Söndag,

Usch, jag har varit riktigt spänd seriöst hela dagen, så otroligt roligt det här med valet! Det är riktigt spännande och just nu ligger sossarna lite före, hoppas verkligen M kommer ikapp, en kvinna kan inte leda vårt land. Speciellt inte Mona, tror absolut inte på att hon skulle klara alla nämnbara kriser som kan tänkas komma de närmaste åren, lika bra som Fredrik. Slutspurten nu alltså, ska vi behöva skämmas över att bo i ett socialistiskt samhälle? neaj, då flyttar jag hellre. Sen är SD nästan garanterad en plats i riksdagen just nu, och vet ni? jag tycker det är jättebra, och det skäms jag inte över att säga.

 -Update; Alliansen regerar vidare. En regering som håller, en regering som kan rädda jobben, en regering med en vettig stadsminister. Sverige höll under Alliansens kontroll, vi kommer fortsätta hålla. 
Ett blått Sverige är ett Sverige som håller, det har Alliansen visat oss mellan åren 2006-2010, ett förtroende som byggdes på under finanskrisen. Det ska helt enkelt bli jävligt roligt att se Fredrik som stadsminister de kommande åren igen!

(kej, lät som ett tal, men jag är glad, que?)

Idaaaag, har jag faktiskt gjort rätt mycket. Vart i Ösmo med Tina ett tag och gått runt lite, dragit till Skogås och träffat Jim ett tag. Han snodde tomater och persilja på ett dagis... HAHAH! cepe.. <3
NU ska jag fortsätta se på valvakan, samt välja kläder till imorgon. En vecka med massor av prov väntar, men jag är iallafall ledig på onsdagen. Perfekt!

Puss på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0