bright lights

Trots huvudvärken dunkar jag "fjortismusik" på högsta. Club nordic remixer i mitt <3. Haha! så kul har jag en onsdagskväll. Det ni.
Peppar inför lördag och har precis som inför alla resor skrivit en "packningslista" och en "saker som ska göras" lista. Jag blir ju alltid så jävla stressad så det gör jag för att jag ska hålla koll på allt, annars brukar jag glömma.
Men att resa är verkligen något jag älskar, ovavsätt om det är en liten båttur till Åland eller om det kanske bara är en hotellweekend i stan. Jag älskar att komma bort från sunnerby och vara den jag älskar att vara, klackarna och klänningarna. Jag går ju inte direkt runt så i skolan..

Hur som helst, det ska bli så jävla roligt. Tina och jag kommer ha så jävla roligt i vår lilla hytt (haha, misstolka inte) Den fina relaxavdelningen på båten, dansgolvet, tax freen, all mat (lol).
Detta är tredje gången jag åker den här båten, Birka Paradise alltså, dock var det ett par år sen. Men jag hade jävligt kul förut också. Vad jag kommer ihåg iallafall.


-





fan vad roligt jag har.

MTV World Stage

Fredagar kl 22:40 sänder MTV olika konserter med de hetaste artisterna just nu! Nu på Fredag är det Lady GaGa och Katy Perry som de visar. Det kan man ju inte missa, eller hur?
Jag kommer va bänkad iallafall.



Tokio Hotel ; Ny låt

Ännu en ny låt har släppts, dock är det bara ett litet klipp då kanske 1:30. Men gud så bra.
Låten heter Phantomrider och ni hittar den här!

I början var jag lite negativ till det nya soundet, men nu är jag helt övertygad. "Nya" Tokio Hotel är lika bra som gamla, och jag skiter i vad ni säger om den saken. Kan knappt vänta tills den 7:de oktober!




kassa bilder jag vet, huvudsaken är att jag var där. Right? (:
Första bilden; Germany, Essen. 4/11-07
Andra bilden; France, Paris, 21/6-08

<3'


gymmet!

Var nyss ner en sväng på "gymmet". Hoppas att jag kan börja komma in i en rytm med det hela och komma igång igen. Det vore liksom kul att varva skolan och allt med något igen, liksom att bara ha den där stunden när man ger allt man har. Sen tycker jag det är mycket roligare att gymma själv, kan koncentrera mig bättre och annars blire inget gjort.

Anyway, jag duschade precis också, världens fail när jag skulle raka benen, de var så torra (jag blir alltid så torr på hösten) att jag råkade skära upp med rakhyveln på flera ställen vid foten. Lyckat!! inte alls. Det svider som fan och sen blöder det as mkt också. Ska nog börja använda min bodylotion lite flitigare fan. Såhär kan man ju inte ha det. Tittar lite smått på NCIS nu, det är intressant. Alltid älskat det programmet!



haha, jag fixar pspet hemma hos tina i lördags.

instängd

Jag har typ frysit hela dagen, sjukt kallt det har blivit alltså, jag fryser nu med liksom. inte najs.
Hur som helst så gick dagen sjukt fort, hade ju bara so, började med ett nytt arbetsområde, revolutionerna. typ. Sen tyska och sen lunch och sen No, fick tillbaka mitt no prov. VG! rätt glad ändå.. kunde ju vart bättre.
Men det är så jobbigt när man verkligen ställer in sig på mvg och sen ba.. nej. haha, så typiskt mig. Men snart får vi ju tillbaka Eng provet och svenska uppgiften. hoppas jag, och där är det nog mer mvg chans. förhoppningsvis.
Haha, No:n var jätte kul idag! När Rick frågade om maskarna.. hahah.

Anyway, om 3 dagar är det kryssning med Birka Paradise med Tina, vart tog peppen vägen? måste bygga upp den igen. Behöver egentligen handla lite shit, men jag kan ju köpa på båten.
Nu ska jag gå och lägga mig ett tag och senare ska jag gå och gymma lite grann, det ska bli kul!


God morgon!

Idag har jag en såndär sjukt soft dag. Slutar vid 12.05, det ni! så jag har typ tre lektioner sen inställd svenska.
Tror jag det va..
Idag känns det lite bättre faktiskt men jag ska nog fan gå och lägga mig när jag kommer hem eller nått, får se hur jag gör.
Hoppas vi får tillbaka so eller no proven idag, vill ju se resultatet!


det jag köpte


Grattis till mig!

Idag fyller jaga 14 år. Ett grattis kanske?

Hur som helst så har dagen varit sådär halvbra. Depp. Men aja. Skitsamma, vem fan orkar bry sig idag liksom. Man fyller ju ändå bara år en gång om året. Orka deppa den dagen. Nu ska jag antingen gå ut med alice eller dampa till lite musik. Får se hur jag gör!
Var i nynäs efter jag slutade skolan, handlade och åt med moster min. det var najs, fick massa pengar också. det gillas. Sen fick jag pengar och mamma och pappa med, pappa hade köpt tårta och blommor och allt. haha.
Ni får se vad jag köpte i nynäs när jag laddat kameran!





Tina och jag i lördags. Btw så fyller hon också år idag. Kolla in hennes blogg här.



14 imorrn då..

Japp, om ca 4 timmar så är jag officiellt 14 år gammal, och hur känns det?
precis likadant.


igår!

