
Vart bra och jag är nöjd and so on.
Vi missade dock tåget för att det inte väntade eftersom att bussen från grödby var typ tio minutersförsenad, hah. onödigt men men, vi fick ta 783:an till vårsta, byta där till en som gick till tumba station och sedan ta tåget till stan efter det.
Tog typ två timmar men men, man hade ju aldrig sett skäcklinge innan liksom. haha, omg.
Tog inte så lång tid hos frissan, typ en timme, knappt det och sånt. Skulle ta ut pengar med mitt kort förut, första gången, men då typ funkade det inte men vi fick gå till en annan bankomat och då funkade det, skuuuuuuuumt liksom.
Och btw så borde jag få mitt leg snart, (vet att man inte börjar en mening med och men whatever)
Imorgon är det suuuugskola igen men men, tisdagar brukar inte vara allt för påfrestande, får väl messa med love eller något, hah.
Lägger ut lite bilder!"nya håret" bara för att tina tjatar. hah.pjyamas från cubus, byxor 169 och linne 99.kanske lite privat att lägga ut bilder på men whatever, köpte lite nödvändigt shit!
Nu ska jag kolla runt lite här och kolla igen vad jag missat på lite bloggar och bdb och sånt.
hare bäst!

a moment like this

a moment like this - leona lewis
perfekt låt. seriöst.

Dagen har gått åt till att sitta här, pröva olika sminkningar, sitta här lite mer och träna. Körde 30 minuter spinning, skulle göra 40 minuter men jag ökade motståndet de sista tio minuterna så jag brände iaf 330 kalorier på det.
Sen gjorde jag lite situps och sånt också, så jag känner mig duktig! har även bara ätit sallad idag så.
Imorgon ska jag in till stan och fixa håret, bad mamma sätta in mer pengar på mitt kort så jag kan handla lite också, måste ha mallar till naglarna och sånt, sen så måste jag försöka fixa akryl naglar nån gång också. Får se när det blir! vill ju helst ha de gjort innan tyskland liksom.
Nu sitter jag här och väntar på att BF ska logga in på msn, och lyssnar på musik, keane just nu, samt tittar på sex and the city, asså fan jag har inget liv är min första tanke när jag skriver det där. whatever.
Nu ska jag kolla runt lite i min ensamhet, och försöka underhålla mig.

peace out scream and shout.

headache & nostalgi låtar

Great. Inte nog med söndags deppen så har nu världens dunkande och kylande (?) huvudvärk smygit sig på. Treeeeevligt.
Läste på Ida's blogg ett inlägg om "minnes låtar" och kom då och tänka på lite olika speciella tillfällen och speciella nostalgi låtar. Tänkte lägga upp lite låtar och en liten explaination till dem!


Du hast den schönsten arsch der welt - Alex C feat. Yass
Denna låt spelade om och om igen när jag var i tyskland på min första "TH resa" eftersom ViVA var den enda kanalen som fick vara på i vårt hotellrum (eftersom att TH's 1000 Meere skulle ha videopremiär och skulle ju då spelas mycket)
Vi fick då höra den här låten, och den väcker många många minnen från resan!  En solklar "essen" låt.


Hot Summer - Monrose
Låten sätter sig fort och var som jag förstod det en listetta när vi va på essen resan, den spelades i nästan vartenda affär och även när jag satt inne på mc donalds och väntade på att vi skulle åka till Grugahalle där konserten skulle hållas.
Väcker myyyyycket känslor.

Lasse Stefanz - Lyckan inom räckhåll
Haha! den här låten är så klockren, tina och jag nötte en av pappas skivor ute på åsvik och spårnummer nr 7, den här låten var en favorit, vi kan varje rad i texten och jag kommer ihåg hur vi satt i förtältet och lyssnade och smsade folk till låten.

3OH!3 - Dont trust me
Jag vet inte riktigt varför, men låten är as bra och den kommer alltid ha sitt värde! glömmer aldrig dagen då jag och tina såg killarna live.


finns såklart måååååååååånga fler minnes låtar men det får räcka för nu!

