i fell (for you)

Idag är jag; Lite lycklig. (Får man säga så utan att det vänder?)

MWAH.


Måndag;

Med ett kasst humör och ett underbart tillstånd vägrade jag gå upp imorse. Helst ville jag trycka ner fingarna i halsen och bli av med illamåendet, men det gick över när jag fick sova lite till. Men humöret blev kvar, och ju mer det gick av dagen; desto sämre blev det. KUL VERKLIGEN ALLA SOM GÖR MIG SURA KAN DÖ TACK. så, ah.
Jag är jätteglad :) Hursomhelst, var iallafall på massage idag hos Lena. Dagens höjdpunkt i guess.

Nu ska jag städa eller nått, få ut agressionera på något jävla sätt. Åh, alla är så himla underbara! Världen är full av kärlek. Iaf från mitt håll.. Eller?

Puss på er.

Ny

Primer från M.A.C, 235 kr. Från kicks.se


Torsdag;

Livet är bra ibland. Iallafall idag då jag har omringats av människor med positiv energi runt sig. Det gillas. Var ledig idag somsagt, tog 20 över 12 bussen mot Ösmo med Tina. Sen tåget mot VH där vi mötte upp Josefin och Miisa. HAHAHA vantarna! <3 ah. Sen kom Johanna, då drog vi vidare mot Älvsjö och Gymnasiemässan, tågresan dit var nog en av de roligaste i hela mitt liv.. "Hjulet snurra men hamstern var död" & "JOSEFIN SLUTA SPRUTA NER TÅGET!" åh kärlek. Blev gymnasiemässan i typ en halvtimme sen träffade jag Ioannis, är fortfarande osäker på uttalet så jag kallar honom Johannes.. HAHAH ah, trevlig pojk det där! blev stan sen med brudarna plus honom, inte så askalas då jag och Miisa bara klagade på snön hela tiden.. "BOTTEN UPP FÖR FINLAND!" Efter det hängde jag kvar i stan när de andra åkte för att va med pojken. Ah, typ så.

Nu äter jag mat, första gången för idag. Sådär lite härligt. Snart ska jag SOVA och imorrn blire sjukhuset.
Puss på er!

Kvällspoesi

i min värld
finns bara jag
alla andra är statyer
som jag ska skydda mig ifrån
som jag inte ska såras av
visa mig svag för,
eller ge upp min stolthet för

i min värld
glömmer jag bort mig själv ibland
för jag bryr mig så mycket om en annan staty
men jag får inte visa det
jag visar det säkert i alla fall
den här statyn har jag gjort allt för, och jag skäms så mycket
jag har lämnat ut mig själv

i våran värld, som egentligen inte finns
har vi ett speciellt sätt att se på lycka
där lagar vi varandra om vi går sönder
lägger ner stridsyxan och hämtar nål och tråd om så behövs
laga mig, så lagar jag dig, enklare än så är det inte

en trotsig illusion, en trotsig leverans av livets taskiga besked
en svart stor kartong, oj, här är ditt liv, det var visst ingenting i
tråkigt för dig, nästa!

Ett slag under bältet och jag ramlar,
Ett slag under stoltheten och du har sönder mig,
Bra jobbat, lilla du, älskade du. Min älskade lilla staty.

- skriven av mig.

Onsdag;

Tja, idag har jag praoat och det är galet awesome. Allt folk som jobbar där är helt underbara, HIHIHIHI. Plus att det är jättekul att hjälpa kunder, (speciellt med analklåda salvan och glidmedel och allt vad det är) HIHIHI. Ah, som ni ser är jag på rätt bra humör. Imorgon är jag ledig, TURKSEMESTER. Call it what you wanna call it (im a fucking alcoholic) sen äre gymnasiemässan imorgon också. Coooool som jag är ska jag stalka min potentiella skola (TBS Södermalm) med massa frågor. SKOJ.

Haha, jag är cepe. Hjälp mig någon.
Puss på er!

look of today




Fin jag är, posen <3 Nu lagar jag mat, kom typ nyss hem från Tina och bussen var den kallaste buss jag någonsin varit på. Ska renskriva mina argumentations-uppgifter och sen kanske börja med svenskan om jag pallar, kommer jag igång är jag väl klar imorgon liksom.. Men jag är lite seg i starten sådär ;d

PUSS PÅ ER! ÄLSKAR SNÖSTORMEN! (eller...?)

måndag

Jag har galet soft praoplats, får fikarast asofta och får sitta vid datorn och göra ingenting i typ en timme <3 dessutom är Helena världens trevligaste, och jag har ju Sara med mig. Vi lunchade fiket och ah, galet trevligt! Fick sluta en timme tidigare också, askalas!