Kan man säga mer än att gårdagen blev jävligt lyckad? har inte skrattat så mycket på flera veckor fan.
Jag och Elin höll igång hela kvällen fan, haha "ELVISPEN!" min arm är helt störd efter det där, Och jag har träningsvärk överallt fan. haha, men förutom det så var det lyckat. Vi körde singstar ett tag också, det var roligt, åt paj och smörgåstårta, jag fick vax.. as in vax som man använder och vaxar sig med av alice och tina. hahah, de ville ju att jag skulle se det komiska i det, och det gjorde jag. Tack hörni.. Sen fick jag nån body lotion och chocklad och nått ljus som lös. haha. Elin och jag dampade som fan när vi skulle sova, det var fett kul.
Anywayyyyyyzzz. Tina, Alice, Theresé och Elin, tack för en bra kväll! (:

Det finns hur jävla mycket bilder som helst, min kamera har typ ca 500 bilder från igår. Sen fanns det ju två andra kameror som gick runt också. spännande! haha.



















finns mycket mer, kanske lägger upp nån annan gång. Alice & tina, skicka bilder!!

slut..

Helt jävla slut. haha, benen värker. Huvudet gör ont och allt är allmänt segt. Men whatever, jag hade iaf jävligt kul igår/idag. hah.
Berättar mer sedan. nu måste jag ner till Tina igen och städa! gick bara hem för att fräscha upp mig lite.


Drar ner till tina'!

Nu är jag fixad och klar! (tidigt jag vet)



ha en bra kväll alla!


God morgon!

Haha, typ tre lördagar i rad har jag fått gå upp såhär "tidigt" Förra veckan var det ju stan och nu äre ju festfixande! Jag vakna fan vid 9 typ, sen har jag duschat och sådant. Ska försöka få tag på Tina och fråga ut henne om massa skit. haha, jag har ingen koll på nånting idag fan!
Nu ska jag fixa lite kläder och fixa mig lite smått. vi hörs!




Fint. haha, ha en bra dag!

Bara för att

Sitter här i sängen med den lilla laptopen i knät och den brittiska ELLE bredvid och bläddrar lite. Inspiration, kreativitet. Ett sätt att leva.
Sen vägrar msn funka på den här datorn, typ. Men vi tar inte den riktiga historian här. haha, imorrn får jag inte mycket sovmorgon direkt. 10.00 ska jag upp, roligt. Ska fixa mig lite smått, springa upp och ner till tina för att lämna saker, städa, fixa till, osv osv. Har jobbat på en jävla spellista i typ två dagar, hoppas alla är nöjda liksom. haha. En annan sak! imorgon ska jag pröva att ha lösögonfransar, ska bli kul hur se hur bra det kommer gå för mig att få på dom, men det skiter vi i. hah, man måste ju pröva iaf. Förresten så kommer ju Elin imorgon, ska bli kul att träffa henne igen. Theresé ska också vara med, as najs det här ju!
nej, nu ska jag fortsätta bläddra i ELLE och sedan släcka ner.
Ha det bäst!

Så jävla trött.

Efter att ha suttit här och spelat spel och tittat på heartbreak hotel igen, så har jag kommit på att jag är så jävla trött. Borde fan gå och lägga mig. haha, rolig fredagkväll det här är. Men imorgon blire nog roligare. Jag är så fett PEPP! som fan som fan. Nu ska jag gå och packa lite, ska ju sova hos tina. Sen är det ju bra att ha alla "nödvändigheter" där. Tar nog "weekendbagen" från friis.





Break Your Little Heart - All Time Low

<3

FREEEEEEEEEEEDAAAAAAAAAAAG!

Typ. äääääääntligen fan.
Usch så jag längtar, men är det någon mer än jag som tycker att veckorna går så jävla fort nu för tiden? de senaste fyra veckorna har ju bara SWISCH! typ. haha. Jag hade 4 prov idag, fattar ni hur jag smått dog när alla andra fick gå hem vid kvart över tre när jag satt kvar och gjorde NO prov om fotosyntesen? haha, men det var okej. Slutade ju halv iaf. Typ alla killar i vår klass fick ju sluta efter so:n idag för träslöjden var ju inställd. Orättvist fan. Men jag, Alice, Theresé och Max hade kul vid vårt bord iaf så det gjorde inget. Satt och virkade hela lektionen. haha, roligt!
Efter den sjukt sega skolan så åkte jag med pappa till nynäs och köpte massa dricka till imorgon (tolka det hur ni vill. hah) Känner mig fett fräsch idag. Det ni! inte så stressad eftersom alla veckans prov och inlämningar är "klara" nu. sjukt skönt!



gamla bilder i brist på annat. Efter imorgon kommer ni få mycket bilder iaf! Fest imorrn fan!
btw så har jag glass i frysen.. kom på det nu..

le, bara le.

Har varit hemma hos Tina de senaste timmarna. Borde egentligen ha pluggat, för att få ett MVG på noprovet. Men helt ärligt så äre inget fel med VG ibland. Jag orkade hur som helst inte pluggat. Hade ju kört igenom engelskan tills jag kunde alla ca 200 ord. Här finns det inte plats för misstag inte.
Hur som helst så var jag ju hemma hos Tina, och det var det jag skulle skriva om. Inte skolan, ingen bryr sig iallafall. Men jag skriver för att få ordning på allt, som jag vill kalla det. Koll på vad som händer, vad som borde hända osv, och nu tappade jag tråden till ämnet igeeeeeen.
Men ja, det jag skulle prata om är iaf att Tina och jag fyller ju år på Måndag, det ni. Samma dag också, visst är det skumt? Och på Lördag ska de firas med de närmsta vännerna. Jag själv antog mig uppdraget att fixa alla kvällens playlists, tyyyypiskt mig liksom. haha! Bara jag som anser att det är så viktigt. Så imorgon ska vi (förhoppningsvis, sabba inte det här nu) åka till nynäs och fixa lite saker. Känner ju att man måste bidra med något, tina ska ju fixa smörgåstårta och allt (även om inte jag äter det men aja, det är ju mitt problem)
Kommer nog ha på mig den svarta dragkedjeklänningen, kavajen med uppkavlade ärmar, mina vanliga armband. osv! Skor och sådant spelar ju inte så stor roll eftersom vi inte ska ha på oss dom inne, men jag funderar faktiskt på att matcha det med mina lila klackar, 10 centimeters. Finns en liten kyvert väska till dom skorna också.