Söndag

Idag är det söndag och alla som känner mig vet att jag H.A.T.A.R söndagar, om jag inte hittar på något att göra vill säga, men det vore ju väldigt oväntat. Så nu sitter jag här mitt i mitt söndags depp och lyssnar på musik.
Fast egentligen behöver jag inte deppa så mkt, har studiedag imorgon vilket betyder igen skola! thats reaaaaaally good.
Mamma ska tyo jobba idag och pappa med tror jag, så det blir bara jag ensam igen. hah, men jag erkänner att det börjar gå bättre. Ska försöka köra 40-45 minuter spinning sen, se hur det går.
Nu ska jag typ gå och sminka mig tror jag, kanske fixa håret, who knows. Egentligen pallar jag inte, men jag har inget för mig iallafall så, kan ju lika gärna göra det och se bättre ut.

Juste! alla som varit inne på blogg.se's inloggningsida har ju sett "artikeln" om att Tokio Hotel (well, bill och tom mostly) har designat tröjor för H&M's "fashion against aids" tröjorna ser rätt bra ut och för att stötta kampanjen så ska jag troligen försöka få tag på en tröja, man är ju TH fan också. Förra året var det bland annat Linkin Park (har jag för mig) som designade för FAA. Hur som helst, bra gjort av killarna att alltid välja de bra kampanjerna.
Mindre bra det där med stalkerna som stalkar dem dock, de kan ju på ren svenska dra åt helvete och lämna killarna och deras familj i fred. usch vad jag hatar dem! hah, jag blir bara ännu mer arg om jag pratar om det så kanske bäst att jag slutar dårå.

Peace och ha en bra söndag. för mig är det inte möjligt iaf-.

thinking..

Just nu sitter jag i min ensamhet och lyssnar på musik och seriöst tänker, och en sak tänkte jag på att göra då.
Skriva vad jag tänker, vore inte det kul? hah, hur som helst kommer jag skriva lite nu, och jag kommer göra det ¨på engelska. Just because.

Why do I always think that things should be so complicated? It's like im used to be around complicated stuff, that nothings goes the way I want and when it does, it feels weird and..wrong.
It seems to everyone else that I have problems with letting people in, but it's because' im so afraid, im afraid that it will turn out to be as I thought in the start. With just simple words, Im afraid that things will be too good too be true.
I don't want it to be this way, really really not, and it's actually really hard having this "problem" cause' as I said I have problems with letting people in. I wish I could just wake up one day and see thats it's not dangerous, its okay.
But this time, i'll try to dont care about what my inner feelings says, and just lissten too my heart.
And hope I dont do the wrong thing.

du bist nicht mehr schön wenn du zusammen brichts

Hallo!

Har inte hänt sååååå mycket idag, sov för en gångs skull rätt bra, kanske var för att jag satt uppe så länge och verkligen tröttade ut mig själv. Sen så vart det lite "fest" på kvällen också så, hah.
Jag, a&t var ner och kollade lite på maj brasan på fotbollsplanen, det var ponnyridning för småbarnen och jag och alice blev rädda i hästarnas närvaro. Me dont like hästar! Hur som helst, det brann väl på rätt bra (HAHAHA) och sen drog vi för att det blev så varmt, hämtade pengar och sen gick vi och köpte läsk. Ingen sprit här inte. yldas. hah, no one gets it.
Anyway, har typ sovit till halv tolv, fixat mig och sen åkte jag och mamma ner och handlade massa things för grill kvällen imorgon, najjs liksom. Ska bli kul! funderar fortfarande på vad jag ska ha på mig, men vi bestämmde oss för att köra lite halvfint tema, så tråkigt med jeans och sånt. hah.
Hoppas det blir en bra dag imorgon och btw tina, du har redan fått din "glass"! ;) xD

RSS 2.0