Söt i jobbkläder och sådär :)


Shopping!








never think (in the end)


låt det cirkulera i din kropp

FREDAG! FUCKING FREDAG! TVÅ JÄVLA VECKOR UTAN SKOLA! åh. <3 kärlek på det. Skolan var seg så jag var bara med på No;n och Matten, skrev matteprov och kände mig ännu mer utanför.. HAHAH. Ayah, jag bjuder på den. Nu ska dessa skolfria veckor firas med fajitas. Kärlek på det! Tina vill att jag ska dra till henne i nynäs sedan, får se hur det blirrr. Orkar nämligen inte åka hem på kvällen sedan, och inte heller sova kvar. Jobbigt läge.

Puss på er!

det är titeln jag vill åt

September - Mikrofonkåt
 


drifting (att ge upp har aldrig varit ett alternativ)

Vaknade upp i Skogås bredvid Jim, drog dit igår kväll och vi åt pizza och grejer, asmysigt! Hann med ett bra tåg så jag missade inte bussen heller, askalas. Var hemma runt halv tio, fixade mig och grejer, drog till skolan snart. Vid två ska jag in till BUP en sväng, måste komma ihåg att tigga till mig ett nytt recept med pplåster! kommer lätt glömma.. inte bra! Så ah, mitt liv just nu. Vad händer i helgen? IH. Bara imorgon kvar i skolan, sen har jag två veckor prao på apoteket i Nynäs, asvärt. Ska bli rejält skönt att slippa skiten ett tag, och förhoppningsvis bara leva lite. Kanske förtjänar det..




livet

Så äckligt jävla skevt. Nivet, känslan av att vara i mitten? feel me? du försöker, försöker och försöker lite till utan att nå fram. Visst, att säga att du misslyckas vore en lögn, men du kommer ändå inte hela vägen fram.
Att ena dagen nästan hoppa av glädje på gatan, sen komma tillbaka till verkligheten när sängen knappt tåls att lämna. Det är roligt det här egentligen, livet. Hur pass varierande men ändå enformigt det är.
Jag är jätterädd tbh, fortfarande. Är rädd för att medicinen jag har i kroppen nu mer förstör än hjälper, det har fastnat på hjärnan och jag vet att det säkerligen inte är så. Men vad gör det om hundra år egentligen?

Det är spännande egentligen, att man aldrig riktigt vet vad som händer. Allt ändas, allt förändras, folk du gjorde allt för gör du inget för, och folk du förut såg upp på ser du nu ner på. Jorden snurrar sina varv medans vardagen fortsätter utan undantag, vad lätt det vore egentligen, om man bara kunde strunta i allt.

Jag gjorde så mycket, allt jag kunde. Allt, allt.. allt. Det tog emot, det gjorde det men jag fortsatte för att jag trodde det var bäst. Men vem är jag att veta, vem är jag att göra sådana val. Jag ska aldrig glömma ditt namn iallafall, det är jag säker på. För jorden snurrar och du finns kvar på den, så är det. Snälla, gå inte.

Ni vet känslan, oron i magen, som rivs och svider.. klöser och river ännu mer. Klumpen i halsen och hjärtat som slår fortfare. Jämför den, med lyckan, lyckoruset, du vill ha, du kan ta, du kan få, LÄTT. Fast något sätter emot, men du tycker det är värt kampen. Vad skulle du välja?

 




mindfuck.


weak as i am

Asbra dag, tiep. Blev skola fram tills vi slutade, hade hemkunskap tidigare och lagade hamburgare med Theresé och Miisa, hahah! Vi åt typ upp grönsakerna innan vi fick äta ;s sen blev det att vänta på bussen med Josefin..
Var hemma en stund, nere hos Tina. Kom hem och drog till konsum. Nu är det råplugg som gäller, tyska prov imorrn och jag har pluggat på fel kapitel i typ en vecka, tack vare Tina :) AYAH! sen är det gamla engelskaprovet också, ska nog satsa på det. SKA, FUCKING SKA ha MVG. Dör lite annars.