Haha, sitter och pratar om vad jag ska ha på mig. Som om någon egentligen bryr sig! Men aja, det får vara som det är med det. Det är rätt mysigt och blogga. Sen har ju faktiskt besökarna stigit de senaste dagarna.
Vad beror det på? (:



24 September

Idag är det torsdag, och det är ju inte direkt någon nyhet för den delen av sveriges befolkning som väljer att titta på min blogg. Men iallafall. Skolan var dryg, det regnade ju och typ åskade och haglade på blocket, det var lite roande. Men det var bara så i en kvart typ. Länge sen det regnade nu ju.
Hur som helst så hade vi SO som första lektion idag, började kvart över så det blev en liten "sovmorgon".
Sen hade vi svenska, läser fortfarande När jag hör din röst och har börjat komma förbi det jobbiga nu, haha. Tur är väl det. Sen hade vi långlunch, eller vafan det kallas. Alltså håltimme + lunch, var hemma hos mig och sen hos tina ett tag. Gjorde inte så mkt, drygade mig vid datorn. Sen hade vi matte och både jag och alice failade taltesten så det är okej! Sen hade vi NO och sen block. haha, intressant va?
Pluggade sjuuuukt mkt engelska, eller egentligen inte men mina händer gör ont av allt skrivande, det måste ju vara ett bra tecken iallafall.
Imorgon har jag sjukt mycket prov.. eller ja, tre. Biologiprov på fotosyntesen, Engelskaprov på hela kapitlet vi hålt på med, asså gröna och gula. SOprov med arbetet som vi gjort. Dock får vi ha med oss arbetet då..
Önska mig lycka till?..


SÖS

Kom precis hem från "hela livets sjukhus" haha, sös alltså. Träffade han Yigael Finkel som tydligen var inom de 10 bästa i europa inom det jag har. Så det är ju lite tryggt iallafall. Men, jag vet inte riktigt om jag gillade det han sa.
Vi pratade iallafall om andra behandlingar och lite sånt, vad vi skulle göra om något "oväntat" hände.
Vi pratade om flytande mat och sånt skit, ska träffa nån jävla dietist också.. roligt. Eftersom jag har behandlats på vuxenavdelningen så länge så tyckte han att jag skulle ha haft rätt till att få det som barnavdelningen tydligen hade att erbjuda liksom, kurator, psykolog. Så nu ska jag träffa det också. roligt. väldigt.
Men aja.






Ute med Tina!

Efter skolan, som slutade kl 14 för de som ville veta så gick jag och la mig. Sov till 20 i fyra. Sen satt jag på msn ett tag och spelade med en viss person. haha, det var kul. Sen ville Tina att jag skulle följa med henne till biblioteket och sen till lillan för hon skulle intervjua biblotikarien för ett skolarbete. Haha, allt jag skriver handlar om skolan fan. Men det är inte mycket annat som händer, eller, mycket händer men det är saker jag inte borde nämna här. Så vi tar det på en balanserad nivå. Lämnade in mitt svenska arbete förresten, det känns riktigt bra.
Längtar tills jag får se vad det blev för betyg hela skiten. Btw så köpte jag massa godis förut.. jag typ äter aldrig godis så ofta nu för tiden men aja, behöver energi för jag ska plugga NO snart. Det är faktiskt LITE kul.
gud vad jag är störd.



-



Älskar den låten. så jävla bra alltså.

Håltimme igen

Har håltimme igen, har haft det sen tio över och jag börjar fem över igen typ. Ska ha svenska och sen sluta jag för dagen. Ska faktiskt försöka sova ett par timmar då, så jävla trött. Måste skriva klart min NO rapport och plugga till biologi provet också, engelska också ju. Har både eng och biologi prov på fredag. Najs. Måste. Klara. Det.
Prestationsångest fan. Men det ska gå bra, jag har mycket tid på mig ju. Har precis gjort klart det allra sista på mitt svenska arbete nu, glömde ju innehållsförteckningen. Haha, så idag ska jag lämna in!

Hur som helst, sitter och nöter Ein neuer Tag av Nevada Tan som egentligen har bytt namn till Panik nu men iaf, skivan som låten är på är av Nevada tan iallafall. Den är jätte fin faktiskt, värd att lyssna på om man kan tyska!

Mweh. Jag längtar till den 3:de oktober. Och jag fyller år den 28:de. Så säg grattis då.
Splittrat inlägg, förlåt.




Turist bilder! najs fan. Nu måste jag tillbaka till skolan. hörs!


Hemma!

Usch, dagen är liksom förstörd när man går till fyra. Men iaf, imorrn går vi ju "bara" till två. Det är ju rätt najs iallafall. I skolan hände inte så mkt direkt, men det var jobbigt. Hata måndagar! Men vi dampade på som vanligt och jag gillar min nya plats. Tyskan var fett dryg och jag fick tillbaka mitt läxförhör, ett fel. Men aja.
Haha, perfektionist signe men whatever. På Onsdag är jag ledig och det är fett najs. Soooovmorgon!
Jag ska sluta vara så tråkig anyway.

Har precis laddat hem TH's nya singel 'Automatic' från cdon och sitter och lyssnar på låtarna med rätt hög volym. Kan jag säga annat än att jag älskar dom? så jävla bra. Så jävla klockrent.



printscreen av mirre.

Håltimme!

