Drygt!

Så jävla dryg skolan kan vara ibland. När jag väl kom till "blocket" så skulle vi bara ha det i en halvtimme, liksom, nödvändigt att ens gå dit? men hur som helst så svarade jag på ett par frågor om den där boken, vars inlämning var idag men johanna var snäll och gav mig mer tid, är nog klar med den idag om jag vill, men jag måste plugga massa hemkunskap till imorgon idag, så vi tar boken tills på måndag i think.

Till något roligare, beställde tandblekningsmedel nyss, eller ja, för nån timme sen. Roligt va? jag har ju inte så jätte fina missfärgningar på vissa tänder efter alla mediciner jag ätit genom åren. Det syns inte så mkt, men det stör mig. Och kan man ändra på det på något vis klart som fan att jag gör det! Hur som helst så köpte jag från DentaWorks som hade ett erbjudande för 500 spänn för ca 60 behandlingar, planen var att jag och mamma skulle dela på medlet. Annars hade jag ju köpt det för 400 ist. DentaWork är en metod som tandläkarna använder och både Kissie och Blondinbella använder ju det och säger att det funkar bra. Worth a try anyway (;

Njej, nu ska jag nog sätta mig med hemkunskapen lite, snart börjar ju the Tyra Banks show också, det är najs. Jag har en slags hatkärlek till den här dagen, chill för att jag haft två rikitiga lektioner och en halv typ. Och inte så najs för 3 timmars håltimmar...AWESOME!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0