Puss på er!


aj

Aj = allt... HAHAHAH men fan så roligt vi hade igår, det vart lite vh men Josefin och Tina, Lite handen och massa grejs hände. Sen drog Josefin hem till Jonas och jag och Tina drog mot Skogås och Jim, det kom massa sköna människor, helt askalas! Har inte sovit så mycket, men jag får ta igen det inatt, thb har jag sovit 3 timmar, i ett rum med SOBiC och SEIKE typ, heheh vet typ inte vad de hette, men det är eckontona iaf.
ASKALAS! har tiep nyss kommit hem, två nätter i Skogås, yay för en bra helg, och FAN vad roligt vi hade igår, fett värt.

look of today




Ser inte så jäääätteglad ut, men jag är faktiskt rätt pepp! Klänning och Kavaj från H&M, lackleggins från Gina, Halsband från New Yorker (Nytt!)

lördag;

Liten snabb update på mitt liv tänkte jag, igår vart det skola, två lektioner och ett möte med Carita. Sen mot SÖS där jag skulle påbörja min nya behandling och bröt ihop lite, svagt som fan. Men det verkar gått bra än så länge, lever iallafall ;d Efter det blev det lite Nacka och lite shopping, kanske lägger upp sen. Lunchade på Thai-stället.
Drog mot skogås vid sjutiden, hamnade i vh med Josefin och Jonas ett tag, tog sen 5 i nio tåget till Skogås och sov hos Jim, askalas! Drog mig hemåt vid två nånting, och nu sitter jag här. Har fixat till mig lite, lite oklara planer, men mot Ösmo/VH blir det iallafall, sen får vi se vart jag hamnar :D Mina fina flickor <3

Ja, typ så. Puss på er. Massa kärlek!

Lite nytt!





Nagelolja från O.P.I och skor från Deichmann.

Naglarna;

Snart en vecka gamla nu, gjorda av Akryl på nagelsalongen i Nacka Forum!


run me over, run me over




escape.

Tisdag och en redig huvudvärk, några glada/mindre glada besked blev det dock; MVG på min bokrecension. VG+/MVG på Samhällsekonomi frågorna. Skojjigt. Mitt lägenhetsarbete i hemkunskap är också klart. Askalas! Nu är det typ bara Engelskaprovet kvar.. Ayah, blev möte med Maria och rektorn också, mesta var väl positivt. Tror jag? Bra koll. Prao-plats är fixad också, hamnar i Nynäs på Apoteket med Sara, Heheheh :D

På fredag börjar jag min nya Behandling med Humira, se hur det blir. Har inga som helst förhoppningar på att det ska bli bättre, för då blir det säkerligen sämre. Så, jag håller mig neutral tills motsatsen bevisats helt enkelt.

Puss på er!

MTV EMA 2010



Hur många år har man inte följt EMA? Det är självklart för iallafall mig att kolla ikväll också, klockan 21.00 på MTV för de som inte vet. Host i år är Eva Longoria, och på scen ser vi blandannat; Kesha, Linkin Park, Shakira, Katy Perry, Bon Jovi, Kid Rock, Miley Cyrus och Rihanna.


Lördag;

Haft ett asbra lov! faktiskt, inte lika torrt som det brukar vara och det har hänt massa typ alla dagar sådär. I torsdags drog jag till Nacka, blev en natt där och på fredagen hade min moster planerat massor för mig, så det blev ljusa slingor i håret och akrylnaglar. Shoppade en klänning till kvällen också då det blev middag på Järla Sjökrog, asgott! Idag blev det Handen en stund på kvällen och mötte upp Frans och gick runt lite. Innan det var jag i Ösmo med Tina lite.




Såg ut sådär igår, älskade "draperingen" på klänningen. Från STOCKH LM/ MQ.


onsdag;

Händer typ ingenting idag. Tog bussen ner till Spånbro för att växla pengar, (ovärt, 4 minuter med buss..) Sen hem igen typ. Har typ målat naglarna och duschat två gånger, roligt jag har. Har iallafall fixat mig lite nu, blir att dra ner till Gården och kolla på några band som spelar där. Typ Concealed Asylum och Mental Issues eller vaaaad det var! Ska dra ner med Tina och träffa Sara och Ellinor tror jag det var :)

Puss på er!


Klassiker, Por Que No <3


tisdag;

Känns som om jag spenderat mitt liv på bussar och tåg den senaste tiden, haha! Sov iaf hos Jim natten till idag, mysigt! seeen så drog jag vid åtta, efter ett något försenat tåg hann jag iallafall med bussen och var hemma runt halv tio. Duschade, åt litelite och drack vatten. Fixade mig och tog bussen till Ösmo, tåget till Handen och sedan bussen mot Nacka Strand. Haha, blev lite häng i Forum och hemma hos min moster i deras nya lägenhet, de har ju flyttat dit nu från Ösmo och allt börjar falla på plats, hur skönt är det inte att bara kunna gå ner för trappan och komma ner till Forum? Helt awesome ju. Det blev lite thaimat och sömn sen kom jag hem typ, en halvtimme sedan.

Intressant va? Känner att det var rätt ovärt, men en update på vad jag håller på med brukar uppskattas. PÖSS!


RSS 2.0