Eller ja, 1 timme och typ 10 minuter var det ju. Ska tillbaka till skolan vid fem i två eftersom vi börjar fem över. Då har vi engelska och sen tyska. Slutar 16.00, och det är inte okej.
Hur som helst så satte jag mig här en stund, skulle kolla lite mejl och agera duktig, roligt. Sen kan jag ju alltid sitta här och skriva om massa annat onödigt skit. haha! vilket liv man har.
Lyssnar på rixfm igen... om någon skulle ha något större intresse av det, fyfaan. Går ju bra det här!


"Nya" håret

Klippte mig som sagt igår, om det blev så mycket skillnad. Både ja och nej. Luggen är mer "taggig" och jag gillar det! tror jag, liiiiite kort kanske när man har det uppsatt men aja. Hur som helst så är det iaf friskt och fint igen!
Mycket tunnare dock, men det är väl iförsig bra. Kommer nog bli fint om två veckor eller så.

lite bilder dårå.



så seriös, så skum. Ser ni någon skillnad då?

Vad skulle hända om jag själv fick välja?

Har precis ätit frukost, typ, om man kan kalla ett glas oboy för frukost men varken humöret eller aptiten är på topp idag. Jag försöker styra bort onödiga tankar som jag behöver. Försöker liksom koncentrera mig på att klara ett mvg på engelska provet nästa vecka. Måste måste måste. Sen har jag ju biologi prov samma dag.. fan.
Sov till typ 12 och det var najs som fan, kunde sovit längre men jag har så jävla ont i huvudet.
Usch. Jag hatar söndagar. Vi hörs om ett tag.


23:17

Har precis kollat klart på Hearbreak Hotel. haha, så jävla bra! Men iaf. Sitter och lyssnar lite på rixfm nu och diggar, roligt man kan ha själv. Lite smått panik över att det är söndag imorgon, inte okej asså! inte okej!
Tror jag ska gå och glo på det jag köpt, fick två tidningar av min moster också! så dom ska jag nog kolla i.
Värd lördags kväll som fan. Men om två veckor, då jävlar.

Pusspuss.

Dagen!

Var i Staaaaaaaaun idag, det var kul. Hade faktiskt roligt liksom. haha. Klippte mig och köpte två klänningar, (exbititen var jävligt förvirrad så jag fick två klänningar till priset av en men shhh about that)
Köpte lite skit på apoteket och även lite underkläder. Såg även ett band som spelade på JC, Midnight Scraper, sångaren var fett cool. Lite halv mysig.. gay kanske. tror det. Men whatever, musiken var bra och det är det som spelar roll. haha.
Lite bilder dårå!





kamera linsen är smutsig såg jag nu. Fint.
Haha, sitter och kollar på den svenska filmen heartbreak hotel, kan inte låta bli att älska den! bäst!



lördag

Jag gick upp för typ en timme sen och nu ska jag snart åka ner till min moster i ösmo, och vid elva så ska vi ta tåget in till stan. Bara för att jag inte pallade åka så tidigt. haha, men iaf.
Idag är jag på lite bättre humör, tror jag. Verkar så iallafall. Vädret är fint idag också.. haha, iiiiiintressant!
Igår när jag skulle hem så var det så sjuuuukt kallt att jag trodde jag skulle dö, hade bara min adidas jacka hela kvällen liksom. Så idag har jag tagit en sjal bara för att. Man vet ju aldrig.

Anyway, hoppas jag hittar nån schysst klänning nurå, antar att jag kommer få med mig lite mer skit också, haha, ha det bäst!


ein neuer tag

Ohne Licht auf dunklen Wegen ganz allein
Meine Umgebung wächst, doch ich bleib klein
Zu viel getrunken und zu wenig gelacht
Nichts mehr gegessen und die Nächte durch gemacht
Warum blick ich nur auf, wenn's keiner sieht
Warum blick ich nur auf, wenn es dich nicht mehr gibt

Ein neuer Tag beginnt
Eine neue Hoffnung
Ein erneutes Ende für mich
Wieder ein Kapitel
Doch meine Rolle stirbt für dich
Jetzt lass schon los, denn ich muss gehen

<3'

den sjukt onödiga dagen nr 1.

Hur som helst. Eftersom jag inte iallafall gör annat än att lyssna på "fjortis dunk" på högsta. (det är vad jag gör när jag behöver bli på bättre humör, det funkar)
Vi började skolan kl 8 och hade hemkunskap, jag alice och janica gjorde nån skum kyckling gryta och det smakada typ ingenting. Men iaf. Sen hade vi engelska och vi läxförhör, tror jag satte alla fan. Sen fick jag tillbaka mitt förra. Go MVG! efter det hade vi typ lunch. sen håltimme, Eller hur det var. Sen hade vi iaf so och då lämnade jag in mitt arbete och skit, sen så hade vi sjukt kul på so:n. Fast vår klass har alltid kul, men ändå.
Sen hade vi slöjd och jag virkade typ en grytlapp, men den är ju inte klar än men.. haha, Max skrattade åt mig bara för att jag inte fattade hur man gjorde. Sen matte dårå, tror inte jag failade testet lika mycket den här gången. Hoppas inte det iallafall. Men förutom det så gjorde jag inte så mycket. Garvade med Alice, Rick och Kalle. och det är typ det som hände idag.
Efter det gick jag hem och fixade mig igen, sen åkte tina och jag till nynäs, vi åt där och sånt.
Mer hände inte.

onödigt. riktigt jävla onödigt. Och ja, jag är på dåligt humör.
Men imorgon ska jag till stan. Om någon bryr sig.


fredag

denna fredagen suger. och det är typ allt.

lite bilder från idag iaf.





lagom intressanta bilder. men whatever.

-

Jag är helt jävla slut igen. Totalt. Har sovit i ca en timme och det känns som om jag aldrig kommer vakna men istället måste jag skriva ut hela mitt SO arbete en gång till så Maria kan kolla igenom det. Sen har jag engelska läxförhör till imorgon. Men iaf, började med so, sen svenska och båda var drygt. Började läsa en bok eftersom man ska ha gjort det under tiden vi jobbat med röda tråden. Gjorde en liten miss i bokvalet, tycker att boken är så mentalt jobbig. Sen hade vi matte, no och sen block. Jag läste och lyssnade på musik hela lektionen. Lite mys sådär.
Nu sitter jag här och drygar mig, ska nog gå och lägga mig en stund till eller nått, så jävla trött. Sen får vi hoppas att det händer nått kul imorgon!



skor från dinsko
kjol från gina
skjorta från hm
adidas tröja från nk sport
strumpbyxor från hm
skinnväska från friis & company
halsduk som mamma har stickat!

metalt slut..

Man märker att på en dag när jag antingen är missnöjd med mig själv (failade ett matte prov. 3/11 rätt) eller nån dag då jag bara har lite ilska som behöver komma ut så lyssnar jag alltid på LaFee och känner mig sådär jääävligt överlägsen, fattar ni vad jag menar? antagligen inte. Men hur som helst, hennes musik ger iaf mig myyyycket hjälp med humöret. Lyssnar tillexempel på Eiskalter Engel just nu. haha.
Hur som helst, började 8.00 med NO, höll på med nått tråkigt. Satt själv på lektionen eftersom jag inte pallade sitta ute med tina och dom. Sen hade vi tyska och jag blev klar med tyskaförhöret först, tror jag satte alla rätt fan.. Sen hade vi So, och jag renskrev skit som sedan försvann. haha, nödvändigt liksom.
Sen hade vi lunch, nån as skum gryta så jag åt typ ingenting, sen gick jag hem och hade håltimme i en timme innan min "extra lektion" började. Då satt jag också renskrev och kollade runt på datorn.. (bra att man gör det man ska också.. hah) Efter det hade vi matte, och sedan musik. Hade nån ung kille där för vår musiklärare var sjuk. Fick sluta 10 min tidigare!

Sen när jag kom hem satte jag igång med renskrivandet, och gissa vad. Jag är klar med BÅDA arbetena! Irland grejen och Svenska saken. SÅ glad. När jag säger klar så menar jag ihophäftat med framsida och allt.
Så nu är det problemet ur världen om man säger så. Rätt glad för det faktiskt.

Nu funderar jag på om jag antingen ska försöka få tag på alice och gå en promenad, eller lägga mig och sova ett tag, eller sitta kvar här. Det går ju också.
Imorgon äre Torsdag! YAAAAAY!

Keiner mat mir gewart
Was am ende passiert
Keiner hat mir gesagt
Dass ich mich so verlier








Haninge med tjejerna!


Eeeeeeeeeefter skolan så drog vi först ner till Tinas place i ösmo, sen tog vi tåget till haninge! Hade planerat att jag skulle handla för mest 500 kr. Kunde faktiskt hålla det. Köpte en väska för 449 kr.. Agerade mest smakråd åt alice som köpte en jacka typ.
















Min nya väääääska! kostade som sagt 449 nu och var nersatt från 749. as bra!
Sen när vi kom hem till Ösmo igen chillade vi hos tinas mamma ett tag, det var kul. Måste sova där någon gång fan, fett mys. Har till och med pluggat lite idag, hunnit med mycket.

Sjukt kul hade vi iallafall, eller hur tjejer?


tisdag

Har håltimme, en lektion kvar efter det. När svenskan är slut drar vi vidare till Tina i Ösmo, sen tar vi tåget till haninge. Ska bli kul, får dock inte spendera mer än 500 spänn idag men det ska jag klara.
Skolfotot gick relativt bra och jag TROR att det kanske faktiskt kan bli lyckat, hade iaf inte gåsface som förra året. haha.
Gruppbilden blev nog också rätt bra. Föra året var typ alla jätte skumma.
Hur som helst, fick tillbaka mitt NO prov och det var 17/19 rätt, fick tillbaka mitt Tyska prov och det var VG+ på det typ.
Fick också reda på att jag var den enda i klassen som förra veckan fick MVG på engelska förhöret. ASNAJS!

Tar kameran med mig till haninge. Så lite bilder får ni nog se.
Ha det bra och njut av det fina vädret!

God morgon!

Usch, det är sjukt drygt att gå upp såhär tidigt ibland asså, idag kunde jag inte snooza så länge heller för att det är ju skolfoto idag. Som tur var så har våran klass typ några av de första tiderna (8.30) så sminket och allt kommer ju hålla sig iallafall. Typ första gången vår klass får någon tur. Klockan är ju bara halv åtta nu och jag är både sminkad och klädd och allt, blev en enkel men ändå fin klädsel men jag sitter fortfarande och funderar på vilka skor man ska ta.
Egentligen spelar det ju ingen roll, eftersom jag typ aldrig får sitta ner, om man står så syns det ju inte iallafall. Men aja, vilka ilandsproblem jag har. Haha. Har världens huvudvärk så nu ska jag ta lite alvedon, frukost är det för tidigt för!


-

Värdelös, dryg och onödvändig dag. Allt jag behöver säga liksom. Imorgon är det skolfoto också, roligt.
Hur som helst, var och hämtade mina pengar på banken idag, så nu är jag 5400 kr rikare. Rätt najs faktiskt.
Måååååååååste fixa kläder till imorgon och jag har typ INGEN JÄVLA ANING om vad jag ska ha, eller jo, lite kanske men det måste förbättras. Igår gjorde förresten interjuven med Sara om mitt svenska arbete grejs.
Oj, bevis på att jag är mentalt förvirrad. Jag börjar prata om allt möjligt på samma gång. Great.


Jag känner mig mer förvirrad och bortkommen än vanligt. Orkar inte blogga. Förlåt.


det här med att sakta kämpa sig uppåt..

Jag har sovit hos tina två nätter i rad nu, det är kul. Skönt att inte va hemma ibland liksom. Hur som helst så hade vi sjukt kul igår, haha, var uppe till typ tre och var på msn och dampa. Pratade om allt och annat.
Jävligt kul, jag behövde det som fan asså.
Dagens planer; plugga. Städa. Dryga runt. Har skrivit rent min "kära mormor" text på svenska arbetet, ska koppla in skrivaren och sen renskriva novellen också. Är faktiskt riktigt nöjd med novellen för en gångs skull.
Men det här med att göra tankekartor innan jag skriver funkar inte för mig, ska jag skriva så ska jag börja från första meningen utan att veta vad som ska hända sen. Annars blir det bara konstigt. Eller det kanske är bara jag som är konstig? whatever.
Veckan efter den här veckan kommer bli RIKTIGT stressande i skolan. Vi börjar med Biologi prov på Fotosyntesen, inlämning på svenska arbetet, inlämning på so arbetet, tyska läxa, prov på hela kapitlet i engelska, taltest i matte. Fyfan, önska mig lycka till? Tänkte att jag skulle sätta mig ner och plugga lite engelska idag.
Haha, jag pratar jämt om skolan. Men det finns inte så mkt annat att prata om direkt..

Igår, innan jag sov hos tina dårå. Så åkte vi till nynäs igen, dock var det för att Tina hade två jävla svarta sopsäckar med pantburkar och flaskor. haha, sagt och gjort så skjusade tinas pappa oss till Willys. Tina sa att jag var pro på att panta flaskor, hahah. Snacka om att händerna stank öl efter det där. Sen gick vi ner till Lidl och utnyttjade deras erbjudande med 6 mixxed up för 26 spänn igen. haha, vi köpte tysk chocklad och sedan så köpte jag en billig eyeliner också. Hur som helst, så kom det värsta turist gänget med TYSKAR när vi sitter där på marken utanför Lidl, man ba whaaaat? haha, vi liksom satt där och försökte höra vilket språk de pratade. Men det var verkligen tyska. Hur som helst, en kille log och jag var trevlig och försökte liksom ge ett trevligt intryck av Sverige så jag log tillbaka. haha, sen sa nån kille hej till oss typ två gånger.
Exakt vad dom sa behöver vi ju inte gå in på...




Fina E-Werk i Tyskland (köln)! Hela konserthallen hade liksom ett såntdär "gothiskt" intryck. Mysigt!



Lite bilder från igår!









Hemma igen!

Eller ja, har ju varit hemma nu ett tag men iallafall. Ska sova hos tina och jag kommer va helt speedad på energi drycker ikväll. Nu sitter vi här på olika datorer i samma rum och lyssnar på musik, äter godis och så vidare.
Har precis städat tinas rum också, haha.
Vi var ju i nynäs, gjorde inte så mkt men det var kul iaf, var på lidl och köpte 6 energidrycker för 26 kr! fett billigt.
Och så köpte tina snabbkaffe.. haha, snacka om skumma vi är.

Ha en bra kväll!

ich habe dich vergessen

FREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDAG!
äntligen! känns så jävla skönt, har längat sen måndag, (nehe?) och skolan idag har faktiskt varit rätt okej. Tråkig och dryg som fan men iaf. Började med hemkunskap, det är faktiskt bra att äta på morgonen när man faktiskt går till fyra på en fredag. Och det är verkligen jätte kul att vi är den ENDA klassen i HELA skolan som gör det.
Tack liksom, tack så jävla mycket. Men det är lite mysigt också, haha, bara vi kvar i korridoren och säger hejdå till varandra. Då vet man liksom att det är fredag. Hur som helst, efter hkk:n hade vi engelska, läsxförhör och så fick jag tillbaka mitt gamla läxförhör. Hej MVG!
Sen hade vi håltimme och jag och tina drog hem till mig ett tag, sen hade vi so, syslöljd och matte.
Visst är det förjävligt att ha en matte lektion sista lektionen på en fredag? INGEN jobbar ju fan.

Nu sitter jag här iaf, väntar på att maten ska bli klar och efter det ska jag fixa till mig och sen drar jag och tina till nynäs. Tror jag, fick aldrig nått riktigt svar men aja. Ska gå och kolla efter kläder. Blir väl en promenad och sen kanske vi sitter vid hamnen ett tag eller något. Kanske nån affär fortfarande är öppen när vi kommer.
Nu ska jag ladda kameran och försöka hitta lite kläder, så hörs vi senare ikväll!



chill med alice i hamnen i somras!

bara en dag till..

Torsdagar är alltid jobbiga, man vet liksom att det bara är en dag kvar när man är klar med torsdagen. Självklart är det en lättnat men samtidigt liksom, jobbigt, drygt.
Började med SO klockan 8:15, så typ femtom minuters sovmorgon.. roooooooligt! alice var sjuk idag också.
Och jag gjorde typ ingenting på so:n, satt där hela tiden, fast jag skrev ut ett par papper om sverige till jämförelsen iförsig. Intressant eller hur? sen hade vi svenska, håltimme, lunch, tina och jag drog hem till mig och drygade oss ett tag. Sen hade vi Matte och NO sen block, blocket sög för jag vart så jävla uttråkad, blev ju inte bättre för att inte alice var där heller. haha, as tråkigt. Men jag hade ju iallafall Moa där.

och ikväll måste jag plugga engelska, och svenska. roligt.

viel zu viel liebe an der Musik

Blood on my hands - The used



Love Drunk - Boys like Girls



Lost in stereo - All time low



Automatisch - Tokio Hotel




ute med tina!







Onsdag!

Onsdagen avklarad, kan ni fatta att det är torsdag imorgon? fett bra ju. Snart fredag. Inte för att nått speciellt händer då men iallafall, alltid mysigt med helg!
Idag började vi vid 8. Hade no, tyska, So, lunch, håltimme, "extra lektion", matte, musik. Fick sluta musiken bara för att vi är så himla charmiga och bra på att sjunga! Hur som helst, det var segt so fan. Extra lektionen var fan hemskt med tanke på att jag fick sitta med en helt annan klass sådär, men det går väl. Brukar liksom sitta i ett eget rum. Hur som helst. som jag alltid skriver i mina inlägg.
Nu sitter jag här, drygar på som fan och väntar på att maten ska bli klar. Borde äta bättre, sova bättre, dricka mer vatten. Men det blir inte av när man är i skolan liksom, huvudvärk vartenda dag är inte så najs egentligen.
Men aja, det spelar inte så stor roll. Måste plugga NO idag, prov på fotosyntesen imorgon. FAAAAAAAAN. jag fattar ingenting..




Haha! mitt och a&t's tält ute på åsvik i somras. sakna!


dryg dag

Sry för att jag inte har skrivit något på ett tag, har varit lite annat liksom, skolan och sånt.
Idag började vi kvart över åtta, och klockan åtta hade Tokio Hotel en radiointerjuv på nrj så jag och Tina satt bänkade tills vi veeeeeeeeeeerkligen var tvungna att gå. haha. Hann inte höra så mycket dock, typ tolken och Bill pratade ju samtidigt så man hörde ju inte vad nån av dem sa. Hur som helst.
Hade so, skrev om mitt jävla Irland. Haha, snaaaaart klart nu! bara avslutning och lite sånt, sen måste jag ju renskriva också. drygt. Sen hade vi tyska och det suger såååå hårt! hatar tyska så mycket.
Sen hade vi no, håltimme och jag och tina gick hem och drygade oss. Sen hade vi svenska och alla var helt störda fan. Fast det är ju vi alltid i våran klass. haha.

Sen har det inte hänt så mkt, varit med tina ett tag på kvällen. Vi dampade runt, lyssnade på musik, dansade, prövade skor och jag var allmänt högljudd. som vanligt.  Gick hem, började deppa och nu sitter jag här. Roligt man kan ha!



fin bild? haha, oredigerad!

Humor på hög nivå!


Söndag

Något som jag verkligen har svårt för att att bara sitta still, om man tillexempel sätter på en bra film, lets say Twilight, och sätter sig i mysfotöljen med ett glas cola och en filt. Första 15-30 minuterna går ju, men sen..
Oj, jag borde bädda sängen. Oj vad datorn var smutsig, Oj vad fönsterrutorna är dammiga, Oj vad bordet ser smutsigt ut. Oj vad saker det ligger överallt. Och plöstligt skiter jag i filmen och springer istället runt och städar.
Någon som känner igen sig? haha, det är så mig. Att koncentrera sig HELT på en film går INTE riktigt i min värld.
Om den nu inte skulle vara jätte intressant och jag inte alls har sätt den ca 40 gånger innan, eller om det inte fanns något som inte behöver städas.

Hur som helst, har precis kollat på scenen där Edward träffar Bellas föräldrar och har både bäddat sängen, dammsugigt datans tangentbord och dammat av här och där.
Ibland blir jag rätt irriterad på mig själv. Typ undermedvetna tankar om perfektionstiskt städande. Är det ens ett ord?

Såhär roligt har jag på en söndag.

-



Kan inte vänta tills den 10:de Oktober!


kaninvakt

EEEEEEEEEEEEEEEEftersom tina är i dalarna så måste alice och jag ta hand om hennes kaniner, eller ja, Tinas kanin och Emmas kanin. Så det gjorde vi nyss.
Gick runt lite också men sen vart vi trötta på varandra och gick hem. haha, men lite bilder blev det!

gladkanin.se fick gräs.


alice var också glad.. typ.

Jag var kameraskygg.

Solen schtekte, inte riktigt nej.

Fint med plåstret eller hur? ignorera att min hand ser störd ut.

?

När man är sjukt jävla rädd för spindlar, och vaknar av att en kryper över din rygg (fast då har du inte fattat att det är en spindel än) går upp och ser att den är på din arm. Vafan gör man?
De som känner mig vet att jag är SJUKT JÄVLA RÄDD för spindlar så ni kan ju förstå min reaktion. Eller hur?
Usch, spindlar borde inte finnas. Som tur var blev iaf en av världens spindlar dödade idag.

Föööööörutom det så har jag sjukt ont i halsen idag, tror som sagt att jag håller på att bli lite sjuk.. (mycket sjukt och sjuk i det här inlägget men aja)
Yaaaay för gårdagens godis som finns kvar, och inte så mkt yaaay för att jag ska va ensam idag med.


FREEEEEEEDAGS MYS!

fin rubrik igen. Tummen upp för mina kreativa rubriker.

Skolan gick relativt bra, höll på att dö och kunde inte alls koncentrera mig på slöjden och matten. Känner mig helt mentalt slut efter veckan och jag tror jag håller på att bli sjuk.
Mweh iaf. Slutade ju vid fyra, var hemma ett tag, drog till lillan och köpte godis för ikväll, ska ju vara själv hela kvällen typ. Där träffade jag Max. haha.
Kanske ska kolla på en film senare ikväll, men när pappa har gått ska jag fixa lite mat, och sen får vi se vad som händer.
Än är det mycket kvar av fredagen, lol. Klockan är ju inte ens fem än. typ.

trååååkig jag är.

freiheit

OOOOOOOOOOOOOM exakt en timme börjar jag igen, alltså 12:40. Då har jag SO, sen Slöjd och sen matte.
Roligt? inte alls. På matte ska vi göra nått tal test. haha. intressant va?
Så, klockan 16:00 slutar jag idag och jag kommer vara ensam hemma till klockan typ 21 ikväll, eller nått, jag hatar att va ensam och ha hela huset för mig själv. Det skrämmer mig att håla reda på alla rum och sånt, är lite paranoid av mig. Men jag kanske ska dra mig till lillan och köpa lite godis senare, vet inte. men iaf, evigt pratande.


nu ska jag fortsätta med att kolla på tv. tills jag ska till skolan igen.

Well I refuse, I refuse, I refuse




älskar den låten!

Håltimme..

Eller ja, 1 timma och 50 minuters håltimme har jag. Har ätit lunch, snackar med min moster och lite sånt, tina var med mig ett tag men sen pallade hon inte och då gick hon hem. Snart ska jag till skolan igen för att ha Matte och No sen block, sen slutar vi för idag vid 15:05!
Vet inte riktigt vad jag ska göra då, dryga runt antagligen, måste plugga hhk och engelska.. suger.
Men iaf, yay för att vi har stora hytter med schyssta fönster på kryssningen! me dont like vara instängd utan hytt. hah. Uschhhhh. Jag vill inte ha matte, det är sjukt tråkigt.




3:de Oktober!

Då kör vi!

Bokat och klart nu, Den 3:de oktober gör tina och jag östersjön osäker! (well.. not really)
Stockholm>Mariehamn
As najs!


haha, se så kreativ jag kan vara.

skoldag vs. mysdag

fin rubrik jag fick till va? haha.

Hade skola från 8.00 till 15:30, vi fick sluta typ tio minuter tidigare för att vi var så duktiga på att sjunga på musiken, haha, charmerande klass vi har! Började med No, planterade bönor i olika "förhållanden" och nu ska vi typ kolla hur dom växer och sånt. Sen hade vi tyska och jag hoppas fan på ett VG, eller G+, så jävla dåligt gick det inte, trodde liksom att det skulle vara svårare. Efter det hade vi So, jobbade på med jävla Irland, haha, lämnade in boken och fick som svar från Maria på vad jag kunde förbättra "forsätt bara, inget mer jag behöver säga" eller nått sånt, det är ju bra! haha, alice sa att jag börjar bli perfektionist i skolan nu för tiden, men det är väl bra egentligen? i dont really see it as a bad thing. SKA fan ha MVG på röda tråden grejset och irland grejset.
LOL.

Efter skolan, hade musik som sista lektion som ni kanske fattade, hade jag så jävla ont i huvdet, gick hem, åkte till ösmo och köpte lite skolgrejer på priskrossaren. Blev en tur på ica också.
När jag kom hem tog jag en dusch i hopp om att jag skulle bli av med det svaga, men samtidigt jävligt irriterande huvudvärken. Blev lite bättre. Rakade benen, smörjde in mig och sånt fint. hah! man måste ta hand om sig själv. Viktigt för välmåendet liksom. Ikväll ska jag måla naglarna också.
Intressant va?

Nu ska jag äta min mat jag lagat (ehh.. inte alls mikromat nejnej) sen ska jag ta mina tidningar och mitt godis och lägga mig i sängen och titta på tv ett tag. Kanske ta en till alvedon så jag blir av med det här.
Imorgon äre Torsdag redan! as najs.




Tummen upp!


wer programmiert dich?

Eftersom Kaulitz bröderna fyller år idag fick jag värsta rycket och var tvungen att söka upp dom i mitt itunes och lyssna på lite låtar, just nu har jag 83 TH låtar som skulle ta 5,3 timmar att lyssna igenom. haha, när jag var som värst "fanatisk" hade jag runt 130 låtar med dom, ljudklipp från interjuver och sådant, Nu har jag tagit bort det flesta. Just nu lyssnar jag på Final Day, och har precis lyssnat på de läckta låtarna från de nya albumet, (schh.. att jag har dom vet vi inte om!)
Men anyway, nog om det.

Imorgon äre onsdag, vilket betyder att snart är det torsdag och efter det är det fredag (nehe?) vilket betyder helg och frihet, ska bli najs. Har jag tur kanske jag har fått mina pengar då. Längtar så otroligt till frihet igen, gillar inte det här. Men det går rätt bra ändå, kunde varit värre. Dock kommer jag nog inte göra så bra ifrån mig på tyska provet imorgon, men aja. Det är för komplicerat och ingen i klassen verkar fatta, så det är nog inte bara mig det är fel på. Lite kan jag ju iaf. Aja, hur som helst. haha, var ute med alice förut, var ner till Konsum och satt där ett tag, det var roligt. Hände inte så mycket direkt men men.
Nu väntar jag på att min moster ska logga in på msn så vi kan prata om en liten grej, tills dess, ha det bra!



rooooooooligt? nej

hejhej!

Slutade 12:05, kom hem och började prata med mamma. Haha, nu planerar vi en liten sak så vi får hoppas att det här går vägen. Kommer bli kul iaf!
Klockan är halv två och normalt sätt skulle vi ha slutat två, nu sitter jag och glor, roligt, kollar runt, lyssnar på musik. Sådär lagon roligt inlägg.
I skolan hade vi typ so först, skrev en hel jävla sida om varför det regnade, haha. Sen hade vi tyska, lunch och sen no och sen slutade vi. Sånt gillar vi!
Mweh. Nu ska jag tvätta håret, kolla runt lite mer och dryga mig.





Var tvungen.. Bill och Tom Kaulitz fyller ju faktiskt 20 år idag! (hate me if you want)

RSS 2.0